Parejo chce při Banegově absenci prokázat své kvality

24.02.2012, 13:55
Aktuality
Ačkoliv je Banegovo zranění, kvůli kterému si 23letý fotbalista již v letošní sezoně nezahraje, pro Valencii určitě nepříjemnou zprávu, je na Mestalle jeden hráč, jenž kolegovu absenci paradoxně kvituje. Právě Dani Parejo chce nyní chytit svou šanci za pačesy a ukázat své kvality...

Parejo nastupuje ve Valencii jen sporadicky, většinou na jeho místě totiž hraje Banega. Argentinského záložníka ovšem nyní potkalo nepříjemné zranění a kvůli operaci si už letos Netopýrům nepomůže. Naskýtá se tak šance pro Pareja, jenž sice se zraněným kamarádem cítí, ovšem zároveň to bere jako šanci se ukázat trenérovi Emerymu.

"Až dosud jsem neměl příliš šancí," přiznal 22letý Parejo, jenž do Valencie přišel loni v létě z Getafe. "Je samozřejmě hrozné, co se stalo Éverovi, ale je zřejmé, že bych kvůli tomu mohl dostat více příležitostí, které chci využít. Dám do toho všechno," dodal.

Parejo pak rovněž okomentoval včerejší vystoupení Valencie v Evropské lize. Netopýři postoupili přes Stoke City do osmifinále, a tak v jejich táboře vládne spokojenost. "Jsme spokojení s tím, jak jsme hráli, protože vyhrát a postoupit nebylo jednoduché. Hrálo se po hrozném víkendu (prohra 5:1 s Barcelonou - pozn. red.) a naše morálka nebyla zrovna vysoko, takže je vítězstvím velice vítané," uvedl Parejo, který se nyní se svými svěřenci bude připravovat na PSV.

Autor: Ondřej Holzman / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nevěřím mu. Včera opět působil nervózně a měl několik ztrát, po kterých to dost smrdělo. Šancí určitě pro absenci Evera dostane víc, ale pokud se nezlepší, měl by odejít. Pro dobro jeho i Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze on sa chyti, podobny typ ako Granerove v Reale, len potrebuje nabrat zapasovu prax, a zistit kde, kam, kedy moze komu nahrat´, kde sa pohybuju zvycajne jeho spoluhraci

Reagovat
aimar21

Reagovat
smazaný uživatel

furt lepsi nez tino v jeho soucasny forme. bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

To ani náhodou

Reagovat
randi

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

kde je ten Parejo z Getafe ?

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že se zranil banega od valencii chybí ta je kreativita ale můj otec fandí valencii ale musím uznat valencie je opravdu dobrý tým:)

a parejo podle mě v budoucnu bude hrát za A tým stabilně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele