O Wilfrieda se zajímají Chelsea a Aston Villa, prozradil agent

10.11.2012, 10:52
Aktuality
Bony Wilfried již třetí sezónou řádí v útoku Vitesse a zdá se být jen otázkou času, kdy z nizozemského klubu odejde za lepším. Není tajemstvím, že sám reprezentant Pobřeží slonoviny sní o angažmá v Premier League, a jak prozradil jeho agent, právě zde je o něj největší zájem...

Třiadvacetiletý kanonýr, který v letech 2008 až 2010 střílel branky za pražskou Spartu, má v Arnheimu smlouvu až do června 2015, nicméně se nechá předpokládat, že by v létě příštího roku mohl udělat další krok v kariéře.

”Je o něj zájem v Premier League, konkrétně jde o Chelsea a Aston Villu,” prozradil agent Francis Kacou, jehož chráněnec momentálně s dvanácti brankami vede tabulku střelců nizozemské Eredivisie a netají se tím, jakou destinaci by si ve své kariéře vyzkoušel.

”Můj agent řeší všechny nabídky, ale pokud se o mne zajímá Chelsea, tak je to pro mě splněný sen. Je to velký klub a navíc zde působil můj idol Didier Drogba,” nechal se slyšet sám Bony Wilfried.

Autor: Petr Vaněček / skysports.com

Komentáře (551)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele