Kluby odsoudily, jak Poborský s Paclíkem pomáhali odvolat Macelu

08.09.2011, 14:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se začalo něco rychle dít a ne jen planě diskutovat.... věci se hnuli kupředu ohledně našich bídných rozhodčích!

Reagovat
soukup

že se něco změní ještě nutně neznamená, že to bylo kupředu

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, ale od dob kapříků, je to konečně alespoň nějaký impuls.

Reagovat
soukup

od dob kapříků se ta komise měnila už mockrát stejně jako spousta věcí v českým fotbale... Kdyby zítra na svaz naklusal třeba Petera a prosadil do komise rozhodčích bez vědomí ostatních někoho svýho, tak by to byl další krok dopředu?

Reagovat
smazaný uživatel

"každý chvilku tahá pilku" ... ale pro mě byl Máčela zhouba našich rozhodčích... i když to byla jen loutka (teď si taky nedělám větší iluze )... vždyť co byl v komisi, tak naši rozhodčí se "automaticky" na mezinárodní scénu téměř nepodívali, nebyl žádná páka! Ale je to impuls - uvidíme!

Reagovat
smazaný uživatel

coze, hnuli kupredu ??? to ze bude ceskej fotbal ovladat Berbr s Rajchlem ? Profesionalni kluby se uz davno meli oddelit od svazu ...

Reagovat
smazaný uživatel

měli to ví každý... ale než aby to zůstalo tak, jak to doposavad bylo, je tenhle podnět rozhodně lepší!

Reagovat
smazaný uživatel

spis je to z blata do louze

Reagovat
smazaný uživatel

no v louži si třeba i líp zaplaveš, když je hlubší

Reagovat
smazaný uživatel

Poborsky CO TY KURVO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Kerič míří na hostování do Teplic... čím vedení Sparty přemýšlí, to radši nevědět

Reagovat
soukup

dyť je to logický, hrajou o soutěž míň než počítali, tak nemůžou mít takovej kádr jako mají

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně musí dolu s platovým rozpočtem

Reagovat
soukup

to samozřejmě taky

Reagovat
j_mrazik

Navíc Teplice jsou po Džekovi ulítlí na balkánce.

Reagovat
smazaný uživatel

no že musí hráče poslat pryč, to jo. Ale zrovna Keriče? Jak kdyby se enmohli zbavit jiných útočníků...

Reagovat
soukup

a kterých? Kadlece se nikdo zbavovat nemůže protože v něm mají balík a nenechají ho hrát jinde, Kweuke hraje, Slepička je marod a Kerič by hrát měl, má na to, ale není pro něj místo

Reagovat
smazaný uživatel

T5eba zrovna Kadlece. Ten je mladý a potřebuje hrát pravidelně a fotbalově růst. To je aspoň můj názor. Nej varianta zbavit se (na trvalo) Slepičky, ale to je asi jen moje přání, které jen tak vyslyšeno nebude

Reagovat
soukup

ale Kadlece nikam hostovat nepošlou, je to jejich "klenot" a v budoucnu z něj očekávají slušnou sumu a budoucí peníze si radši pohlídají u sebe než aby je dávali někam hostovat i když jako klidně by hostovat mohl, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Macelu rád nemám, ale tohle je prasárna a nemám z toho zrovna pocit, že by šlo Paclíkovi o dobro fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

a o co si myslíš že mu jde?

Reagovat
smazaný uživatel

O smazání té osmibodové ztráty na Spartu...

Reagovat
Filip12

Kerič se do Teplic hodí nejen národností ale celkově kvalitou ve spartě by se zakopal navíc Mahmutovič-Kerič se dost možná se to vyrovná duu Lafata-Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Ve SPartě by se nezakopal. Proti Baníku útok Kweuke - Kerič neskutečně zazářil. Navíc Hašek prohlásil, že s Keričem počítá na hrot. Kolik toho pak letos odehrál? No moc teda ne. To prý má ještě odejít Podaný a Řepka, u kterého mi to teda vůbec nevadí. Uvidíme no. Naštěstí tam má být "jen" půl roku. Otázka, jestli je to opcované nebo ne...

Reagovat
Filip12

no jenže to by pepa nesměl hrát 4-5-1 takhle hrál dost často jinak proti baníku by útok Baroš- Slepička dali minimálně po dvou gólech

Reagovat
Alons0

Proč mě nepřekvapuje, že to nejvíc vadí týmu z Toaletné...

Reagovat
Filip12

tak to se povedlo toaletná

Reagovat
AjaxFans

Když je pískal Adámek 2 po krátké době,tak jsem si říkal,že je to celé podívné

Reagovat
joshua

A Řebíčkovi s Hrdličkou, to jsou Sparťani jak poleno teda. A Toaletná je vtipná tak možná pro retardovanýho Filipa, už to o něčem svědčí.

Reagovat
Sosi

Tak ono by bylo trochu blbý, aby hlavní slovo v komisi rozhodčích měly ligové kluby. Teď se jim nelíbí, že o tu smetánku přišli.

Reagovat
twerp

Samozřejmě, že by kluby měly mít hlavní slovo v komisi rozhodčích. A taky by kluby neměly být skoro závislé za FAČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno je jasné,Plzeňská mafie Paclík/Mysliveček,Berbr/Damková + Rajch ovládá Český fotbal.

Jejich praktiky jsou neuvěřitelné.

Stanovy hovoří jasně,že komisi lze odvolat pouze po předchozím návrhu a schváleni ligového shromáždění!

Pan Paclík ovšem už teď rozhoduje za všechny kluby a tuto komisi nechal odvolat za pomoci hlasů lidí z amatérského fotbalu(cena prý:500000 za hlas),kterých se to vůbec netýka. Dosadil si tam paní Damkovou, loutku proslulého papa Berbra, a teď samozřejmě půjdou rozhodčí na ruku Plzni ještě víc než na jaře. Damková žije v Berbrem,její kariéra je jeho dílo.Nikdo normální si nemůže myslet,že bude svou funkci vykonávat nezávisle na něm.

Je to naprostá nehoráznost a všechny kluby se proti tomu bouří. Samozřejmě až na spojence pana Paclíka,jako je např. korupční Olomouc,které je slíbeno zametení korupční aféry pod koberec,nebo Rajchlova Dukla.

Dálé je již známo,proč na zápasy LM bylo prodáno jen 7000 lístků a 13000 si Plzeň nechala- mimo jiné jsou tyto lístky použity jako úplatek pro volitele na valné hromadě FA! Každému předsedovi okresního svazu byly v úterý přislíbeny 2 lístky na Barcu,když bude volit pana Rajchla....

A zatím poslední nehoráznost jsou ty stanovy a jednací řád z dílny pana Rajchla,podle ktyrých by Moravští zástupci neměli právo hlasovat ve třetím rozhodujícím kole volby. To je samozřejmě velký nesmysl!

Důvodem je,že Rajchl zřejmě pozazí Peltu v Čechách,ale už ne na Moravě a díky moravským hlasům by mohl celkově vyhrát Pelta. Kdyby se volilo ve třetím kole normálně a hlasovali by všichni delegáti.

Celá situace kolem praktik pana Paclíka a Plzeňské mafie už došla tak daleko,že to opravdu spojilo všechny kluby z ligy. Dokonce i Sparta a Slávie jsou teď na jedné lodi,samožřejmě i Teplice,Jablonec,LIberec a další,protože ani jeden klub nechce,aby ligu a celý český fotbal řídila tato sebranka a nastolila tady vládu jednoho klubu těmito podvody.

To,jakým směrem se bude Plzeň ubírat,ukázalo jasně už angažování odsouzeného korupčníka pana Myslivečka a tohle je jen pokračování.... praktiky z 90.let jsou proti tomuhle slabý odvar.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

I ty vtipálku, jednoduše Sparta ztrácí svoji pozici, už by jí nemuseli rozhodčí všechno odpouštět. A na proškolování rozhodčích by se mohla odpustit ta fréze: "Jedině Sparta". I ty zaslepený

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele