Aktuality

Brno odvolalo trenéra Polácha, novému realizačnímu týmu pomůže Psotka

Ve Zbrojovce Brno skončil hlavní trenér Tomáš Polách i jeho asistent Josef Mucha. Dvanáctý tým druholigové tabulky o tom informoval na webu. Zbrojovku se pokusí zachránit v soutěži dosavadní kouč B-týmu Lukáš Kříž.

Komise rozhodčích: Šlágr Plzně se Slavií bez chyby. Černák měl být vyloučen

Sudí v nedělním ligovém šlágru Plzeň - Slavia (1:0) podle Komise rozhodčích FAČR ani v jednom ze dvou posuzovaných momentů nechybovali. Kvůli hraní rukou správně neuznali první gól domácího Pavla Šulce. Chybou nebylo ani nenařízení penalty za zákrok slávisty Davida Zimy na Tomáše Chorého, v tomto případě šlo ale o hraniční situaci.

Slovácko bude hledat náhradu za trenéra Svědíka. Tento moment může pomoct mně i klubu, uvedl

První velká trofej v historii klubu i premiérová účast v základní skupině evropských pohárů. Slovácko urazilo během posledních let obrovský kus cesty, další kroky však bude muset celek z Uherského Hradiště dělat bez svého učitele - Martin Svědík (49), který v moravském klubu strávil šest sezon, po skončení aktuálního ročníku nebude pokračovat ve funkci hlavního trenéra. "Cítil jsem, že se čas naplnil," uvedl úspěšný kouč pro klubový web.

Athletic se rozloučí s legendou. Raúl García po sezoně ukončí kariéru

Raúl García má před sebou poslední týdny aktivní kariéry. Sedmatřicetiletý útočník Athletic Clubu se rozhodl po sezoně pověsit kopačky na hřebík. Dvojnásobný španělský reprezentant se rozloučí jako hráč s třetím nejvyšším počtem startů ve španělské nejvyšší soutěži.

Liga mistrů pozná první semifinalisty: Barcelona a Atlético budou hájit náskok

Liga mistrů pozná v úterý první dva semifinalisty. Blíže postupu a zároveň vzájemnému souboji jsou po úvodních zápasech z minulé středy španělské celky. Barcelona půjde do domácí odvety s Paris St. Germain s náskokem 3:2. Atlético Madrid bude v Dortmundu hájit vedení 2:1.

Vrací se doba měděná aneb i na poušti lze hrát kvalitní fotbal

Fotbal občas píše po celém světě nesmírně zajímavé příběhy. Ten dnešní pochází z dalekého Chile, konkrétně z vyprahlé pouště Atacama, kde má svůj domov ve světě téměř neznámý tým C. D. Cobresal.

15.04. Aktuality 33 komentářů
Zaujalo nás

Velký den pro Leverkusen, chceme další trofeje, řekl Alonso po zisku titulu

Kouč Leverkusenu Xabi Alonso po zisku premiérového německého titulu v klubové historii měl pro své svěřence jen slova chvály. Podle dvaačtyřicetiletého Španěla je Bayer mistrem zaslouženě, navíc po výjimečné sezoně, během které zatím neprohrál jediný zápas.

Keïta odmítl odcestovat na zápas a půjde na kobereček. Špiní mojí image, brání se záložník

Zcela rozlišné příběhy včera zažily Leverkusen a Werder. Vzájemný zápas obou týmů uzavřel 29. kolo německé nejvyšší soutěže a měl dohru - domácí slavili mistrovský titul, Brémští pro změnu budou řešit Nabyho Keïtu.

Livesport Focus: Nejpřekvapivější mistři aneb 5000:1 na Lišky, král Giroud a sprintující Vlci

Německá Bundesliga má po dlouhých 11 letech panování Bayernu Mnichov nové krále. Jsou jimi fotbalisté Bayeru Leverkusen, jimž se přitom na začátku tisíciletí začalo kvůli jejich nemohoucnosti vyhrát jakoukoliv trofej, i když k ní měli blízko, přezdívat Neverkusen.

Nesmíme dovolit, aby nás jedna ztráta dostala na kolena, říká Arteta

Arsenal ve šlágru 33. kola anglické Premier League podlehl Aston Ville 0:2 a poprvé v kalendářním roce 2024 na ligové scéně nebodoval. Pátá prohra v ročníku odsunula Kanonýry na druhé místo dva body za vedoucí Manchester City a výrazně jim tak zkomplikovala boj o titul.

Nesmí přijít žádné uspokojení, varuje Straka po další výhře

Michalovce zvítězily v pátém kole nadstavby Niké ligy na hřišti Banské Bystrice 1:0 a posunuly se na 10. příčku tabulky, která zajišťuje východoslovenskému celku definitivní záchranu. Zemplínští fotbalisté bodovali pod vedením českého trenéra Františka Straky (65) posedmé v řadě.

Jankto nepojede na EURO, upřednostní syna. I kdyby o mě byl zájem, s díky odmítnu, uvedl

Jakub Jankto v rozhovoru pro francouzský deník L'Équipe potvrdil, že se neobjeví na blížícím se Euru. Záložník italského Cagliari se po sezoně chce věnovat věnovat synovi, který přes rok žije s matkou v České republice.

Má bilance s Trpišovským? Žádné kouzlo nemám, uvedl Koubek po skalpu Slavie

Trenéra Miroslava Koubka těší, že ačkoliv jeho mužstvo ztrácí na první místo ligové tabulky 12 bodů, je na miskách vah důležitým faktorem bitvy o titul. Fotbalisté Plzně na jaře doma porazili jak vedoucí Spartu, tak nyní ve šlágru 28. kola také Slavii. Tým z Vršovic zdolali již na podzim v Edenu, takže s pražskými lídry má Viktoria vynikající bilanci. Litovat může bodových ztrát s níže postavenými soupeři, podle zkušeného kouče jde o daň náročného programu, který čtvrtfinalista Evropské konferenční ligy má.

AS Řím nedohrál utkání s Udine kvůli kolapsu Ndicky. Je v pořádku, vzkazoval klub

Zápas italské ligy mezi Udine a AS Řím byl předčasně ukončen za stavu 1:1 kvůli kolapsu obránce Římanů Evana Ndicky. Reprezentant Pobřeží slonoviny zkolaboval v 70. minutě a jeho spoluhráči okamžitě zavolali klubové lékaře, ke kterým se rychle připojila záchranná služba. Ndicka při opouštění hrací plochy na nosítkách zdvihl palec na znamení, že je v pořádku.

Plzeň byla přece unavená, nechápal Vlček. Musíme rychle zvednout hlavu, burcoval

Tomáše Vlčka mrzelo, že hráči Slavie nedokázali využít únavy Plzně ze čtvrtečního pohárového duelu s Fiorentinou. Pražané ve šlágru 28. kola podlehli Viktorii na jejím hřišti 0:1 a připsali si tak první venkovní porážku v ligové sezoně. Reprezentační obránce na tiskové konferenci uznal, že vršovickému týmu se nepovedlo naplnit taktiku, s níž do důležitého utkání šli. Slavia dvě kola před koncem základní části ztrácí dva body na vedoucího obhájce titulu Spartu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele