Aktuality

Ancelottiho by mohl v AC Milán nahradit Van Basten

Pokud trenér Carlo Ancelotti odejde po sezoně z AC Milán, mohl by ho nahradit bývalý slavný záložník "Rossoneri" Marco Van Basten. Uvedl to Ancelottiho asistent Filippo Galli.

Guti fandí Perézovi. V týmu chce Kaká a Ronalda

José Maria Gutiérrez, známý pod zkráceninou Guti, neprožívá v dresu Realu Madrid příznivé období. V konkurenci Lassany Diarry nedostává příležitost nadýchnout se ligového vánku, neboť byl Juandem Ramosem přesunut do role náhradníka. I přesto věří v lepší zítřky, jež mají být spojeny s návratem Florentina Peréze do funkce prezidenta Merengues.

Trenér Jarolím si letos cení titulu o kousek víc

Jako první kouč Slavie po 66 letech od dob trenéra Emila Seiferta dokázal Karel Jarolím v první lize obhájit mistrovský titul. I proto si zkušený stratég možná cení letošního triumfu, který si červenobílí definitivně pojistili dnešní výhrou 3:1 nad Žižkovem, o trochu víc než před rokem.

Advocaat: Prohráli jsme si to sami

Zenit Petrohrad přišel o bod s CSKA Moskva v samotném závěru z penalty po ruce kapitána Timoščuka. Bezprostředně poté, co Vágner Love ze značky pokutového kopu rozvlnil síť, reagoval trenér Zenitu Dick Advocaat obscénním gestem. Z porážky však sudího nevinil.

Slávisté: Obhájit titul je těžší, pořádně to oslavíme

Podruhé za sebou se slávisté chystají na velkolepé mistrovské oslavy. "Obhajoba je vždycky těžší než titul, navíc jsme se letos na jaře trápili, takže o to hezčí to teď je," uvedl záložník Dušan Švento.

Wenger poprvé veřejně zapřemýšlel o odchodu z Arsenalu

Francouzský trenér Arséne Wenger by mohl po třinácti letech opustit londýnský Arsenal. Devětapadesátiletý kouč v neděli ve francouzské televizi TF1 nezvykle otevřeně hovořil o možnosti, že by v roce 2011 převzal Real Madrid. Podle britských médií jde o průlom, protože Wenger svůj odchod celých 13 let ve funkci odmítal.

Slavia obhájila titul. Po 66 letech

Pro Slavii Praha jsou poslední roky výjimečné. V roce 2007 se poprvé kvalifikovala do Ligy mistrů, loni se vrátila po osmi letech ve vyhnanství na Strahově na nový stadion do Edenu a po 12 letech vyhrála ligu. Letos zdolala další milník. Obhájila titul, celkově již sedmnáctý, což se jí naposledy podařilo před 66 lety.

Juventus propustil Ranieriho, nastupuje Ferrara

Dva zápasy před koncem italské ligy skončil u turínského Juventusu trenér Claudio Ranieri, vedení Staré dámy ho dnes kvůli špatným výsledkům odvolalo. Novým koučem Juventusu se stal jeho bývalý hráč Ciro Ferrara.

Čech chce, aby nový trenér Chelsea navázal na Hiddinka

Podle českého brankáře Petra Čecha by se příštím trenérem Chelsea měl stát někdo s podobnými vlastnostmi, jaké má dočasný kouč fotbalistů londýnského celku Guus Hiddink. Právě úspěšný Nizozemec má prý hlavní vliv na výkonnostní růst Chelsea v jarní části sezony.

Střelecké duo Wolfsburgu se asi rozdělí, Džeko zvažuje odchod

Elitní střelecké duo z Wolfsburgu Grafite, Edin Džeko se možná po této sezoně rozdělí. Zatímco Brazilec Grafite vyhlašuje, že chce v klubu zůstat, bosenský kanonýr prý i kvůli odchodu trenéra Felixe Magatha zvažuje přestup.

Otepka po sezoně v Ostravě skončí, proto už nehraje

Fotbalový záložník Rudolf Otepka v Ostravě po sezoně definitivně skončí. Informaci, o které se v zákulisí dlouhodobě spekulovalo, dnes oficiálně potvrdil na klubovém webu Baníku generální manažer a trenér Verner Lička.

Vieira připustil odchod do PSG

Patrick Vieira se po hodně dlouhé době možná znovu objeví v dresu nějakého francouzského klubu. Bývalý kapitán Arsenalu v Interu Milán často pouze vysedává na lavičce náhradníků, čehož se snaží využít PSG. Sám Vieira angažmá v hlavním městě Francie nevyloučil...

Orlandi: Je co si vyčítat

Ani povedený závěr sezony v podání Regginy nakonec nemusí znamenat záchranu v Serii A. Italský klub včera znovu uspěl a vyhrál doma nad Cagliari a po hodně dlouhé době se odlepil z posledního místa tabulky, ani tak nemá osud ve svých rukou a trenér Nevio Orlandi v závěru sezony bude spoléhat například na pomoc Janova...

Vidiče volba hráčů a fanoušků překvapila a potěšila zároveň

Báječný víkend za sebou má Nemanja Vidič. Jeho Manchester United v sobotu odpoledne remizoval s Arsenalem a s definitivní platností tak znovu získal mistrovský titul, srbský obránce byl navíc zvolen nejlepším hráčem Red Devils. Vyhrál jak u fanoušků, tak i u spoluhráčů, což ho na jednu stranu překvapilo, zároveň ale velice potěšilo...

Šampaňské ještě nechladíme, mírní euforii Wolfsburgu Šimůnek

V německém Wolfsburgu se už celé město chystá na premiérové velkolepé vítězství v bundeslize, ke kterému už mají tamní fotbalisté jen krůček. I český obránce ve službách klubu Jan Šimůnek cítí před posledním kolem, v němž Wolfsbugu v domácím duelu s Brémami stačí i remíza, doutnající euforii v týmu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele