Aktuality

Hráči mají být na co pyšní, prohlásil van Gaal

Se sobotní porážkou od Vitesse byl velmi zklamaný Louis van Gaal, nedělní definitiva zisku nizozemského titulu to ovšem jistě přebila. Trenér Alkmaaru si mohl pochvalovat způsob, jakým jeho tým zvládl letošní ročník Eredivisie, a vysekl svým hráčům kompliment...

Quagliarella si mezi Interem a Juventusem nevybral

Fabio Quagliarella stále není rozhodnut, do kterého velkoklubu povedou jeho další kroky. O útočníka Udinese, které je momentálně na desáté příčce v tabulce, usilují dva italské velkokluby Inter Milán a Juventus. Sám si mezi nimi ale nemůže vybrat.

Trenér Večeřa končí v Ostravě, Baník v závěru ligy povede Lička

Karel Večeřa v Ostravě skončil. Vedení klubu se dnes s třiapadesátiletým trenérem po nepřesvědčivých jarních výkonech dohodlo na ukončení spolupráce a mužstvo do konce sezony povede generální manažer Verner Lička. Jeho asistenty budou Bohumil Pánik s Pavlem Srníčkem.

Ronaldo dalším gólem posunul Corinthians do finále státní ligy

Hvězdný brazilský fotbalista Ronaldo předložil další důkaz, že má po těžkém zranění kolena blízko k bývalé formě. Dvojnásobný mistr světa v dresu Corinthians už šestým gólem zpečetil postup svého týmu do finále mistrovství Sao Paula.

Dejte nám Ferdinanda a Torrese, ulevil si Mowbray

Poslední tým anglické Premier League West Bromwich Albion se pomalu loučí s nejvyšší soutěží. O víkendu podlehl na stadionu Manchesteru City 2:4 a na vítězství čeká již jedenáct zápasů.

Magath se drží při zemi, favorizuje Bayern

Trenér Wolfsburgu Felix Magath by si prý vsadil na to, že letošní ročník Bundesligy vyhraje Bayern Mnichov. Uvedl to přesto, že právě jeho tým momentálně vede ligovou tabulku před Mnichovem o tři body.

Petrohradu hrozí kontumace za příliš mnoho cizinců na hřišti

Zenit Petrohrad sice získal v pátém kole ruské ligy bod za remízu 1:1 na stadionu moskevského Lokomotivu, ale kvůli chybě trenéra Dicka Advocaata mu hrozí kontumační prohra 0:3. Hosté totiž v jednu chvíli hráli se sedmi zahraničními posilami, což odporuje pravidlům.

Wenger: Drogba je zabiják

Trenér Arsenalu Arsene Wenger má jasno o tom, kdo stál za úspěchem Chelsea v postupu do finále Anglického poháru. Podle francouzského kouče vše rozhodl Didier Drogba, a to nejen díky vítěznému gólu v 84. minutě.

Sneijder může chybět až pět týdnů

Real Madrid včera brankou Marcela vyhrál na hřišti Recreativa Huelva, za tři body ovšem zaplatil ztrátou jednoho hráče. Záložník Wesley Sneijder si v závěru zápasu poranil stehenní sval a mimo hru možná bude až pět týdnů...

Chci zůstat v Laziu, opakuje Zarate

Již brzy se začne jednat o další budoucnosti Maura Zarateho, tento fakt ale jako kdyby měl na argentinského útočníka blahodárný vliv. Zarate před týdnem přispěl k výhře Lazia v římském derby nad AS, včera rozhodl o vítězství v Janově a následně znovu zopakoval, že by rád i nadále působil v Laziu...

Zanetti: Zasloužili jsme si vyhrát

Inter Milán včera jenom potvrdil své postavení na čele tabulky italské Serie A. V souboji dvou vedoucích týmů vedl na hřišti Juventusu a o dva body ho až v nastavení obral Zdeněk Grygera. I remíza znamená další posun k zisku Scudetta, kapitán Nerazzurri Javier Zanetti ale ví, že jeho tým měl vyhrát...

Zítka stále neví, kdy se vrátí na trávník

Zraněný gólman Anderlechtu a české fotbalové reprezentace Daniel Zítka zatím neví, kdy opět bude chytat v zápasech. Věří však, že na konci června by mohl začít s brankářským tréninkem.

Essien se zastal Čecha

Záložník Chelsea Michael Essien se zastal svého klubového spoluhráče Petra Čecha. Podle ghanského reprezentanta i přes velké chyby, kterých se Čech nejen v posledním zápase Ligy mistrů dopustil, se brankář londýnského celku opět vzchopí .

Čech je slabinou Chelsea, radí Parlour Arsenalu

Gólman Petr Čech je v současnosti slabinou Chelsea a fotbalisté Arsenalu by toho měli v dnešním semifinále Anglického poháru využít. Před ostře sledovaným londýnským derby ve Wembley nabídl takový návod k úspěchu bývalý slavný hráč "Kanonýrů" Ray Parlour.

Ferguson se opřel do Beníteze: Je arogantní a přezíravý

Manchester United s Liverpoolem bojují o anglický titul, tvrdá bitva probíhá i mezi jejich manažery. Alex Ferguson naposledy o svém kolegovi prohlásil, že je arogantní a přezíravý.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele