23. kolo
15.01.2011 18:30 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

West Ham United - Arsenal FC 0:3

Fotbalisté Arsenalu si na půdě West Hamu v klidu došli pro tři body. Svého soupeře položili na kolena už v prvním poločase, v tom druhém zvyšoval na konečných 3:0 z pokutového kopu Nizozemec Robin Van Persie.

Arsenal šel do vedení už ve 13. minutě, Walcott poslal do pokutového území přesnou přihrávku a Van Persie jí nekompromisně dopravil do sítě - 1:0 pro Arsenal. O několik minut později měl na kopačce vyrovnání Zavon Hines, v obrovské šanci ale selhal. Po půlhodiny hry orazítkoval tyč aktivní Van Persie a ve 41. minutě už bylo vedení Arsenalu dvojnásobné. Van Persie si s Walcottem vyměnili role, prvně jmenovaný přihrával a druhý jmenovaný střelou pod břevno zvýšil na 2:0. Stejným výsledkem i první poločas skončil.

Ani po změně stran se nedokázal West Ham vrátit do zápasu. Spector se sice dostal do blízkosti brankáře, avšak dobrou práci odvedl Koscielny. V 52. minutě měl poměrně dost práce Szczesny, polský brankář udržel dvou brankové vedení Arsenalu.

Čtvrthodiny před koncem nedokázal Wayne Bridge čistě zastavit Walcotta a rozhodčí musel nařídit pokutový kop. Šance se s radostí chopil Van Persie a proměněnou penaltou zasadil West Hamu definitivní KO - 3:0 pro Arsnenal. Do konce zápasu zbývala ještě čtvrthodina, během které měl Arsenal další šance na další branku. Čtvrtý zásah se ale nekonal, Arsenal vyhrál v Upton Parku pohodlně 3:0.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (11)

Přidat komentář
Devil

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
vanGomm

Jejich vzájemné ligové zápasy jsou výsledkově dost těsné,navíc se jedná o derby zápas,tak tipnu X nebo výhru Arsenalu o gól (HX).

Reagovat
smazaný uživatel

1 1

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej tip chlape :D

Reagovat
Mircu5

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Veselac

X nebo over 2,5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele