Guidolin: Na sentiment bude čas až po zápase

07.05.2013, 21:55
Aktuality
Hodně zajímavé utkání čeká zítra trenéra Udinese Francesca Guidolina, který se svým týmem zavítá do Palerma. Guidolin se Sicilany postoupil do Serie A a nyní je může přiblížit sestupu zpět o patro níž, zvlášť když Udinese bojuje o postup do evropských pohárů.

"Na sentiment bude čas až po utkání. V Palermu jsem byl velmi šťastný. Potkal jsem tam spoustu báječných lidí a s týmem se nám podařilo dosáhnout dobrých výsledků," uvedl Guidolin, který Palermo vedl mezi roky 2004 a 2008.

Teď oba týmy dělí v tabulce dvanáct pozic a oběma jde o hodně. "Zítřejší zápas bude hodně důležitý. Nechci se zabývat všemožnými tlaky a tím, že se někdo snaží vytvářet problémy. Očekávám bouřlivou atmosféru, rozhodne se ale na hřišti a my musíme být připraveni," pokračoval úspěšný kouč.

Udinese je nyní bod za pátým AS Řím. Postup do evropských pohárů by byl velký úspěch, protože v létě vedení Guidolinovi prodalo hned několik klíčových hráčů a tým dlouho hledal svou novou tvář. "Postup do Evropské ligy by pro nás byl podobný jako zisk titulu. Byl by to obrovský úspěch celého týmu, skoro až zázrak. Museli jsme se vypořádat s mnoha těžkostmi, které ale tento výjimečný tým překonal, a nyní jsme na vítězné vlně," prohlásil Guidolin.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Deti nechcu svadbu Di Stefana. Sa boja ze nic nepodedia

Reagovat
smazaný uživatel

najlepšia je posledná veta "Bývalý útočník ženu potkal při práci na své knize a prý ji okouzlil smyslem pro humor." podľa mňa skôr bankovým kontom

Reagovat
smazaný uživatel

mala byť reakcia

Reagovat
The Krupy

4 roky ako tréner Palerma. Ten by mal mať postavenú sochu.

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

v nadživotnej veľkosti

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-anglie/172506/tresk-v-manchesteru-united-ferguson-asi-skonci-rooney-chce-do-bayernu.html

Všichni z anglický ligy chtěj utéct Nejlepší hráč PL (Bale) půjde D Realu a Ferguson odejde od United a anglické lize se stane co se předpokládalo: Spadne až na třetí místo, za španělskou a německou

Reagovat
smazaný uživatel

*do Reaul

Reagovat
smazaný uživatel

1.zdroj

2.3 ludia nie su vsetci

3. Ferguson United opusti jedine ak zomrie

4.Bale odísť musí, predsa existuje aj nejaký kariérny postup

5. Ronney do Bayernu je vacsia sracka ako Ronaldo do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, ten ferguson nevysiel

Reagovat
smazaný uživatel

To bereš informace opravdu od těch pravých, největšího sportovního škváru v republice

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blesk to jen převzal... To psali i v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno to jsou jen spekulace médií a The Sun tomu dává největší korunu. United vyhráli titul a týden po tom, co Ferguson oznámil, že půjde na operaci, tak hledají senzaci dosazují na jeho post Moyese. United vyhráli titul a už je o nich nudné psát obvyklé věci, tak předkládají nepodložené informace, které si vycucali z prstu. A jen tak na okraj, co má zpráva o United společného s italskou ligou nebo Udine? V tvém příspěvku nečtu, že by Rooney mířil vstříc Guidolinovi nebo jinam na Apeninský poloostrov.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem před to OT, jakože jiný téma Očividně jsi tu nový

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo tu je nový budeš ty, nikoliv já.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se pletete Pane Neznat zkratku OT na zdejších forech, je jako být komentátor fotbalu, co nezná Real Madrid.,

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím co ta zkratka znamená Jen nemám rád ten nešvar náctiletých cpát každou zhovadilou informaci do článku s níž nekoresponduje aspoň liga. U společných článků bez problémů. Ale povídačky typu "článek byl přece na hlavní stránce mezi nejnovějšími" pro mě není argument. To je jako kdybych si kartáček na zuby odkládal na záchod k toaleťákům. No nic, piš si to kam chceš, je to tvůj problém. Pardon, že jsem se nad tím pozastavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Omluvu přijímám Jinak, za tenhle sloh by ti dala paní učitelka jedničku

Reagovat
Pettirosso

tvl, kde se berete..

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že si se s Fergusonem trefil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele