André Schürrle je blízko přestupu do Chelsea

31.05.2013, 14:46
Aktuality
Dvaadvacetiletý křídelník Bayeru Leverkusen André Schürrle podle všeho v létě zamíří do týmu vítěze Evropské ligy. Londýnská Chelsea je s německým klubem již domluvená a celý transfer, jehož součástí by mělo být i hostování Kevina de Bruyneho opačným směrem, už spočívá jen na smluvním potvrzení všech stran.

Pro plátek Rheinische Post newspaper s tím přišel generální manažer Leverkusenu Wolfgang Holzhauser. "S Chelsea jsme domluveni. Oni za určitou částku koupí André Schürrleho a na oplátku nám navíc pošlou na roční hostování De Bruyneho," uvedl člen vedení třetího týmu Bundesligy.

Hodnota, za kterou Blues německého reprezentanta z Leverkusenu odkoupí, by se měla pohybovat okolo dvaceti milionů liber. "Očekávám, že si Chelsea za touto dohodou bude stát," dodal Holzhauser.

Schürrlemu se letošní sezona vyvedla, v 34 ligových zápasech nastřílel 11 branek a pomohl svému týmu k přímé kvalifikaci do Ligy mistrů. Celkově za Bayer Leverkusen, kam v roce 2011 přišel z Mohuče, odehrál 83 utkání, v nichž docílil 23 gólových zásahů.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (719)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele