Aktuality

Trenéři Uhrin a Psotka za kritiku rozhodčích zaplatí

Fotbaloví trenéři Dušan Uhrin z Mladé Boleslavi a Zdeněk Psotka z Olomouce budou pykat za kritické výroky na adresu rozhodčích bezprostředně po prvoligových zápasech. Šéf první ligy Ivo Lubas jim udělil pokutu 50.000 korun.

Sbragia žehrá na koncovku, ale věří v porážku Chelsea

Manažer Sunderlandu Ricky Sbragia je přesvědčen, že jeho tým bude součástí anglické nejvyšší soutěže i v příštím ročníku Premier League. Zároveň věří, že jeho svěřenci mohou v posledním utkání ligy Chelsea porazit.

Šmicer slíbil fanouškům pokračování, pak byl opatrnější

Slávistický záložník Vladimír Šmicer stále chodí jen s pomocí berlí, přesto se ještě chce pokusit o návrat k profesionálnímu fotbalu. Krátce před svými šestatřicátými narozeninami to slíbil při pondělních oslavách titulu fanouškům, pak ale připustil i možnost, že už se na prvoligový trávník nikdy nepodívá.

Pantelić chce v Hertě zůstat i v příští sezoně

Marko Pantelić, jehož odchod z Herthy BSC je prakticky hotovou věcí, znovu zdůraznil, že by v Berlíně rád zůstal. Trenér Lucien Favre však se srbským kanonýrem nepočítá, a tak se Pantelić již po sobotním domácím utkání se Schalke (0:0) rozloučil s fanoušky...

Šachtar dostane za "útěk" Matuzalema 12 milionů eur

Mezinárodní sportovní arbitráž (CAS) dnes nařídila Realu Zaragoza zaplatit Šachtaru Doněck dvanáct milionů eur (320 milionů korun) za předloňský přestup brazilského fotbalisty Matuzalema.

Devatenáctka se těžce smiřuje s absencí Kadlece a Chramosty

Oslabena o největší ofenzivní hvězdy Václava Kadlece ze Sparty a mladoboleslavského Jana Chramostu vyrazí ve středu fotbalová reprezentace do 19 let ke kvalifikačnímu turnaji do Estonska. V konkurenci domácího týmu, Španělska a Německa bude bojovat o jediné postupové místo na červencový turnaj mistrovství Evropy na Ukrajině.

Džeko otevřel dveře do bundesligy dalším teplickým hráčům

Hned několik fotbalistů Teplic by mohlo po skončení sezony zamířit do klubů německé bundesligy. Na svědomí to má mimo jiné i někdejší teplický útočník Edin Džeko, který v 16 jarních zápasech Wolfsburgu nasázel dvacet gólů a zaujal i skauty největších světových klubů. A tak se v Teplicích začínají scházet nabídky i za další hráče.

Soud odročil kauzu Bohemians o užívání jména a loga s klokanem

Na neurčito odročil Městský soud v Praze dnešní jednání v případu, v němž druholigový fotbalový klub Bohemians 1905 a Družstvo fanoušků Bohemians (DFB) žalují prvoligový klub FK Bohemians Praha. Ten podle nich od roku 2005 neoprávněně užívá název Bohemians a logo klokana a přišel tak prý k bezdůvodnému obohacení.

Bayern se po sezoně chystá nakupovat

Bayern Mnichov si pro příští sezonu zajistil již tři posily, jeho fanoušci se ale mohou těšit ještě na jiná zvučná jména. Generální manažer Uli Hoeness prozradil, že na přestupy mají v Bavorsku připravenu velkou částku, vše by ale zároveň mohla změnit případná neúčast v Lize mistrů...

Kladrubský má zřejmě přetržený vaz, čeká ho dlouhá absence

Jiří Kladrubský utrpěl v nedělním ligovém utkání proti Bohemians Praha vážné zranění, kvůli kterému zůstane asi řadu měsíců mimo trávník. Podle pondělního vyšetření má zřejmě přetržený zkřížený vaz v levém koleně a doba rekonvalescence se v takovém případě pohybuje podle sparťanského lékaře Jiřího Váchala od sedmi do 12 měsíců.

Hübschman absolvuje v Istanbulu přípravu, jako kdyby hrál

Ve středečním finále Poháru UEFA bude Tomáš Hübschman držet palce svým spoluhráčům ze Šachtaru Doněck pouze v hledišti, neboť nemůže nastoupit kvůli žlutým kartám. Přesto s týmem do Istanbulu odcestoval a zúčastní se celé přípravy před zápasem, jako kdyby měl do utkání nastoupit. Sám fotbalista si to tak přál.

Cannavaro se po třech letech vrací do Juventusu

Kapitán italské reprezentace Fabio Cannavaro se z Realu Madrid vrací do Juventusu. Pětatřicetiletý obránce podle agentury Reuters podepsal s turínským klubem roční smlouvu.

Atlético míří za evropskými miliony. Resino jen chválil

Atlético Madrid zvítězilo ve veledůležitém střetnutí nad Valencií, načež se posunulo na příčky zajišťující účast v milionářské Lize mistrů. Ze zaslouženého vítězství má velkou radost stávající lodivod Rojiblancos Abel Resino, od jehož týmu se podobný vzestup tabulkou už spíše neočekával.

Ferrara se dal do práce. Vítají ho Del Piero se Zidanem

Ciro Ferrara byl včera odpoledne představen jako nástupce odvolaného trenéra Juventusu Claudia Ranieriho. Jeho okamžitým úkolem je zastavit špatné výsledky a postoupit do Ligy mistrů.

19.05.2009 Aktuality 37 komentářů
Zaujalo nás

Experti: Slavia předčila soupeře především ve středu hřiště

Slavia Praha kraluje českému fotbalu podle odborníků zaslouženě, i když na jaře její cestu za titulem provázelo znatelné klopýtání. Experti míní, že nad svými soupeři vyčníval tým z Edenu především účinností své středové řady, kterou dokázal trenér Karel Jarolím sestavit s velkým citem pro možnosti hráčů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele