Anglická Premier League - souhrn 14. kola

20.11.2010, 15:44, aktualizováno 22.11.2010, 22:57
Komentáře a souhrny
Everton vydoloval bod ze Sunderlandu. Blackburn si poradil s Aston Villou, Citizens si pohráli s Fulhamem. Chelsea znovu prohrála a Manchester United se na ní po výhře nad Wiganem bodově dotáhl. Bolton nadělil Newcastlu pět branek, Tottenham otočil derby na Arsenalu a Liverpool přehrál West Ham...

Sunderland AFC - Everton FC 2:2

22.11.2010 21:00

Góly: 23. Danny Welbeck, 70. Danny Welbeck - 6. Tim Cahill, 83. Mikel Arteta

Fotbalisté Evertonu se letos nacházejí ve spodní polovině tabulky a v žádném případě zatím nemohou být spokojeni. Nyní měli chvíli velmi blízko ke třem bodům, avšak v závěru to vypadalo, že si ze Sunderlandu nakonec neodvezou ani bod. Ovšem nakonec brankou Artety sedm minut před koncem ten jeden alespoň získali. V tabulce se nacházejí na čtrnácté pozici se ziskem šestnácti bodů, Sunderland jich má dvacet a patří mu hezká sedmá příčka.

Oba výběry nastoupily do úvodního dějství ve velkém tempu, nicméně domácí celek hned po šesti minutách zchladila pořádně studená sprcha. Na levé straně hezky kombinovali Leighton Baines se Stevenem Pienaarem. Ten nacentroval krásně na hlavu Tima Cahilla a zkušený kanonýr, který vsítil z dvaapadesáti ligových tref hned devětadvacet hlavou, nemohl minout - 0:1, Gólman Craig Gordon byl naprosto bezmocný.

Jenže domácí se oklepali velmi rychle a poté dobrou čtvrthodinu bombardovali vápno Evertonu, až se nakonec dočkali zasloužené vyrovnávací trefy. Po centru z pravé strany od Boudewijna Zendena zakončil nekompromisním přízemním pokusem k tyči Daniel Welbeck, gólman Tom Howard nemohl dělat nic. Po odehrané půl hodině zachybovalo domácí duo Henderson - Gordon, hlavičkující Cahill však o malý kousek minul horní roh branky.

Následně mohl otočit stav utkání Darrent Bent, avšak po pasu Phila Bardsleyho hlavičkoval příliš vysoko. V závěru půle mohl hostům vrátit vedení Cahill, jenže v obrovské příležitosti neměl štěstí. Po jeho střele Gordon nedokázal odvrátit mimo tři tyče, ovšem na brankové čáře ho zastoupil obránce Michael Turner. Po změně stran útočila obě mužstva, dvacet minut před koncem se ale radovaly Černé kočky díky druhé trefě Welbecka.

Gólový moment ale možná nebyl zcela regulérní. Po centru Kierana Richardsona se totiž Welbeck asi nacházel v ofsajdu. Jenže pomezní sudí praporek nezvedl a Welbeck tak mohl hlavičkou do horního rohu pokořit Howarda. Hosté ale okamžitě ožili a nechtěli odjet s prázdnou a vyrovnat se jim nakonec podařilo. Artetovu ránu lehce tečoval obránce Bardsley a Gordon už nemohl na změnu směru zareagovat - 2:2.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Manchester City 1:4

21.11.2010 17:00

Góly: 70. Zoltán Gera - 9. Carlos Tévez, 32. Pablo Zabaleta, 35. Yaya Touré, 56. Carlos Tévez

Jestliže nedávno Kolo Touré vyzýval některé spoluhráče, aby konečně začali ukazovat, proč jsou klubem tak dobře placení, tahle připomínka se podle všeho tak úplně neobešla bez odezvy. Proti Fulhamu se totiž Citizens vybičovali k dost možná nejlepšímu a nejkoukatelnějšímu výkonu sezony a nakonec ho hladce přejeli 4:1.

City nebývale velká chuť útočit charakterizovala už od samého počátku, což se také adekvátně brzy promítlo na ukazateli skóre. Hned v šesté minutě totiž Barry poslal míč Tevézovi, ten ustál atak Salcida a při zemi otevřel skóre. Fulham byl mezitím v útoku dosti nejistý, přestože třeba zvládal být většinu času na míči. Především centry dnes v žádném případě nenacházeli své adresáty, takže kupříkladu po jedné nepovedené standardce mohl do sólového úniku Kolarov a jen skvělý Schwarzer zachránil Fulham od další pohromy. Ta se nicméně dostavila nedlouho poté, kdy Duff nedobře odvrátil centr Silvy a pak ještě pro jistotu nešťastně patou sáhl do Zabaletovy pumelice, která si to nakonec neomylně namířila mezi tři tyče.

Ještě do poločasu pak sebevědomí hosté svého soupeře dorazili. Mohlo za to rychlé přenesení hry z levé strany na pravou, promptní přihrávka Tevéze pro Tourého a jeho prudká střela přesně k tyči. Takhle už po přestávce nebylo moc co řešit, i přesto se ale Fulham okamžitě vrhl do ofenzívy, což od něj bylo jen a jen sympatické gesto. Tím spíš, když se Cottagers nehodlali vzdát ani po čtvrtém zářezu, kdy Zabaletův pokus po zásahu Tevéze smolně přeplachtil bezmocného Schwarzera. Zvýšená útočná snaha se Londýňanům vyplatila přesně v 70. minutě. I tentokrát u toho byla teč, tentokrát zase soupeřova - Gerův míč do sítě prošel za vydatné pomoci Kola Tourého.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Aston Villa 2:0

21.11.2010 14:30

Góly: 45. Morten Gamst Pedersen, 66. Morten Gamst Pedersen

Blackburn v kalendářním roce 2010 prohrál s Aston Villou čtyřikrát, jenže dnes rozhodl Pedersen o třetí výhře Rovers za poslední čtyři kola. Právě po čtyřech zápasech musí hořkost porážky ochutnat Houllier.

Svižný začátek nabídl první větší příležitost ve druhé minutě pro domácí, ale na krátko rozehraný přímý kop čtyři metry za vápnem poslal hodně mimo Samba. Hned v další minutě unikl po levé straně Downing, ale Robinsona neprostřelil.

V tempu se nadále pokračovalo a Villa mohla ještě dvakrát do čtvrthodinky otevřít skóre. Bannan překvapil obránce, když nepřihrál do strany na Downinga a náhlého prostoru využil ke střele zpoza šestnáctky metr vedle bližší tyče.

Další zajímavá akce začala kuriózním střetem rozhodčího s Givetem na polovině hřiště. Následný pas zkrotil Ashley Young a po vstupu do vápna si poradil se Salgadem, s trochou štěstí tak jeho pokus k bližší tyči vyrazil Robinson.

Přesto, že hráči nijak neslevili, brankáři se do ohrožení dostávali spíše sporadicky. Příliš unáhlené přihrávky totiž ve finální fázi málokdy našly správného adresáta a centry do vápna hostů odzbrojovala píšťalka sudího po faulech na Friedela. Blackburn tak alespoň trochu rozvířil vody, když ve 34. minutě našel z přímého kopu od pravé lajny Pedersen Robertse, který hlavičkoval nad.

Přesto se nakonec fanoušci Rovers radovali. Na konci jediné avizované minuty navíc fauloval Warnock Dioufa a ke standardce se postavil znovu Pedersen, který zatočil míč na tolik šikovně, že ho vybíhající Friedel nedokázal vytěsnit. Byla to vůbec první střela mezi tři tyče z kopačky domácích.

Druhá půle začala smolně pro Ashleyho Younga, když během prvních třech minut dvakrát zahrozil. Nejprve jeho střelu z vápna brankář vyrazil, brzy poté poslal svou hlavičku do břevna zkamenělého Robinsona.

Postupem času se v obraně hostů tvořila výraznější okna. Do velké příležitosti se tak v 63. minutě dostal Diouf, jenže technický pokus se mu příliš nepovedl a Friedel si připsal snadný zákrok.

Nemuselo ho to ale dlouho mrzet. Za čtyři minuty se totiž nepodařilo Villans odvrátit rohový kop a střelu Ryana Nelsena tečoval před Lukem Youngem Pedersen. Friedel už neměl šanci zareagovat.

Definitivně rozhodnout mohl Diouf, ke kterému doputoval centr Salgada až na zadní tyč, kde osamocen v malém vápně přestřelil. Vstup zpět do hry nepovolil hostům Robinson, který vychytal dělovku z dvaadvaceti metrů od Downinga.

Po necelé minutě na hřišti si naběhl do šestnáctky Delfouneso, ale pas tečoval vedle branky. Svůj technický pokus zpoza vápna neusměrnil mezi tři tyče ani Bannan. Jelikož nepřišel žádný závěrečný zámek, Robinson si připsal třetí čisté konto v sezóně.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Ham United 3:0

20.11.2010 18:30

Góly: 18. Glen Johnson, 27. Dirk Kuijt (pen.), 38. Maxi Rodríguez

Ani po čtyřech letech se Kladiváři na Anfield Road neprosadili, navíc ve čtvrtém vzájemném duelu za sebou dostali od Reds tři góly. Zatímco tak Liverpool nasbíral devět bodů za poslední tři domácí představení, West Ham zůstane po čtvrté porážce v řadě poslední.

Liverpool začal aktivněji a Green si zachytal už ve třetí minutě, kdy se do vápna prokličkoval N‘Gog a přízemním pokusem ke vzdálenější tyči donutil brankáře vyrazit míč do bezpečí. Za devadesát sekund si srovnal balón k prudké střele z dvaceti metrů Maxi Rodrdiguez, bližší tyč minul.

Na závěr úvodní desetiminutovky vypracoval N’Gog příležitost pro Torrese, který pálil ze zákrytu dvou obránců zpoza vápna těsně mimo. Gólu se tak domácí dočkali až v osmnácté minutě. Meirelesovu ránu vyrazil Green na roh, po jehož rozehrání vznikl ve vápně menší chaos, ve kterém se nejlépe zorientoval Johnson a mezi nohama Gabbidona procedil svou dělovku, na níž brankář nemohl zareagovat včas.

A nešťastník první domácí trefy se znovu objevil v dění po necelých deseti minutách, kdy se mu na ruku odrazil míč při průniku Torrese do vápna. Penaltu pak proměnil doprostřed branky Kuyt, Green přitom skákal doleva.

West Ham se stále nemohl probrat a Reds toho využili k další přesné trefě. Maxi Rodriguez uvolnil do vápna Torrese, který zblízka brankáře nepropálil. Míč se ale odrazil do levé lajny ke Koncheskymu, který pohotově centroval a po hlavičce Maxi Rodrigueze se Green natahoval marně.

Druhá půle mnoho změn nepřinesla. Jones nebyl daleko od dalšího gólu, když hlavičkoval metr vedle. Torres zase mohl donutit Gabbidona k psychickému zhroucení, když zasáhl jeho ruku ve vápně, které si tentokrát sudí nevšiml.

V hluchém místě zápasu se stávaly nebezpečným ohrožením centry. Piquionne netrefil míč dle svých představ a Reina po nejistém zákroku poslal míč na horní síť. Na druhé straně jen těsně minul vzdálenější tyč Maxi Rodriguez.

Osmnáct minut před koncem řádné hrací doby se tleskalo Greenovi. Nejprve pálil z dvaceti metrů Torres a hostující brankář vyrazil na břevno. Akce tak pokračovala a zpoza vápna střílel Poulsen, jehož střelu k levé tyči vytěsnil Green levou rukou.

V 83. minutě se snažil skomírající obraz hry oživit Aurélio, ale z jednadvaceti metrů přestřelil. To už nic nemohlo změnit na přesvědčivé výhře Liverpoolu proti slabě hrajícím hráčům West Hamu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Stoke City 0:3

20.11.2010 16:00

Góly: 55. Matthew Etherington (pen.), 85. Jonathan Walters (pen.), 90. Jonathan Walters

Stoke sice v prvním kole podlehlo Wolves, s dalšími třemi rivaly ze střední Anglie si ale poradilo. Tentokrát to odnesli nováčci z West Bromwiche, kterým se tak čekání na plný bodový zisk prodloužilo na pět utkání. Potters naopak zvítězili potřetí za sebou.

Už v první minutě dostal slibnou příležitost Odemwingie, ale jeho pokus srazil Shawcross. Lepším domácím navíc mohlo teoreticky pomoci nucené střídání Pennanta, který si poranil podkolenní šlachu.

Nepříliš záživný poločas oživil v 19. minutě Odemwingie přízemním pokusem zpoza vápna, který Begović kryl a čtyři minuty poté Mulumbu, jemuž ke střele z dálky přihrál Jara, míč ale přeletěl břevno.

Podstatným faktorem nezměněného skóre byly nevyužité centry Barnese, který byl nejviditelnější kolem půlhodiny hry. Do kabin se tak odcházelo po nudném dějství bez branek.

I po změně stran byli aktivnější domácí, jenže promluvili hráči Stoke. Carson se rozhodl, že proti Jonesovi vyběhne až na hranici vápna, kde ucítil hostující útočník kontakt a padl k zemi. Rozhodčí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Etherington, a přestože si vybral stejnou stranu jako brankář, proměnil.

Baggies nadále jevili větší známky života, ale Tchoyi nejprve nepropálil obrannou řadu a za pár minut ztroskotal se svou hlavičkou na dobrém zákroku Begoviće. Po následném rohu se k míči daleko před vápnem dostal Čech, mířil nad břevno.

Místo zaslouženého vyrovnání tak přišla další přísná penalta na druhé straně. Tuncay poslal balón do vápna pro Whiteheada, který upadl po tvrdém nárazu Coxe. Exekuce se ujal šest minut hrající Walters a namířil do stejných míst, kam jeho úspěšný předchůdce. To Carson tentokrát musel pro míč od pravé tyče.

V naprostém závěru pak dokonal dílo zkázy znovu hráč s devatenáctkou na zádech. Delapův aut dostal do šestnáctky Jonese, který přes tři obránce dokázal dostat zpětnou přihrávku na Walterse. Toho z pár kroků Carson s pomocí obránce vychytal, ale na následnou dělovou dorážku pod břevno už neměl.

Více informací k zápasu

Manchester United - Wigan Athletic 2:0

20.11.2010 16:00

Góly: 45. Patrice Evra, 77. Javier Hernández

Manchester jako jediný z trojlístku nejlepších týmů v tabulce získal v sobotu body a za první Chelsea ho tak řadí pouze skóre. Wigan přitom v úvodní půli hrozil častěji, nešťastný závěr a dvě vyloučení po hodině hry ho odsoudily k přesunu do sestupových vod.

Latics začali neohroženě, což se jim mohlo vyplatit už po pěti minutách, když Vidić nedokázal odvrátit centr od N’Zogbiy na Rodallegu, aby následně bez přípravy pálil nad břevno Gomez. Na druhé straně hrozil Nani, jehož centr z přímého kopu nikdo netečoval a brankář měl plné ruce práce, aby míč mířící k levé tyči vyškrábl.

Přes Vidiće se následně dostal k palbě i Rodallega, ten ale mířil jen do míst, kde stál připravený Van der Sar. O poznání větší problémy tak měl opět Al-Habsi, který musel vytáhnout další výborný zákrok proti střele Naniho zpoza šestnáctky ke vzdálenější tyči.

Úvod tak falešně sliboval mnohé, téměř půlhodiny se totiž na Old Trafford zívalo. Zajímavými momenty se tak stávaly pouze tvrdé střety, které sudí bez milosti trestal žlutými kartami. Přitom Manchester držel evidentně míč na kopačkách déle, ale Al-Habsi na důležité zákroky mohl pouze vzpomínat.

Diváky tak naopak ochromil N’Zogbia, který ve 37. minutě prošel do vápna přes čtyři hráče soupeře a střelou z desíti metrů nechal vyniknout Van der Sara. Roh sice domácí odvrátili, přesto se míč do šestnáctky vrátil a Rodallega hezky zastřihal, mířil však vedle.

O to hůře se tak odcházelo hostům do šaten, když vteřinu před koncem 45. minuty nacentroval na zadní tyč Park Ji-Sung a přesně našel volného Evru, který do protipohybu brankáře poslal gólovou hlavičku.

Po změně stran se nebezpečných akcí diváci dlouho nedočkávali, tu valnou většinu z nich přesto potěšil v 58. minutě Alcaraz. Ten už v první půli nevybíravě fauloval Obertana a viděl žlutou kartu. Nepoučil se a skluzem poslal k zemi Fletchera, který si prozíravě předkopl míč.

Obdobným způsobem se slavilo za necelé tři minuty. Rodallega šel pro míč tvrdě, ve skluzu oběma nohama napřed, a po sestřelení Rafaela mohl ve sprše překvapit Alcaraze. První využití přesilové hry měl na hlavě Rooney, který si naskočil pro centr Rafaela přes Gohouriho a balón zpod břevna musel vyrážet Al-Habsi.

Pojistku tak přidal jiný střídající hráč. Hernández si totiž našel volné místo uprostřed vápna, položil se do centru nízko nad zemí od Rafaela a brankář reagoval pozdě. Stejná dvojka si zopakovala souhru dvě a půl minuty před koncem řádné hrací doby. Útočník domácích dobíhal na zadní tyč, ale míč poslal z metru překvapivě vedle odkryté branky.

Asistenci si mohl připsat i Obertan, jenže jeho přízemní centr Rafael netrefil a volný Rooney usměrnil pouze do míst, kde stál Al-Habsi. Obrovské šance pokračovaly a fanoušci Rudých ďáblů mohli být jen rádi za rozhodnutý výsledek. Míč se po akci z rohového kopu vrátil do vápna k Evrovi, který široko daleko neviděl obránce, ale z pár kroků vzdálenější tyč těsně minul. Odražený míč usměrnil vedle i Obertan ve třetí minutě nastavení, ten pálil z voleje.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Newcastle United 5:1

20.11.2010 16:00

Góly: 18. Kevin Davies (pen.), 39. Chung-yong Lee, 50. Johan Elmander, 72. Johan Elmander, 90. Kevin Davies (pen.) - 52. Andrew Carroll

Dvě letošní senzace nakonec svedly poněkud nerovný boj. Newcastle Boltonu stíhal snad jen za rozhodnutého stavu, kdy už prakticky nebylo řešit, jinak se blýskalo pomalu tak akorát před Krulovou svatyní. Holandský brankář nakonec musel ze sítě vytahovat až pět míčů, hned dvakrát po proměněné penaltě.

Bolton do zápasu neodstartoval vůbec dobře. Už ve druhé minutě nechal Robinson proběhnout do šance Nolana, ten však naštěstí pro domácí přestřelil. O něco později to byl zase Ameobi, kdo zblízka jen napálil Jaaskelainena, a finský brankář pak ještě musel rychle na zem, aby nenechal zakončit Jonáse. Přesto to byli právě Trotters, kdo se v tomto duelu ujal vedení. Někdejší hráč Boltonu Kevin Nolan si ve vápně při přehazování Leeho nepatrně pomohl rukou, jenže Webba neošálil a daroval svému jmenovci Daviesovi možnost otevřít skóre. Zkušený forvard touhle nabídkou nepohrdl a bohorovně zacílil po zemi k levé tyči.

Newcastle pak byl trošku jako opařený. Maximem, co si Straky vypracovaly, bylo několik centrů, ke kterým se však nikdo v modrém nedostal. Jakkoliv mohly být sebenadějnější. To Bolton vypadal v koncovce cílevědoměji, odhodlaněji. Ještě do poločasu si tak připravil hned tři gólovky. Po Taylorově ráně do břevna se míč s velkým štěstím odrazil k Leeovi, jenž si už sám před Krulem věděl rady a i slabší levačkou ze stoje zakroutil míč k pravé tyči. Do třetice pak ještě Taylorův střílený centr těsně před nizozemským brankářem tečoval Holden a Krul mohl děkovat bohu, že mu balon neprošel pod tělem.

Inu, Krul tedy vydržel třetí brance vzdorovat alespoň do přestávky, jen těsně po ní ho už ale po překrásném prostrčení od Daviese obešel Elmander a do prázdné upravoval na 3:0 - teprve svým třetím gólem v dresu Boltonu před domácím publikem. Exhibici však hned záhy odmítl Carroll, který s Ameobim sehrál něco podobného jako soupeři na druhé straně, i když ne tak pohledně, a pak pro změnu zamířil chladnokrevně mezi nohy Jaaskelainena. To byl zároveň na delší dobu konec stračí aktivity směrem dopředu, dále si spíš Trotters dělali, pomalu co chtěli, se zadáky Magpies. Bohužel pro ně ovšem kupříkladu Elmander namísto přihrávky nevhodně volil střelu a podobně si záhy počínal i Lee.

Wanderers tudíž ke kýžené čtvrté brance, alias pojistce vedení, musel pomoci až soupeř Coloccini za spolupráce s Howardem Webbem. Prvně jmenovaný se totiž sice nechal školácky obrat o míč, který rozhodně měl být jeho, na druhou stranu si však Elmander patrně v onom souboji počínal nedovoleně, a tak poté jeho gól teoreticky vůbec nemusel platit. To si nejspíš uvědomoval i sám argentinský zadák a švédskému forvardovi to dal pořádně vědět jen chvilku po rozehrávce. U pravé postranní čáry "předjíždějícího" Elmandera loktem ukázkově sestřelil k zemi, takže nemohl očekávat nic jiného než příchod červené karty. Jestli tedy potom Newcastle nedorazila ta čtvrtá gólová akce, Colocciniho červená karta už oním posledním hřebíčkem do rakve být musela.

A to i přesto, že hned v 80. minutě utěšenou ranou orazítkoval břevno Jaaskelainenovy brány Carroll - na vyrovnání už Straky tak jako tak neměly. Skutečně jim nepomohl ani relativní tlak v samotném závěru, Lovenkrands totiž ve slušné šanci po rohu přestřelil. Na druhé straně zase marně pokoušel štěstí Klasnič.

Definitivní pečeť na výhru Boltonu dal ještě v nastavení Kevin Davies, ten proměnil druhou penaltu v zápase a zaznamenal svůj šestý gól letošní sezony.

Více informací k zápasu

Blackpool FC - Wolverhampton Wanderers 2:1

20.11.2010 16:00

Góly: 3. Luke Varney, 44. Marlon Harewood - 86. Kevin Doyle

Mick McCarthy zase může naříkat na zoufalou produktivitu svých svěřenců. Ti si zápas s Blackpoolem prohráli prakticky jenom během úvodního poločasu, ten druhý totiž dokonale opanovali, ovšem dvoubrankové sousto i přes dostatek šancí dotáhnout nezvládli.

I tentokrát Wolves budou moci vymlouvat na smůlu v koncovce nebo něco takového. Přestože první půle byla na ukazatel skóre promítnuta prakticky v adekvátním světle. Utkání nepochybně výrazně ovlivnila první gólová situace, která se dostavila už ve třetí minutě. Tehdy si Varney na hrudi zpracoval vysoký míč a z levého křídla vypustil takový projektil, že muselo kdekomu v publiku načas přestat tlouci srdce. Dech beroucí bomba. Ta jako by omráčila i Vlky, kteří se na svou první šanci museli nadechovat nějakých 25 minut, až potom Berra hlavičkoval alespoň přímo do náruče Kingsona. To Tangerines působily daleko potentněji, což také potvrdily chvilku před přestávkou prostřednictvím Harewooda. Ten zužitkoval sklepnutí Varneyho a doslova protlačil míč za brankovou čáru.

Druhý poločas už ovšem patřil výhradně hostujícím hráčům. Ti se přinejmenším snažili vyzrát na soupeře svou nápaditostí, ta však nakonec vedla jen k jediné brance. A na tu se navíc Vlci tuze načekali. Po hodině hry tedy například Doyle minul po sklepnutí od Ebankse-Blakea, druhý jmenovaný pak pro změnu šikovně sáhl do Jarvisovy střely, aby se Kingson mohl vytasit s famózním zákrokem. Tlak Wolverhamptonu se pak stupňoval s přibývajícími minutami - v 82. minutě se Kingson bravurně vrhl po další Ebanksově ráně a stejnému hráči poté Evatt heroickým zákrokem nedovolil doklepnout míč do prázdné brány. Hosté se tedy dočkali až s příchodem 86. minuty, kdy si pro Elokobiho přetažený centr doskočil Doyle a konečně protrhl střeleckou smůlu Wolverhamptonu. Pozdě však.

Více informací k zápasu

Birmingham City - Chelsea FC 1:0

20.11.2010 16:00

Góly: 17. Lee Bowyer

Mizérie obhájce titulu pokračuje. Chelsea se nemůže dostat z velkého útlumu a dnes znovu prohrála. Birmingham jí dokázal porazit snad jeho jedinou střelou utkání, kdy se trefil Lee Bowyer. Lví podíl na úspěchu Brums má však jiný muž, gólman Ben Foster, jenž vychytal všechny šance Chelsea.

Chelsea vyrukovala s hodně poslepovanou sestavou. Na stoperu se sice objevil Alex, jenž kvůli početné marodce odložil operaci, ale vedle něj stál Ivanovič a na pravém kraji obrany Ferreira. V záloze pak zaskakoval Malouda, v útoku byl Kalou. Přesto Chelsea nemyslela na nic jiného než tři body.

Hned v první minutě sklepl dlouhý balón hrudí Drogba a Kalou měl šanci ke střele, ale rychlý gól v St Andrew's nepadl. V páté minutě měl velkou šanci na otevření skóre Drogba, když šel sám na Fostera, jenže domácí gólman vyběhl a zastavil ho.

V 17. minutě pak z ničeho nic vzaly plány Chelsea za své a zejména Drogba mohl litovat neproměněné šance. Dlouhý pas Larssona totiž hlavičkou sklepl Jerome na Bowyera, kterého vůbec nehlídal Alex a birminghamský záložník sám před Čechem poslal Brums do vedení. Byl to pro něj vůbec první gól v roce 2010. Chelsea odpověděla další Drogbovou velkou šancí, jenže Foster byl opět skvělý. Hlaviku soupeřova kanonýra zlikvidoval skvělým reflexem. Za pět minut se do šance prodal po kombinaci s Kalouem Ashley Cole, ale Foster byl u bližší tyče opět připraven.

Foster byl pro Birmingham velkou oporou, bez něj už by asi domácí dávno nevedli. Ve 37. minutě si poradil s mírně tečovaným trestňákem Drogby a vzápětí ho zachránila branková konstrukce. Byl to opět Drogba, jenže tomu dnes nebylo přáno. Hlavou sice Fostera překonal, ale tyč byla proti.

Ve druhém poločase už to prakticky bylo jen na jednu bránu. I když ne, že by to v první půli bylo jiné, jenže to se Brums podařilo se štěstím vstřelil gól. V 62. minutě se do pokutového území dostával Ramires, až ho musel na poslední chvíli skvělým zákrokem zastavil Johnson. Vzápětí měl skvělou příležitost na srovnání Kalou, ale přestřelil. Čtvrthodiny před závěrečným hvizdem se opět vyznamenal Foster. Tentokrát zariskoval, když vyběhl na kraj šestnáctky proti Kalouovi, který se mu snažil vyhnout, ale nakonec vybojoval jen rohový kop. Tři minuty na to zakončoval hlavou Ivanovič, ale hádejte, jak to dopadlo. Výborný Foster připraven.

Blízko gólu byla Chelsea opět v 82. minutě. Malouda si udělal prostor a poslal přesný pas na Alexe, jenomže míč se od jeho plešaté hlavy odrazil nad bránu. V závěrečných minutách vyvinula Chelsea na svého soupeře veliký tlak, jenže to k ničemu nebylo a Brums si připsali velice cenné tři body. Naopak Chelsea pokračuje v mizerných výkonech.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Tottenham Hotspur 2:3

20.11.2010 13:45

Góly: 9. Samir Nasri, 27. Marouane Chamakh - 50. Gareth Bale, 67. Rafael van der Vaart (pen.), 86. Younès Kaboul

Po šedesáté deváté to už konečně klaplo! Tottenham přesně tolik zápasů a 17 let čekal na opojný pocit vítězství na půdě některého z týmů Big Four - dnes tohle prokletí prolomil, a ještě jakým způsobem! Po poločase byl možná na odpis, on však i dvoubrankové manko stáhl a vyžádal si respekt celého širého Albionu.

Můj dům - můj hrad. Arsenal na vlastní hřišti Tottenhamu nepodlehl od roku 1993 a dnes se na tom podle úvodních minut nemělo nic měnit. Kanonýři během první dvacetiminutovky pustili soupeře k balonu jen sporadicky, například obávaného Van der Vaarta i Balea dokonale vymazali z hrací plochy a navíc již v deváté minutě zvládli otevřít gólový účet zápasu. Cesc Fabregas našel delikátním pasem za obranou Nasriho, ten se s míčem na kopačce dostal přes nedůrazného Gomese a prakticky z brankové čáry dokázal uklidit míč tam, kam z jeho pohledu patří. Nutno podotknout, že ať už Gomes, nebo dobíhající Ekotto mohli gólu s přehledem zabránit, na druhou stranu takovou milimetrovou spolupráci nelze neocenit. Tím spíš, že od Tottenhamu se nám něčeho podobného opravdu nedostávalo, ten hrozil maximálně ze vzduchu, a to ještě nahodile. Proto jsme byli zatím v očekávání atraktivní podívané odsouzeni jen a jen ke sledování Arsenalu.

Ten nicméně nezklamával. Po secvičené kombinaci a dokonalém vyšachování hostující obrany se v ideální palebné pozici ocitl Fabregas, střela mu však vůbec nesedla. To Chamakh ve 26. minutě musel zakončovat v dosti krkolomném rozpoložení a naopak to ustál nejlépe, jak mohl. Aršavinův přízemní centr patrně holení ztečoval do sítě, přestože byl Gallasem bráněn dosti natěsno. Ve zbytku prvního poločasu pak Spurs alespoň částečně ucpali tu dálnici, kterou se začátkem utkání vystavěli uprostřed pole, směrem dopředu však ještě příliš nezabrali. Jenom pár závarů ve vápně, několik málo solidních centrů a jedna dalekonosná pumelice Modriče stojí za zmínku.

Jestliže zápasu mohl nový náboj jenom prospět, dostavil se ještě poměrně brzy. Už v 50. minutě totiž trestuhodně propadl dlouhý míč k Van der Vaartovi, ten ho nikým neatakován jenom posunul k Baleovi, který už vnějším nártem poslal míč tak akorát k pravé tyči - 2:1. Spurs hnedka ožili, zatímco Gunners nadále působili velmi ospale. Z jejich ofenzivního projevu se pomalu, ale jistě vytrácel pohyb, všechno měl rival najednou o dost jednodušší.

Paradoxně však právě tehdy, kdy si zase vše začalo sedat, a Arsenal se jal určovat tempo hry, přišla druhá rána do týlu ještě nedávno suverénních domácích. Fabregas totiž při Vaartově přímém kopu ve zdi nepochopitelně zvedl ruku k nebi, míč ji trefil a z následné penalty sám holandský záložník srovnal.

Po této změně stavu o vítězný gól intenzivněji usiloval Arsenal, který zase přebral taktovku utkání do svých rukou. Navíc se i zvládl dostat do slušných šancí, jejichž nevyužití bylo skutečně donebevolající. Nejprve Fabregasovu kroucenou střelu jen taktak vyrazil Gomes, posléze Koscielny nepochopitelně přehlavičkoval bránu po skvělém centru Van Persieho. A Gunners také brzy litovali. Nejprve Fabianski zase jednou nedokázal pořádně vyboxovat Baleův vysoký pas a měl jediné štěstí, že se Van der Vaartovi nechtělo zakončovat kolenem a při následném zpracování už k němu přistoupil Sagna.

Podruhé už se ale o nic opřít nemohl. Van der Vaart nasměroval do vápna ideální centr a Kaboul už neměl žádný problém prosadit se přes Van Persieho ke klíčové hlavičce zápasu - 2:3; nevídaný obrat dokonán! V samotném závěru ještě akorát nepovedeně pálil Rosický, pak už následovalo jenom obligátní gesto zmaru.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC1491428:928
2.Manchester United1477028:1528
3.Arsenal FC1482428:1526
4.Manchester City1474319:1125
5.Bolton Wanderers1457226:2022
6.Tottenham Hotspur1464421:1922
7.Sunderland AFC1448217:1520
8.Stoke City1461718:1819
9.Liverpool FC1454516:1719
10.Newcastle United1453622:2118
11.Blackburn Rovers1453617:1818
12.Blackpool FC1453621:2718
13.Aston Villa1445515:2017
14.Everton FC1437416:1516
15.Birmingham City1437415:1716
16.West Bromwich Albion1444616:2516
17.Fulham FC1428414:1714
18.Wigan Athletic1435610:2314
19.Wolverhampton Wanderers1423914:259
20.West Ham United1416711:259

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1191)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
Usty

To je fotvalová fantasie

Reagovat
One-Real

Svět holt není spravedlivý

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chuju

Reagovat
One-Real

Arsenal je mi celkem ukradenej, ale po prvnim poločase, kdy mohli Spurs dostat ještě víc a neproměněnejch šancích za stavu 2:2, mě je líto jak Arsenalu, tak hlavně pokaženýho tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se na statistiky. První poločas taky nebyl tak jednoznačnej, Arsenal využil dvě jediný šance. Byl to remízovej zápas, ale za výhru jsem šťastnej.

Reagovat
$dolar$

Neuveritelna nadhera, ten pocit co ted mam bych pral vsem lidem Diky Spurs

Reagovat
-Kopy-

??? Ty si jako fanda Spurs ?

Reagovat
Pinturicchio

Momentálně je

Reagovat
$dolar$

Nevim, tohle moc neresim, preju jim v Anglii nejvic

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslel ze fandi čelzí, no jo no pristi tejden to zas bude man.city

Reagovat
$dolar$

Tak jeste pro ty co se divi, zacal jsem jim fandit, kdyz tam prisel Jose, mel jsem je hodne rad, ale od jeho vyhazovu jsou mi min a min sympaticti a kdyz to trenuje jeste ten italskej sasek, tak me serou... ale titul jim preju

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi novinka i pro nej

Reagovat
vodka

neni, už to tvrdil víckrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Godwinson

Opravdu paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo zase ten starej neduh Arsenalu-celej zápas převaha,ale žádný goly (a letos i málo šancí oproti minulým sezonám...) a pak to takhle dopadá.

Bohužel pro fandy Arsenalo to vypadá že tenhle tým ten titul prostě nechce...

Reagovat
Usty

celej zápas převaha? Druhou půlku jste nevěděli jak si nahrát pomalu

Reagovat
Lovec

Tak to ses asi díval na úplně jiný zápas. V druhém poločase sice AFC polevil, ale Tottenham nás rozhodně nepřehrával.

Reagovat
Usty

no a? já jen říkám, že jste byli marní..

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham hrál to co mu stačilo a ty brejky byly mnohem nebezpečnější než čitelná a zdlouhavá rozehrávka Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně tottenhamu nic jiného než hrát brejky nezbývalo, že jo když převážně bránili :) a tudíž na ty brejky nemohl hrát arsenal vid. V jednu chvíli může udělat brejk jenom jeden tým, protože ten druhý se brání

Reagovat
smazaný uživatel

Heuréka!

Reagovat
smazaný uživatel

Já Arsenalu nefandím

Převaha v tom smyslu že Arsenal drží balon,snaží se útočit,kolikrát je to ta typická házená kolem vápna ale nic z toho,je to hrozně neefektivní a jak jsem psal,tak dřív měli za zápas spoustu šancí.Letos se do nich ani nedostanou. Ten druhej poločas byl toho důkazem,to byla ve finální fázi marnost nad marnost

Reagovat
smazaný uživatel

V hlavných úlohách Gareth Baleeeeeeeeee a Rafael van der Vaaaaaaaaaaaaaaaaaart

Reagovat
smazaný uživatel

Bale dneska sice gol dal ale jinak nebyl vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad tú štandartku pred 3.gólom vybojoval on

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jenom fotbal. Jenom fotbal. Jenomfotbal... jenomfotbal... tak proč to kurva tak hrozně bolí?! Tohle budu rozdýchávat ještě hodně dlouho.

Reagovat
Amos

Jsme dva.. začnu dneska s pomocí jagermaistera.

Reagovat
Radin

dostat gol od Kaboula před koncem,to by mě zabilo taky :-D ale já sem fanda Spurs tak že spokojenost :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Stastnej zapas pro slípky. ALe hlavne paradni fotbal, melo to grady, melo to spad.

Reagovat
smazaný uživatel

Budes se ted divat? Hraje Smudgik, protoze Tiote ma karty :))

Reagovat
smazaný uživatel

Budu, uz jsem psychicky pripravenej na hledani obstojnyho streamu

Reagovat
smazaný uživatel

Az najdes, podel se...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na Campose se asi 90 minut divat nevydrzim

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

je to jasná 1?

Reagovat
smazaný uživatel

ta sestava se mi nelíbí. Smudge nezahraje v 4 člený záloze tak jako Tioté, bude to průchoďák

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham? hned po ManUTD nejnesympatičtější tým PL

Reagovat
$dolar$

Ja to mam jinak - nejsympatictejsi - 1. Spurs, 2. Chelsea, 3. Newcastle

nejmene sympaticti - 1. Arsenal, 2. MU, 3. Villa...

Reagovat
smazaný uživatel

to jenom dokazuje, jak seš divnej...

Reagovat
Losinho

Reagovat
$dolar$

to jenom dokazuje, ze se ve fotbale neshodnem na sympatiich...

Reagovat
Liquid

prečo Villans? a né že bych je zrovna musel...

Reagovat
$dolar$

Nelibi se mi jejich dresy Plus tam nemam ani jednoho oblibenyho hrace...

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Villa? Jak někdo nemůže mít rád Villu?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nemohl? Ja na ni taky nevidim nic moc sympatickyho, je mi spis ukradena.

Reagovat
vodka

tak nějak... Warnock, Friedel, možná Carew a Downing jsou sympaťáci, ale jinak spíš nesympatičtí hráči jako Young, Agbonlahor apod. symaptičtí moc nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to taky tak. Jeste mam rad Dunna

Reagovat
vodka

Dunne spíš přeju, ať hraje dobře, protože se z něho furt dělalo největší kopyto. Ale nijak zvlášť v oblibě ho nemám...

Reagovat
kubys

Reagovat
Liquid

přesně tak, téměř žádný + a moc nesympaťáků tam taky nemaj

Reagovat
$dolar$

Nevim proste, ze zbytku tymu mi nikdo nevadi a Villu proste nemam rad

Reagovat
Kovi81

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To by me zajimalo, jak se hodnoti sympaticnost tymu?

Reagovat
Liquid

normálně, někomu fandíš, tak jeho rival je automaticky nesympatický, a dál posuzuješ chování hráčů, představitelů klubu, herní kvalitu, dresy, všechno možný, mě je třeba i sympatický Stoke, mají tam taktiku dlouhých autů třeba, tak i to něco nového je zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ovšem dost subjektivní záležitost..ale on to napsal, jako by to byla obecně braná věc, že tyhle dva týmy jsou nesympatické..

Reagovat
fantomas

Horší než ta remíza z WHL. A to je co říct. Ku*evsky nepříjemné déja-vu, které mě skoro nutí říct si tu o BAN. Ta naše vymazlená bandička mě holt zase jednou zvládla dostat do stavu totální nasranosti, tohle je něco nevídanýho. PROČ Kaboula při rohu stráží Fabregas s Van Persiem? KDE byl celej druhej poločas Denilson? PROČ ne na lavičce - už od prvního gólu Spurs? KDY zase jednou předvedeme v druhym poločase LEPŠÍ výkon než v prvnim? PROČ to bývala naše devíza, a teď si pro změnu po přestávce zápasy daleko radši prohráváme? ČEHO chtěl svým dnešním výkonem docílit takovej Rosický? Aby i o ten status věčného náhradníka přišel? Bravo.

PROČ tohle všechno??? Jako věděl sem, proč v poločase krotim nadšení, ale že se šetřim PRO tohle. To fakt dík, to sem nepotřeboval. SHIT SHIT SHIT!

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas se vším..... hrůza, prostě hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

LEBO Wenger

Reagovat
Losinho

Reagovat
-Kopy-

co se ti nelibilo na Rosovi ???

Za patnáct minut tam rozjel pár akcí, dvakrát přesně přihrál do pokutového území spoluhráčovi, jednou dobře vystřelil...

Nechápu co po něm chceš víc za blbejch 15 minut

Reagovat
fantomas

Jj, plus asi třikrát rozjel protiútok soupeře, kterej kdyby jen trochu chtěl, tak minimálně z jednoho z nich vytěží gól. Ta tvá "dobrá střela" byla, prosim tebe, z ideální palebné pozice a šla přitom přímo do Gomese, kterej se při jejím krocení mohl klidně dloubat v nose. Rosa byl tragickej, dneska naprosto k ničemu. Na to, že se od něj čekalo nějaké přínosné oživení, to fakt nedodal.

Reagovat
-Kopy-

Asi jsme se dívali na jinej zápas, stebou vůbec nesouhlasim ale nemínim se hádat, čus bus

Reagovat
fantomas

Proč mě to jen nepřekvapuje. Přesvědčovat tu o něčem dva zaslepené čecháčky, na to taky nemám zrovna náladu...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že Walcott kterej šel na hřiště s nim tak zářil

Reagovat
fantomas

Přijde ti Theo nějak podobnej Rosovi, že si ty dva pleteš, nebo co? Aspon já mám teda pocit, že o Walcottovi se tu nikdo nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg když tolik shazuješ Rosu tak mi řekni co předvedl takovej Walcott kterej byl na hřišti stejně dlouho,to by mě zajímalo...

Tak se mu nedařilo no,ale to ostatně nikomu z Arsenalu druhou půlku

Reagovat
fantomas

Už sem to tu někde psal, nebudu to opakovat každýmu. Předvedl toho přinejmenšim stejně jako Rosa.

Reagovat
Liquid

tím Rosou si píchl do vosího hnízda

Reagovat
fantomas

Bylo mi to jasný, ale co nadělám, když je tu pro většinu uživatelů snad nedotknutelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme češi tak co bys čekal... kdyby kritizoval Walcotta kterej si to zaslouží úplně stejně jako Rosa tak nikdo neřekne ani popel

Reagovat
Liquid

mě přišel Walcott neviditelnej, ale Rosa to kurvil, takže z mého pohledu bych hůř hodnotil Rosu

Reagovat
fantomas

Přesně. Rosa nás klidně mohl ještě víc potopit, kdyby slípky proměnily nákej ten brejk. Walcott možná zazdil jednu šanci, a k ničemu jinýmu se moc nedostal, ale aspoň tolik neškodil a neztrácel.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zdálo, že hrozně brzdil hru a i ty přihrávky mu fakt nešli. Mě se dneska taky nelíbil

Reagovat
-Kopy-

ono taky nastupoval do rozjetýho zápasu z lavičky to není nic moc...nic pro něj...má hrát od začátku, wengerovi bych se tam na to pěkně vysral a šel pryč

Reagovat
Counter

Proč? Hraje pravidelně, hra Arsenalu mu sedí, přijde si na slušné peníze.

Reagovat
-Kopy-

pravidelně ? hrál 8 krát z 20 zápasů a proti lepším pokaždý sedí.

Reagovat
Counter

V PL nastoupil ze čtrnácti kol 12krát (3x v základu, zbytek střídal), v CHL ze čtyř kol 3x v základu, v CC dva zápasy = dvakrát v základu. Hraje dost a kdyby byl gólový (branku nedal už rok), třeba by i Aršavina ze základu pro PL vyšoupnul, ale takhle ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kopy, co je to za argument? Omlouváš jeho slabší výkon tím, že nehrál od začátku? Neměl by naopak mít výhodu proti soupeřům, kteří už měli v nohách jeden poločas, kdy on si válel šumky?

A zadruhé - Rosa je ve velkoklubu a v něm je prostě hafo dobrejch fotbalistů. Nikdo nemůže nikomu slíbit základ.

Reagovat
Liquid

Reagovat
-Kopy-

já žádnej slabší výkon neviděl, takže nic neomlouvám, jen říkám, že role náhradníka může sedět wallcotovi či bendtnerovi ale ne rosovi...

Jenže Arsene si sním vytírá prdel, podívej na rusáka, hraje pět zápasu katastrofálně ale pokaždé v základu, pak jednou ho teda posadí aby se neřeklo a pak vesele zase hraje základ...

Rosa měl formu dvakrát za sebou byl nejlepší na place a za odměnu dvakrát za sebou seděl, pak sice jednou hrál ale potom si zase sedl a seděl...

Reagovat
Lovec

Rosický hrál zle? Jinak s Denilsonem souhlas. By mě zajímalo, proč Wenger stáhnul skvělého Nasriho a nechal na hřišti běhat to brazilské kopyto, jehož přínos pro tým je stejný jako můj doma u televize.

Reagovat
fantomas

Jo, byl k ničemu. Škoda, že Wilshera nejspíš stále nepustila ta záda, byl by určitě platnější.

Reagovat
Lovec

K ničemu byl Walcott, se skoro nepotkal s balonem. K ničemu byl van Persie, který až na pár zbytečných faulů nepředvedl vůbec nic. K ničemu byl Denilson, prostě jako obvykle. Ne Rosa

Reagovat
fantomas

Walcott aspon jednou střílel a jednou nějak nepříjemně cpal míč do vápna. Z Rosického "úžasných" akcí bylo daleko větší kulový. Van Persie taky nehrál dobře, byl víceméně k ničemu, ale ten je v toleranci, je nerozehrátý a horší jak Chamakh ostatně nemohl být, ani kdyby chtěl...

Reagovat
-Kopy-

Rosa byl ze všech střídajících nejlepší ale je pravda že moc velkou konkurenci neměl

Reagovat
fantomas

Hm, to je jako rozhodovat se co bych ochutnal radši - jestli chcanky nebo hovno. Stejně bych volil Walcotta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo ten tvůj Walcott hrál fakt skvěle,třikrát se potkal s balonem,z toho jednou centroval,jednou vystřelil. Neříkám že Rosa hrál dobře,zkrátka se svezl s výkonem celýho mužstva.ale my jsme jen zaslepený čecháčci a ty seš zas evidentně zaujatej proti němu...takže si nevybereš...

Reagovat
fantomas

Já sem zaujatej proti němu no. A proto sem ho měl vždycky radši i než takovýho Nedvěda...teď si na to kápnul.

Reagovat
smazaný uživatel

mě teda neoslnil nikdo ze střídajících, ale zase bych neřekl, že Rosický byl na hovno... prostě zapadl do "výkonu" arsenalu v 2. poločase...

Reagovat
Liquid

fantomas to viděl stejně jako já, Rosa měl víc nepřesných přihrávek než přesných, nepočítám narážečky v půlce hřiště a ta střela sice byla tvrdá, ale přesně na brankáře, proč proboha dělat z Rosy furt boha??

Reagovat
-Kopy-

Jakej bůh ? Normální jeho dobrý výkon za 15 minut na hřišti, řada rozjetých akcí dobře, dvě výborný přihrávky do pokutového území, jedna střela...

Reagovat
Liquid

a 3x poslal svojí nepřesností Tottenham do smrtících brejků + udělal nebezpečný faul u vápna po odehrání míče - takže zbytečný

Reagovat
Counter

Nasri už měl dost, po celém zápase za Francii šel střídat oprávněně. Teda ne že by Theo byl lepší...

Reagovat
k0udy

Arsenal vy jste zasrane hovada!! Vy snad chcete aby zasrana Chelski ten titul vyhrala

Reagovat
$dolar$

Uz se tesim na herbage objektivni souhrn To budou slzy v plnem proudu...

Reagovat
Liquid

ale před ostatníma co tu psali klobouk dolů, jako neexistuje důvod proč měl na placce zůstat Denilson, je DM a Arsenal chtěl vyhrát, aspoň hrál dopředu, takže na DM měl stačit Song a někdo hodně ofenzivní měl nahradit právě Denilsona, nevím co Wenger zamýšlel

Reagovat
fantomas

Denilson nikdy nebyl DM.

Reagovat
Liquid

ale tak je spíš DM než OM ne? dobře tak střed classic, v FM byl před lety označen jako i DM když u mě hsotoval v Celticu

Reagovat
fantomas

FM mám někde. Je to klasické dispečerské CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně kohouti. Byl to překrásný zápas, porážka největšího rivala, hodně gólů a navíc mám bod do tipovačky za jediný zápas který sem tipoval podle sympatií, a s bodem sem vůbec nepočítal.

Reagovat
patas92

Arsenau opet chybi utocnik...Persie zatim marny a Chamakh je marny porad

Reagovat
smazaný uživatel

Bentdner

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa vyznáš...

Reagovat
patas92

vypada to, ze lip nez ty

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked Chamakha nemám rád, odkedy prišiel, dáva dôležité goly a van Persie? Čakáš, že hned po zranení bude hrať v životnej forme? Daj si facku, možno ťa preberie.

Reagovat
patas92

u van Persieho jsem napsal "zatim marny" - cti poradne!...a Chamakh krome toho golu vubec nic nepredvedl, trikrat mohl jit do sance, ale misto toho to porad zasekaval a ztracel mice....s takovou podoprou ze zalohy co hraje Arsenal by poradny utocnik mel dat min 2 goly za zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pozor! Napísal si "marný porad", čiže v prebiehajúcej sezone a s tým nesúhlasím. Dnes hral zle, ved som naňho aj zanadával, ale v doterajšej sezone je to s Nasrim a Fabianskim náš najlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb na lávce

Reagovat
$dolar$

51% - 49%

strely 11/6 - 10/6

rohy 2-6

zdroj: bbc

Tomuhle rikam drtit soupere a nakonec prohrat

Reagovat
Lovec

Soudit zápas na základě zavádějících statistik můžes opravdu jenom ty

Reagovat
fantomas

BBC si to beztak vycucala z prstu, to držení míče je naprosto nereálné.

Reagovat
vodka

po zápase bylo myslim 58:42... to by aj odpovídalo...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, válec.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukám, tak ne vždy vypovídá statistika o průběhu zápasu a opravdu se mi tyhle čísla nezdají přesný. Ale dál se ukájej. Budiž ti přáno.

Reagovat
Liquid

ve druhé půlce hrál Arsenal tak cca 10 minut, v té 1. to bylo úplně o něčem jiném, ale krom hlavičky Koscielnyho toho ve 2.půli ARS moc neměl, za TOT se ještě skoro trefil Modrič a 1 brejk pokazil těsně u branky Bale, přišlo mi, že ARS vyklidil střed pole v té 2.půli

Reagovat
Counter

Skysports uvádí 61x39

Reagovat
fantomas

To je stoprocentně důvěryhodnější. Navíc ve SkySports dělali vždycky největší experti přes tyhlety zápasové statistiky, měli to vždycky nejvíc vychytaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Míň než 55% pro AFC bych ani nevěřil Ne, že by to mělo nějakou váhu teda.

Reagovat
Counter

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

FUCK tiket první zápas

Reagovat
$dolar$

Lepsi nez posledni

Reagovat
C-M@ster

Davat na tiket derby je blbost podle me.

Reagovat
C-M@ster

Nehodi mi nekdo, prosim, cislo na SopCast na Manchester?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Dik, ale to si umim najit sam. Jde o to, ze na WIn 7mickach, kdyz to pustim z odkazu na netu, tak se mi to nerozjede, musim rucne zadat nazev nebo cislo kanalu do SopCastu.

Reagovat
niflheim

82153

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan denska překvapí..

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych řekl výborný výkon Phila Dowda

Reagovat
smazaný uživatel

70 minut lepší AFC, 20 minut vyrovnaný... Penalta z ničeho a ještě pochybná... No... směšnej výsledek.

Reagovat
fantomas

Penalta byla jasná. Cesc udělal totální hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel jsem zrovna presny zaber. Ruka byla vysoko, ale mic ji trefil v urovni hlavy, pokud bylo dobre videt. V tom pripade by to melo byt brany jako normalni ochrana obliceje.

Reagovat
fantomas

Nn, měl jí nad hlavou. Navíc nad hlavou protihráče a myslim, že to by mu asi neprošlo - že chránil spoluhráče před zásahem.

Reagovat
fantomas

*nad hlavou spoluhráče

Reagovat
smazaný uživatel

Narážel jsem na fakt, že balon smeroval do obliceje, ne nad něj. Rikal jsem, ze ruka byla vysoko. Na Digisportu ale nebyl poradnej zaber, kde bych to rozlustil tak jak rikas. Jestli to bylo pred oblicejem Chamakha, tak je to normalne piskatelny.

Reagovat
fantomas

Jo, on nehrál před svym obličejem. To stoprocentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem to nasel. On se drzel Chamakhovu ruku, proto to bylo tak špatně luštitelný. Hral mimo svuj oblicej, ale nejspiš by to trefilo Chamakha do ksichtu. Takže zbytečná chyba. Na pentli "z ničeho" to nic moc nemění.

Reagovat
patas92

Cesc se po tom mici normalne rukou natahl..mozna to byl reflex, v te rychlosti je to tezke uhlidat, ale byla to je velka bblost

Reagovat
patas92

pochybna penalta??...Cesc tam dal ruku jak volejbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše.

Reagovat
smazaný uživatel

70 minút bol Arsenal lepší a pritom mal rovnaký počet striel , zaujímavé

Reagovat
smazaný uživatel

videls zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

o čo bol teda lepší? že si jeho obrancovia o niečo dlhšie prihrávali loptu na vlastnej polke a tým pádom mal Arsenal o nejakých 10% vyššie držanie lopty?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ve fotbale docela normální

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas až na tu pentli. Ta byla hrozně hloupá, ale správná

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nebyla pochybná... Cesc udělal to samý co v minulý sezoně při zápase s Liverpoolem, akorát dneska mu to neprošlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Totnhem

Reagovat
smazaný uživatel

Modry dresy Magpies jsou krasny

Reagovat
Rssa

kde to chytáš?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

dík

Reagovat
C-M@ster

Proc mi SopCast nejede, kdyz zadam "Channel - 90521"

Pritom na druhym PC kde mi ten prenos jede, tak tam je v adresse prave tohle napsany.

Reagovat
smazaný uživatel

nemate link kde sa da pocuvat free BBC Radio 5 LIVE ???

Reagovat
smazaný uživatel

viem ale to nejde mimo UK free

Reagovat
Usty

Snad Didi jako správnej kapitán potáhne svůj tým za třemi body

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hezky nedal..

Reagovat
Usty

blbec, to bylo na kliku jak vyšitý..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no Fosterův pohyb byl dost vidět..

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitlně ta prohra bolí, doma s Tot*enhamem, mohli jsme bejt po výhře (ke které nebylo daleko po 1. poločase) první. První poločas fantazie, bylo vidět, že jsem jednozačně lepší a že kecy jak jsou slepice stejně kvalitní jsou úplně dementní, byl vidět rozdíl. Ve druhé půli na co ty šmejdi sáhli, z toho dali gól, na blití...

Ale stalo se, musíme zvednout hlavu a jít dál, při nejhorším bude na Chelsea ztráta opět 5 bodů, což není nic hroznýho..Come on Gunners

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

hrajem doma a jen s Machedou v utoku, SAF by chtel 8 remizu asi

Reagovat
iamek

I tohle bude stacit na suvereni vyhru

Reagovat
Tomanatura

A co měl dělat? Hernandez hraje až moc často, což se evidentně odráží na jeho výkonech, Rooney ještě není doléčený a berbatov ani nevím, asi zraněný.

Reagovat
fantomas

Tak to Kevovi nezávidim, proti bejvalýmu týmu a takle hloupou pentli zaviní.

Reagovat
Usty

koho fauloval?

Reagovat
fantomas

Nefauloval. Míč si trošku posunul bicepsem nebo čim, když se snažil přehodit si Leeho.

Reagovat
Usty

Reagovat
fantomas

Kevin trestá Kevina! Johou!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyt mam Daviese kapitana ve fante, tak co sakra dela

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvedavej jak to dopadne. Gola dame, ale urcite jeste dostanem....

Reagovat
smazaný uživatel

+ jestli koukas, tak se soustred na neschopnost Jonase. Dneska na nej nebudu nadavat, ale potrebuju abych vedel, ze to nekdo taky vidi.....

Reagovat
fantomas

Zatim mě zaujal jen tim nezakončenym únikem.

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
terry

Tohle je špatný

Reagovat
Usty

Reagovat
Liquid

co to je toto? sleduješ to někde, jakej to byl gól? já sleduju Wigan a zatím není horší než MANU

Reagovat
Usty

Centr zprava, Ivan prohraje hlavu s Jeromem, Alex nepohlídá Bowyera a ten sám před Čechem pohodlně zavěšuje

Reagovat
$dolar$

Naprostej propad obrany...

Reagovat
iamek

Drzeni mice 70-30 ... Wigan stoji pred vapnem v deviti a odkopava. Strasna nuda.

Reagovat
Liquid

ale už 2 střely má Wigan snad, Kolumbijec tam zlobil

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je cílem Wiganu nedat gól, tak v tom sou oba týmy doopravdy nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Dochádza vám dych, ale na Žiline si štatistiku, hlavne gólovú, parádne zlepšíte.

Reagovat
Usty

kdepak

Reagovat
smazaný uživatel

otočit!

Reagovat
smazaný uživatel

Nema na tie posledne vykony Chelsea vplvyv odchod Ray Wilkinsa ???

Odkedy musel odist len prehravaju

Reagovat
smazaný uživatel

spíš zranění

Reagovat
Godwinson

Chelsea už teče, ach jo.

Reagovat
niflheim

To tam je Obertan na té pravé straně?

Reagovat
smazaný uživatel

26? Je na obou stranách

Reagovat
iamek

Je vsude a nikde

Reagovat
$dolar$

Nevite jestli Radek Cerny chyta v QPR pravidelne?

Reagovat
Godwinson

Nechytá.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Chyta Paddy Kenny

Reagovat
Usty

srandovní jméno

Reagovat
Liquid

twl Freibrug - Dortmund 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke - Werder 2:0

Reagovat
terry

Foster si zrovna vybere dobrej den.

Reagovat
tomasinho

Foster má letos dobrých dnů rozhodně více.

Reagovat
Chazy

Reagovat
terry

Nemyslel jsem to, že by letos chytal špatně, ale prostě dneska jeden z těch zákroků vytahovat nemusel.

Reagovat
fantomas

Elmander málem prošel přes tři hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fantastický Spurs to dokázaly joooo !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nick.

Reagovat
niflheim

Reagovat
fantomas

Dva nejhorší týmy v nicku, to je gól.

Reagovat
smazaný uživatel

A komu fandíš ty ?

Reagovat
fantomas

Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

hm dobrej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád bolí to zesměšnění od Messiho ?

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea není pro abramoviče už prioritou , pro něj je teď prioritou bar

Reagovat
niflheim

Hergot Vidic vracel před branku a tam nikdo...Macheda hergot hraj něco tež

Reagovat
iamek

Macheda by se neprosadil ani v Opave

Reagovat
niflheim

V Opavě máme zatím dost útočníků

Reagovat
Chazy

Hehe, Wigan MU parádní nuda.

Reagovat
iamek

Staci dat prvni gol. treba pak Wigan da dopredu aspon dva hrace

Reagovat
Chazy

Tak on dá i když nebude vyhrávat, ale až cca v 70 minutě.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Enrique je nejlepsi hrac Newcastlu Zeru ho.

Reagovat
C-M@ster

NANI

Reagovat
niflheim

Jsem ho měl v oblibě jako hráče, ale od té doby, co "se" zranil před MS ho beru za idiota.

Reagovat
Usty

Jak dal nůžky a zlomil si ruku?

Reagovat
Chazy

Diame je geniální, snad ještě pár let vydrží ve Wiganu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Wigan vyhrává na OT na gólový šance, to vidím asi naposled

Reagovat
niflheim

Carrick dneska nějak nemá den. Radši bych tam zkusil postavit Gibsona.

Reagovat
smazaný uživatel

to je smůla dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Leeho mam mimochodem ve fante taky... spiknuti

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jako třeba při tom břevnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton hraje dobre Ale goly byly stastny oba... respektive hloupy od nas a trocha smuly k tomu. Dneska budu rad, kdyz to neskonci 5:0

Reagovat
fantomas

Teď už jen zbejvá, aby se trefil Elmander.

Reagovat
tomasinho

Ten střílí jen venku.

Reagovat
fantomas

...no však právě.

Reagovat
mithro

united ale hrame, toto nie je domaci vykon, wigan je ovela nebezpecnejsi

Reagovat
Chazy

Jj, Wigan školí MU na jeho hřišti, to je dobrá sranda.

Reagovat
mithro

park ak dnes nestratil loptu uz 10 krat tak ani raz

Reagovat
vodka

školí do uvozovek... to, že nzogbia přejde přes 2-3 hráče školení neni...

Reagovat
fantomas

LEEEE!

Reagovat
niflheim

A já si chtěl dneska vsadit na Bolton

Reagovat
Usty

já taky..

Reagovat
fantomas

Bych ti klidně poradil jedničku, kdyby ses mě bejval zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky

Reagovat
Usty

já psal "jasná 1?" a tys nedpovedel

Reagovat
fantomas

Já zas na fb u cottyho statusu psal, že Bolton neprohraje, když mu tam někdo vnucoval, že je NUFC ve formě, Bolton měl teď štěstí a tak podobně. Sorry no, ale nečtu tu všechny příspěvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Tak mlceni je souhlas... Ja si toho nevsiml.

Reagovat
niflheim

Bolton se tuhle sezónu rozjel, ale Straky mají celkem dobré výsledky venku. Tak jsem si nebyl jistý a teď toho lituju

Reagovat
Usty

jn.. aspoň, že mi Blackpool vychází..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten primak Taylora byl krasnej

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Jj, ale už sem si řikal, že to de nad.

Reagovat
Tomekcz

to je zas hnus, v utoku nikdo nejni, vsichni jen stoji a cekaj co udela ten druhej, zas to chcou honit poslednich 10 minut?

Reagovat
iamek

Setri sily

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se není co divit když se podíváš kdo v tom útoku hraje...

Reagovat
Usty

doprdele to snad není pravda !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborne Chelski

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ty vole, to jsou dneska výsledky

Reagovat
Tomanatura

Obertan dolů, Giggs na plac. macheda gól dá, když bude mít u sebe někoho, kdo umí přihrát aspoň na 2 metry a bude běhat pod ním.

Reagovat
vodka

nůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůdáááááááááááá

Reagovat
Chazy

Už ne, Wigan krásně tlačí. Zábava to je.

Reagovat
Chazy

a MU da gol, to je vrchol

Reagovat
vodka

talčí

Reagovat
Chazy

a teď 5-0

Reagovat
vodka

no... to bych neřekl... jako těch 10 minut byl Wigan fakt nepříjemný... N'Zogbia je na tom idividuálně fakt výborně... ale je na to sám (aj když u něho dost pochybuju, že by přihrál, aj kdyby měl komu).

Reagovat
Chazy

Sám na to rozhodně není, nejlíp hraje dneska Diame

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nehraje Moses?

Reagovat
Chazy

Moc nezkušenej na takovej zápas, ale on tam skočí :)) navíc Stam je schopnej dobře bránit, i když hraje křídlo. Takže snaha eliminovat Naniho, kterej je zatím fakt nulovej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale doufam, ze se tam ukaze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ako pre koho

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, jediná škoda, že jsem to neviděl živě :(

Reagovat
Usty

tak to je na provaz

Reagovat
smazaný uživatel

hm, celej den mi nejel net a DigiSport nemám..ale radost mám stejnou, večer se na to podívám :)

Reagovat
vladis271

Do prdele, ten titul vážne nikto nechce

Reagovat
niflheim

Ty vole to je děs. Co to ten SAF dneska postavil za sebranku.

Reagovat
iamek

Kdyz to staci tak to nema smysl resit

Reagovat
Usty

Skvěle Blackpool aspoň

Reagovat
vodka

EVRA

Reagovat
mithro

to vypoveda o nasich utocnikoch ked musi patrice dat po tri a pol roku gol

Reagovat
smazaný uživatel

Treti gol za MU? Prvni od 2007?

Reagovat
C0br

Naposledy dávál proti Římu v tom památném zápase ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam daval na 7:1, ale ja myslel ligovy goly

Reagovat
Chazy

Já si pamatuju jako jeho poslední gól ten proti EFC na 2-0 :)

Reagovat
Usty

já teda na 1-2 proti WBA..

Reagovat
Usty

Reagovat
niflheim

Gól

Reagovat
Tomekcz

Evra kdyz nejsou utocnici musi obranci

Reagovat
smazaný uživatel

Marlon

Reagovat
C0br

Patricee

Reagovat
iamek

Pohoda ... Rikam to

Reagovat
fantomas

To je neuvěřitelný, už při třech centrech do vápna Boltonu mi fakt zatrnulo a pokaždý na ten míč nikdo v modrym nedokázal navázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Guthrieho parada ve vapne byla ... paradni ala Garrincha

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

A bylo toho víc. Ještě předtim nákej takovej míč proplul kolem dvou hráčů NUFC a dvou jejich strážců z Boltonu. To sem taky čuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC marnej viď? podle statistik žádná střela na branku...

Reagovat
fantomas

Vyloženě marnej ne, ale právě ta střelba zoufale chybí no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ta zaloha je totalne marna Nekdy Hughtonovi moc nerozumim, i kdyz dnes moc na vyber nemel. Ja na nej neumim nadavat

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooooooooool a jsme prvníííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí joooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

to zas dneska neudržíme beztak

Reagovat
Usty

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis oni zas vyhrajou...

Reagovat
C-M@ster

EVRAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Když už z toho hovna dal někdo gól, tak su rád že je to alespoň Evra, zaslouží si ho. Ale celý United ne

Reagovat
C-M@ster

Glory glory man united

Reagovat
$dolar$

Ancelotti vypadni uz z ty Chelsea...

Reagovat
Godwinson

Jak to vypadá? Otočí to?

Reagovat
$dolar$

Vypada to dost tragicky, nudna hra, zaloha tragicka, par naznaku sanci tam bylo, ale mne se ta hra absolutne nelibi...

Reagovat
$dolar$

A jestli otoci? No myslim, ze urcite neprohrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

nato José hraje líbivou hru pro oko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

stejne budem hrat porad na udrzbu, Wigan jeste prida v utoku a za chvilu vyrovnaj, jestli teda SAF neudela naky zmeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze Wolves vyrovna..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

..Zatim jedinej zapas, kterej nechytam, dal jsem na remizu.

Reagovat
Usty

já 1, takže zapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

No co uz, ale aspon ta tva Cukotka mi zatim vychazi, takze kdyz uz ne vyhra, tak aspon dobrej pocit..

Reagovat
Usty

no však vy taky nevyhrajete, to se neboj

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nas porazil Sparky by mne zas tak nevadilo. Ale je mi ho lito, ze tu Manciniho bidu uvidi nazivo..

Reagovat
tomasinho

Jo tak. Ale i tak to Blackpool udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to tak no..

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham:Chelsea na střely 2:15

Reagovat
Liquid

to mi ani neříkej když mám na tiketu 2

Reagovat
Usty

blázen

Reagovat
niflheim

Chelsea s rozpadlou obranou a spráskaná od duelu se Sunderlandem...vskutku jasná dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou stranu přijatelnější kurz

Reagovat
Usty

já mám jedničku za nějakejch 4,67

Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkný. Ale na druhou stranu nevěřím že to Birmingham udrží,ikdyž bych si to přál!

Ale na tenhle zápas nekoukám takže nevim jak to t\m vypadá...

Reagovat
Liquid

a Birmingham City budí opravdu velký respekt, před kterým by si hráči jako Drogba, Malouda měli sednout na zadek?

Reagovat
niflheim

Birmingham je hlavně hodně silný doma. Což je další důvod, proč je skoro vždy jistota si na něho doma vsadit na neprohru.

Reagovat
Liquid

ale Chelsea i tam vyhrává, viz tuším předloni dokonce gólem Pizzarra

Reagovat
tomasinho

Předloni hrál Birmingham Championship.

Reagovat
niflheim

Ale třeba loni tam pohořel Arsenal, Liverpool, Chelsea i Man UTD

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd , za hru , Leeds United , Wolves

Reagovat
Bayern +

Sakra Chelsea ich tam mele 40. minút pred bránou a stále 1:0.

Reagovat
soukup

Vystřídat Hutha, ne že by hrál blbě, ale kdo má koukat na ten jeho knír?

Reagovat
Counter

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Vapada jak blbec..

Reagovat
soukup

já to nechápu, jestli to jako byla nějaká sázka nebo jen nemá doma zrcadlo nebo co to znamená...

Reagovat
Liquid

Chelsea bojovat! Na Blackburnu jsme to taky otočili, so come on Chelsea.

Reagovat
Tomekcz

Blackburn mel tragicky utocniky a neumeli dat gol z protiutoku kdyz sel sam na branu

Reagovat
$dolar$

Cardiff zabereme !!!

Reagovat
Godwinson

Reagovat
soukup

naopak Forest musí vyhrát a zamířit k vodám playoff

a McGugan ten letos válí, snad ho nekoupí nějací nesympaťáci

Reagovat
$dolar$

proti Forest nic nemam, ale Cardiff je Cardiff a PL vola a vola

Reagovat
tomasinho

Krásný sestřih NU-MU

Reagovat
mike.84

jako beru že foster je jednou za život dobrej golman a to zrovna proti nám, beru že drogba měl zkur..smulu ale fakt asi bude lepší když prohrajem i toto a klub si sedne a koupí do toho neskutečně sterilniho a uzkeho kadru aspon dva hrače evropske kvality

Reagovat
Usty

první věta

Reagovat
mike.84

nervy neber doslova

Reagovat
tomasinho

Za toho Fostera.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Hlavne se nejdriv musi zbavit Ancelottiho...

Reagovat
mike.84

ale hovno prosímtě. jedna střední krize a hnedka byste furt kouče vyhazovali....

Reagovat
$dolar$

mne muzes tykat a druha vec je, ze jsem ho vyhazoval uz davno predtim, nebo spise bych ho nikdy neangazoval...

Reagovat
tomasinho

Jedna krize a ty bys hned kupoval hvězdy. Od čeho máte tu svou nabitou hvězdnou mládež plnou nových Lampardů, Terryů a nakradených černoušků.

Reagovat
mike.84

ja chtěl ty nákupy už v letě :) každý snad viděl už v srpnu že ten kadr je uzkej

Reagovat
mike.84

zato mecheda či obertan tam u vás pronikají do zakladu

Reagovat
tomasinho

Za 1) Macheda ať si proniká kam chce, to mi je u řiti a nezuajímá mě to

Za 2) Já krom Jonja a Kellyho žádné mladíyk do sestavy necpu a nenazývám Spearinga novým Gerrardem jako vy toho Mcúšouna nebo jak se jmenuje.

Reagovat
Kaze

Raúl hattrick

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. Nacpal jsem si pupek výbornou čínou a teď očekávám stejnej průběh utkání jako Arsenal-Spurs

Reagovat
Usty

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

To mi snad ani nemůžeš přát.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Živé přenosy - sportstream24.com

Reagovat
mithro

maceta je zuuuufalo pomaly

Reagovat
Tomekcz

kdyz ten mic leti 4 metry od nej tak bych se na to taky vysr.... ta zaloha je tragicka a Carrick je tak marnej on proste neprihraje dopredu vsechno dozadu a do stran a jen mava rukama at to prihrajou jinam hlavne ne jemu i kdyz ma misto jeste navic je pomalejsi nez Barry.

Reagovat
fantomas

Jinak sem moc moc rád, že dostal i přes Steinssonovu dostupnost zase šanci Ricketts. I dneska ukazuje, že je daleko platnější než ten Islanďan.

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander. To je KONEC.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se mu to povedlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherny prostrceni za obranu a klicka Krulovi - ten ani za jeden gol nemuze :/

Reagovat
smazaný uživatel

A to snizeni? Ja to uz vypl, nejak me to nebavilo.

Reagovat
tomasinho

Já taky a přijdu o tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Totozna akce, akorat na druhy strane a Andy nesel do klicky, ale obstrelil golmana. A zes to vypnul - prisel si o nadhernej skluz SMudge

Reagovat
fantomas

Ale fakt úžasná akce.

Reagovat
fantomas

Haháá, Elmandeeer!!! Já to věděl!

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Given tohle chytal

Reagovat
smazaný uživatel

Andy

Reagovat
Usty

Elma a Andy!!! fantasie

Reagovat
fantomas

Tak jo, takže jiná dimenze. Místo z 2:0 na 2:3 tentokrát z 3:0 na 3:4? Proč né, viď.

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
fantomas

Bolton.

Reagovat
smazaný uživatel

věř, že vyhrajou :) ale bylo by to docela kruté

Reagovat
Usty

taky si říkám, proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

To bych ti nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

SMUDGE! Na tenhle skluz jsem cekal celej zapas

Reagovat
Usty

Petr 30 metrů z brány a kličkuje

Reagovat
mike.84

šak dobre libero ne ?

Reagovat
fantomas

Tak asi vsází na to, že tam odtud případně do brány žádný kopyto z Birminghamu nedokopne.

Reagovat
Tomekcz

Obertan

Reagovat
fantomas

Gary!

Reagovat
mithro

tak a je to tu, obertanovi znovu zacina zavadziat lopta

Reagovat
Tomanatura

bůůůůůůůůů

Reagovat
soukup

Jones herec

Reagovat
Counter

Etherington není o nic lepší...

Reagovat
Counter

a hlavně že Pulis vykřikuje do novin, jak by se měly simulace přísně trestat

Reagovat
soukup

jn

Reagovat
mithro

rooney boooooo aspon tri goly

Reagovat
Tomekcz

nekdo buci nekdo tleska hlavne ze je Rooney zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

A ja zvracim na ty, co mu tleskaji.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
mithro

Reagovat
Tomekcz

redka

Reagovat
smazaný uživatel

Nolan zapomnel ze uz neni kapitanem Boltonu

Reagovat
Tomekcz

a dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemáte někdo odkaz o řešení problému s hooligans v Anglii? napříkal jaké jim hrozí tresty apod.

Vtípálci typu UTFG ať ani nepíšou.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nemáte někdo odkaz o řešení problému s hooligans v Anglii? napříkal jaké jim hrozí tresty apod.

Vtípálci typu UTFG ať ani nepíšou.

Reagovat
Chazy

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
mithro

ouc

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vodka

WTF?

Reagovat
Liquid

tohlec Atkinson nemyslí vážně, vezme balón nejdřív a s ním soupeře, ale ne tak že by druhou nohou zasáhl protihráče do nohy a on dá Rodallegovi rovnou červenou

Reagovat
Chazy

Balón se musí chránit

Reagovat
smazaný uživatel

Je neskutočné, ako sa pomáha zo strany rozhodcov v zápasoch, keď hrajú totálne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím Manchester United

Reagovat
Chazy

Neskutečný by bylo, kdyby se to nedělo :)) je to sranda.. a ta první červená byla. A už po ní bylo jasný, že MU vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo stiahnutie Nzogbiu v prvom polčase v pokutovom území United

Reagovat
Chazy

No tak to už by bylo fakt divný, kdyby se na MU pískala penalta proti MU. Ale jako to mi zrovna nevadí, Nzogbia tomu určitě hodně přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, len sa mi nepáči ten dvojaký meter. Atkinson vyťahuje pre hráčov Wiganu karty akonáhle len môže, pritom Wigan až do prvej redky bol herne lepší.

Reagovat
Chazy

Ti říkám, to neřeš. Já sem rád za výkon, výsledek je nepodstatnej.

Reagovat
Tomanatura

Poslední penalta na OT proti MU se pískala před 2 měsíci

Reagovat
Chazy

CHL neberu.

Reagovat
Tomanatura

Aha a derby s Liverpoolem je co?

Reagovat
Chazy

Nojo vlastně, tam kopal Gerrard :) ale stejně byla první po x měsícíh

Reagovat
Tomanatura

Ono se kope všeobecně málo penalt proti MU. Ať hraje doma či venku, CHL nebo CC.

Reagovat
vodka

to zase nepřeháněj...

ta druhá červená každopádně nesmyslná... žlutá maximálně...

Reagovat
Liquid

faul tam byl, ale před vápnem pak zbytečně po 3 krocích sebou Charles mrksnul, ale faul se měl pískat, v kontextu té druhé nesmyslné červené se Wigan může cítit oprávněně poškozený

Reagovat
Chazy

Já se jako fanda teda poškozeně necítím :( ne za tu penaltu.

Reagovat
iamek

Rodallega naproste hovado

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Budu se hodně divit, pokud už NUFC do konce zápasu neinkasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Divočina co?

Reagovat
fantomas

Ale spíš jednostranná, kdyby Elmander furt nesóloval, už ste ho tam mohli mít.

Reagovat
C0br

Watafak? No dát se možná dala

Reagovat
Rssa

Svět se zbláznil, Spurs vyhrají derby, MU jde do čela a Kuba z Dortmundu nedá z 5 metrů do prázdné brány gól, zatímco brankář se na něj z povzdálí kouká

Reagovat
Usty

Můžem hrát 270 minut a ten gól nedáme..

Reagovat
ElectrickMann

Arsenal... 4 prohry, z toho 3 doma -> smutné...

Reagovat
Tomekcz

konecne Carrick out

Reagovat
mithro

konecne niekto kto bude aj behat na tom ihrisku, cmon Javier

Reagovat
vodka

ale pokud se Wigan odvolá, tak Rodallegovi ten trest smažou, ta byla doslova za nic... ja když tam teda šel dost idiotsky a hlavně úplně zbytečně...

Reagovat
Usty

něco jako Ess?

Reagovat
mithro

jj tiez do toho isiel dvomi nohami napred

Reagovat
iamek

Dupnout nohama na mic je hodne dementske a pravem redka. Kdyby Rafaela trefil tak ho prelame

Reagovat
vodka

ale takto to bylo maximálně na žlutou za nebezpečnou hru...

Reagovat
Usty

demente, jasná rudá.. stejně jako Essien!

Reagovat
Tomekcz

zavrit ty cerny do klece, zvirata

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Idiote.

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

pravil fanúšik United

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po 14 kolách je špica tabulky velmi vyrovnaná. To by som nečakal.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebola reakcia sem

Reagovat
iamek

Wigan snad spadne ... Tak zakerny tym clovek nevidi ... A to dostanou treti redku ...

Reagovat
Chazy

http://www.premierleague.com/page/Statistics/0,,12306,00.html

Wigan je třetí nejlepší ve statistice karet.

Reagovat
Chazy

Sranda je, že největší prasata jsou AFC

Reagovat
iamek

No a ? A to znamena, ze dneska muzou hrat jako zvirata ? Prasata jedny.

Reagovat
Chazy

Víceméně znamená, vždyt tak nehrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Ta Chelsea mě začíná znepokojovat, už by asi mohli vyrovnat.

Reagovat
vodka

no nic, možu to vypnút, to tempo je doslova vražedné....

Reagovat
smazaný uživatel

Ááááááááááá Jonas. To neni ani stín toho hráče. To je prostě tragédie, co on předvádí.

Reagovat
fantomas

Nedodržels slovo!

Reagovat
smazaný uživatel

To nešlo ale!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebylo špatné

Reagovat
smazaný uživatel

blackpool

kdo by to byl čekal že tým, který byl srovnavaný s derby bude okupovat střed tabulky

Reagovat
fantomas

Hm, asi faul, ale stejně Colovo bránění docela k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Rek bych, ze Elmander ho rozhodil neferove natolik, ze uz s tim pak nemoh nic delat... ja jsem rad, ze udrzel hlavu a nestahoval ho za cervenou.

Reagovat
fantomas

No já myslel, že k smíchu bylo hlavně to, jak nechal ten míč hloupě dopadnout na zem a pak si ho kryl dost povrchně, neohroženě. Elmander mu dal co proto, asi bych to foukl, ale Coloccini určitě nezahrál tak, jak by správný stoper měl.

Reagovat
smazaný uživatel

ze ja neco psal

Reagovat
soukup

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Elmander dal doted na Reeboku dva goly - jeden pri debutu a pak proti Wiganu. A dnes da stejnej pocet golu

Reagovat
Usty

Chtěl se mi odvděčit, že jsem ho koupil do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

My ho mame od zacatku sezony jako kapitana

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

birmingham

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to chci teda videt.

Reagovat
smazaný uživatel

Uf. To teda bylo hnusny.

Reagovat
fantomas

Prase!

Reagovat
smazaný uživatel

Frustrace. Colo hraje na stopera hodne ciste... tohle je fakt cira frustrace z toho predchoziho souboje. Bohuzel.

Reagovat
fantomas

Jj, taky to tak vidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak priste Steven

Reagovat
Tomekcz

JaVIER

Reagovat
Chazy

Krasnej gol :)

Reagovat
iamek

Rafael me prekvapuje cim dal vice. A ja ho odepisoval :) ...

Reagovat
Chazy

Na zápasy jako je tenhle bude asi v pohodě, není potřeba aby tolik předved směrem dozadu. Ale vyrovnaný zápasy s hodně soubojema, rohama a hlavičkovýma soubojema, to radši ať sedí.

Každopádně mi Wigan dělá radost. S takovýhlema výkonama to sestup bejt nemůže :)) ani mi tak nevadí, že MU vyhraje.

Reagovat
soukup

a Tuncay dneska skvělej, pokud ho v zimě koupíte, tak už to tuplem na sestup nebude

Reagovat
Chazy

Jono :) ja se nebojím, každopádně to není sranda furt stejný plácání se mezi 10-17 místem. Nůda.

Reagovat
iamek

Porad ma jeste cas klucina :)

Reagovat
Chazy

Jj, fakt ho nemám rád, ale obdivuju, jak se se vším vyrovnal. Je to prototyp hráče, kterej se do PL nehodí, skoro všichni (fanoušci) ho odepisovali a on se prostě vypracoval.

Reagovat
Tomanatura

Mi řekni, kdy naposledy mu takový zápas dělal problémy. Ubránil Balea, Matu, letos snad neudělal chybu. Je božský

Reagovat
Chazy

No třeba proti Stoke ho SAF radši ani nepostavil, aby na ty auty tam byl někdo vyšší.

Reagovat
Tomanatura

Tak nemůže odehrát všechno. Nedělal bych z toho vědu, on mu ten post prostě nedělá problémy vůbec, navíc Brown s Garym a Sheasym musí taky někdy hrát :)) Ale fakt parádně se vypracoval, taky jsem mu nevěřil.

Reagovat
Chazy

Však já to taky nemyslím nijak proti němu, jde mi jen o to, že to chce mít místo něj ještě typově naprosto odlišnýho RB, aby ho zastupoval, když bude proti MU stát právě něco jako Stoke. Když bude mít za sebou furt něco jako Browna a OShea, tak může odehrát v MU úspěšnou kariéru. Ale na některý soupeře prostě bude vždycky až moc riskantní ho stavět.

Reagovat
vodka

no, on je výborný, proti těm rychlým hráčom, třeba Balea uhlídal suverénně...

Reagovat
Chazy

Jj, samozřejmě, ale třeba proti CFC by hrát nemusel, ti mají spoustu kvalitních hlavičkářů.

Reagovat
vodka

Reagovat
Tomanatura

Zas na druhou stranu mají rychlého maloudu, který by dělal všem ostatním našim problém.

Reagovat
Chazy

No ale bránit rohy jen s dvěma CB nebude žádná sranda ..

Reagovat
mithro

love this boy

Reagovat
Usty

Birmingham je na blití.. 10 obránců, kteří jen odkopávaj balon a neskutečnej Foster.. na Chelsea to bohužel stačí..

Reagovat
Chazy

Tak pokud Foster vychytá CFC, nebude to pro něj poprvý :)))... minule to zachraňoval Ševa a Kalou někdy v 94 minute.

Reagovat
Usty

minule Ševa? minule jsme tam hráli 0-0

Reagovat
Chazy

Watford 0-1 CFC

Reagovat
smazaný uživatel

To tam byl Foster?

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

Hernandéz... fakt ideální útočník na lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatak

Reagovat
mithro

podla mna nato dostat sa casom do zakladu ale musi na sebe makat

Reagovat
iamek

Snad to casem bude na zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

V budoucím Man Utd bude mět na základ. A v tom současném na něho má vlastně taky.

Reagovat
mithro

nie je o com, ako vsetci vidime rooney zdaleka nema formu, uvidime ako dlho mu to bude trvat kym ju chyti alebo kym ho predaju

Reagovat
terry

Fostere, kurva už!

Reagovat
smazaný uživatel

je tam, chicharito

Reagovat
smazaný uživatel

A rikejte ze Carroll nema techniku Paradni rana do brevna.

Reagovat
smazaný uživatel

birmingham- chelsea

strely 1:22

strely na branu 1:11

goly: 1:0

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle mela bejt penalta za to nalitnuti od Cahilla nebo kdo to byl..

Reagovat
smazaný uživatel

bolton za krásný fotbal který letos předvádí newcastle za nechutnosti které provádí v zápasech které prohrávají

Reagovat
smazaný uživatel

jaky nechutnosti prosimte

Reagovat
smazaný uživatel

no nejsem na newcastle odborník ale ten loket na elmandera úmyslný podle mě byl stejně jako bartonova pěst na hrudi pedersena předminulé kolo

Reagovat
fantomas

Byla to jedna nechutnost a očividný revanš. Nedělej z toho vědu.

Reagovat
Usty

To je debil ten Ridgewell.. z posledních sil se natáhne po noze Bosingwovi, sundá ho a pak se ještě diví, že je faul..

Reagovat
mithro

to je taky folklor, divit sa ze ja nic ja muzikant

Reagovat
smazaný uživatel

LFC : Pepe - Glen, Carra, Skrtel, Konchesky - Dirk, Poulsen, Raul, Maxi - Ngog, Torres. 4-4-2 s tragedama, snad výhra.

Reagovat
Liquid

označit NGoga, Torresa a další jako tragédy ale aspoň ta sebekritika

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Za tragedy označuju WHU..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ani se nedivim, že jsi to nepochopil.

Reagovat
Liquid

neboj já to pochopil moc dobře

Reagovat
iamek

Di santo to je ten mega talent z ktereho fans chelsea delali mega star ?

Reagovat
Chazy

Jj, ale ve Wiganu zatím hraje parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovenkrands je fakt odepsanej letos Jestli tohle nedava na treninku, tak chapu ze ho nestavi.

Reagovat
Tomanatura

Jako větší tragéd než Obertan za MU dlouho nehrál. Snad od příštího zápasu bude hrát Ryan, už mi chybí.

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

za ryana, inac dnes na tom ihrisku boli horsi ako obertan

Reagovat
fantomas

Lee jak teď zabojoval. Já ho žeru, toho kluka.

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

je skvelej

Reagovat
iamek

Manche hraje snad nejhorsi fotbal za dobu co je sleduju ( Asi 13 let ) a presto to staci na spicku ... A to mel docela tezky los a horsi soupere mel venku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, super Wolves snížili. Snad z toho ještě vytlučou bod.

Reagovat
Liquid

Nevíte kdy se stalo naposled, že by Chelsea 3x po sobě v lize prohrála? To už bude hodně vousatý údaj...

Reagovat
sintha

Chels teď prohraje podruhý za sebou.

Reagovat
Liquid

máš pravdu, to výhru nad Fulhamem jsem již pozapomněl, tak řekněme Chelsea v lize prohrát 3x ze 4 zápasů, to už taky dlouho nebylo

Reagovat
Liquid

Stoke už před Newcastlem

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda senzace...

Reagovat
Liquid

před začátkem sezóny ne, před pár koly kdy byl mezi nimi rozdíl někde 8-10 bodů jo, Stoke byl na padáka v tu dobu a Newcastle tuším 5.

Reagovat
soukup

no tak na začátku sezóny je to normální, že se to míchá, před těma 4 zápasama bez výhry sme byli taky nějací 5. pak podle tebe na padáka no a 3 zápasy zase je to jinak, to je prostě normální

Reagovat
Liquid

na padáka byl Stoke a ne Newcastle, tak já víceméně ocenil poslední zápasy Stoke než že bych pohanil Newcastle, kterému se úvod EPL povedl

Reagovat
soukup

však já mluvím o Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Stokies ale maji stabilizovanej tym, takze se da ocekavat, ze budou mit lepsi dlouhodoby vysledky. Cilem NUFC je zachranit se, ne hrat o pohary Stoke maji realne na nejaky 9. misto.

Reagovat
Liquid

Pulis tam odvádí super práci, to ten tým kvalitou bych řekl, že je pomalu na úrovni WHU, WBA, Wolves, klidně by mohl hrát dole a zas tak překvápko by to podle mě nebylo, takovej tým bez hvězd, vy máte Nolana, toho dlouhodobě považuji za velmi kvalitního hráče, a teď Carroll je zabiják taky, ale souhlas, vsá sem čekal na hranici sestupu, takže určitě jste vysoko a i zaslouženě, Stoke ti 9.skončit mohou, zrovna tak jako ale i 16. střed tabulky a asi i konec bude asi opět dost vyrovnaný

Reagovat
soukup

Stoke podle jmen nemá hvězdnej tým, ale zase má hráče typově přesně takový, který při své hře na plno využije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

je to tak, ale je to i dost zásluhou Pulise, jsem rád, že je Stoke v Premier League

Reagovat
soukup

tak Pulisova zásluha je to určitě, ale prostě ten kádr když se hraje správný styl hry má na top 10 v pohodě. A jak u strak říkáš že mají kvalitní Nolana a Carrolla, tak třeba duo Fuller - Jones je jedno z nejsilnějších z týmů mimo big4, no a Ether s Shawcrossem to je taky nějaká kvalita

Reagovat
Usty

Bolton 4.

Reagovat
soukup

hlavně, že WBA padá dolů

Reagovat
Tomekcz

Rafael to sou centriky

Reagovat
mithro

zatial jednooky medzi slepymi na tom ihrisku

Reagovat
mithro

javier

Reagovat
niflheim

Ty voe slušná šance...ale Hernandéz se nemá za co styděť...podobné šance nedávám ani já ve florbale

Reagovat
Usty

Mimochodem..

Chelsea v PL s Essienem: 9-1-1

Chelsea v PL bez Essiena: 0-0-3

Reagovat
niflheim

Reagovat
$dolar$

Essien je genius

Reagovat
vitasrp

Pan nenahraditelný.. Žádný Lamps, ale Essien..

Reagovat
sintha

Chels teď prohraje podruhý za sebou.

Reagovat
sintha

Omlouvám se, blbne mi net. Měla to být reakce na Liquida.

Reagovat
vodka

Rooney

Reagovat
Tomekcz

skoda Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

růny

tomu preju aby uz do koce svy kariery nedal ani gol

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham je fakt tragickej mančaft, ne že bych fandil chelsea, v tomhle zapase doufam prohraje, ale jeste vic si preju aby birmingham sestoupil, videl jsem asi 4 jejich zapasy, a na tuhle nakopavanou me opraqvdu nebavi se koukat, spolu s nim by jeste moh sestoupit wigan a wolves

Reagovat
C0br

Celkem se bavím naší neschopností dát gól, nevím co si teď Patrice myslel, že dá druhý gól?

Reagovat
Tomekcz

Evra ten uz si zas vybral na 3 roky

Reagovat
C-M@ster

Toe je jak to video Kataru na tom faceooku. Vzdyt to neni mozny co spalime. Jeste ze uz o nic nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

čelsea

Reagovat
mithro

pre toto evra dava goly len raz za tri roky

a rooney ehm

Reagovat
fantomas

A Kev pěkná tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd tradičně hraje až v poslední čtvrthodince. Nakonec nejenomže z toho hovna uvařili polívku, ale zvládli aji večeřu o dvou chodech a upekli narozeninový dort.

Reagovat
smazaný uživatel

ROzhodci je curak dneska. Tohle penalta? .... Zejtra si vybiju frustraci na fotbale...,

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Webb, ale ten pomezni... celej zapas piska proti nám.

Reagovat
C0br

doufám, že fotbalově...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jenom plana vyhruzka.

Reagovat
C0br

Reagovat
$dolar$

No zas tak vtipny to neni, budu hrat s nim nebo proti nemu a nechci prijit o hnaty

Reagovat
$dolar$

Reagovat
fantomas

Tak nevim, jestli tam došlo i ke kontaktu s míčem, ale nohy vzal Daviesovi stoprocentně, a to i tak, že na penaltu.

Reagovat
soukup

Jones to byla paráda

Reagovat
$dolar$

Hruznej vykon Chelsea, opravdu hruznej... Ancelotti ven !!!

Reagovat
Usty

ale hovno

Reagovat
$dolar$

Co hovno? Druhej polocas ani jedna sance a hra priserna, neni to pravda?

Reagovat
Usty

nedokázali jsme se prokousat přes tu zeď 10 obránců a fantastickýho Fostera, ais 25x jsme vystřelili, z toho minimálně 4 byly gólový střely.. pak ta Drogbova spojnica.. ne, tohle opravdu nebyl hrůznej výkon, opravdu hrůznej..

Reagovat
$dolar$

Opravdu byl, druhej polocas byla nehorazna tragedie...

Reagovat
smazaný uživatel

United na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

United na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Chelsea opět nakročila k titulu a nemá se čeho obávat, přesně jak Liquid předpověděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Premyslim, kdo vsechno mi tvrdil, ze to vubec nevadi, ze ma Cukarna uzkej kadr a ze dostanou sanci talentovani mladi hraci... At patram jak patram, vidim tam jen tri klenoty - Ferreira, Ramires a Kalou, a nikdo z nich mi neprijde prilis talentovanej

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

jestli teď Alex vážně půjde na operaci, nevezmem Ferreiru do fanty? Takový klenot si nemůžeme nechat ujít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

bacha, on na stoperovi hrát nebude..

Reagovat
Counter

v minulém kole tam hrál ne?

Reagovat
Usty

ale po utkání řekl Carlo, že ho jeho výkon zklamal.. a to za celou svou kariéru v Chelsea o nikom neřekl.. takže bych spíš tipnul Brumu..

Reagovat
Counter

ok, beru na vědomí

Reagovat
mithro

Reagovat
Godwinson

Komický. :)

Reagovat
Chazy

Hehe, tak gratulace MU, jak vypadali beznadějně, tak proti devíti Wigannerům už dominovali .. objektivně zápas naprosto příšernej, mizernej a nudnej. Nani byl krásne pokrytej Stamem, Carrick... radši nekomentuju, je to prostě druhej Parker (v nevyužití potenciálu). Hernandez strčí Rooneyho s Berbou do kapsy oba. Rafael taky paráda.

V každým případě Wigan parádní výkon, s tímhle je to záchrana jistá. Jen by to chtělo občas trošku chladnou hlavu a neskákat do všeho jak Carroll ( ). Nzogbiu prodat, Caldwella(i) vyhodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Smudge dneska opravdu výborně... Andy aspon ta branka... jinak ostuda jak prase...

Reagovat
Swarley

super, začínám čím dál víc věřit v to, že o ten titul budeme bojovat až do konce

Reagovat
Counter

jen aby někdo bojoval s váma

Reagovat
mithro

mne pride ze kazdy z trojice united, arsenal, chelsea skor bojuje sam so sebou ako proti sebe

Reagovat
$dolar$

A Cardiff taky na 3,14cu

Reagovat
Azza

Cardiff

Reagovat
niflheim

Rafael ...v současnosti jasná volba na RB. O'Shea a Gary holt můžou zahřívat.

Reagovat
mithro

Reagovat
Godwinson

S timhle, ať jde Chelsea do hajzlu ...

Reagovat
Usty

Ty běž do hajzlu

Reagovat
Godwinson

Nervičky?

Reagovat
Usty

Ne, jen nesnáším fanoušky, co po neúspěchu kydaj sračky na každýho hráče a nadávaj na klub

Reagovat
niflheim

Možná to není fanoušek ale sázející

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Usty

v tom případě je to špatnej sázející, já dal jedničku..

Reagovat
Godwinson

Tak přeju jim. Nekydám na hráče ani na klub, jen mě poslední zápasy šokujou a když si vezmu, co dalšího je čeká, trošku mě to znepokojuje, no.

Reagovat
afc

Buduci majster bude asi najslabsi v historii PL a je uplny vysmech,ze Arsenal po 4 prehrach straca na celo smiesne dva body.Strasna sezona.

Reagovat
Counter

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

SPURS

Reagovat
smazaný uživatel

Barton Tiote Smudge Ameobi Webb Pomezní rozhodčí

Reagovat
vodka

stále neporažení aj dkyž výkon asi nejtrapnější... co bych dal za ty výkony jako proti Fulhamu....

Reagovat
mithro

presne moje slova

Reagovat
smazaný uživatel

fans chelseažádný obavy jak tu tenkrát někdo tvrdil, s tímto kádrem se do baráže o LM dostanete

Reagovat
Usty

ježiš, ty jseš debílek..

Reagovat
smazaný uživatel

naštvanej ?

Reagovat
Usty

na tebe nejde bejt naštvanej

Reagovat
Bayern +

to už nie je možné, čo je to za beznádejný prípad...

Reagovat
smazaný uživatel

teď myslíš bayern+ nebo bayern + udinese?

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Newcastlu to chce bodovat cíl je udržet první místo do návratu Lamparda s Essienem

Reagovat
smazaný uživatel

já odejdu po 1. poločase od NL London derby s pocitem blaženosti, že Spu*s byli totálně marní a my na lávce ještě RvP, Thea nebo Rosu. Už sem se těšil až si budu stahovat 2. poločas jak slepice odjedou s debaklem. A potom s jistotou, že Chelsea zase ztratí a Arsenal půjde do čela to néééééééééééééééééé to fakt NE....prohrávat v Sunderlandech, Blackburnech a podobných sračkách už sem si zvykl, prohrát na MU po simulaci Rooneyho a vlastňáku Diabyho, takové věci už mě nezdednou ani ze židle ale TOTO

Reagovat
fantomas

Samotné kvarteto Lee-Davies-Elmander-Taylor prakticky stačilo na poražení NUFC. Střed pak chválím za relativní vymazání Nolana se Smithem, ti se dopředu fakt moc nedostali. Naopak zase Holdena až tak nepouštěli k nějaké tvorbě šancí. Ale jak řikám, stačila křídla a oba útočníci, k těm směřuje velký dík, že pro mě zachránili zdánlivě zpackaný den.

Reagovat
soukup

Taylor už se probral?

Reagovat
fantomas

Dneska hrál jako z partesu. Snad mu to vydrží.

Reagovat
soukup

snad, toho sem měl vždycky rád

Reagovat
smazaný uživatel

Brums, Spurs

Stoke, Bolton

ManU

Reagovat
Bayern +

To sú nám zasa výsledky... Ale dobre, začína sa to bundesligovať a to je dobre. Snáď to vydrží dlhšie

Reagovat
smazaný uživatel

Však ono se to zase brzo vrátí do normálu

Reagovat
afc

pozeram,ze strakam ta vyhra na ES skor uskodila ako pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Chelsea! Kdy naposledy se stalo aby prohrali v lize dva zapasy po sobe?

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší kolo v dějinách premier league

Reagovat
soukup

Dneska víc štěstí než rozumu, WBA v první půlce dirigovalo hru, my sme ani nevystřelili na bránu, Wilkinson hořel v soubojích s Thomasem, ale naštěstí z toho nikdy nebylo nic nebezpečnýho, druhá půlka začala úplně stejně a pak bum, Jones si vymodlil pentli, pak asi 10 minut kdy sme byli nebezpeční i my, a pak opět tlak WBA, ze kterýho najednou penalta, pak už odpadli a nechali Jonese aby je nakonec totálně zesměšnil a Walters to už musel dát

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu jsme měli po 14 kolech 36 bodů... to je velký rozdíl

Reagovat
vanGomm

Chelsea vede ligu a má momentálně víc porážek než Fulham,který je na sestup.To je malá rarita.

Reagovat
kubys

Tak to je jasná 4. neprohra v řadě pro WHU. Skromný tip - 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po 14 kolách je špica tabulky velmi vyrovnaná. To by som nečakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výborný den pro Manchester United

Reagovat
kiwwi

dnes mi dalo vo fante 5 hracov gol

Evra, Hernandez, Nasri, Bale a Carroll

Reagovat
mithro

ja som stiahol nasriho

Reagovat
Tomekcz

Evra, Vaart, Bale, Caroll

Reagovat
Tomekcz

jeste Torres s paskou ted prida 2 kousky

Reagovat
Azza

Doyle, Carroll, Nasri, Bale

Reagovat
KnoxXx

Bale, Carroll, Doyle, Etherington

Reagovat
Darren Fletcher

neviete nahodou, kto je na cele premier league? :))

Reagovat
Godwinson

Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný, ještě nedávno bych vám to snad i přál, teď je mi z "big 4" nejsympatičtější snad arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

což je dost smutný

Reagovat
smazaný uživatel

Se trochu nepovedlo ne?!

Reagovat
Darren Fletcher

aspon sme sa pobavili

Reagovat
Usty

na tvůj účet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Chelsea, ale tabulku máš nahoře

Reagovat
$dolar$

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo nejlepší dva týmy trpěj tragickou formou a úzkým kádrem,Arsenal ten titul snad ani získat nemůže,protože vždycky když se naskytne takováhle šance tak začne nepochopitelně ztrácet,Arabáci naštěstí nejsou tým a jen tak se nezlepšej,Tottenham má výkyvy a případnej boj o titul je pro něj ještě moc velký sousto, no a Liverpool to je kapitola sama pro sebe...

Tahle sezona bude ještě zajímavá,vypadá to že vyhraje jednooký mezi slepými...

Reagovat
smazaný uživatel

Současná PL už nemá 4 suverénní týmy,ale 5 a to se mi líbí,škoda Liverpoolu snad se zlepší,příští sezonu by jich mohlo být 6

Reagovat
Usty

Současná PL nemá žádný suverénní tým

Reagovat
smazaný uživatel

myslím to tak že ta pětice je prostě oproti zbytku Premier League TOP

Reagovat
Usty

nemyslím, stačí jedno odlišný kolo a první pětka ze zvětšiny promíchá.. letos je to vyrovnaný

Reagovat
smazaný uživatel

To sice možná jo,ale na hřišti to žádná suverenita není

Reagovat
mithro

a o to je to zaujimavejsie, nepotrebujeme tu ligu jedneho alebo dvoch tymov

Reagovat
Usty

já říkám, že jo?

Reagovat
mithro

ja len konstatujem

Reagovat
smazaný uživatel

může se to během pár kol promíchat,ale myslím si že se vytváří stálá TOP 5 a to Chelsea,MU,MC,Arsenal,Spurs

Reagovat
Usty

Bolton má v současnosti lepší formu než těch všech pět týmů..

Reagovat
smazaný uživatel

momentálně možná jo,půjde ale dolů

Reagovat
Usty

who cares..?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak.

Reagovat
r.mrazik

stale bez prohry...hra na zvraceni...kaspar Rooney zpatky...Javier nejlepsi zakoncovatel snad od doby Ruuda (no mozna prehanim,ale mam toho klucinu strasne rad)...letos neskutecna bida ale jsme ted na delenym prvnim miste i bez nakupu...

takze...live long and suck it !!

Reagovat
mithro

Javier bol fakt uzasny nakup, bez neho by tato sezona bola naozaj kruta

Reagovat
r.mrazik

je skvelej...fakt...

snad bude mit Alex "koule" nechat obcas sedet prase Wayna

Reagovat
mithro

no neviem, dnes SAF potvrdil ze proti rangers bude v zaklade ronei, a asi s berbom..ak predvedieme podobny vykon ako dnes.....

Reagovat
r.mrazik

vykon stejny nebude...preci jen,utok Rooney a Berba udrzi mic ve predu dele a i vic zamestna jejich obranu...dneska se vlastne hralo bez utoku...tragickej Macheda a Obertan,achmujboze

Reagovat
mithro

SAF "I'm pleased for Rooney and it will settle him down. It was a quite comeback but he needed that 20 minutes. He'll play against Rangers."

SAF: "Berbatov isn't injured. I wanted a different variety of players on the bench."

Reagovat
mike.84

takže berbatov do dvou týdnů stejná afera jako wazza

Reagovat
Liquid

Bolton 6 bodů od titulu

Reagovat
C0br

No jo ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

A 8 od zostupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Má to cenu na Liverpool koukat? Takovouhle tragickou sestavu jsem už dlouho neviděl. Roy je připosraný

Reagovat
tomasinho

Nemá, ale stejně se koukám.

Reagovat
Rssa

No já nakonec taky, když už po dlouhé době to jde v super kvalitě

Reagovat
Usty

proč je připosraný??

Reagovat
Rssa

Protože nehodí Glena do zálohy, nezkusí např. Jonja, nedá do základu spolehlivého Kellyho. Vždyť hraje proti poslednímu, tak je možnost ozkoušet mladé

Reagovat
Azza

Mick McCarthy, odejdi!

Reagovat
smazaný uživatel

Teho č*ramedána neznášam

Reagovat
Usty

Kováč letos poprvé v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Podruhé

Reagovat
smazaný uživatel

snad da gola

Reagovat
niflheim

No tak ať se Live předvede.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas! COY's!

Reagovat
smazaný uživatel

"Malouda si udělal prostor a poslal přesný pas na Alexe, jenomže míč se od jeho plešaté hlavy odrazil nad bránu" HAHA to me poser!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, to je den, jeste mi prohraji Blades s Eagles a uz nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Fullham dneska musí!

Reagovat
smazaný uživatel

jejda az zitra

Reagovat
smazaný uživatel

jejda az zitra

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes už nemusí

Reagovat
niflheim

Hergot nalevo tam měl Maxiho. Teda pokud to byl on. Já se v té jejich slátané sestavě nevyznám.

Reagovat
Rssa

Ono by to nakone mohlo aji fungovat? No tak se předveďte

Reagovat
C0br

...a po sestřelení Rafaela mohl ve sprše překvapit Alcaraze....

Reagovat
tomasinho

Ono to půjde a ne že ne, jen stačí dát Raula tam, kde patří. Už jen lepší křídla a levého beka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a dirka k torresovi

Reagovat
Rssa

Raul je dneska super, hraje to co umí

Reagovat
smazaný uživatel

Len či by mu to šlo s Gerrardom, ktorý nie je dispečer a proti silnejšiemu súperovi.

Reagovat
tomasinho

Polemziovat můžeme, ale hlavně se to MUSÍ už konečně zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj..

Reagovat
smazaný uživatel

bránění whu

Reagovat
niflheim

Hmm pekně...žádný tlak ale na hráče Liverpoolu...to říkal i ten komentátor. Gól musel přijít.

Reagovat
Rssa

Gleeeeeen

A nejvíce se mi dneska líbí Meireles, pokud ho Roy bude stavět do středu, bude jen lepší a lepší

Reagovat
niflheim

Kde ho stavěl předtím?

Reagovat
Rssa

Napravo

Reagovat
Rssa

ne pořád, ale často

Reagovat
niflheim

Tak to moc Roye nechápu Raul byl vždy podle mě spíše CDM

Reagovat
Rssa

No to taky je, ale Roy ho tam házel. Stejně jako jeden poločas s Neapolí nasadil Shelveye na pravé křídlo a přitom to není jeho pozice.

Reagovat
niflheim

Dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Tí komentátori na setante sú srandovní...Kovak, Morales

Reagovat
tomasinho

Zdá se mi to, nebo je Noble fakt jediní pořádný fotbalista v dresu WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbidon

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, neměla bejt reakce

Reagovat
tomasinho

Házenkář

Reagovat
smazaný uživatel

To se ti urcite nezda, staci se podivat na sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Nando se zastřeluje, pokud bude mít tolik prostoru, tak to vidím na nejmin 2 fíky.

Reagovat
tomasinho

Tohle je zápas přímo pro Glena, kdy nemusí bránit. Je to prostě křídlo no. A Raul is fantastic.

Reagovat
Tomekcz

proc to nekopal Torres

Reagovat
Rssa

Nando na korunu krále střelců penalty nepotřebuje

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď v 28. minutě můžu říct, že takhle trapnej tým na anfieldu nebyl hodně dlouho.

Reagovat
tomasinho

To i Northampton nebo RAbotnički předvedli více. Proto je v takovéhle sestavě přehráváme.

Reagovat
Rssa

Gabbidon si to pojistil oběma hnátama

Glen je opravdu jako utržený z řetězu a protože WH neútočí ani nepresuje,tak dneska mu to fakt sedne.

Teď jen doufám, že Liverpool nezarsenalizuje a zápas vyhraje

Reagovat
Counter

hezký jazykolam

Reagovat
Rssa

to víš, po dnešku už jste pojem

Reagovat
Counter

Nizozemcům se to samé povedlo s naší repre a nikdo z toho pojem neudělal :)

Reagovat
Rssa

tomasinho20.11.2010 18:49

Ono to půjde a ne že ne...

Pojem to dodneška zůstal, i díky Bosákovi

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na Pool sa da i pozerat

Reagovat
Rssa

Ty vole, Maxi hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevyskočil, len ho trafila lopta

Reagovat
smazaný uživatel

Bóže Avrame, hoď si už tu mašli, kdo sa má pozerať na tvoj zombícky výraz?

Reagovat
tomasinho

Komentároři měli dobrou otázku. Is Liverpool so good or West Ham so bad. Nepřeceňoval bych to, je to přijatelný, průměrný výkon podpořený tragickým výkonem soupeře. Jak psal dEst, horší tým na Anfieldu nehrál už hodně dlouho, až je mi Greena líto. A MOTM zatím jednoznačně Raul Meireles, už by to chtělo ale gól, s tou střelou, jakou má, by to mělo jít raz dva. YNWA!

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Kladivári sú tragickí Championship im neprajem, ale snáď si tým prejdú a vrátia sa ako Straky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nando

Reagovat
tomasinho

Copak? Nehraje zas tak špatně, nedal gól ale vybojoval penaltu, měl šanci před třetím gólem, další střely, může hrát lépe, ale dneska bych ho zas tak nekritizoval. Ještě připomínka k WHu. Jsou tak tragičtí, že jejich obranou prochází jak nůž máslem i Ngog. Takže žádný útočník by neměl být priorita, ale hlavně levý bek a levé křídlo, s tím, jak bere Roy Glena i jedno pravé. A pryč poslat Babela a Jovanoviče. Toho je škoda, na to, jaký je sympaťák je ho na střídačce škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Spatne nehraje, ale ta jeho koncovka je bohuzel k placi. Proste ne a ne mu tam ten gol padnout, i kdyz na to sance ma. Hrozne bych mu ten gol pral a WHU je zrovna tym, kde je ta sance na gol obrovska, pac jsou, jak pises, nehorazne tragicti. A kdyz jde o ty dva posty, koho by sis tam dokazal predstavit? (na LB me napada treba Cissokho nebo Taiwo, na LW treba Elia nebo Hazard). Jinak kdyz pises o tom, koho poslat pryc, tak ja bych poslal pryc vic hracu, nez jen ty dva (hlavne Koncheskyho, Maxiho, Skrtela, Babela, Jovu a mozna i Lucase, ale ten ted hraje docela slusne)..

Reagovat
smazaný uživatel

*nebo este Marin na kridlo..

Reagovat
tomasinho

Marin ne, mám ho rád, ale je podle moc slabý(fyzicky, ne výkony). _Byl by pořád na zemi.

Reagovat
tomasinho

Jasně, já myslel ty dva v souvisloti s křídly. Na levý kraj se hodně píše o Wendtovi z Kodaně, ale ještě jsem ho neviděl. Tebou zmínění by špatní vůbec nebyli. A co se týče křídla, tam je variant opravdu spousta, ale jedna nepravděpodobnější než druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem taky nevidel..

Reagovat
Rssa

Adam Johnson (v létě City zas nakoupí kvantum jiných hvězd) a Bryan Ruiz na křídlo, Taiwo na levého beka

Reagovat
Godwinson

Zajímavě si to malujete, snad se to zadaří, upřímně jsem zvědavej.

Reagovat
Rssa

To já neočekávám, že se to naplní, jen ventiluju, kdo by se hodil Nakonec stejně přijde Simao po smlouvě

Reagovat
Godwinson

Tak četl jsem něco o tom, že chtějí v lednu (pořádně?) investovat, tak třeba se dočkáte. Navíc třeba ten Gervinho na křídlo pravděpodobnej je, o něm se mluví dlouho. O Taiwovi taky .. i když to by jste si chrochtali, kdyby přišli nějakým zázrakem oba.

Reagovat
Rssa

Chrochtali, chrochtali, ale v lednu se obávám, že nikdo nepřijde. Ale když už jsme v té Francii, tak můžeme přibalit Ramiho s Sissokem

Reagovat
Godwinson

To by byly další majstštyky. Vy se vůbec poslední dobou na tu Francii nějak zaměřujete, četl jsem o Matuidim, kvůli Payetovi vás Štěpáni vyzývali, ať na něj zapomenete .. ale jo, i Roy snad něco takovýho tvrdil, že v lednu chce někoho přivést.

Reagovat
Rssa

Zatím jenom spekulace všecko, ale je pravda, že tak kvalitně a přitom relativně levně se dá nakoupit jen ve Francii. Navíc Frantíci si na PL vždycky zvykli velice rychle.

Pokud to tvrdil Roy a rozhodoval by o tom on, tak se modlím za to, aby radši nikdo nepřišel.

Reagovat
Godwinson

To je pravda, příklad Koncheskyho netřeba následovat.

Reagovat
Rssa

Doufám, že další takového špeku už se Roy nedopustí

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to vidim tak, ze Roy na tom, co se posil tyce, nebude o moc lip, nez Rafa..

Reagovat
Rssa

tak Rafa má náskok díky Nandovi a Xabimu, to by musel Roy na lavičce zůstat delší dobu, aby ho překonal, čemuž moc nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi byl Rafuv?..Ja myslel, ze tam byl uz pred nim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sorry no..

Reagovat
Rssa

Xabim se Rafa uvedl. Roy se uvedl Koncheskym

Reagovat
smazaný uživatel

a Poulsenem..

Reagovat
Rssa

nepřipomínej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A ve Wembley sledoval Roy M´Vilu.

Reagovat
Godwinson

Pěkně Roy. No, jak jsem psal, fakt jsem zvědavej, jak u vás to přestupní okno proběhne, těch spekulací jen z Francie je spousta.

Reagovat
Rssa

Prej i Bastos bude k mání

Reagovat
Godwinson

Pokud má vedení Lyonu rozum, tak bude.

Reagovat
Rssa

Ale byl by zbytečně drahý a neví se, jestli by mu vůbec PL slušela. Ve Francii jsou jiní kandidáti

Reagovat
Godwinson

Jj, rozhodne vhodnější kandidáti. Na druhou stranu, nejpravděpodobnější ze všech spekulací Gervinho by byl taky mastnej.

Reagovat
Rssa

To je kolik? 15?

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Rssa

Výměna za Maxiho

Reagovat
tomasinho

Nebuďme zas naivní, budem rádi, když někdo vůbec přijde.

Reagovat
Rssa

Já vím, já jen škádlím Frantíka. Ten by se ani do PL nehodil, to Taiwo je takový černý Riise, co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

na Adam zapomen!

Reagovat
Rssa

Bude výprodej a Roy bude čekat první v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja doufam, ze Adam neodejde. Byla by to blbost... Ale z hracu, jako je Santa, Adebayor, Lescott, SWP nebo Vieira si klidne vyber koho chces..

Reagovat
Rssa

Byla by to blbost. A právě proto na Manciniho spoléhám

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že pokud NGOG vymíchá čtyři lidi, je s tím soupeřem něco špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem vymrznout venku. Kosa je náramná, ale čistej vzduch, krásně se dejchá.

Porhra se musí umět i přijmout. Howay the lads!

▒▓██ N █ U █ F █ C ██▓▒

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi tyden bude doma o motivaci postarano a na CFC ceka dalsi ztrata bodu:) Je to skoda, ze to dnes skoncilo takovym rozdilem a ze se Colo vyfauloval, ten bude chybet hodne, ale se sezonou zatim spokojenost ne? Moje prani je skoncit nekde kolem 15. mista, kadr ma sice mozna na vic, ale jeste si musi vsechno sednout a nekteri hraci musi najit ztracenou formu (z toho trosku vinim i Hughtona). Aspon je porad na cem pracovat, hrat hned v prvni sezone kolem osmyho mista by byla nuda a pak by se to odrazilo v te sezone dalsi, ktera byva tezsi

▒▓██ N █ U █ F █ C ██▓▒

Reagovat
smazaný uživatel

Se sezounou velka spokojenost. Porazit Mackemy 5:1, vyhrat na Arsenalu - o tom se mi v lete ani nesnilo. Hughton dokaze pripravit skvelou taktiku a zaroven zcela vyhoret. Ale teprve se uci a zatim ma moji plnou duveru. Jen par veci nechapu jako nenasazovani Petera, Ryana... Jako nejvetsi problem bych videl absolutni ztratu formy Jonase. Loni jsme praktikovali dva styly - na Andyho a nebo kombinacne pres levou stranu a Jonase. A to letos absolutne nefunguje a je to velka skoda. Pritom jako hrac je fantastickej, ale momentalne pro nej nemam vlidnyho slova ( ). Cílem je samozrejme udrzeni v PL, ale tajny prani je 10-12místo, to bych byl nadšenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam to podobne. Hlavne sem rad, ze je NUFC v PL a rozhodne tam neni dopoctu, protoze si ty zapasy uzivam daleko vic, nez zapasy MU. Tam je to proste jenom o tom, ze vyhrat je samozrejmost a kdyz se nevyhraje, neco je spatne, zato u NUFC je mozny uplne vsechno a uziju si u toho daleko vic emoci

S golmanama sem spokojenej, s utocnikama Ameobim a Carrollem taky, zaloha az na Jonase je ok, obrana taky nehori a hlavne ta leva pulka Colo-Jose je super. Vrasky mam z toho, ze nedostava prilezitost vic hracu a vubec nedostava sance Sol, podle me by mohl byt porad skvelou oporou, necekal jsem, ze prichazi jen na lavicku. A bojim se odchodu Smudge a obou Tayloru

Reagovat
smazaný uživatel

S tema odchodama jsem zvedavej. Docela rad bych nekde nasel platny smlouvy.. na starych oficialnich strankach to bylo, ted nevim jestli to tam je nekde. Alanovi nejspis neprodlouzi, ledaze by vyrazne slevil z platu. Stejne tak Barton. U Steva Taylora se zas mluvi ve spojitosti se zranenima Terryho a Alexe o CFC nastesti Ryan nikam neodejde s tou nohou :-).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Joey i Smudge mají smlouvu do léta 2012. A Alana nevim kdo by koupil, mluvilo se o Rovers, ale nejak tomu neverim. Svym zpusobem jsem rad, ze se Tiote vykartoval a mohl jsem ho videt dneska v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se nepletu, tak ma Alan i Barton smlouvu do konce pristi sezony a berou oba shodne 60k tydne. Odchod Bartona by mi zily netrhal, ale Smudge jo, to je moje srdecni zalezitost Pres Tioteho to ma ale strasne tezky. Odchod S. Taylora uz je bohuzel jasnej tak na 90%, nevim, co by se muselo stat, aby se ten beh otocil. CFC mu ale nepreju, on takovej tlak nema sanci ustat, to uz radsi at si vybere EFC, Distina by treba casem posadil a Heitinga hraje casto na DM, navic ho brzo nekdo odkoupi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zjistil az nedavno, ze ma Taylor stejnyho agenta jako Rooney Ale driv mu to delal otec a lepsi to nebylo... je to skoda, treba se ted ukaze v zakladu misto Cola a nejakym zazrakem podepise... Vzdycky jsem s nim pocital jako dlouholetym pilirem obrany

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nevedel, tim se ledacos vysvetluje Ja teda nevim, jaky maji pozadavky, ale treba na 50k by se s klubem mohli potkat a dohodnout se. Je taky mozny, ze si to jeste nevyrikali s Andym, nebo ho stve pokrik 'He shoots, He scores, He'll break your fucking jaws, Andy Carroll, Andy Carroll' Ale pral bych si, aby zustal, pocital jsem s nim.

Jo a co se tyce tech novejch stranek, tak sou hrozny, ja tam nikdy nemuzu nic najit

Reagovat
smazaný uživatel

Jo! Jsou otresny! Myslel jsem si, ze jsem konzervativni, ale ne. Ty stranky proste stojej za pi**

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

14 zápasů a 4 porážky.. To opravdu není ideální, zvlášť když vezmu v potaz, že nejsilnější soupeře máme až v prosinci..

Mimochodem vítěz PL ještě nikdy v historii neměl za sezónu více jak 6 porážek.. Takže buď do konce sezóny neprohrajeme víc jak dvakrát, nebo budeme bez titulu.. V to, že by se letos přepisovaly dějiny moc nevěřím..

Reagovat
Tomekcz

spravne letos bude mist neporazen

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

A teď čí je to fanda Arsenal, Spurs, Chelsea, Aston Villa, Birmingham či Everton?

Reagovat
vitasrp

CFC..

Reagovat
smazaný uživatel

Mel uz nejakej vitez PL 19 remiz?

Reagovat
tomasinho

Jestli ani dneska nenastoupí Jonjo, tak mě jebne.

Reagovat
Rssa

Gabbidon si dneska spletl sport

Reagovat
tomasinho

Jo, další ruka měla být další pentle.

Reagovat
Rssa

A maxi teď pěkně proklepal Ngogovi hýždě Dneska mě to nečekaně baví ten fotbal

Reagovat
13

jak se jmenuje ten rozhodčí? chci ho do poolu, zapadá nám do kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Mooooooo! Jaaa seeee poseru

Reagovat
tomasinho

Střídej Royi. Eccleston, Jonjo na plac. Dolů odpočinou Dirk a Ngog nebo Poulsen, to je jedno, hlavně už chci Jonja na hřišti, kdy jindy, než při vedení 3:0 s nejhorším týmem sezony.

Reagovat
Rssa

o co, že přijde ještě Babel a to je vše

Reagovat
Tomekcz

Torres me toho gola snad neda

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je zase za střídání.. Chrobák za Ngoga.

Reagovat
smazaný uživatel

green

ty dve paradni robinzonády behem minuty po paradnich strelach torrese a poulsena

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne som divil ako moze poulsen tak pekne vystrelit

Reagovat
smazaný uživatel

proto tenhle a tenhle smajlík

Reagovat
Counter

OT: Blades

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Musel bejt peknej nervak ten konec

Reagovat
tomasinho

Na co kurva čeká? 3:0, nejhorší tým a on nestřídá. Navíc si můžou zlepšit skóre, zastřílet si a oni hrajou takové hovno v tzé druhé půli. Děs ta druhá půle, ta první byla aspoň průměrná, druhá je špatná. Torresovi to ne a ne spadnout. A střídání taky úžasné. Chudák Jonjo.

Reagovat
Rssa

už je tam, aspoň na 10 minut

Reagovat
Rssa

Jonjoooooooo

Reagovat
Tomekcz

jojo

Reagovat
tomasinho

To brzo. A ještě za Raula, škoda, že nedal gol dneska.

Reagovat
Rssa

Škoda no, ale standing ovation

Reagovat
smazaný uživatel

BLAAAADES!!!!!

Reagovat
tomasinho

Takj třeba poděkovat West Hamu za hanebný výkon a tři body. První půle snesla aspoň nějaká měřítka, poprvé v lize jsme dali víc jak 2 góly a Raul zahrál skvěle. Druhá půle doslova hanebná, žádný pohyb, bídá, chudák Torres se mohl utlouct, samozřejmě otřesné střídání a místo, abychom se snažili zlepšit skóre a trošku si zastřílet, tak si po Royovku zahrajem údržbu, s tímhle bychom neuspěli proti nikomu, jen proti současnému West Hamu. Potvrdil se mi fakt, že je třeba posílit celá levá strana a že Roy nechal koule v Londýně. Povinné tři body teda máme, ale příště týden se Spurs to musí šlapat o 100% lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

A vubec, proc neposilit jen obranu?..Na to levy kridlo by se prdnul Kuyt, tak jak v repre, na pravy Glen, stred Gerrard s Raulem a na AM Cole. A tak vlastne jen dokoupit obranu, LB, RB a jednoho CB..

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, Kuyt ani Johnson nejsou záložníci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rikam, Kuyt na kridle hraje i v repre a Glen je v obrane otresnej, v zaloze by mu to prave mohlo sednout..hodne se i tady o tom tahu mluvi, akorat Roy na to nema koule nebo mu to nedocvaklo..

Reagovat
tomasinho

Naopak, Johnson záložník je, jen ho tam Roy nechce postavit, protože je Glen jediný anglický pravý bek.

Reagovat
Rssa

To ti tam ale citelně chybí defenzivní prvek v záloze, bo Raul ani Stevie nejsou DM (umí tam oba, ale je jich tam škoda). A nové DM není třeba, roste tam letos perfektní Jay

Reagovat
tomasinho

No no no, Jay není a nikde nebude DM a perfektní opravdu ještě fakt není, spíš průměrný a to v zápasech EL. Vyrůst může, ale já s ním letos do áčka prostě nepočítám.

Reagovat
Rssa

Aha, já ho tam právě viděl v EL, v lize byl a následně zas je zraněný. Ale mě se tam neskutečně líbil ve středu zálohy s Neapolí, vybojoval hodně míčů a díky tomu padl i třetí gól (nebo druhý?)

Reagovat
tomasinho

No, to hrál CM spíš, vedle něj hrál Poulsen, tam zahrál slušně, ale na ligu nevím no, na základ to není, spíš na občasný záskok a na poháry.

Reagovat
Rssa

Radši bych místo Lucase stavěl Jaye, přijde mi kvalitnější a více rozvíjeníhodný

Reagovat
tomasinho

Kuyt vlevo, Kuyt jedině na podhrota, případně na pravé křídlo. Levé křídlo a levý bek jsou nouze, pak DM a pak teprve omílaní stopeři nebo útočníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on na tom levym kridle hraje v repre, proto me to napadlo...

Reagovat
tomasinho

A hraje tam celkem špatně právě, hraje tam jen kvůli Robbena, toho v LFC nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze mne neprislo, ze mu to tam nejak nejde. Ale ted se asi na tom levym kridle usadi Elia..

Reagovat
tomasinho

Elia je výborný, ještě zesílit a bude z něj extratřída.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim no, a prave vam by se hodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem idealni levy kridlo a podle me v PL by se i rychle chytil..

Reagovat
Rssa

to je hrozná padavka, toho ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

opravdu hodně simuluje

Reagovat
tomasinho

Rozhodně lepší, než ten tvůj Ruiz, ten padá i v Holandsku, navíc letos je poloviční jak loni.

Reagovat
Rssa

Mě nepřijde, že by nějak moc padal. Ale zase určitě by byl levnější, navíc je více univerzální

Reagovat
smazaný uživatel

NESV hovorilo o tom,že nebude ponúkať starším hráčom zmluvu, nebránil by som sa odchodu Colea(vysoký plat) a následnej zmene systému na 442. Prišiel by stredný záložník k Gerrardovi, minimálne dve krídla, lavý obranca, možno aj pravý a útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Meireles?

Reagovat
tomasinho

Je to spíš náhrada za XAbiho no než za Masche. Je to ale sympaťák, snad se ještě zlepší a ukáže, že může hrát i s Gerrardem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak podle me je do systemu 4-4-2 k Gerrardovi do stredu idealni..

Reagovat
tomasinho

Jenže Roy to ne a ne zkusit. Hráli takhle spolu jen druhý poločas proti Blackpoolu, kdy byl celý tým jalový. Horší to bude příští týden na Tottenhamu, to se obávám středu Lucas-Poulsen a Raula zase napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no..

Reagovat
Rssa

A co bys říkal na Lasse z Realu? Ten tam moc nehraje a šance získat super hráče za extrémně levné prachy je v případě Realu velice reálná

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr náhrada za Aquu, Xabi je 2x lepší v defenzíve...

Reagovat
tomasinho

Joey ne, toho musíme využít, když už ho máme. Takový talent nemáme v týmu krom Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to lazar a má vysoký plat. Nechcem ho. Perespektíva nulová...

Reagovat
tomasinho

Bohužel to zdraví no, já jsem jeho podpis taky moc nechápal, protože sám říkal, že radši hraje uprostřed a my jsme potřebovali křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak a platnejší vpredu(cháp AM) by boli aj naši "defenzívni" záložníci Lucas či Jay... A Kuyt by tam mal byť voľba číslo 1, respektíve na CF...

Reagovat
tomasinho

Tak on pokud by se rozehrál na AM, tak konkurenci u nás absolutně nemá, jenže je problém to zdraví. On neměl čas se ukázat, odehrál poločasm pak červená a stop 3 zápasy, pak tři zápasy cca na levém křídle a pak zranění. Má na to ještě ukázat všem našim ofenzivním hráčům, jak se to má hrát. Jen musí dostat ten prostor a vydržet mu zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ale aj tak by som ho nechcel, jedine keby má zmluvu ako Owen u mancs a pochopiteľne sa zmieri s lavičkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskitečný, neskutečný, whoaaaaaaaaaaah!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Balefactor

Reagovat
tomasinho

Aspoň slušných 55 bodů dneska ve fantě + zítra další 4 želízka.

Reagovat
smazaný uživatel

58 a zitra dalsich 5 zelizek. Tohle kolo se povedlo

Reagovat
tomasinho

Na úkor Newcastlu ale co?

Reagovat
skteel

Blízko gólu byla Chelsea opět v 82. minutě. Malouda si udělal prostor a poslal přesný pas na Alexe, jenomže míč se od jeho plešaté hlavy odrazil nad bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, vtip: vylez von, ak si tam ukrytý...

Reagovat
Liquid

hnát Avrama sviňským krokem, zlatej Zola loni sem si byl jist, že se WHU zachrání, letos to vidím už velmi zle, přitom West Ham k Premier League neodmyslitelně patří

Reagovat
Bayern +

Reagovat
13

s takovouhle obranou se divim co v PL dělá

Reagovat
Bayern +

900. pre aktuálne umiestnenie Boltonu

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by cekal, ze bude Elmander vest tabulku strelcu...

Reagovat
smazaný uživatel

Chobotnice

Reagovat
smazaný uživatel

He's gone

Reagovat
PePiG7

pro mě jako fanouška MU je pro mě dnešek nejsuprovější den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

OT: Ten Messi už je trapnej.. dneska 3+2

Reagovat
smazaný uživatel

preco trapny? ved jediny kto si udrziava formu tak dlhodobo

Reagovat
Usty

koho to má bavit pořád? otevřeš zápas Barcy a 3:1 - Messi, Villa, Messi.. pak 2:0 - Messi, Villa (Messi).. za tejden 5:1 Messi, Villa, Villa, Messi, Messi.. a dneska 8:0 a zas je tam ten prcek pětkrát napsanej... nuda

Reagovat
smazaný uživatel

staci pozriet akych maju superov a hned pochopis preco dava tolko golov

Reagovat
Rssa

protože je nejlepší na světě, nic složitého

Reagovat
smazaný uživatel

CR da dnes ctyri goly, doufam..

Reagovat
Rssa

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

TVL uz 0:8

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglii by ho ta sranda přešla

Reagovat
Liquid

tj, stačil by inu 1 Shawcross či hu hu hu HUTH

Reagovat
Usty

Jinak jsem si jistej, že za tejden na SJP vyhrajem o gól v posledních minutách, do dalších kol budem hrát s Essienem a s Lampardem a znovu se naladíme na vítěznou vlnu

Reagovat
mithro

praveze si myslim ze Newcastle doma neprehra

Reagovat
Usty

Newcastle doma prohrál i s Blackburnem, tak zle na tom zas nejsme..

Reagovat
tomasinho

A doma rozstřílel Sunderland, se kterým jste vy prohráli 0:3.

Reagovat
Usty

a my zničili doma WBA, kteří porazili venku Arsenal a uhráli remízu na OT.. život není procházka růžovou zahradou..

Reagovat
tomasinho

A proto na SJP nevyhrajete.

Reagovat
Usty

bláblá

Reagovat
tomasinho

Vsadíme se?

Reagovat
tomasinho

o nick třeba

Reagovat
tomasinho

Kdyžtak si promysli, co by se líbilo a můžem se vsadit, nick jsem ještě neměnil

Reagovat
hefy

Wigan, hnus, hrozně zákeřný tým.

Reagovat
Kaze

Ideální by bylo, kdyby nás letos Nani dovedl k titulu. Načež bychom ho někam prodali za těžké prachy a koupili Adama Johnsona, který stejně nenastupuje a navíc City stejně koupí další hvězdy. Tím pádem bychom dostali i schopné křídlo a Angličana zároveň

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis na Adama zapomente, vsichni!

Reagovat
mithro

bohuzial nanho zabuda ten vas taliansky zazrak na lavicke

Reagovat
vladis271

Mancinni by ho priamej konkurencii a ešte mestskému rivalovi nedal. To skôr pôjde k nám, a ak sa ho rozhodne predať, tak verím, že sme najhorúcejším kandidátom.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem sranda si číst nejaky komento-výstřiky fans Woolwiche u preview

Reagovat
fantomas

Tak po bitvě každý generálem. Mě zase daleko spíš bavil takovej ubrečenej Aaronův výrok v poločase, že je to "o hovně derby" a že sme dali dva góly ze dvou šancí. To byla taky paráda.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ale přecejen jsem čekal větší onanii nad takovým historickým úspěchem... Vždyť tohle budou spursfani jednou vyprávět svým vnoučatům, něco na způsob "na vlastní oči jsem viděl, jak jsme porazili ty simulanty z Woolwiche na jejich hřišti!".

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej za rok nebo dva. To už budem mit českou fanouškovskou základnu na stejny duševní urovni jak vy a to bude teprv něco ty diskuze před a po derby.

Reagovat
fantomas

Takže ted uznáváš, že ste níž? Wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Cha. Tak ted si mě dostal do kolen

Reagovat
fantomas

Myslels to jinak, viď? :)) Já si řikal...

Reagovat
fantomas

Tak nejspíš je "hryže svědomí", že to přece jen nebyla úplně košer a zasloužená výhra. Ale na druhou stranu je fakt, že to jim bylo zpravidla vždycky jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

? Nu co, i Aaron to přiznal, co sem koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, jasná výhra jako na jaře to nebyla, i kdyby to byla remíza, byla by pro nás šťastná. Jen mě překvapilo co myslíš tim, že nebyla košer? Pokud vim, tak rozhodčí žádnou chybu vůči vám neudělal. (Btw. zitra čekam prohlášení Wengera jak vám vymyšlená penalta prohrála zápas )

Reagovat
fantomas

Tak košer sem myslel jako že to nebylo vůbec suverénní. Na rozhodčí sem fakt nenarážel.

Reagovat
smazaný uživatel

Achták.

Reagovat
SunFells

Už včera se vyjadřoval. Nevymluvil se na penaltu, ale na standartku, která penaltě předcházela ....no nepřekvapil

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč mě furt řešíš...O přestávce jsem to psal z frustrace, protože opět Spurs ukázali na tom UFU nehoráznou tragédii a k tomu vy jste taky žádnou super hrou neoslnili a vstřelili dva góly ze dvou akcí. Prostě nuda derby, které by normální fanoušek po půl hodině vypnul. A opravdu mi není jedno, jakým způsobem se došlo k vítězstvím. Koukám dopředu a vím, že taková hra nemá budoucnost. Nehorázně taktických chyb a nebýt trapného Arsenalu, tak by to skončilo hůř než proti Boltonu....A proč tu radost nedáváme tak najevo? Já sám za sebe můžu říct, že mě nebaví se po vítězstvím povyšovat a hrát si na hrdinu. Na to jste možná zvyklý u sebe nebo nevím, proč se tak divíte. Nebo lépe řečeno diví Counter.

Reagovat
fantomas

Ne, u vás sme na to zvyklí.

Obyčejnej fanoušek by to po půl hodině asi těžko vypnul, nebo si potom nedokážu vysvětlit, proč tu na to až do konce koukala taková kopa neutrálních a zároveň rozumných přispěvovatelů. Ale to je fuk. Zkrátka nuda derby to rozhodně nebyla, to bylo to birminghamské nebo manchesterské.

Reagovat
smazaný uživatel

My rozhodně nechodíme prudit na fanouškovské weby rivalů. A to jen nemluvím o fakanech. Takový matygol a další by mohli vyprávět. Takže bych tady spíš mlčel.

Mě se tedy fotbal nelíbil. Brankáři tam ani nemuseli být. Hrálo se pořád jen před vápnem. To bylo snad nejhorší derby, které jsem viděl. Tedy samozřejmě, co se týká hry obou stran. Jinak samozřejmě si na tohle derby vždy rád vzpomenu. Na Wankera zvlášť :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se teda zdálo docela dobrý.

Reagovat
fantomas

Tak tos jich asi moc neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

proč by mi to mělo být jedno? já jsem neskutečně šťastnej, ale už nějak nemám potřebu psát mý pocity na net.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidek fantomášku Příště nám zas dáte vy

Reagovat
fantomas

Tak o tom nepochybuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje tu někdo nhl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sleduješ ? Já jedu "forever rivals" zatím výbornej hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

akorát chyběj goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky. Ale jdu spat.

Reagovat
smazaný uživatel

lemro

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne bych do prvniho golu zaspal.

Jinak me prekvapuje tak nizky pocet vylouceni.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně to nechávali, hrálo se v podstatě bez přerušení, nasazení bylo obrovský. Jinak dost nezasloužený vítězství Canadiens. Leafs byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Shlednu highlight.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak Leafs si to prohrali sami. Takove chyby, hlavne u toho druheho golu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jejich největší slabina je koncovka, padalo jim to tam ze začátku sezony a teď vůbec.

Reagovat
Pipo123

ten Arsenal to doma statočne sere

Reagovat
smazaný uživatel

▒▓██ BLACKBURN ROVERS FC ██▓▒

Reagovat
smazaný uživatel

Indove uz stihli zmenit klubove barvy Rovers?

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdeže, jinné barvy nejdou.

Reagovat
smazaný uživatel

pedersen opět krásně kopnutý přímak, úplně stejně jako proti wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukal jak to tam plachtí jako kdybych byl na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Rovers, zatim krásnej poločas, Mortenův gól povedenej, chyby Friedela, nechápu proč byl tak vpředu, tohle by ho nemělo přeletět, ale hlavně že je to gól .

Salgado jistej, Roberts nebezpečnej, Robo taky v pohodě. Takže zatim

Reagovat
smazaný uživatel

S tým Salgadom tu boli snáď len klasický výsmech zo stereotypov? Veď si pri ňom Young takmer ani neškrtol.

Reagovat
smazaný uživatel

Salgado je věčně terčem nějákých keců o tom, že PL nezvládá, přitom je to jistota v obraně Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som videl 3 zápasy Rovers túto sezónu a Salgado patril vždy k najlepším, síce lietal jak handra, niekedy to bolo až k smiechu, ale vždy hral poctivo a pramálo akcií sa cez neho dostávalo. Aj keď už rýchlostne už vzhľadok k veku nie je najlepší.

Reagovat
Tomekcz

1000. pro Manchester United

Reagovat
niflheim

Půl hodiny utírá balón a pak ho hodí rovnou na hlavu obránce AV.

Reagovat
smazaný uživatel

Čas

Reagovat
smazaný uživatel

Pires už se rozcvičuje

Reagovat
smazaný uživatel

Pedersen Villa úplne tragická, Agbonlahor je už úplne vyčpělý

Reagovat
smazaný uživatel

Pires na plac, som zvedavý

Reagovat
smazaný uživatel

Pedersen . Rovers

Reagovat
Usty

ManCity sestava: Hart - Zabaleta, K.Touré, Kompany, Kolarov - Barry, De Jong, Y.Touré, Silva - Tévez, Jo

Reagovat
smazaný uživatel

No Jo

Reagovat
smazaný uživatel

CIm dal lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

no co Mancini rad vychazi z defenzivy

Reagovat
Usty

Mancini nezklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Manciniho klasika, jen dava sanci na kridle Joovi, kterej tam hral sve posledni dva zapasy a odehral je hodne kvalitne

Reagovat
Mindas

Reagovat
Bayern +

len aby to nebolo 4-4-2 s utokom Jo, Tevez a krajnymi zaloznikmi Silva napravo Barry nalevo

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu nevidim zadny rozumny duvod, na druhou stranu je to Mancini...

Reagovat
smazaný uživatel

Prave proto..

Reagovat
Bayern +

Inak ako tak rozmýšlam, naposledy diamant asi v Salzburgu (0:2) a hra nebola najhoršia, navyše sedelo to Silvovi, čiže snáď dnes nejaké dva góly strelia.

Reagovat
Mindas

Tak jistě, že se to bude točit, protože Silva ani Jo na křídle nevydrží.

Reagovat
Mindas

Jo na křídle? Tak to se těším, protože on na křídle v City zahrál vždy velice dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to spis na dva utocniky a diamant?..

Reagovat
Mindas

Těžko...

Reagovat
niflheim

Jen tak dál, pane Mancini (fanda united)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska diamant asi..

Reagovat
Usty

máte s tímhle šanci dát gól? nebo dostat?

Reagovat
Bayern +

Tak už aspoň dúfať, že diamant (AM) bude Silva. (Ikeď Bob je schopný tam dať i Yayu).

Reagovat
smazaný uživatel

Houllier je pekna trubka,Villa pod ním hraje uplnou pi*u!!!Doufám,že ho vyhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Houllier byl vzdycky hrozny maslo. Navic se nepoucil z McDonaldovych chyb a taky ma peticlennou zalohu, ve ktere nema nikoho, kdo by spolehlive branil. Na druhou stranu ma dost absenci. Ale dnes me teda prohra Villans vubec neprekvapila, cekal jsem vyhru Rovers.

Reagovat
smazaný uživatel

Soderling Murrayho ho prejel neskutecne. Ted bude muset Robik porazit Federera, s kterym ma bilanci tusim 1:14, a jeste vyhrat nejlip 2:0 nad Farquaadem

Reagovat
smazaný uživatel

Murray ho*

Reagovat
smazaný uživatel

Murray hraje snad nejnudnejsi tenis ze vsech hracu v zebricku..

Reagovat
smazaný uživatel

Ma takovej nudnejsi styl, protoze ma svou hru postavenou na obrane, ale posledni 2-3 roky hodne zapracoval i na tech dalsich vecech, takze se na nej diva dobre. Nekdy az ziram, co vsechno vrati, hlavne proti hracum jako Nadal, Djokovic...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,peticlenna zaloha a jeden utocník,navic jeste po zraneni...Minule zapasy delfouneso docela dobry--Ireland stal za....tak proc ne radeji na dva utocniky?...a kdyz uz prohravam,tak nestridam dlasiho utocnika 10 min pred kocem...Pires tymu nic neprinese,pze je uz stary a hold neni v takove kondici jako rayen gigs....takze skoda penez houlliere...

Reagovat
Bayern +

Tak z Manciniho jsou už docela mimo i v Match Day Centre na stránce MCFC. Už je 16:53 a ještě sa neodvážili zverejniť rozestavení

Reagovat
niflheim

Tak hráči, co nastoupí, už tam jsou napsaní. S trochou odhadu si dokáže každý tipnout

Reagovat
smazaný uživatel

Jakž takž mi Rovers spravili náladu po zpackanym výkonu, kterej jsme včera v druhý půli předvedli my.

▒▓██ BLACKBURN ROVERS FC ██▓▒

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zloději

Reagovat
smazaný uživatel

Zloděj křičí chyťte zloděje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby používal tu samou, tak neřeknu ani Ň. Ale tohle je jenom laciná napodobenina, navíc ani nedrží barvy klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to sracka proste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pajdón pane Kjob, jen se mi to zalíbilo, tak jsem to jakože zkusil . Barvy klubu byh zachoval, kdyby šla udělat modrá a bílá

Reagovat
smazaný uživatel

Vie mi niekto povedať, ako hral Pires? Stihol niečo predviesť, do*ebať?

Reagovat
smazaný uživatel

nestihl lautr nic

Reagovat
SunFells

Ani ne, hrál strašně bez pohybu ...a neudělal nic významného.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze po sezone sem muzes vlozit uplne stejnou vetu a neseknes se

Reagovat
smazaný uživatel

jj,presne..Villa zbytecne platí za takoveho hrace

Reagovat
Azza

Jó Carlitos.

Reagovat
Usty

jaktoo?

Reagovat
Usty

Jeď Clinte !

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pocet prispevku tady, to je na hlavu. Se mi seka pocitac z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to vzdycky naskace, kdyz se hraje nejaky vetsi derby nebo kdyz Cukotka prohraje, a v tomto kole mas oboje

Reagovat
vodka

a taky se diskutovalo u souhrnu o průbězích zápasů, co bývá obyčejně pod preview...

Reagovat
vodka

Jo

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

ten jeho pád po kontaktu s duffem byl na žlutou...

Reagovat
Mindas

Brávo Bobe, konečně se na to dá dívat. Jinak Kolarov po zranění zatím fakt výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Me na nem sere, ze se porad cpe ke standartkam a pritom to kope asi nejhru..

Reagovat
Mindas

Že se mu dnes nedaří je kopat, tak mu jeho pověst výborného exekutora standartních situací jen tak nevezme.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Spurs i Birminghamu to nekopal o nic lip, taky to byla traga. O tom, ze je vyborny exekutor nevim, Lazio jsem nikdy nesledoval..

Reagovat
Mindas

Když je někdo považovaný za druhého Mihajloviče, a to nejen na Balkáně, tak to asi nebude tím, že je to levý bek a hrál v Itálii, že? Tohle není o sledování Itálie, tohle se o něm všeobecně ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak treba ja to nevim a ani mne to nevadi. Ale staci mi, ze vim to, ze to u nas kope zatim hrozne...

Reagovat
Mindas

No vidiš a teď přetažený balón byl základem úspěchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlastovka jaro nedela..

Reagovat
Bayern +

Ale pokud tam Kolarov ustálí výkony, tak proste na LB bude hrát základ, protože dnes byl parádní. Navíc jiní LB momentálně nemají formu a Zaba ať je napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se ale bavil o tom, ze zahrava vetsinu standartek a kope je spatne. Jinak jasny, ze pokud bude podavat takovy vykony, jako dnes, tak musi hrat zaklad. Na RB ale Micah!

Reagovat
Bayern +

Jasný, ale k jeho štandartkam se nevyjadruju, protože bych ji musel znát podrobně.

Nene, Micah pozičně zaostává a jak píšu níž, obranná čtveřice by se mala ustálit. Myslím, že dnes hrála tá nejlepší možná, co má Bob k mání.

Reagovat
smazaný uživatel

Micah je muj milacek tak proto si tam nejvic preju ho, ale kdyz tam bude hrat Zaba, nemam nic proti

Reagovat
Mindas

Reagovat
vodka

za srbsko je myslim ale taky nekope...

Reagovat
Mindas

Určitě jo.

Reagovat
Mindas

Zaba!!! Já ho prostě žeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

to samé mohol predviesť i Kolarov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu, proc strilel za vapnem a radsi nesel do logu..

Reagovat
Bayern +

Tak napokon ešte vyťažil akú takú prudkú strelu, bohužiaľ strielal spopod seba, preto neumestnil.

Reagovat
Mindas

No a? Střela byla výborná, ale zákrok byl fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak no a?..Vzdyt tam mel uplne volnou cestu. Samozdrejme, ze strela byla dobra, ale mohl a mel to vyresit lip..

Reagovat
Mindas

Není to útočník, řešil to v ohromné rychlosti, bálon se mu dostal trochu za nohu... Co mám ještě dál vypsat?

Reagovat
Usty

Fulham naprosto směšnej, tragickej, bez pohybu, bez jakýkoli viditelný snahy.. jsou zralý na bůra..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Chelsea pred tydnem.

Reagovat
Usty

a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Sparky Svet je nespravodlivý

Reagovat
vodka

ale je fakt, že ffc nehraje nic moc...

Reagovat
Usty

vždyť jsou otřesní..

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

pablo ZABAJETa

Reagovat
Bayern +

Tak konečne sa na City dá pozerať. Hra celkom pekná, snažia sa útočiť, záloha dobre i smerom dopredu, taktiež krajní obrancovia sa mi páčia a hlavne oceňujem, že sa City po 1. góle neuzavrelo . Naopak Fulham, to je trága, neviem čo, ale asi sa boli inšpirovať na Boleyn Ground, pretože nehrajú nič.

Reagovat
Mindas

Oba krajní beci jsou dnes výborní a ukazují, jak jsou ohromně důležití pro ofenzívu. Veliký rozdíl oproti lenochodovi z Německa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Nj, ale Boateng je proste taký. Nikde nehral inak a preto sa hodí len do zápasov, ako napr. derby proti United. Pozične a smerom dozadu je dobrý, ale absolutne neútočí. Inak Kolarov paráda, želal som si ho na LB k nám.

Reagovat
Mindas

Boateng je hlavně neskutečně tragický v bránění 1 na 1, což je u krajního beka obrovský problém.

Reagovat
Bayern +

Tak momentálne na základ nemá, na kraji určite ne a stopeři jsou bezchybní. Ale v případě zranení jednoho stopera bych ho tam skusil na úkor Lescotta, alespon raz.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten prvni polocas proti Gunners, kde hral na stoperu, byl asi jeho nejlepsi vykon v City, proto kdyz by mel hrat, tak jedine na CB, na krajich fakt jen v nouzi..

Reagovat
Bayern +

Já jsem to říkal hned, ale byl jsem zkritizován. Ale momentálně hraje súčasná dvojice Kolo - Kompany výtečne, takže zatím nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany je uzasnej, Kolo tam ma mensi ulety, ale jen sem tam.

Reagovat
vodka

fulham to má těžké bez Zamory a Dembelého... aj když úvod do druhého poločasu vypadá dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly na Jonga by se neměly pískat

Reagovat
Bayern +

Etuhu

Reagovat
vodka

haluz... zase 4:0 už je hodně nezasloužené...

Reagovat
Mindas

Tak předcházela tomu loženka Téveze, takže je to asi v pořádku.

Reagovat
vodka

4:0? ani náhodou...

Reagovat
Mindas

A který gól byl nezasloužený? Tři góly byly jednoznačný, plus jedna tečovaná střela. K tomu minimálně šance Kolarova a Téveze byly loženky... Fulham hraje tužku a takový příděl si dnes zaslouží.

Reagovat
vodka

právě tam mc padlo skoro všechno, co mohlo... většinou tým dá gól zhruba ze 4 střel na bránu, tady padá každá druhá...

Reagovat
Mindas

Tak to přece není o tom, že je to nezasloužené, ale o zakončení, velikosti šance apod. City dva zápasy nedalo gól a dnes si na takový počet ty šance vytvořilo...

Reagovat
vodka

jistě, jenomže od kdy každá šance končí gólem? dneska tam padlo skoro všechno, což teda pravidlo nebývá a proto bych prohru o 4 góly považoval za krutou. Ale samotná prohra o 2-3 góly je nepochybně zasloužená... rozdíl třídy jde vidět...

Reagovat
Mindas

Teď haluz nebo zasloužený gól Fulhamu?

Reagovat
vodka

když už city proměňuje skoro všechny šance, tak može aj fulham... a haluz to byla...

Reagovat
Usty

Jsem rád, že jsem před zápasem prodal ve fantě Tevéze a Zabaletu posadil na poslední místo na lavičce

Reagovat
mithro

chjo, pridem domov a ropaci drvia sparjyho druzinu rozdielom triedy, to naozaj hraju tak dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

Tevéz parádně ....

tohle kolo je výsledkově příšerný

Reagovat
vodka

naopak, ideální víkend, až na Fulham - MC....

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle, Wolves, Spurs...

Prohra CFC a výhra Stokies naopak parádní, ale to to nezachrání.

Reagovat
vodka

Newcastle je mně v podstatě šumák, ten střed přeju jak jim, tak i momentálně pškný fotbal hrajícímu Boltonu. Wolves je jediný špatný výsledek s tím dnešním...

Reagovat
smazaný uživatel

Suska se, ze Spurs maji v zime v planu nabidnout 8 milionu za Joseho

Reagovat
vodka

to si nemyslím, že vyřeší jejich problém... oni potřebují už víc než lehce nadprůměrného beka, jestli se chtějí posunout dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nepotřebují tak ofenzivně laděnýho beka, když mají Balea.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nejoblíbenější hráč současnýho kádru....

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera zavinil druhy gol Neumim si moc predstavit, kdo by mel prijit, kdyby Jose doopravdy odesel. S Kadarem a Fergusonem se PL hrat neda

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej gol zavinil neodkopem Simpson ne?

José možná další.. on občas zbytečně kličkuje v obraně místo odkopu, to je ale taky jeho jediná chyba

Reagovat
fantomas

Motali se tam kolem toho snad tři vaši hráči a ve finále se míč k Leemu odrazil od někoho z Boltonu, snad i Elmandera.

Reagovat
smazaný uživatel

Já už o včerejšku nechci mluvit, ani na to vzpomínat

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

otočit, otočit !

to dal Clint ! připište to Clintovi, on tečoval ne?

Reagovat
Bayern +

Kolo

Reagovat
smazaný uživatel

To tecoval Dempsey ne?!

Reagovat
Bayern +

U poslední opakovačky jsem si všiml, že to byl Kolo, ale teď jsi má zmát, uvidíme v magazíne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedersen dal dneska tolik gólů, jako snad za poslední dva roky, ne?

Reagovat
vodka

nebyl to loket teď? předtím tu ruku neřeším, ta byla myslim u těla, ale ta ruka se mně zdála jasná v obličeji...

Reagovat
vodka

taky že jo, to penalty byt měla... aj když to nebyl loket...

Reagovat
fantomas

Byla jasnější než ta Colocciniho?

Reagovat
vodka

to nevim, to sem neviděl, ale hodil mu rameno, nebo pažu přímo do tváře... myslim, že 75 % rozhodčích by to písklo...

Reagovat
fantomas

http://www.footytube.com/video/bolton-wanderers-newcastle-united-nov20-65116

Přetoč si to na 6:00 a hlavně pak dávej bacha u opakovačky.

Reagovat
vodka

tak toto je jasná červená, toto bylo spíš něco mezi ramenem a paží s tím, že de Jong mu prostě skočil těsně před tělo...

ohledně penalty, tak ta byla bych řekl hóódně sporná...

Reagovat
fantomas

Ono to pramenilo z frustrace no, že předtím Elmander trošku rukama odstavil Colocciniho a z následnýho úniku dal čtvrtýho góla...

Reagovat
vodka

jj, sem se na to mrknul už od cca 5. minuty, ale tam to dle mě posral Coloccini a Elmander byl jenom důrzný...

Reagovat
fantomas

Jako jo, Coloccini zachyboval, že to nechal spadnout na zem a pak na to víceméně jen čučel, ale Elmander si rukama dost pomohl, a ne že ne.

Reagovat
vodka

takové souboje jsou ale na druhou stranu docela běžné, akorát tady byl Coloccini poslední...

Reagovat
fantomas

Jsou, ale většinou na obě strany. Tady to bylo vyloženě jen od Elmandera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

De Jong Rozhodčí za celej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz faul byl, tak ho nepiskl a naopak..

Reagovat
vodka

každopádně zasloužené vítězství MC, od Fulhamu sem čekal o dost víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Fiha. Zaba dal dva goly jo?

Reagovat
Bayern +

Už jen doufat, že Mancini túto obrannou čtyřku ustálí a oni mu za to na Britannia Stadium předvedou to, co dnes.

Reagovat
Usty

Dal jeden a na BS hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim. To byla narazka na vysledek v expreskach..

Reagovat
smazaný uživatel

Nicky Butt jde hrat do Hong Kongu

Reagovat
vodka

to už má radši skončit a trénovat mladé...

Reagovat
smazaný uživatel

On uz by mel mit hotovou i profilicenci V lete mel jit delat manazera do Oldhamu, nakonec z toho seslo, pak mel pomahat Fergusonovi v Prestonu, a ted se vraci na travniky nekde v Asii... Mel si udelat beneficni zapas na OT a vrhnout se aspon na trenovani, pokud se jeste neciti na manazera, klidne i tech mladych

Reagovat
Chazy

Jen to ne, takovej sráč nesympatickej. Jeden z minima hráčů MU, co sem fakt strašně neměl rád.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen skoda, ze priste zase bude hrat Mario

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Suarez

Reagovat
Usty

co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trosku si zahral na Tysona a zakousl se do krku nekomu z PSV..

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez ve FPL 32 bodů Coloccini -3

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne! do ted jsem ho mel jako kapitana and pasku jsem mu pred timhle kolem vzal. Nicmene jsem ji prcnul Van der Vaartovi takze to neva

Reagovat
smazaný uživatel

prcnul

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti líbí viď

Reagovat
smazaný uživatel

Jakyhokoli clena obrany Newcastlu bych vyhodil, moc cistych kont mit nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní víkend. Prohráli jsme NLD, ale zase vyhrál Blackburn, k tomu i Bolka...Spíš převládají ty špatný pocity.

Reagovat
smazaný uživatel

příště na Aston ville, ale nejlepší venkovní tým by to měl zvládnout v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo.

Reagovat
smazaný uživatel

proč tam proboha pouštěl Pirese?

Reagovat
Usty

asi ho má ve fantě..

Reagovat
C-M@ster

V top4 střelcích dva mojí oblíbenci a velcí dříči a srdcaři a správní chlapi.

♥TIM CAHILL A CARLOS TEVÉZ♥

Cahill je borec. Po Solksjaerovi můj druhej nejoblíbenější hráč celkově. Žádnej namyšlenec a velkej bojovník.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Liquid

Cahilla i Teveze jsem měl vždycky v oblibě, ikdyž když byl Tevez v MANU tak o něco méně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Tevez je hroznej srdcar

Reagovat
fantomas

Co se jenom výkonů na hrací ploše týče, tak ukázkovej...

Reagovat
Liquid

navíc Manchester neopustil

Reagovat
r.mrazik

takže srdcar je ten,kdo po hristi lita jak smyslu zbavenej?

samozrejme trochu prehanim...ale jenom trochu

Reagovat
fantomas

No, spíš dost. Srdcař je ten, kdo se na hřišti pro svůj tým prostě strhne a odvede kvantum černé práce, což Tevéz, často i jakožto AM, rozhodně dělá.

Reagovat
r.mrazik

srdcar je ten,kdo odvede kvantum cerne prace? to snad ne

Reagovat
fantomas

Proč sis z toho zase vytrh pár slov, který se ti hoděj. Srdcař, ne nutně charakterově (!!!), takový samozřejmě může být, resp. je to jedna z vlastností, která ho charakterizuje!

Reagovat
Chazy

S některýma diskutérama je to těžký

Reagovat
kiwwi

takze podla tejto logiky su traja najvacsi srdciari v PL Tevez, Rooney a Gallas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele