Aktuality

Barcelona chce podle agenta za Tourého moc

Yaya Touré je již delší dobu na odchodu z Barcelony, údajně právě kvůli jejímu vedení ale přestup do anglické Premier League dosud nebyl dohodnut. Agent sedmadvacetiletého záložníka Dimitrij Seluk tvrdí, že vedení katalánského klubu si za hráče diktuje příliš velkou částku...

Čeští trenéři favorizují před MS Brazílii, Španělsko a Argentinu

Brazilský fotbal už dávno není jen bezhlavá útočná samba pro pobavení fanoušků, i proto jsou podle českých trenérů, kteří odpovídali v anketě ČTK, největším aspirantem na titul mistra světa právě Brazilci. Podobně vysoko jsou ale v jejich odhadech také mistři Evropy Španělé.

Valencia dotáhla příchod útočníka Soldada

Valencia dotáhla do úspěšného konce jednání o příchodu Roberta Soldada z Getafe, který se na Mestalle včera upsal na čtyři roky. Přestupová částka nebyla zveřejněna, měla by se pohybovat mezi osmi a deseti miliony eur.

Kvůli zranění by o MS mohl přijít i paraguayský kanonýr Cardozo

Další hvězdou, které by mohla na poslední chvíli utéct účast na světovém šampionátu, je Paraguayec Oscar Cardozo. Nejlepšího střelce portugalské ligy trápí poraněný kotník a podle vedení výpravy vážně hrozí, že útočník Benfiky do turnaje nezasáhne.

Mičola s Ličkou přestoupili z Ostravy do Brestu

Ostravští hráči Tomáš Mičola a Mario Lička jsou s konečnou platností novými posilami celku Stade Brest. Jednadvacetiletý útočník Mičola podle svého hráčského zástupce Pavla Pasky z agentury ISM podepsal s nováčkem francouzské ligy smlouvu na čtyři roky, osmadvacetiletý záložník Lička má kontrakt o rok kratší.

Blatter chce být šéfem FIFA i v dalším čtyřletém období

Sepp Blatter vyjádřil na kongresu mezinárodní federace FIFA přání vést tento vrcholný fotbalový orgán i v dalším čtyřletém období. Čtyřiasedmdesátiletý Švýcar byl zvolen prezidentem FIFA v roce 1998, jeho současný mandát vyprší příští rok.

Messi přijel na MS unavený, tvrdí kondiční trenér

Argentinec Lionel Messi, jenž by měl být jednou z největších hvězd blížícího se mistrovství světa, přijel do Jihoafrické republiky unavený. Tvrdí to kondiční trenér argentinského národního týmu.

Allegri by měl být koučem AC Milán, ale musí ho pustit Cagliari

Massimiliano Allegri by se měl stát novým koučem AC Milán. Musí se však nejprve vyvázat ze smlouvy v Cagliari. To jej po názorové rozepři vyhodilo již v dubnu, smlouvu do června 2011 s ním ale nerozvázalo.

Čech se při MS těší na odpočinek, věří Španělsku a Brazílii

Až se v pátek rozjede světový šampionát, brankáře Petra Čecha i s odstupem zamrzí, že se s českou reprezentací do Jihoafrické republiky nepodívá. Osmadvacetiletou hvězdu Chelsea na druhou stranu těší, jak si při neúčasti národního týmu užije nebývale dlouhou dovolenou s rodinou.

Slovenský reprezentant Stoch přestupuje do Fenerbahce

Dvacetiletý slovenský záložník Miroslav Stoch přestoupil z Chelsea do Fenerbahce Istanbul. Podle stránek tureckého klubu podepsal v novém působišti čtyřletou smlouvu. Talentovaný hráč je členem reprezentačního kádru, který bude bojovat na mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Užijte si MS s Betfair a hrajte o statisíce eur!

Mistrovství světa se nezadržitelně blíží a s ním i zajímavé promoakce na stránkách sázkové kanceláře Betfair.com. Buďte nejlepším sázkařem a hrajte o 100 tisíc eur, nebo si zahrajte interaktivní hry o bonusy v celkové výši 250 tisíc eur!

V Německu panuje fotbalová horečka, fanoušci věří v další úspěch

Fotbalové Německo je na nohou. Světový šampionát v Jižní Africe začne už v pátek a německá reprezentace do něj vstoupí v neděli soubojem s Austrálií. Němečtí fotbalisté s mladým a oslabeným týmem sní svůj sen o čtvrtém titulu mistrů světa a většina národa se veze na vlně předturnajové euforie s nimi.

Do Slavie se po kouči Jarolímovi vrací i jeho syn Lukáš

Po třech letech strávených v italské Sieně se do Slavie Praha vrací záložník Lukáš Jarolím. Novinářům to dnes řekl na kondičním soustředění ve Špindlerově Mlýně. Syn staronového trenéra Slavie Karla Jarolíma dorazil za budoucími spoluhráči ve středu večer a dnes absolvoval první výšlap.

MS dává méně známým hráčům šanci stát se hvězdou

Světový šampionát bývá turnajem největších hvězd, ale také hráčů, kteří se právě na mistrovství hvězdami stávají. Zatímco se fanoušci dohadují, zda se nejvíc zaskvějí Lionel Messi, Wayne Rooney nebo Cristiano Ronaldo, dá se očekávat, že stejně jako na minulých šampionátech zazáří také nová jména, která byla dosud stranou mediálního zájmu.

Vieira pokračuje v Manchesteru City

Patrick Vieira odehraje příští sezónu v Manchesteru City. Zkušený francouzský záložník přišel do Anglie v lednu z Interu Milán a Citizens se upsal na půl roku, nyní si svoje angažmá v Manchesteru o další rok prodlouží poté, co klub využil opce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele