Aktuality

Prandelli se po MS stane na čtyři roky koučem fotbalistů Itálie

Dosavadní kouč Fiorentiny Cesare Prandelli převezme po mistrovství světa od Marcella Lippiho italskou fotbalovou reprezentaci. Mluvčí italské federace dnes uvedl, že má dvaapadesátiletý trenér připravenu čtyřletou smlouvu.

Francie investuje 45 miliard korun do stadionů pro Euro 2016

Výkonný výbor UEFA v pátek oznámil, že mistrovství Evropy se v roce 2016 uskuteční ve Francii. Pojďme se podívat na města a stadionu, na nichž se odehrají všechny zápasy.

Giovinco nechce být náhradníkem, raději zvolí přestup

Sebastian Giovinco je připraven na odchod z Juventusu. Mladý záložník stále neví, jak se bude vyvíjet jeho pozice pod novým trenérem Del Nerim. Pokud by ale opět měl v týmu zaujímat hlavně místo mezi náhradníky, raději zvolí přestup.

Smith přiznal, že odchod Boyda je definitivní

Aktualizováno. Kris Boyd v létě definitivně opustí Rangers. Tuto informaci potvrdil manažer skotského mistrovského celku Walter Smith. Zkušený trenér snahu o prodloužení Boydova kontraktu v Ibrox Parku nakonec vzdal a popřál střelci hodně štěstí.

V nominaci Uruguaye na MS nechybějí útočné hvězdy Forlán a Suárez

Trenér uruguayských fotbalistů Oscar Tabárez oznámil konečnou třiadvacetičlennou nominaci na mistrovství světa v Jihoafrické republice. Při zužování kádru nedošlo k žádným překvapením - týmu vévodí krajánci a hvězdné útočné duo z Evropy Diego Forlán, Luis Suárez.

Cardozo má v plánu opustit Benficu

Již nadcházející léto možná přijde lisabonská Benfica o svou hlavní hvězdu. Kanonýr Oscar Cardozo totiž začíná nahlas uvažovat o možném odchodu do některé z lepších evropských lig.

V konečné nominaci Kamerunu na MS nechybí Eto'o

Útočník Interu Milán Samuel Eto'o nakonec na mistrovství světa v pojede. Jméno největší kamerunské hvězdy nechybí v konečné třiadvacetičlenné nominaci, kterou trenér Paul Le Guen oznámil po dnešním přípravném utkání s dalším účastníkem šampionátu Slovenskem (1:1).

Španěl Marchena vyrovnal Garrinchův rekord v neporazitelnosti

Španělský fotbalista Carlos Marchena vyrovnal rekord v počtu reprezentačních zápasů bez porážky za sebou. Výhra 3:2 v přípravném utkání před mistrovstvím světa nad Saúdskou Arábií byla již jeho 49. duelem bez prohry a v historických tabulkách se dotáhl na slavného Brazilce Garrinchu.

Neapol chce v létě získat Toniho či Freda

Sportovní ředitel Neapole Riccardo Bigon odtajnil přestupové plány klubu na nadcházející léto. Bigon uvedl, že by do týmu rád přivedl italského střelce Luku Toniho a útočníka Freda z brazilského klubu Fluminense.

Ústí bude hrát ligu v exilu a s minimálním rozpočtem

V Ústí nad Labem čekali na první ligu déle než půl století. Až do ní v červenci vstoupí, budou nepochybně nejskromnějším klubem v soutěži. Nebudou mít vlastní stadion a jejich roční rozpočet sotva překročí hranici dvaceti milionů korun. I divácké návštěvy budou pravděpodobně nejmenší v lize.

Slovensku bude na MS chybět Karhan, Weisse přesvědčil Kucka

Slovenští reprezentanti se budou muset na mistrovství světa obejít bez nejzkušenějšího hráče Miroslava Karhana. Třiatřicetiletého záložníka Mohuče nepustí na světový šampionát v Jihoafrické republice poranění achillovky. Na turnaj se naopak může těšit Juraj Kucka, který trenéra Weisse výkony přesvědčil.

Matthäus je přesvědčen, že Löw vybral správného kapitána

Lothar Matthäus je přesvědčený, že Philipp Lahm úlohu kapitána německé reprezentace na mistrovství světa zvládne. Trenér národního týmu Joachim Löw včera oficiálně pověřil touto funkcí právě obránce Bayernu Mnichov, jelikož Michael Ballack se kvůli zranění světového šampionátu účastnit nebude.

Pouze spekulace, říká Schwarzer o údajném zájmu Arsenalu

Fulham se prozatím nemusí obávat toho, že by v létě ztratil svoji jedničku Marka Schwarzera. Velezkušeného brankáře mnohá anglická média vidí na cestě do londýnského Arsenalu, samotný Australan však o všem ví pouze z novin...

Citizens kontaktovali Valencii ohledně Silvy

Valencia by po Davidu Villovi mohla přijít o svůj další ofenzivní klenot. Na Davida Silvu má políčeno Manchester City, který již u vedení španělského klubu svůj zájem avizoval. Jednání o přestupu však proběhnou zřejmě až po světovém šampionátu...

Eto'o po Millově kritice zvažuje, zda pojede na MS

Kapitán kamerunské reprezentace Samuel Eto'o zvažuje, že se dobrovolně vzdá účasti na blížícím se světovém šampionátu v JAR. Nelíbí se mu kritika jeho slavného krajana Rogera Milly, podle kterého hraje útočník Interu Milán dobře jen za klub, ale pro reprezentaci toho moc neudělal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele