Naumov a Kaufman uspěli na testech v Trnavě

23.02.2012, 20:02
Aktuality
Trenéři Spartaku Trvana v čele s Pavlem Hoftychem zužovali před začátkem jarní části slovenské ligy kádr, který už museli opustit tři fotbalisté. Šanci naopak dostanou bývalí hráči pražské Slavie, tedy Riste Naumov a Josef Kaufman.

Momentálně třetí celek Corgoň ligy se s oběma fotbalisty už dohodl na uzavření smlouvy, v tuto chvíli by mělo zbývat jen doladit detaily. "Jsem rád, že se nám podařilo domluvit se. Oba budou pro náš klub přínosem a věřím, že nám pomohou v boji o přední příčky," řekl Hoftych.

Ten musel zároveň pročistit kádr, ve kterém bylo i s novými posilami hned sedmadvacet hráčů. Odnesli to konkrétně Ján Petráš, který odešel na hostování do druholigové Myjavy, Ľubomír Gogolák, jenž pomůže na jaře také druholigovému celku - SFM Senec. Gólman Matej Székely se dokonce musel spokojit až se třetí ligou, ve zbývající části sezony bude zabraňovat obdrženým gólům v brance Moravan nad Váhom.

"Uvolnili jsme je, protože si nemyslím, že by na jaře dostávali dostatek příležitostí. Doufám, že se ve svých nových klubech předvedou v dobrém světle a vrátí se jako kvalitnější a zkušenější fotbalisté," vysvětlil český kouč.

Z B-mužstva odešli na hostování Martin Guldan (Sereď), Matúš Klenkovič (Zvončín) a na přestup Róbert Humel (Boleráz) s Rastislavem Vdovjakem (Malženice). Do prvního ligového jarního duelu zbývá deset dní, Trnava na úvod stíhací jízdy za první Žilinou vyzve k souboji páté Zlaté Moravce.

Autor: Michal Hruška / profutbal.sk

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Necerti sa, ked ti eurofotbal prinesie novinky z Europy.

Reagovat
Ebola SVK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaufman byl nejlepší obránce ve Slavii na jaře... tomuhle odchodu fakt nerozumím zase na tom vydělají všichni kolem kromě Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

VždyŤ byl pořád zraněnej, to se fakt vyplácelo mít obránce, sice dobře hrajícího, ale pořád mimo

Reagovat
smazaný uživatel

a to ukazuje na to, jak je Slávinka v prd....

Reagovat
smazaný uživatel

á další chytrák, který se začal o fotbal zajímat dopoledne.

Reagovat
smazaný uživatel

Se divim, že to neni slovensky, když se jedná o chorchoň ligu

Reagovat
miky10

Na to bych si netroufl.

Reagovat
skteel

Poďme Spartak !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele