14. kolo
20.11.2010 18:30 CET
3 : 0
(3:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - West Ham United 3:0

Ani po čtyřech letech se Kladiváři na Anfield Road neprosadili, navíc ve čtvrtém vzájemném duelu za sebou dostali od Reds tři góly. Zatímco tak Liverpool nasbíral devět bodů za poslední tři domácí představení, West Ham zůstane po čtvrté porážce v řadě poslední.

Liverpool začal aktivněji a Green si zachytal už ve třetí minutě, kdy se do vápna prokličkoval N‘Gog a přízemním pokusem ke vzdálenější tyči donutil brankáře vyrazit míč do bezpečí. Za devadesát sekund si srovnal balón k prudké střele z dvaceti metrů Maxi Rodrdiguez, bližší tyč minul.

Na závěr úvodní desetiminutovky vypracoval N’Gog příležitost pro Torrese, který pálil ze zákrytu dvou obránců zpoza vápna těsně mimo. Gólu se tak domácí dočkali až v osmnácté minutě. Meirelesovu ránu vyrazil Green na roh, po jehož rozehrání vznikl ve vápně menší chaos, ve kterém se nejlépe zorientoval Johnson a mezi nohama Gabbidona procedil svou dělovku, na níž brankář nemohl zareagovat včas.

A nešťastník první domácí trefy se znovu objevil v dění po necelých deseti minutách, kdy se mu na ruku odrazil míč při průniku Torrese do vápna. Penaltu pak proměnil doprostřed branky Kuyt, Green přitom skákal doleva.

West Ham se stále nemohl probrat a Reds toho využili k další přesné trefě. Maxi Rodriguez uvolnil do vápna Torrese, který zblízka brankáře nepropálil. Míč se ale odrazil do levé lajny ke Koncheskymu, který pohotově centroval a po hlavičce Maxi Rodrigueze se Green natahoval marně.

Druhá půle mnoho změn nepřinesla. Jones nebyl daleko od dalšího gólu, když hlavičkoval metr vedle. Torres zase mohl donutit Gabbidona k psychickému zhroucení, když zasáhl jeho ruku ve vápně, které si tentokrát sudí nevšiml.

V hluchém místě zápasu se stávaly nebezpečným ohrožením centry. Piquionne netrefil míč dle svých představ a Reina po nejistém zákroku poslal míč na horní síť. Na druhé straně jen těsně minul vzdálenější tyč Maxi Rodriguez.

Osmnáct minut před koncem řádné hrací doby se tleskalo Greenovi. Nejprve pálil z dvaceti metrů Torres a hostující brankář vyrazil na břevno. Akce tak pokračovala a zpoza vápna střílel Poulsen, jehož střelu k levé tyči vytěsnil Green levou rukou.

V 83. minutě se snažil skomírající obraz hry oživit Aurélio, ale z jednadvaceti metrů přestřelil. To už nic nemohlo změnit na přesvědčivé výhře Liverpoolu proti slabě hrajícím hráčům West Hamu.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

No tak Liverpool nám zase klesá ke dnu, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 L´pool opět sklamou

Reagovat
edejv

nemyslim si, že west ham v současné formě dokážou nad nimi vyhrát o dvě branky.

Reagovat
Mircu5

Vyhrát ne, ale remíza je hodně reálná, kurz 1,37 na Liverpool je docela směšný...

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom smesnyho,to je jeste velky kurs,

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tvrdil ze live sklame tak je blazen a nesleduje PL a nevi ze kladivari jsou neskodni

Reagovat
Honda

Bez Gerrarda

Reagovat
smazaný uživatel

kua to je vazna strata v boji o udrzanie v PL

Reagovat
smazaný uživatel

ale to jsi se zpletl,mi bojujem o ligu mistru

Reagovat
Tomtaf

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem takym fanušikom Liverpoolu čo tu pišu že Liverpool prehra alebo remizuje však ked im fandi tak stale a nie iba vtedy ked tim vyhrava

a inač ja verim že domaci vyhraju 2:0 aj bez fernanda a Stevena

Reagovat
Mircu5

Reagovat
smazaný uživatel

spisovne sa hovorí: nerozumiem takým fanúšikom", alebo ak chceš použiť slovo "chápať", tak to povieš takto: "nechápem takých fanúšikov" .. to len na okraj.. a čo sa týka tvojho "nechápania", tak ja si myslímm, že tí čo tu píšu, že L´pool prehrá, nie sú fanúšikovia LFC, ale len sa tak "zastavili", keď "išli okolo"..

PS: tým sa píše s tvrdým ý.. nie je to ťím a slovo inač som ešte nepočul.. "deti moje", ako sa to učíte v škole. veď ten pravopis tu nemá úroveň.. nevravím, že ja som dokonalý. aj ja urobím chybu. Ale toto?

Reagovat
smazaný uživatel

bavime se o fotbale nebo o pravopisu

Reagovat
smazaný uživatel

LIVE JE STEJNE nejlepsi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele