Štajner má prý opět plicní embolii, sám to popírá

13.11.2012, 13:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (45)

Přidat komentář
Milan.B

chudak

Reagovat
smazaný uživatel

To má z toho že kouří jak prokoplý kapna 2 krabičky denně!! Copak si toho z vás nikdo nevšiml? Přeju mu brzké uzdravení, ale hlavně aby přestal kouřit!

Reagovat
smazaný uživatel

embolii nedostanes z cigaret, odborniku

Reagovat
db18

leda že by používal hormonální antikoncepci

Reagovat
smazaný uživatel

jedna z mnoha příčin vzniku plicní embolie je také kouření, tohle je ten případ

Reagovat
anonym

to je to o něm tak známý?

Reagovat
smazaný uživatel

to že kouří jak komín? to ví snad každej

Reagovat
anonym

já nevěděl, že měl v léte embolii, proto by mě překvapilo, že kouří tolik, i když jak nad tím přemýšlím, tak mě ta stejná zkušenost nakonec od kouření taky neodradila

Reagovat
Miguel19

Tak si o tom něco přečti, odborníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze osobni zkusenost ti da vic nez clanky na internetu.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto pripade ti da co osobna skusenost ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou můžeš mít osobní zkušenost v tomhle případě? Může jí mít úplně v pohodě i z cigaret, jestli k tomu má např. rodinné dispozice. Může ale jít o deficit určitých proteinů nebo špatnou léčbu po úraze v dolních končetinách. Rozhodně to ale může být z cigaret a vážně by mě zajímala tvá osobní zkušenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba tu, že v mém okolí embolii prodělalo několik osob, takže vím co jim řekli v nemocnicích atd? Jedna z těch osob se léčila v New Yorku a první diagnostika byla těžký kuřák, ačkoli ten člověk kouřil naposledy někdy jako dítě a v zakouřených prostorách se nevyskytuje?

Myslete si co chcete, ale embolie je víc genetická + cestovní nemoc. Cigarety tomu mohou hodně pomoc, ale rozhodně ne ji způsobit sami o sobě. Pokud nekouříš 24/7, ale to by tě dřív dostalo něco jinýho než embolie.

Reagovat
anonym

To se tak snadno nedá říct. Samozřejmě k tomu má někdo větší genetické předpoklady, ale kouření a alkohol k tomu přispívají dost, jako ke každému cevnímu onemocnění.

Těch proměnných je hrozně moc, někomu se do plic uvolnil tromb po úrazu končetin, někdo to má ze špatné životosprávy a někdo třeba z hormonální antikoncepce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to jako s kazdou nemoci. Podle tveho celkoveho zdravotniho stavu jsi nachylny k ruznym nemocem. Kdyz zijes jak prase, tvoje telo je v bidnym stavu, tak pak je jasne, ze i nejaka mensi srazenina ti muze zuzenou cevu ucpat snaze. Pak je otazka, jestli reknes, ze za to muze zuzena ceva z koureni, nebo utvorena srazenina z nehybání se.

Reagovat
anonym

No vždyť o to jde. Jenom podle toho, co tvrdíš, by člověk mohl kouřit dvě krabičky denně, být aktivní sportovec a vůbec by se ho to netýkalo, což je nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Diagnostika - těžký kuřák. To neznamená, že ten někdo musí kouřit. Moje babička kouří dvě krabičky denně už 50let a podle vyšetření má plíce jako 15ti letá nekuřačka. Je to o lidech a někomu stačí sem tam být poblíž někoho kdo kouří a může mu to uškodit mnohem více, než tomu, kdo tu cigaretu kouří.

Jsou tisíce případů, kdy za to mohou cigarety a tvých pár zkušeností na tom nic nemění. Cigarety tomu mohou napomoct? Stejně tak jen napomáhají rakovině plic, stejně tak špatná životospráva jen napomáhá infarktům atd. atd. V některých případech cigarety roli nehrajou, někde ale mnohem více než napomáhají a to bys mohl říct o každé nemoci, že hlavní příčina jen napomáhá a je kolem toho spousta dalších věcí.

Je to o lidech a v tom případě je jedno, jestli to mají dáno geneticky. Tímhle způsobem by šla omluvit každá nemoc, obezita a další věci. Zbytečné obkecávání kolem, protože 2+2=4 a nemůžeš jen tak vynechat dvojku a říci, že té čtyřce jen napomohla, protože je její důležitou součástí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dopadá, když je to honem honem ať už zase můžu hrát... nicméně mu to nezávidím, pokud se mu to vrátilo

Reagovat
Azazelo RD

Snad se dá ještě do kupy. Asi se to kouření a chlastání při vrcholovém fotbale projevuje.

Reagovat
DieFohlenBMG

aha tak to mu ty pijavice nepomůzou

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, už se na to vyprdni a skonči

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem dneska nějakej nachcípanej, to chce čaj a vyležet

Reagovat
REPLIKATOR

Možná uspěchal návrat. Každopádně si přeju, ať se ještě vrátí, dá nějaký góly a dostane se do Klubu lig. kanonýrů.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Jiri Steinar To uz skoro ako ThorSteinar hm

Reagovat
smazaný uživatel

Thor Steinar frčí ve Viktorii Plzeň.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Štípek tu značku na nějaké přehlídce propagoval. A možná ještě někdo z plzeňských hráčů.

Reagovat
db18

jenom Štípek (a aktualne.cz to nehorázně nafouklo, takže kdyby to bylo víc hráčů, tak by to věděl celý svět)

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to beru jako dost špatnou vizitku, když hráč prvoligového klubu propaguje NS oblečení. Vcelku by mě zajímalo, jak se k tomu dostal. Pokud se nepletu, tak Original Store je plzeňský obchod, že? Tam by mohlo být pojítko. Na druhou stranu, pro fanoušky Plzně to asi není tak těžce stravitelný, jako když ve stejných hadrech chodil bohemák Hartig .

Reagovat
db18

nepřijde mi, že by to byla nějak špatná vizitka (a fanoušky spíš pobouřilo to, co z toho udělal ten článek, jinak by se k tomu snad nikdo ani nevyjádřil)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě by docela vadilo, kdyby se náš hráč vystavoval na veřejnosti v náckovských hadrech a propagoval je. A i z obecného hlediska to špatná vizitka je.

Reagovat
db18

ono totiž TS nosí jenom náckové

Reagovat
db18

...stejně jako zřejmě Fred Perry, ikdyž to byl žid

Reagovat
smazaný uživatel

Fred Perry je skinheadská značka. Kde jsi vzal, že bych jí označil za náckovskou?

Reagovat
db18

ty sice ne, ale bývá tak označovaná - a v Německu je kvůli tomu zakázáno chodit s touto značkou na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

To mi přijde jako naprostá blbost. Fred Perry nikdy nebyla náckovská značka a dnes jí NS lidi spíš zavrhují, stejně jako Lonsdale, nebo Everlast. Pokud jde o zákazy oblečení...Thor Steinar je zakázaný v parlamentu, ale že by Fred Perry nesměl na fotbal? Kurva...vždyť v Sankt Pauli to musí nosit každej druhej, nebo lidi z Schickeira Munchen, či z UF97.

Reagovat
db18

ze St. Pauli jsem to neviděl na nikom tam jsou to spíš riflový vesty s antira/antifa plackama či nášivkama nebo mikina s lebkou, steelky, dredy nebo číro (a ono to sice vypadá jako generalizování, ale jiného člověka jsem mezi nima snad neviděl )

...jinak se Fred Perry dostala do spojitosti s neonacismem v devadesátých letech, kdy jí údajně nosili náckové z východního Německa

Reagovat
db18

a jinak UF myslim politiku zrovna neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle: Mají vlajku s Che Guevarou, ale má to prý spíš znamenat odpor vůči amerikanizaci a doklad, že nejsou náckové. Jinak jsou apolitickou skupinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že mezi Barflies bude tahle značka populární. Nebo obecně mezi skins. Jako do spojitosti se mohla dostat, to se stalo i s Lonsdale u nás. Ale zrovna v Německu není subkultura skinheads tak krátkou dobu, aby mohli lidi vědět, jak se věci mají. Každopádně zakázat značku Fred Perry...to už rovnou můžou zakázat Adidas, Pumu, nebo Lacoste.

Reagovat
db18

no, divím se, že nezakázali Umbro

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem přece neříkal. Ale náckovská značka to je. Založili jí neonacisté, ze zisku podporovali své politické aktivity. To, že se značka stala natolik populární, že se z TS stala v podstatě regulérní streatwearová značka, kterou později prodali Arabům je věc jiná. Ale obecně bych řekl, že i ti lidé, kteří tuto značku nosí a nezařadil bych je mezi nácky, mají názory směřující k pravému okraji. Nicméně jsou i tací, kteří to vůbec neřeší, co mají na sobě a jde jim čistě o funkčnost a líbivost daného kusu oblečení.

Reagovat
C-M@ster

Asi konečná.

Reagovat
Didier Drogba

Už je na čase, aby tenhle ubrečenej Švejk skončil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele