14. kolo
20.11.2010 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Blackpool si na konto připisuje další tři důležité body, tentokrát po těsné výhře nad Wolves

Mick McCarthy zase může naříkat na zoufalou produktivitu svých svěřenců. Ti si zápas s Blackpoolem prohráli prakticky jenom během úvodního poločasu, ten druhý totiž dokonale opanovali, ovšem dvoubrankové sousto i přes dostatek šancí dotáhnout nezvládli.

I tentokrát Wolves budou moci vymlouvat na smůlu v koncovce nebo něco takového. Přestože první půle byla na ukazatel skóre promítnuta prakticky v adekvátním světle. Utkání nepochybně výrazně ovlivnila první gólová situace, která se dostavila už ve třetí minutě. Tehdy si Varney na hrudi zpracoval vysoký míč a z levého křídla vypustil takový projektil, že muselo kdekomu v publiku načas přestat tlouci srdce. Dech beroucí bomba. Ta jako by omráčila i Vlky, kteří se na svou první šanci museli nadechovat nějakých 25 minut, až potom Berra hlavičkoval alespoň přímo do náruče Kingsona. To Tangerines působily daleko potentněji, což také potvrdily chvilku před přestávkou prostřednictvím Harewooda. Ten zužitkoval sklepnutí Varneyho a doslova protlačil míč za brankovou čáru.

Druhý poločas už ovšem patřil výhradně hostujícím hráčům. Ti se přinejmenším snažili vyzrát na soupeře svou nápaditostí, ta však nakonec vedla jen k jediné brance. A na tu se navíc Vlci tuze načekali. Po hodině hry tedy například Doyle minul po sklepnutí od Ebankse-Blakea, druhý jmenovaný pak pro změnu šikovně sáhl do Jarvisovy střely, aby se Kingson mohl vytasit s famózním zákrokem. Tlak Wolverhamptonu se pak stupňoval s přibývajícími minutami - v 82. minutě se Kingson bravurně vrhl po další Ebanksově ráně a stejnému hráči poté Evatt heroickým zákrokem nedovolil doklepnout míč do prázdné brány. Hosté se tedy dočkali až s příchodem 86. minuty, kdy si pro Elokobiho přetažený centr doskočil Doyle a konečně protrhl střeleckou smůlu Wolverhamptonu. Pozdě však.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele