Aktuality

Matějovský je šťastný, v Readingu konečně hraje

Český reprezentant Marek Matějovský si chválí svou novou roli v Readingu. Trenér Brendan Rodgers po špatných výsledcích týmu v druhé anglické lize vrátil Matějovského do sestavy a ten se mu odvděčil dobrými výkony. Ve čtyřech duelech pomohl k zisku sedmi bodů, přičemž v předchozích 16 utkáních získal Reading jen 14 bodů.

Gattuso: Místo v sestavě si zasloužím

Gennaro Gattuso v AC Milán nehraje a je pochopitelně nespokojen. Podle jeho slov by si ale místo v základní sestavě zasloužil, nechce být totiž pouze náhradníkem a naskakovat za zraněné.

Zápas Teplice - Plzeň byl kvůli chřipce odložen

U dalších čtyř teplických fotbalistů prokázaly testy onemocnění prasečí chřipkou. Funkcionáři vedoucího klubu prvoligové tabulky to oznámili na dnešní tiskové konferenci. Nedělní utkání 16. kola mezi Teplicemi a Plzní se proto hrát nebude, neboť svaz vyhověl teplické žádosti a zápas odložil.

Kinský prodlouží smlouvu v Saturnu o další rok

Český brankář Antonín Kinský prodlouží v ruském klubu Saturn Moskevská oblast smlouvu o další rok. V týmu jej bude čekat již sedmá sezona. ČTK to potvrdil sám gólman, který je v klubu rekordmanem v počtu startů v ruské lize: dosud nastoupil ke 161 zápasům.

Nejlepší střelec Hamburku Zé Roberto musí na operaci

Fotbalisté Hamburku se budou muset do konce podzimní části sezony obejít bez svého nejlepšího střelce Zé Roberta. Brazilský záložník musí podle agentury AP na operaci s kotníkem.

Čech v Chelsea znovu sbírá čistá konta a září i v Lize mistrů

Jedenáct čistých kont ze 17 dosavadních zápasů této sezony a jen osm inkasovaných gólů. Takovou bilancí se může pyšnit český brankář Petr Čech, který svou formu potvrdil i ve středečním zápase Ligy mistrů s Portem, v němž sedmým čistým kontem z posledních osmi soutěžních duelů pomohl Chelsea k výhře 1:0.

Hráči Marseille proklínali po remíze v Miláně tyče

Smolný středeční večer prožili na milánském San Siru fotbalisté Olympique Marseille. Hosté měli blízko k tomu, aby vzali slavnému AC všechny tři body, ale nakonec jim zbyly po remíze 1:1 oči pro pláč. O výhru a nejspíš i postup ze základní skupiny Ligy mistrů je připravila branková konstrukce.

Novým manažerem Portsmouthu bude Avram Grant

Avram Grant se po zhruba roce a půl vrací do funkce manažera. Bývalý trenér izraelské reprezentace v předloňské sezoně vedl po odchodu Joseho Mourinha Chelsea, nyní se ujme kormidla Portsmouthu, na jehož lavičce tento týden skončil Paul Hart...

Roberto Carlos se chce v zimě vrátit z Fenerbahce do Brazílie

Brazilec Roberto Carlos chce předčasně ukončit své působení ve Fenerbahce Istanbul a vrátit se do vlasti. Šestatřicetiletý obránce už požádal svého trenéra Christopha Dauma, aby mohl v zimě z Turecka odejít.

Kazaň shání útočníka. Rossiho nezíská

Alejandro Dominguez s největší pravděpodobností odejde z Kazaně, ruský mistr proto hledá nového útočníka. Podle španělských médií si vyhlédl Giuseppe Rossiho, toho ale Villarreal nepustí. Kazaň se tak musí poohlédnout jinde.

Manažer Evertonu Moyes odmítá mluvit o rezignaci

Everton se letos trápí, což jen podtrhla včerejší porážka na hřišti Hullu. Anglická média spekulují, že manažer Toffees David Moyes přemýšlí o rezignaci, šestačtyřicetiletý kouč ale takové informace odmítá komentovat.

Série Manchesteru skončila. Ferguson se na mladý tým nezlobil

Třiadvacet zápasů v evropských pohárech na Old Trafford byl Manchester United k neporažení, získat tři body se až včera podařilo Besiktasi Istanbul. Rudí ďáblové už měli jistý postup do osmifinále Ligy mistrů, manažer Alex Ferguson svůj mladý tým nekritizoval.

Jarolím po postupu: Od útočníků pořád očekávám více

Fotbalisté Slavie Praha zkompletovali čtvrtfinálovou osmičku Ondrášovka Cupu. V odvetě 4. kola domácího poháru dnes zdolali v Edenu druholigový celek OKD Karviná 2:0, což jim po prohře 0:1 v prvním souboji na soupeřově hřišti stačilo k postupu.

Kolem Hamšíka prý krouží velkokluby. Neapol to odmítá

Už několik týdnů se jméno Marka Hamšíka zmiňuje v souvislosti s přestupem do Chelsea. Nyní se údajně o slovenského středopolaře začal zajímat také Manchester United. Vedení Neapole ale jakékoliv spekulace odmítá a tvrdí, že Hamšík v klubu zůstane.

Jiránek nejspíš prodlouží smlouvu se Spartakem Moskva

Obránce Martin Jiránek bude nejspíš i v dalších sezonách hrát za moskevský Spartak. Jak uvedl generální ředitel předního ruského klubu Valerij Karpin, bude smlouva s třicetiletým českým fotbalistou prodloužena o rok s možností opce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele