14. kolo
20.11.2010 16:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Stoke City 0:3

Stoke sice v prvním kole podlehlo Wolves, s dalšími třemi rivaly ze střední Anglie si ale poradilo. Tentokrát to odnesli nováčci z West Bromwiche, kterým se tak čekání na plný bodový zisk prodloužilo na pět utkání. Potters naopak zvítězili potřetí za sebou.

Už v první minutě dostal slibnou příležitost Odemwingie, ale jeho pokus srazil Shawcross. Lepším domácím navíc mohlo teoreticky pomoci nucené střídání Pennanta, který si poranil podkolenní šlachu.

Nepříliš záživný poločas oživil v 19. minutě Odemwingie přízemním pokusem zpoza vápna, který Begović kryl a čtyři minuty poté Mulumbu, jemuž ke střele z dálky přihrál Jara, míč ale přeletěl břevno.

Podstatným faktorem nezměněného skóre byly nevyužité centry Barnese, který byl nejviditelnější kolem půlhodiny hry. Do kabin se tak odcházelo po nudném dějství bez branek.

I po změně stran byli aktivnější domácí, jenže promluvili hráči Stoke. Carson se rozhodl, že proti Jonesovi vyběhne až na hranici vápna, kde ucítil hostující útočník kontakt a padl k zemi. Rozhodčí nařídil pokutový kop, ke kterému se postavil Etherington, a přestože si vybral stejnou stranu jako brankář, proměnil.

Baggies nadále jevili větší známky života, ale Tchoyi nejprve nepropálil obrannou řadu a za pár minut ztroskotal se svou hlavičkou na dobrém zákroku Begoviće. Po následném rohu se k míči daleko před vápnem dostal Čech, mířil nad břevno.

Místo zaslouženého vyrovnání tak přišla další přísná penalta na druhé straně. Tuncay poslal balón do vápna pro Whiteheada, který upadl po tvrdém nárazu Coxe. Exekuce se ujal šest minut hrající Walters a namířil do stejných míst, kam jeho úspěšný předchůdce. To Carson tentokrát musel pro míč od pravé tyče.

V naprostém závěru pak dokonal dílo zkázy znovu hráč s devatenáctkou na zádech. Delapův aut dostal do šestnáctky Jonese, který přes tři obránce dokázal dostat zpětnou přihrávku na Walterse. Toho z pár kroků Carson s pomocí obránce vychytal, ale na následnou dělovou dorážku pod břevno už neměl.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 WBA se vzbudí

Reagovat
smazaný uživatel

Posily se vyplatily Jen tak dál, kluci moji !

Reagovat
smazaný uživatel

stejne spadnou,to neni zadnej klub ktery by mel byt na hore

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele