Navrátil: V Příbrami rozhodlo, že jsme dřeli jeden za druhého

11.05.2013, 21:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Takže v předchozích zápasech jste nemakali? Bylo to docela vidět.

Reagovat
Aris1914

Kvůli tomu, že nechtěli Pivasa máme nejspíš po pohárech. Teď už Liberec přeskočíme jenom malým zázrakem.

Reagovat
ryzskej

Tak by to kurva mělo být!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo makali a dřeli...no super, to klobouček...se pochvalte že poprvé v 27. kole jste dřeli.. ještě, že už to tuhle sezónu sleduju jen z povzdálí

Reagovat
smazaný uživatel

Až se mi z nich letos chce brečet.

Reagovat
smazaný uživatel

podělanej pivarnik s tim jeho systemem,kdyby to vedl od zacatko nekdo aspon trochu schopnej sme uplne jinde,john nebo bruckner by s timhle tymem dokazali vyhrat ligu a urcite by si i dupli u vedeni ze alespon jeden hrac nad 30 musí prijit..pivarnik akorad tak umi brecet do medii.

Reagovat
BARBAROSSA

Pokud vím, tak Pivarník chtěl posily, které mu vedení nedodalo. Navíc si nenechal srát na hlavu a co si myslel, to řekl, což byl také důvod, proč se tak rychle pakoval. Lidé z vedení se s ním přiliš nemuseli. A to s Johnem a Karlem snad nemyslíš vážně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele