Aktuality

Huntelaar se prosadí, věří Van Basten

Kouč Ajaxu Amsterdam Marco van Basten věří, že Klaas Jan Huntelaar má na to, aby ve Španělsku prorazil. Nizozemského střelce přezdívaného "Hunter", tedy lovec, ulovil v týdnu Real Madrid. Na konto Ajaxu připutuje dvacet milionů eur.

Kaloudu s Necidem by mohl trénovat Rijkaard

Bývalý kouč nizozemské reprezentace a Barcelony Frank Rijkaard je podle ruských médií kandidátem na post trenéra fotbalistů CSKA Moskva, které v lednu posílí nejlepší střelec české ligy Tomáš Necid ze Slavie Praha. V klubu působí i český záložník Luboš Kalouda.

Kinnear si myslel, že Viduka skončil

Manažer Newcastlu United Joe Kinnear se přiznal, že v poslední době často cítil obavu, že kariéra útočníka Marka Viduky skončila. Australan s chorvatskými předky se v minulém kole proti Middlesbrough po půl roce vrátil na trávník a Kinnear okamžitě ocenil jeho přínos.

Zítka už je po operaci, pomalu začne s rehabilitací

Český fotbalový brankář Daniel Zítka už je po operaci, při níž mu lékaři vedle pochroumaného kotníku spravili i koleno. Opora Anderlechtu Brusel se dostala na operační stůl přesně týden po svém zranění v zápase s Denderem, které Zítka po střetu s protihráčem nedohrál. Ve vzdušném souboji si navíc ještě zlomil lýtkovou kost a přišel o dva zuby.

Vagner chce do Anglie. Do Manchesteru nebo do Chelsea?

Útočník CSKA Moskva Vagner Love chce na západ. Čtyři roky drancoval brazilský forvard obrany v ruské lize a po dalším famózním střeleckém představení v letošní sezóně je téměř jisté, že tentokrát už armádní klub svého elitního dělostřelce neudrží.

Skotská Premier League si posvítí na Kilmarnock

Vedení skotské Premier League bude vyšetřovat případ dnešního odloženého utkání Kilmarnocku s Aberdeenem. Hřiště stadionu Rugby Park bylo v deset hodin ráno shledáno nezpůsobilým. Rozhodčí se rozhodl, že nenechá hráče hrát na zmrzlém trávníku. Na tom by nebylo nic divného, kdyby všechny týmy skotské Premier League neměly mít vyhřívaný trávník.

Kaká je nespokojený. Po příchodu Ronaldinha málo útočí

AC Milán má po loňské nepovedené sezóně za úkol vyhrát ligu, k čemuž mají pomoct noví hráči jako Ronaldinho. Jenže na úkor hvězdného Brazilce trpí hra jeho krajana Kaká, který je nespokojen se svým místem na hřišti.

Můžeme Barcelonu porazit, hlásí Emery

Fanoušci španělské kopané se mají na co těšit, v následujících kolech totiž proti sobě budou nastupovat tamní přední kluby. Jeden z takových zápasů se zítra odehraje na Nou Campu, kde Barcelona přivítá Valencii. Domácí budou favority, čehož si je vědom i hostující kouč Unai Emery...

Cristiano Ronaldo prý byl jen krůček od angažmá v Arsenalu

Nechybělo mnoho a Cristiano Ronaldo mohl hrát místo v Manchesteru United za Arsenal. Čerstvý držitel Zlatého míče v rozhovoru pro France Football uvedl, že ho v roce 2003 od přestupu ze Sportingu Lisabon do Londýna dělil jen kousek. Nakonec ale zamířil do týmu United, a to i přesto, že Arsenal mu nabízel třikrát větší plat.

Rocchi: Bude to opravdu těžký zápas

Fanoušci a hráči Lazia po úvodních zápasech letošního ročníku Serie A pomýšleli na titul, poslední duely je ovšem vrátily zpět na zem. Římskému celku se v lize přestalo dařit a na vedoucí Inter ztrácí již deset bodů. Nyní ho čeká velice náročný duel, ve šlágru 14. kola zítra večer přivítá právě úřadujícího mistra...

Musíme začít vyhrávat venku, ví Aguirre

Atletiko Madrid letos zatím nenaplňuje předsezonní ambice a po třinácti kolech je až na šestém místě tabulky španělské nejvyšší soutěže. Hlavním problémem jsou zápasy na hřištích soupeřů, což moc dobře ví i trenér Javier Aguirre...

Podle Kaká přinese Beckham fotbalistům AC Milán italský titul

Brazilský fotbalista Kaká si myslí, že hostování anglické hvězdy Davida Beckhama v AC Milán bude mít na tým pozitivní vliv a pomůže italskému velkoklubu získat ligový titul i vyhrát Pohár UEFA. Nesouhlasí tak s názory, že zimní pobyt záložníka Los Angeles Galaxy je ze strany Milána krokem vedle.

Pavljučenko by rád přivítal Aršavina v Tottenhamu

Londýnský Tottenham by mohl od ledna mít ruský útok. Vedle Romana Pavljučenka by mohl hrát jeho parťák z ruské reprezentace Andrej Aršavin. Pavljučenkovi, který ke Spurs přišel v létě ze Spartaku Moskva by se spolupráce s krajanem moc líbila.

Manažeři jsou překvapeni Keanovým odchodem, Sunderland hledá jeho nástupce

Překvapení. Tak se dá jedním slovem nečekaný konec Roye Keana na lavičce Sunderlandu. Zatímco bývalý Keanův spoluhráč Mark Hughes si je jistý, že Keane se k trénování vrátí. Alex Ferguson si tak jistý není. Jisté ani není, kdo Keana na lavičce Black Cats nahradí. Zájem ale vyjádřil Sam Allardyce.

Německý tisk: Hamburku stačila kvalitní obrana

V nepříliš pohledném utkání mezi Slavií a Hamburkem stačilo hostům k vítězství nad bezkrevnou Slavií dobře plnit defenzivní úkoly. Převážně tak hodnotí čtvrteční zápas ve skupině F Poháru UEFA dnešní německý tisk. Německé komentátory zaujal výkon autora první ze dvou branek Hamburku Ivici Oliče, o něhož se zajímají přední evropské kluby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele