Aktuality

Bergkamp: Na návrat je ještě brzy

O Dennisovi Bergkampovi se od jeho odchodu z Arsenalu prakticky nepřestalo mluvit o jeho možném návratu a nyní se k celé situaci vyjádřila i sama nizozemská legenda. Podle jeho slov je však na návrat do severního Londýna ještě brzy.

Barcelona bude usilovat o jednu z posledních trofejí, kterou nemá

Barcelona ve své bohaté historii získala mnoho trofejí. Třikrát opanovala Ligu mistrů, čtyřikrát ovládla někdejší Pohár vítězů pohárů, devatenáctkrát se radovala z titulu španělského mistra a pětadvacetkrát vybojovala vítězství v domácím poháru, ale triumfu na mistrovství světa klubů se ještě nedočkala. O jednu ze dvou chybějících trofejí budou Katalánci usilovat v Abú Zabí.

Ten Cate nečekaně končí v Panathinaikosu

Henk ten Cate dnes překvapivě skončil na lavičce řeckého Panathinaikosu Athény. Místo něj nastupuje dosavadní kouč řecké 'jednadvacítky' Nikos Nioplias, který se pokusí pro Panathinaikos poprvé od roku 2004 ukořistit titul.

Carew do Fenerbahce nepůjde, v Aston Ville zůstane minimálně do léta

John Carew bude i ve druhé polovině letošní sezony hrát za Aston Villu. V Anglii se začalo spekulovat o zájmu Fenerbahce o vysokého norského útočníka, jeho agent ale na tyto zvesti hodně rychle zareagoval a všechny ujistil, že v zimě k žádnému stěhování nedojde...

Baptista podle agenta zůstane v zimě v AS Řím

Julio Baptista v posledních letech jenom marně vzpomíná na gólově plodné angažmá v Seville. Brazilský reprezentant se pak podle svých představ neprosadil v Realu Madrid, nepřesvědčil v Arsenalu a lepší to rozhodně není ani v AS Řím. Přesto o odchodu z hlavního města Itálie stále neuvažuje...

Liga mistrů pozná ve středu poslední čtyři postupující

V závěrečném hracím dni základní fáze Ligy mistrů budou vyřešeny zbývající čtyři postupové tajenky. Nejdramatičtější situace panuje ve skupině F, kde si zálusk na osmifinále stále dělají všechny čtyři týmy. Nečekaně vyřazeni mohou být ve středu dva velcí favorité - obhájce titulu Barcelona a Inter Milán.

Lyon nevyhrává, Puel se o svou práci ale bát nemusí

Olympique Lyon v létě obměnil kádr a letošní sezonu začal skvěle, v posledních týdnech se ale sedminásobná mistrovská mašina zasekla a ne a ne vyhrát. Ve vyrovnané tabulce to znamenalo propad na čtvrté místo, trenér Claude Puel se ovšem i přes ne zcela ideální výsledky o svou práci bát nemusí...

Fabregas: Arsenal potřebuje urostlého útočníka

Arsenal se potýká s velkou marodkou, především útočná síla Gunners je velmi oslabená. Záložník Cesc Fabregas volá po příchodu vysokého útočníka schopného hrát ve vápně. Tým ho podle něj potřebuje, i kdyby Arsenal neměl tolik zraněných.

Trenér Smith bude u Rangers pracovat bez smlouvy

Trenér Walter Smith a jeho dva asistenti budou v týmu Glasgow Rangers pracovat bez smlouvy, až jim ta současná na konci ledna vyprší. Trio koučů chce pomoci svému klubu ve složité finanční situaci před prodejem jinému majiteli.

Ital Toni chce pryč z Bayernu, stýská se mu i po matce

Ital Luca Toni už nevidí svou budoucnost v Bayernu Mnichov a touží z Německa v zimním přestupním období odejít. Mistr světa z roku 2006, jenž se nepohodl s nizozemským trenérem Bayernu Luisem van Gaalem, se chce bezpodmínečně vrátit do Itálie, po níž se mu stýská.

Trenéra Atzoriho střídá v Catanii Mihajlovič

Od fotbalistů Catanie, kterým patří v tabulce italské ligy předposlední místo, byl včera večer odvolán trenér Gianluca Atzori. Na jeho pozici přišel Siniša Mihajlovič, bývalý srbský reprezentant podepsal smlouvu na půldruhého roku.

Ancelotti Čecha brání, přesto jeho chybu uznal

Chelsea v Premiér League potřetí v sezoně prohrála, jejím posledním přemožitelem se stal Manchester City. Po zápase se snesla kritika také na dlouholeté opory mužstva Blues Franka Lamparda a Petra Čecha. Trenér Carlo Ancelotti však oba klíčové hráče brání.

Morientes se chystá na Real a těší se na setkání s Raulem

Olympique Marseille zítra čeká poslední utkání základní skupiny Ligy mistrů proti Realu Madrid. Zvláštní příchuť bude mít souboj pro Fernanda Morientese, který se střetne proti svému bývalému zaměstnavateli. Obzvlášť se těší na setkání s Raulem, s nímž před lety v útoku Bílého baletu bojoval.

Fotbalistou roku FIFA je Ronaldo, Iniesta, Kaká, Messi nebo Xavi

Nejlepším světovým fotbalistou roku 2009 podle ankety FIFA se stal jeden z pětice Cristiano Ronaldo, Andrés Iniesta, Kaká, Lionel Messi a Xavi. Pětici kandidátů z původní třiadvacetičlenné nominace dnes na základě hlasování reprezentačních kapitánů a trenérů oznámila světová federace...

Před koncem skupin se v Lize mistrů strachují o postup i giganti

I velkokluby se před posledními zápasy v základních skupinách Ligy mistrů strachují o postup do osmifinále. V úterý skončí základní část elitní klubové soutěže pro týmy v prvních čtyřech skupinách a velké drama slibuje především duel v "áčku" mezi Juventusem Turín a Bayernem Mnichov, které se o místo v jarních bojích popasují v přímém souboji.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele