Aktuality

Buffon se po MS podrobí operaci zraněných zad

Italský brankář Gianluigi Buffon se nevyhne operaci vyhřezlé ploténky, která ho zřejmě připraví o zbytek mistrovství světa v JAR. Přestože Itálii již v obhajobě titulu asi nepomůže, chce zůstat s týmem až do konce turnaje a operaci se podrobí až po něm. Podle odhadů lekařů by měl chybět až čtyři měsíce.

Schuster potřebuje útočníka, rád by přivedl Raúla

V Realu Madrid se brzy bude řešit budoucnost dlouholeté opory Raúla, který by po patnácti letech strávených v prvním týmu Bílého baletu mohl odejít. O služby bývalého španělského reprezentanta je zájem v tureckém Besiktasi, kde by mu laso velmi rád hodil Bernd Schuster...

James se v 39 letech konečně dočkal startu na MS

Anglický brankář David James se konečně dočkal. Přestože se účastní již svého třetího světového šampionátu, v pátek si na největší fotbalové akci světa zachytal vůbec poprvé. A to ve věku 39 let. Udržel sice čisté konto, příliš radosti ale neměl, protože Anglie překvapivě s Alžírskem jen remizovala.

Juventus se posílí o Martíneze, Krasić naopak nepřijde

Jorge Martínez v uplynulé sezóně táhl svými výkony Catanii a díky nim ho nyní pravděpodobně čeká životní přestup. Se sicilským klubem se již na transferu uruguayského záložníka dohodl Juventus, který tak zřejmě již předstane usilovat o srbského reprezentanta Miloše Krasiće...

Capello plánuje změny v anglické sestavě, v postup věří dál

Do složité situace se dostala reprezentace Anglie na mistrovství světa v JAR. Po včerejší remíze 0:0 s Alžírskem musí v posledním kole skupiny C zdolat Slovinsko, jinak na turnaji skončí. Kouč anglického týmu Fabio Capello naznačil, že v příštím utkání sáhne ke změnám v sestavě.

Trenéři opět řeší dilema, zda během MS zakazovat hráčům sex

Světový šampionát se již rozběhl na plné obrátky a trenéři opět stojí před hamletovskou otázkou - zakazovat, či nezakazovat hráčům sex? Zatímco některé týmy mají omezené návštěvy manželek a přítelkyň, jiné jsou v otázkách milostného dovádění benevolentnější.

Bradley ani jeho svěřenci nerozuměli neuznanému gólu

Slovinsko bylo proti USA blízko historickému postupu do osmifinále MS, když po poločase vedlo o dvě branky. Američané však v druhé půli předvedli bojovný výkon, vyrovnali na 2:2 a mohli i vyhrát, ale třetí gól jim rozhodčí v závěru neuznal. To trenéra Boba Bradleyho i hráče hodně rozzlobilo.

Podle německého trenéra Löwa nebylo nutné udělit tolik karet

Němečtí fotbalisté dnes na mistrovství světa prohráli se Srbskem 0:1 a po úvodní hladké výhře nad Austrálií se vrátili z výšin zpět na pevnou zem. Zápas podle trenéra Joachima Löwa ovlivnilo vyloučení útočníka Kloseho z 37. minuty, po kterém se Srbové rychlým gólem dostali do vedení.

Vydra opustil Ostravu, Udine se upsal na pět let

Útočník Matěj Vydra přestoupil z Ostravy do Udine. V italském klubu dnes osmnáctiletý talent podepsal pětiletou smlouvu. ČTK to řekl hráčův manažer Ondřej Chovanec. Ostrava podle zákulisních informací obdrží za přestup v několika splátkách sumu pohybující se kolem 100 milionů korun, což z Vydry dělá jednoho z nejdražších českých hráčů vůbec.

Slováci nekomunikují s médii, chtějí se soustředit

Slovenští reprezentanti se na mistrovství světa uzavřeli do svých ulit a nekomunikují s médii. Trenér Vladimír Weiss si nepřeje, aby se týmu připomínala trpká remíza 1:1 s Novým Zélandem z úvodního zápasu a hráči se mohli v klidu soustředit na utkání s Paraguayí.

Slavia bude v Čelákovicích obhajovat prvenství a zkoušet hráče

Prvoligové kluby mají vesměs za sebou kondiční soustředění a víkendem se rozjíždí naplno přípravné zápasy a také turnaje. V sobotu se již poosmé sjedou fotbalisté do Čelákovic, kde bude za účasti čtyř týmů nejvyšší soutěže obhajovat prvenství Slavia.

Španělů se nebojíme, prohlašuje honduraský trenér Rueda

Úvodní výhra Švýcarska nad silně favorizovaným Španělskem hodně změnila situaci ve skupině H. O podobný úspěch se nyní chtějí prát také třeba fotbalisté Hondurasu, kteří byli přitom považováni za velkého outsidera.

Francouzský tisk už reprezentantům nevěří, experti kritizují trenéra

Výrazná skepse zavládla dnes ve francouzském tisku poté, co francouzští fotbalisté ve čtvrtek prohráli na mistrovství světa s Mexikem 0:2 a jsou blízko vyřazení už v základní skupině. Média fotbalistům moc nevěří, kritizují jejich nevýraznou hru a společně s experty zpochybňují některá rozhodnutí trenéra Domenecha.

AFP: Jižní Afrika se během svátku třese zimou

Nádherné Brazilky ve sporých bikinách jsou základním znakem šampionátů, ale na mistrovství světa v Jihoafrické republice jsou spíš k vidění fanoušci zachumlaní v šálách, protože JAR se třese zimou. Teploty během některých zápasů klesly téměř k bodu mrazu, čímž turnaj hraný obvykle v horku pod žhoucím sluncem dostal úplně jiný nátisk, píše agentura AFP.

Inter začal jednat o příchodu Mascherana z Liverpoolu

Trenéři často mají ve zvyku přivést si do nového prostředí i nějakého hráče z týmu svého někdejšího zaměstnavatele a nejinak tomu zřejmě bude i v případě Rafaela Beniteze. Nový kouč Interu Milán by z Liverpoolu chtěl získat kapitána argentinské reprezentace Javiera Mascherana, mezi oběma kluby už začala jednání...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele