Aktuality

Advocaat byl mohl vedle Belgie trénovat i Alkmaar

Nizozemský kouč Dick Advocaat zvažuje možnost, že by si k reprezentaci Belgie přibral i práci hlavního trenéra fotbalistů Alkmaaru. Úřadující nizozemský šampion odvolal v sobotu Ronalda Koemana a hledá za něj náhradu. Advocaat si vzal čas na rozmyšlenou do pondělí.

Ronaldo se po rozporuplném večeru kál za vyloučení

Nejdražší fotbalista planety Cristiano Ronaldo na sebe v sobotním zápase Realu Madrid s hostující Almerií strhl pozornost fotbalovými dovednostmi i kontroverzním chováním. Čtyřiadvacetiletý Portugalec pomohl svému týmu k obratu z 1:2 na 4:2, po zápase se ale především kál za hloupé vyloučení.

All-Stars ruské Premier Ligy 2009

Letošní ročník ruské Premier Ligy je za námi a nyní je čas na bilancování. Před sezónním souhrnem, pro Vás připravila redakce ve složení David Kubáň, Martin Olšovský a Dominik Lupták, jako zákusek ideální sestavy a sestavy zklamání.

Vedoucí Žilinu vychytal Diviš, přesto přezimuje první

Výborný výkon českého brankáře Jakuba Diviše přinesl v 19. kole slovenské ligy výhru Prešova nad vedoucí Žilinou 1:0. Přesto přezimuje západoslovenský tým první, bod před Slovanem, který vyhrál 1:0 v Dubnici. Jedním gólem se blýskl i exmostecký záložník Martin Hruška z Trnavy.

Nadšený Marchisio: Dal jsem důležitý gól

Inter Milán je v posledních letech suverénem Serie A, včera ovšem zaznamenal jednu z mála porážek. Ve šlágru víkendového kola italské nejvyšší soutěže nestačil na Juventus a v Turíně prohrál 1:2. Bitva o letošní Scudetto tak získává nový náboj...

Hráči v Serii B nechali soupeře v duchu fair play vyrovnat

V sobotním utkání druhé italské ligy mezi domácím Ascoli a Regginou byli diváci svědky málokdy vídaného činu v duchu fair play. Hráči Ascoli nejprve dosáhli nefér branky a po dohodě se soupeřem přestali po následné rozehrávce hrát a nechali hosty srovnat skóre.

Koller se blíží angažmá ve třetí francouzské lize

Jan Koller letos v zimě s největší pravděpodobností opustí vrcholový fotbal. Jak už dříve naznačoval, jedná s třetiligovým francouzským Cannes a předpokládá, že se s ním během příštího týdne podepíše smlouvu. Šestatřicetiletý útočník to řekl v dnešním rozhovoru pro Český rozhlas.

Rosického čeká pauza kvůli zranění třísla

Český fotbalista Tomáš Rosický z Arsenalu si v dnešním ligovém utkání proti Stoke poranil tříslo a podle kouče Arséna Wengera bude "nějaký čas" chybět. Reprezentační záložník nastoupil v základní sestavě a střídal o poločase.

Manchester už nechce Ljajiče, Partizan se milionů nedočká

Manchester United se rozhodl neangažovat mladého Adema Ljajiče z Partizanu Bělehrad, který se tím dostal do finanční tísně, protože s příjmem za přestup ve svém rozpočtu dopředu počítal. Kluby se na transakci dohodly už v lednu a podle agentury Reuters měl srbský mistr inkasovat za osmnáctiletého záložníka deset milionů liber.

Dinamo Moskva chce titul, měl by přijít Pogrebňak

Podle deníku Sport-Express je Dinamo Moskva blízko koupě ruského reprezentačního útočníka Pavla Pogrebňaka. 26letý fotbalista do německého Stuttgartu přestoupil teprve v létě ze Zenitu Petrohrad, ale v novém působišti mu pšenka nekvete.

Nedvěd: Po velkém fotbale se mi nestýská

Před půlrokem ukončil Pavel Nedvěd svoji zářnou hráčskou kariéru a ani na okamžik prý nezapochyboval, že svoje loučení načasoval na správný okamžik. Nedvěd si ve svém současném turínském domově užívá dnů bez přesně nalinkovaných scénářů, jak byl zvyklý dlouhá léta.

Koeman už není trenérem nizozemského mistra Alkmaaru

Nizozemský šampion AZ Alkmaar propustil po necelých sedmi měsících trenéra Ronalda Koemana. Mistr Evropy z roku 1988, jenž nahradil po minulé sezoně úspěšného Luise van Gaala, byl odvolán po páteční domácí porážce 1:2 s Arnhemem. Jeho nástupce vedení klubu hledá.

Kouč Schuster chce koupit španělský klub Xerez

Bývalý kouč Realu Madrid Bernd Schuster chce koupit jiný španělský fotbalový klub Deportivo Xerez, který v minulosti také dva roky trénoval. Do koupi majoritního podílu je devětačtyřicetiletý německý internacionál ochoten investovat údajně tři miliony eur (téměř 77 milionů korun).

Weiss: Máme samé těžké soupeře, ale i mužstvo, které s nimi může hrát

Když trenér slovenských fotbalistů Vladimír Weiss při losovacím aktu v Kapském Městě sledoval postupné skládání základních skupin, v duchu prý zatoužil, aby se jeho tým dostal do společnosti Itálie, Paraguaye a Nového Zélandu. Když mu slavný atlet Haile Gebrselassie přání splnil, Weiss konstatoval, že Slovensko mohlo dopadnout hůř.

Dunga: Po mistrovství světa jako trenér Brazílie skončím

Kouč brazilské reprezentace Carlos Dunga ujistil fotbalovou veřejnost, že po nadcházejícím mistrovství světa v JAR trenérské funkce u národního týmu zanechá. Změnit rozhodnutí ho prý nepřinutí ani případný triumf jeho týmu na světovém šampionátu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele