Premier League - preview 21. kola: Man Utd se dotahuje na poháry

01.01.2022, 09:25, aktualizováno 03.01.2022, 08:43
Previews
Old Trafford (© AFP)
Jednadvacáté kolo Premier League zakončí utkání na Old Trafford, kde Manchester United hostí Wolverhampton Wanderers. Zatímco Red Devils se chtějí bodově dotáhnout na pátý West Ham, Wolves se mohou domácím přiblížit na rozdíl tří bodů...
Manchester United - Wolverhampton Wanderers  (pondělí 18:30)
Manchester United hostí v dohrávce jednadvacátého kola Premier League Wolverhampton Wanderers. Domácí jsou v průběžné tabulce na sedmém místě, ale mají na programu ještě odložené duely. Wolves jsou devátí.

United v minulém klání porazili na domácí půdě 3:1 Burnley. Rozhodnuto bylo už v prvním poločase, branky si připsali Scott McTominay a Crsitiano Ronaldo, "vlastňáka" si dal Ben Mee. Za hosty pak ještě před poločasem upravil skóre Aaron Lennon. Před tím se však rudým ďáblům příliš nezadařilo, na stadionu předposledního Newcastlu remizovali 1:1. United mají v lednu vůbec největší úspěšnost ze všech měsíců v kalendáři, a to 65 procent. S Wolves už dokázali třikrát v řadě vyhrát, což se jim povedlo naposledy v roce 1968. Mimo sestavu je stále zraněný Paul Pogba, nejistý je stav Victora Lindelöfa a Anthonyho Martiala.

"Za posledních pár týdnů jsme měli docela dost rozhovorů, pravděpodobně s hráčem, se kterým jsem mluvil nejvíce. Od prvního dne jsem mu říkal, že je to velmi důležitý hráč, je pravděpodobně jediný, kdo může hrát jako útočník zády k bráně a tváří v tvář. A jak jsem řekl, jeho profesionalita a jeho pracovní morálka jsou prostě úžasné," uvedl na adresu Edinsona Cavaniho trenér United Ralf Rangnick. "Řekl jsem mu, že zoufale chci, aby zůstal a zůstal až do konce sezóny, a on to ví. Ví, jak ho hodnotím a jak si ho vážím. To byl také důvod, proč jsem ho dnes od začátku hrál společně s Cristianem."

Wolves se v poslední duelu střetli s Chelsea a uhráli cennou remízu 0:0. Před tím si odvezli tři body po výhře 1:0 z Brightonu díky trefě Romaina Saisse. Hosté jinak stále pokukují po pohárových příčkách, ale na Old Trafford se jim nepodařilo vyhrát už více než čtyřicet let. Už v sedmi zápasech Wolves v letošní sezoně padla maximálně jedna branka. Stejně jako některé další týmy v soutěži, i Wolverhampton bojuje s poměrně velkou marodkou.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Maguire, Shaw - McTominay, Fred - Sancho, Fernandes - Rashford, Ronaldo.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Dendoncker, Neves, Moutinho, Nouri - Jiménez, Traoré.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.03 - 6.63
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brentford FC - Aston Villa  (neděle 15:00)
Druhý den roku 2022 přinese souboj Brentfordu s Aston Villou. Domácí by si po dvou nezdarech rádi připsali na konto nějaký ten bodový zisk, lehké to ale mít nebudou - hostující celek se totiž pod Stevenem Gerrardem dostal do dobré pohody a navíc se jim jeden zápas z náročného vánočního programu odložil. Zatímco domácí tak mají v nohách těžký středeční zápas s Manchesterem City, Villans se v lize naposledy představili na Boxing Day.

Brentford si po postupu mezi elitu nevede vůbec špatně, 20 bodů z úvodních 18 klání je statistika, se kterou může být manažer Thomas Frank spokojený. Prosincový program londýnského celku každopádně nepříjemně poznamenala nákaza koronavirem, kvůli níž byly ještě před vánočními svátky odloženy dva duely. Po návratu do sportovní zátěže se pak Brentfordu tolik nedařilo, nejprve totiž v Ligovém poháru podlehl Chelsea, načež po Vánocích prohrál na půdě Brightonu a body nezískal ani z klání s Manchesterem City. Favorita soutěže sice pořádně potrápil a v několika pasážích jej dostal do úzkých, nakonec se ale musel smířit s prohrou 0:1.

Aston Villa do sezóny nevstoupila dobře, za což zaplatil svým místem manažer Dean Smith. Jeho nástupce Steven Gerrard pak své svěřence polil živou vodou a Villa začala sbírat dobré výsledky. Momentálně se tradiční klub z Birminghamu nachází na dvanáctém místě se ziskem 22 bodů, bývalý záložník Liverpoolu si ale určitě brousí zuby na první polovinu tabulky. V posledním měsíci roku 2021 Villans nejprve těsně podlehli Manchesteru City, poté ale otočili duel s Leicesterem a tři body si odnesli také z výletu na půdu Norwiche. Gerrardovi se ale nepodařilo o body obrat favority, po venkovní prohře na Liverpoolu totiž jeho svěřenci nezvládli ani domácí duel s Chelsea, se kterou prohráli 1:3.

Brightonu se po karetním trestu vrací Christian Nörgaard a k dispozici by už mohl být také Kristoffer Ajer. Hosté již mohou počítat se záložníkem Johnem McGinnem, o zápas však přijde obránce Tyron Mings, který si odpyká jednozápasový trest za pět žlutých karet.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.92 - 3.26 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Brighton & Hove Albion  (neděle 15:00)
Everton hostí v zápase jednadvacátého kola Premier League Brighton. Domácí jsou na tom v letošním ročníku zatím překvapivě špatně a momentálně jim patří až patnácté místo. Hosté mají o pět bodů více a jsou na desáté příčce, s čímž jsou určitě spokojeni.

Everton určitě před probíhajícím ročníkem mířil do vyšších pater tabulky, nyní se však musí potýkat s bojem o záchranu. V minulém kole však Toffees obrali o body Chelsea, se kterou remizovali 1:1. Blues poslal do vedení Mason Mount, vyrovnání zařídil Jarrad Branthwaite. Zároveň to byl pro Everton poslední odehraný zápas a datoval se už k 16. prosinci. Tak dlouhou pauzu Benitezovi svěřenci kvůli covidu-19 měli. Z hlediska posledních deseti duelů v roce 2021 však je Everton nejhorší z celé soutěže. Mimo je stále kanonýr Richarlison či Andros Townsend.

Brighton se stejně jako jeho příští soupeř naposledy utkal s Chelsea, ačkoliv to bylo tuto středu, a zápas skončil i stejným poměrem, tedy 1:1. Skóre už v prvním poločase otevřel Romelu Lukaku, vyrovnání zařídil v úplném závěru Danny Welbeck. Proti Seagulls však mluví statistika utkání v Goodison Parku, kde už čtyřikrát v řadě prohráli. Zároveň od svého návratu mezi elitu v roce 2017 remizovali v každém z dosavadních čtyř úvodních ligových zápasů nového kalendářního roku. Brighton v letošní sezoně na venkovní půdě jen jednou prohrál a drží si tak status nepříjemného soupeře.

Poslední vzájemný zápas se odehrál na konci srpna a hostující Everton jej vyhrál 2:0. O výhru se brankami postarali Demarai Gray a Dominic Calvert-Lewin, který se nyní vrací po zranění.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Holgate, Keane, Godfrey - Doucouré, Allan, Gomes - Gray, Calvert-Lewin, Gordon.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Webster, Duffy, Burn - Lamptey, Mwepu, Bissouma, Cucurella - Mac Allister - Maupay, Trossard.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.01 - 3.13 - 2.69
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leeds United - Burnley FC  (neděle 15:00)
Po delší odmlce způsobené nákazou koronavirem se v Premier League znovu objeví také Leeds United, který na svém hřišti přivítá Burnley. To prožilo také bláznivý prosinec, ve kterém se muselo vypořádat se třemi odloženými duely. Návrat do zápasového dění pak svěřencům Seana Dycheho také vůbec nevyšel, když na Old Trafford hladce podlehli Manchesteru United.

Leeds loni patřil k těm nejpříjemnějším překvapením celé soutěže, prezentoval se skvělým fotbalem a měl i příznivé výsledky. Jenže v letošním ročníku je situace zcela odlišná. Svěřence Marcela Bielsy trápí početná marodka i ztráta formy, kvůli čemu zatím nahráli jen šestnáct ligových bodů a budou mít co dělat, aby svou prvoligovou příslušnost uhájili i pro příští rok.

Leeds v prosinci ze čtyř duelů vytěžil jen jediný bod, když doma remizoval s Brentfordem 2:2. Následně kvůli penaltě v nastaveném čase podlehl Chelsea, načež vyfasoval dva debakly - nejprve inkasoval sedmigólový příděl na půdě Manchesteru City, zatímco v domácím klání s Arsenalem se musel vyrovnat s porážkou 1:4.

Burnley se nachází na prvním sestupovém místě a zatím uhrálo jen jedenáct bodů, je ale nutné podotknout, že svěřenci Seana Dycheho zatím odehráli jen šestnáct ligových duelů - tedy suverénně nejméně z celé ligové soutěže. Burnley v prosinci sehrálo taktéž čtyři duely. Uhrálo dvě bezbrankové remízy proti Wolverhamptonu a West Hamu, těsně podlehlo Newcastlu United a nakonec se jim před pár dny vůbec nevydařil návrat na zelené pažity, když podlehlo Manchesteru United hladce 1:3.

Na Leeds na Nový rok čekaly nepříjemné zprávy, záložník Kalvin Phillips a kapitán Liam Cooper se totiž na trávníky nevrátí dříve než v březnu. Momentálně je nejistý ještě zdravotní stav útočníka Bamforda, Marcela Bielsu potěší alespoň návrat Daniela Jamese a Diega Llorenteho. V táboře Burnley už by se mohl na trávníku znovu objevit Maxwel Cornet, Josh Brownhill ale do utkání nezasáhne kvůli pozitivnímu testu na koronavirus.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.59 - 3.68
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - Liverpool FC  (neděle 17:30)
Poslední měsíc roku 2021 hodně napověděl o tom, kdo je bez debat největší favoritem na zisk mistrovského titulu. Zatímco úřadující mistři z Manchesteru zůstali bezchybní, Chelsea ani Liverpool si neodpustili některá zaváhání, kvůli čemu mají Citizens v tuto chvíli jedenáctibodový, respektive dvanáctibodový náskok.

Jistě, v potaz je ještě nutno brát, že Chelsea má odehrán o jeden duel méně, zatímco Liverpool dokonce o dva, navzdory tomu to s útokem na titul v podání těchto dvou klubů nevypadá zrovna růžově. V neděli odpoledne se navíc oba celky postaví proti sobě a že by to pro Thomase Tuchela nebo Jürgena Kloppa byl ideální čas k takové konfrontaci, to se říct rozhodně nedá.

Chelsea si prožila svůj tradiční prosinec plný strastí a trápení. The Blues nevyšlo prakticky nic. Ze sedmi ligových klání ztratili body hned ve čtyřech případech. Nejprve v londýnském derby poněkud smolně nestačili na West Ham, následně na Stamford Bridge zahodili řadu šancí proti Evertonu a museli se smířit s nezaslouženou remízou 1:1. O pár dní později přijel zraněními a nemocí zdecimovaný kádr na půdu Wolverhamptonu, kde uhrál jen bezbrankovou remízu. Na Boxing Day si sice Tuchelovi svěřenci zlepšili náladu, když vyhráli na hřišti Aston Villy, jenže poslední duel roku 2021 tak nějak sesumíroval současné potíže Chelsea - ta se v zápase s Brightonem musela vyrovnat se značnou únavou a dvěma dalšími zraněními, načež po špatné pasáži díky příchodu Kantého vyrovnala hru a v poslední čtvrthodince kontrolovala vývoj klání, aby v nastaveném čase přece jenom inkasovala a zahodila další dva cenné body. Thomas Tuchel tak prožívá asi nejsložitější období na lavičce Chelsea, musí se totiž vypořádat s náročným programe, početnými zraněními a také s pandemií koronaviru, která mu v ten nejméně vhodný čas vyřadila řadu hráčů.

Ale ani v táboře Liverpoolu není situace ideální a na vině je právě ona zpropadená nemoc, která svět trápí od roku 2020. Soudě dle předzápasové tiskovky kouče Kloppa mají Reds ve svém táboře tři nově nakažené hráče, kteří tak do klání v Londýně nebudou moci zasáhnout. V sobotu navíc vyšlo najevo, že se nakazil i sám německý trenér, který tak nebude v neděli odpoledne na lavičce, místo toho se tak bude muset spolehnout na jednoho ze svých asistentů. Liverpool přitom dlouho procházel prosincem bez ztráty kytičky, z úvodních čtyř duelů vytěžil maximální možný počet bodů, pak ale přišla remíza s Tottenhamem a nečekaná prohra na půdě Leicesteru a rázem se odstup na první Citizens nepěkně zvětšil. S trochou nadsázky se tak dá říct, že poražený z nedělního duelu definitivně vypadne z možného boje o titul.

Domácí Chelsea bude postrádat dlouhodobě zraněného Chilwella, ke kterému na marodce přibyl i další křídelní obránce Reece James, který by kvůli natrženému svalu měl chybět asi dva měsíce. K dispozici nebude ani stoper Christensen, kterého trápí bolavá záda, záložník Loftus-Cheek či útočník Werner, oba fotbalisté se totiž ještě nezotavili z nákazy koronavirem. Pozitivní zprávou ale je, že by v sestavě neměl chybět uzdravený stoper Thiago Silva. V táboře hostujících fotbalistů bude chybět trojice nově nakažených hráčů, jejich identita však zatím není známá. Do utkání pak také nezasáhne obránce Robertson, který si odpyká poslední z třízápasového trestu za vyloučení z utkání s Tottenhamem. Mimo hru je pak ještě záložník Thiago a útočník Minamino.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.54 - 2.79
více informací
Arsenal FC - Manchester City  (sobota 13:30)
Arsenal hostí v utkání jednadvacátého kola Premier League Manchester City. Domácím se v letošní sezoně zatím daří a v průběžné tabulce jim patří čtvrté místo. Hosté jsou na tom ještě lépe, jejich náskok na první příčce navíc postupně roste.

Kanonýři hrají ve skvělé formě a porážku naposledy zaznamenali na začátku prosince na půdě Evertonu. Od té doby pět výher s impozantním skóre 19:2 a postup mezi posledních čtyři celky v ligovém poháru. V semifinále se Arsenal utká s Liverpoolem, druhou dvojici tvoří Chelsea a Tottenham. V lize se Artetově mužstvo naposledy postavil poslední Norwich a dostal pořádný příděl. Na výhře Londýňanů 5:0 se dvěma brankami podílel Bukayo Saka, po jednom gólu přidali Kieran Tierney, Alexadre Lacazette a Emile Smith Rowe. I Arsenal se musí potýkat s poměrně obsáhlým seznamem absentujících, momentálně na něm kvůli nemoci jsou Callum Chambers, Cedric Suares a Takehiro Tomiyasu, pro zranění navíc Sead Kolasinac. Proti City se Kanonýři budou muset obejít bez trenéra Mikela Artety, který byl pozitivně testován na covid-19.

"Jdeme zápas od zápasu. V Norwichi jsme hráli opravdu dobrý fotbal, vyhráli jsme zápas, podali jsme opravdu dobrý výkon, ale stále je tu spousta věcí, které musíme dělat mnohem lépe. Máme velký prostor pro zlepšení a já se na to soustředím, udržujme věci, které děláme tak dobře, že nám získávají body a konzistenci, a pokusme se zlepšit zbytek a výsledky se dostaví," prozradil pro klubový web kouč Mikel Arteta. "Stále je to dlouhá sezóna na to, abychom pokračovali v řadě nepředvídatelných věcí, které se pravděpodobně stanou, ale jsme v první čtyřce. Chceme v tom pokračovat a chceme se i nadále zlepšovat a hrát lépe a lépe a pak uvidíme, kam se dostaneme."

Citizens vládnou anglickému fotbalu a v domácí soutěži naposledy padli 30. října s Crystal Palace. Od té doby mají City úctyhodnou sérii deseti výher, díky kterým se posunuli na první místo a díky ztrátám soupeřů v boji o titul se jejich náskok navyšuje. V minulém kole se však kanonáda nekonala a Guardiolova parta vyhrála na stadionu Bretfordu 1:0 díky trefě Phila Fodena. Před tím však City během tří duelů zaznamenali úctyhodné skóre 17:3, navíc se o tři inkasované góly postaral jediný celek. Kvůli nemoci nebude proti Arsenalu k dispozici Rodri, mimo je i Benjamin Mendy, který zažívá problémy v osobním životě, kvůli obvinění z trestného činu. Obětí lupičů se stal obránce Joao Cancelo, který utrpěl lehká zranění, takže jeho start je nejistý.

"Tohle byl nejlepší výkon, jaký jsme mohli předvést. Bylo to tak inteligentní, protože je to nejlepší tým v Premier League v rozehrávkách s šancí, kterou měli při prvním rohu. Druhý poločas byl mnohem, mnohem lepší. Odehráli jsme zápas na tomto stadionu, proti tomuto týmu se musí hrát," hodnotil poslední zápas na klubovém webu trenér Pep Guardiola. "Rozdíl udělala kvalita hráčů. Je to dobré vítězství. Teď si odpočineme, jak jen to jde, protože 1. ledna ve 12:30 máme další zápas."

Poslední vzájemný duel Arsenalu s Manchesterem City skončil debaklem ve prospěch druhého jmenovaného, Citizens vyhráli vysoko 5:0. Jenže právě začátek sezony měl Arsenal nejslabší, takže nyní by měl být důstojnějším soupeřem.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Holding, Gabriel, Tierney - Saka, Partey, Xhaka, Martinelli - Odegaard - Lacazette.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Cancelo, Dias, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Gündogan, Silva - Mahrez, Foden, Sterling.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.18 - 4.20 - 1.68
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Fotbalová Premier League nespí ani na Nový rok, naopak má na programu kompletní ligové kolo. V sobotu odpoledne se tak proti sobě postaví celky Watfordu a Tottenhamu Hotspur. A zatímco hostující celek pod vedením Antonia Conteho nahání první čtyřku, Watford bojuje o holé setrvání v nejvyšší ligové soutěži. Oba týmy se v prosinci musely popasovat s výraznými problémy s covidem, jak Watfordu, tak i Tottenhamu byly odloženy tři ligové zápasy, nyní se ale zdá, že to nejhorší již mají za sebou.

Watfordu se každopádně v současnosti vůbec nedaří. Léčba novým koučem v podobě Claudia Ranieriho nezabrala tak, jak si vedení tohoto celku představovalo. V listopadu sice Watford na svém stánku rozdrtil Manchester United, čímž ukončil působení Ole Gunnara Solskjaera v roli hlavního trenéra, od té doby však domácí celek prohrál pět ligových duelů v řadě. Pravda, los nebyl zrovna příznivý, Sršně totiž čelily Chelsea, Manchesteru City nebo třeba West Hamu, faktem ale zůstává, že body svěřenci Claudia Ranieriho potřebují jako sůl. V současnosti se totiž nachází jen dva body nad pásmem sestupu.

Tottenhamu naproti tomu výměna trenéra prospěla a pod vedením Antonia Conteho jsou Spurs žhavým kandidátem a umístění v první čtyřce. Pod vedením italského stratéga odehráli fotbalisté severolondýnského celku 7 zápasů, ve kterých jsou zatím neporaženi. Podařilo se jim remizovat s Evertonem, Liverpoolem a Southamptonem, zatímco tříbodové zisky si připsali proti Leedsu, Brentfordu, Norwichi a Crystalu Palace. Zejména poslední ztráta se Southamptonem však může Tottenham hodně mrzet, více než poločas totiž hráli proti oslabenému soupeři a povedlo se jim v druhém dějství i dvakrát skórovat, k jejich smůle však branky kvůli různým přestupkům nemohly být uznány. I tak ale pozice Tottenhamu není vůbec špatná, momentálně ztrácí na čtvrtý Arsenal pět bodů, oproti svému rivalovi však má dva zápasy k dobru.

Watfordu se vrací záložník Cleverley, nicméně Kiko Femenia zůstává mimo hru. Tottenham se musí obejít bez Stevena Bergwijna, Cristiana Romera a Ryana Sessegnona. V nominaci na zápas by se ale už mohl objevit Giovani Lo Celso, který vyléčil zranění lýtkového svalu.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Bachmann - Kucka, Sierralta, Cathcart, Masina - Tufan, Sissoko, Louza - Joao Pedro, Dennis, King
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Dier, Davies - Emerson Royal, Skipp, Hojbjerg, Reguilón - Moura, Kane, Son
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.82 - 4.11 - 1.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - West Ham United  (sobota 18:30)
Crystal Palace hostí v zápase 21. kola Premier League West Ham United. Eagles jsou v tabulce na jedenáctém místě a musí být s klidným středem spokojení. West Ham je pátý, ale na záda mu dýchá Manchester United, který má zápas k dobru.

Palace se v minulém kole rozstřílel a odnesl to poslední Norwich. Eagles vyhráli 3:0 díky gólům Odsonna Edouarda, Jean-Philippeho Matety a Jeffreyho Schluppa. Crystal Palace se musí hodně spoléhat na domácí prostředí, protože venku se mu příliš nedaří. Zatímco doma v posledních třech duelech dvakrát vyhrál a jednou remizoval, venku ani jednou nebodoval. Celkem tak v letošní sezoně na svém stadionu Palace získal 74 procent všech svých bodů. Trenér Osian Roberts se musí při skládání sestavy poprat s velkou marodkou, zranění jsou mimo jiné Andersen, Clyne, Eze, Gallagher, McArthur či Olise.

West Ham se v posledním klání svého soupeře také zrovna nešetřil, Watfordu na jeho stadionu uštědřil výhru 4:1. Jako první se při tom mezi střelce zapsal Emmanuel Dennis, poté už však skórovali jen Kladiváři, konkrétně Tomáš Souček, Said Benrahma, Mark Noble a Nikola Vlasić. Statistika bude však nyní stát proti West Hamu, protože ještě nikdy nevyhrál tři zápasy na Nový rok v řadě, navíc z posledních devíti londýnských derby dokázal vyhrát jen jediné. West Ham se také pere s marodkou, i když s ne tak početnou jako Crystal Palace. K dispozici každopádně nejsou Pablo Fornals, Aaron Cresswell, Angelo Ogbonna a Kurt Zouma.

Poslední vzájemný střet Crystal Palace s West Hamem se odehrál na konci srpna a duel skončil remízou 2:2.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Schlupp, Kouyaté, Hughes - Ayew, Edouard, Zaha.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Johnson - Souček, Rice - Bowen, Lanzini, Benrahma - Antonio.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.50 - 3.34 - 2.27
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City20162251:1250
2.Chelsea FC20126243:1442
3.Liverpool FC19125250:1641
4.Arsenal FC19112632:2335
5.West Ham United1994634:2531
6.Manchester United1894530:2631
7.Tottenham Hotspur1793522:2030
8.Wolverhampton Wanderers1874713:1425
9.Leicester City1874731:3325
10.Brighton & Hove Albion1859417:1824
11.Crystal Palace1958627:2723
12.Aston Villa18711024:2822
13.Southampton FC1949620:2921
14.Brentford FC1855821:2520
15.Everton FC1754821:2919
16.Leeds United1837818:3616
17.Watford FC17411222:3513
18.Burnley FC1618715:2411
19.Newcastle United19181019:4211
20.Norwich City1924138:4210
Zbývající zápasy
01.01. 16:00Leicester City - Norwich City (zápas odložen)
02.01. 15:00Southampton FC - Newcastle United (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1876)

Přidat komentář
Bandita_Harry

Môže byť niečo pravdy o prestupe Saku do LFC? Bola by to bomba, ale gunnerom by to asi zlomilo srdce.

Reagovat
Minister

Reagovat
Bandita_Harry

chápem

Reagovat
Vánoční owník

lol, co by tam dělal?

Reagovat
Bandita_Harry

Dával góly Tottenhamu napríklad

Reagovat
oli9

Reagovat
Nizzie

Tak jako normálně do teď zesměšňoval slípky a hrál fotbal. Vím, že si to neumíš představit, u svého klubu to nevidíš, ale tak víš jak.

Reagovat
Vánoční owník

jo jo, užij si dnešní návrat pod zem, troubo

Reagovat
Nizzie

Za váma nikdy nepůjdem, ikdyž by sis to tak přál. Blbe.

Reagovat
Vánoční owník

za náma nahoru? to je jasný, že se tam takovej loser tým nedostane

Reagovat
Nizzie

Prej nahoru. Vy byste mohli být nahoře max. tak v Championship. Ale jste takový trapáci, že i tam byste byli tak kolem 10. místa.

Reagovat
jk

Přeju hezké vystřízlivění z novoročních oslav

Reagovat
Nizzie

Díky. Tobě to přát nemůžu, protože nemáš co slavit.

Reagovat
jk

Reagovat
Nizzie

Tak už ti popřát můžu k životnímu výkonu proti super silnému Watfordu. Urvat takový výsledek v 96 minutě, proti soupeři tak podstatně vyšší kvality, to si nezaslouží nic jiného, než uznání. Už můžete slavit.

Reagovat
jk

Vzhledem k tomu, že THFC má tak na champ okolo desátého místa tak je jistě porážka Watfordu super, dik

Reagovat
Nizzie

Hezky si ukázal, že rozumíš psanému textu, to je další velký úspěch pro tebe. Letos zatím jedeš, jen tak dál!

Reagovat
Nizzie

SAKA owny this match you chicken bitch!

Reagovat
afc

lol, neblazni. To je nas poklad a klenot.

Reagovat
Bandita_Harry

Ja viem, ale takých už bolo aj u nás a šli

Reagovat
afc

Minuly rok podpisal novu zmluvu, takze to by bola palka 80m a viac. Kto vobec o tom pise?

Reagovat
Bandita_Harry

Asi Liverpool echo , na FB som dačo videl a už sa o tom hovorilo aj dávnejšie keď ste mali tie najhoršie časy

Reagovat
Golasso

Bulvár, začal s tím tuším Daily Mail, takže nikdo, s kým bychom se měli nějak extra stresovat. Moc jsem to nezkoumal, ale jestli jsem to správně pochopil, tak to celé vychází z toho, že Liverpool identifikoval Saku jako jednu z možných posil (což je pravděpodobné, podobných hráčů využívají) a bulvár to pak přifouknul.

Reagovat
Bandita_Harry

Asi je u Kloppa na zozname, ale zrejme privedú niekoho dostupnejšieho

Reagovat
Bandita_Harry

The mirror

Reagovat
John Obi Mikel

Ox pozdravuje

Reagovat
afc

Ox bol náhradník. Nazdar

Reagovat
Golasso

Ox není úplně dobrý příklad, protože ten neměl zdaleka takovou pozici, jako má u nás Saka. Byl to hráč na pomezí základu a lavičky, což se docela divím, ale Wenger ho z nějakého (mně neznámého) důvodu dost upozaďoval. Kdyby nepřestoupil do Liverpoolu, tak přestoupil jinam, tam to bylo nevyhnutelné.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ich kvalita je podobna

Reagovat
Front hell

Závist je svinstvo

Reagovat
J0EL

Saka >>>>>>>> Sancho

Reagovat
smazaný uživatel

to je slabe aj na teba

Reagovat
J0EL

Ale stale silnejsie ako Sancho.

Reagovat
smazaný uživatel

ty snad musis byt z Presova

Reagovat
J0EL

Utri slzicku a tes sa aspon do 3.1. Potom zase budes sklamany.

Reagovat
J0EL

Ale aspon za tip... Skusil si

Reagovat
smazaný uživatel

No jednoduchý si na to dosť, zapadaš tam

Reagovat
J0EL

Toto je strasne prizemne aj na tvoju uroven demencie. Mal by si sa uz odstahovat od mamky lebo ti to evidentne neprospieva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt tak jednoduchý človek, že to je niečo strašné

Reagovat
J0EL

A toto napise Palike s ucnovkou a pracou pri pase

Reagovat
J0EL

Inak tymto sme si uz presli myslim, cekni si sukromne spravy z pred roka takze bolo by fajn nezasierat diskusiu znova.

Reagovat
Jkb

Ox měl smlouvu na poslední rok a Liverpool za něj poslal 40 mega a zdvojnásobil mu plat na 120 000 Liber týdně. Navíc jak píšou nademnou, nebyl to úplně hráč základní sestavy.

Už Liverpool vyřešil tu Salahovu smlouvu?

Reagovat
John Obi Mikel

To je otázka spíš na fandy Liverpoolu.

Reagovat
Bandita_Harry

Salah ešte nepodpísal ale vyzerá to dobre, plat bude raketa

Reagovat
Golasso

Doufám, že není. Ani z toho nemám extra obavy, to bude spíš zase jen nějaká hra o co nejlepší podmínky nové smlouvy, která by se mu v blízké době měla dát. Podobně to bylo u ESR se zájmem AV.

Reagovat
Nizzie

Ty vole, já úplně vytěsnil, že ESR chtěla Villa pak nám vlastně vyfoukli Buendiu ne? Díky za to, dobrá práce.

Reagovat
Golasso

S tím zájmem o Buendiu to nejspíš ani nebylo tak horké . On ve Ville stejně nehraje nic moc, ne?

Reagovat
Nizzie

No horké, psalo se o tom docela dost. A pokud si dobře vzpomínám, tak to nebyly zrovna nedůvěryhodné zdroje.

No právě že nehraje, proto to díky.

Reagovat
Golasso

Je to možné. Já vím, že se o tom psalo dlouho a že se furt skloňoval v médiích a diskuzích, ale reálně jsme se do toho "souboje" o hráče s Villou ani moc nezapojili. Tuším, že Edu to odpískal už někdy na začátku s tím, že se mu nelíbí podmínky vyjednávání. Tehdy za to dostal solidní čočku od fans .

Reagovat
Nizzie

Tak teda díky Edu no.

Reagovat
Jkb

U Buendii je to zatím první půlrok, takže se zatím aklimatizuje, má 1 branku, 2 asistence a 4 Goal Creating actions za 965 minut, což sice není nic moc vzhledem k cenovce ale dá se očekávat, že dlouhodobě to bude dobrá posila pro ně.

Reagovat
Golasso

Třeba se ještě zvedne

Reagovat
Jkb

Já věřím, že zvedne, nebude mít taková čísla jako měl v Championship ale na PL kvalitu rozhodně má.

Reagovat
O.Giroud

To mohlo byť vtedy keď nemal podpísanú zmluvu minulú sezónu či kedy. Teraz už podľa mňa nereálne. Jedine ManCity

Reagovat
Bandita_Harry

Piči, ja že sme niečo nasporili

Reagovat
O.Giroud

Nasporili, na Pittsburgh Penguins.

Reagovat
Bandita_Harry

Je to pravda ?

Reagovat
O.Giroud

Neviem ako to pokracuje, ci stale rokuju alebo im to nevyslo. Ale zaujem zrejme mali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Asi stejně pravděpodobné jakože přijde Hložek

Reagovat
Shottack

Nejdřív z něj Mikel musí udělat wingbacka...

Reagovat
Luc-Luc

Doufam, ze ne, prehypovani anglani jsou riziko...radeji nekoho z Portugalska/Francie/Spanelska za tretinovou cenu...

Reagovat
Bandita_Harry

On nieje prehypovany a anglicanov potrebujeme, ja by som bol rád aj za Watkinsa určite by bol posila

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

Začalo zimní přestupní období! Mám jedno přání, aby přišel top defenzivní záložník, bez něj můžeme sezonu ukončit!

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám top DM, ne odpad

Reagovat
John Obi Mikel

Ale je to váš odchovanec

Reagovat
Jkb

Reagovat
icka

Reagovat
bbbauch

Druhou splatku za Kanteho nechceme, jinak si ten prestup doted nedokazu vysvetlit

Reagovat
Remt

Co ten Rice? Přiblížilo se to nějak?

Reagovat
oli9

Tak hned na nový rok arsenal - city ještě že tu PL máme. Po dlouhé době budu přát Arsenalu tak snad to aspoň poločas vydrží, naděje že by mohli brát bod

Reagovat
Bandita_Harry

Oni dnes nejakým zázrakom vyhraju

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, tady to je jasná dvojka. Arsenal to na ty top týmy vepředu neumí. Pořád je tam sráží to mládí a nezkušenost. Trochu pak hrají priposrane.

Reagovat
PP

ani ne tak s top týmy, jako neumíme hrát proti Poolu a právě City..

Uvidíme, jestli Arteta něco vymyslí, ale zaňdoura hrát neumíme a jejich pressing nás donutí ke ztrátám míče ještě na naší půlce. No uvidíme, ať to není debakl..

Reagovat
FCSL

Hlavně aby se Arteta zase neposral a nehrál na 3 stopery. Škoda japončíka, o Holdinga mám docela strach. Bejt to venku, bál bych se těžkýho návratu do reality, ale doma to snad půjde a budem mít nějakou šanci aspon na bod

Reagovat
Pharrell

Tak alespoň ten bod by mohli brát a konečně překvapit City. I když se City vůbec neumí . Posledních 12 zápasů s nimi Arsenal vyhrál jenom 1x (FA Cup).

Reagovat
MCFC_8

No dnes necakam nic jednoduche...mame spat Walkera, Cancelo neviem ci nastupi, kazdopadne s timom nakoniec cestoval. Najvacsia strata je covidak Rodri...bolo to vidiet hlavne v zapase proti Lestru v 2.polcase, Ferna predsa uz nie je najmladsi. A hlavne cakam, ze dnes bude hrat Razza alebo Mahrez v zaklade namiesto Grealisha.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento názor moc nechápu, protože kdybych fandil man city a hral s arsenalem, pak bych se citil hoodne sebejiste. City jasna vyhra dnes, na Arsenal to umi vzdy a za jakehokoliv stavu.

Reagovat
MCFC_8

To sa citil aj cely Liverpool proti Lestru a vieme ako to skoncilo...ale bodaj by si mal pravdu

Reagovat
Remt

Cancelo má skrabanec na obličeji, ten nemůže nastoupit, neblbni

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou oba no, jak Rodri tak Cancelo

Reagovat
vitasrp

Thomas Tuchel na otázku, jak dostat z Romelua Lukakua to nejlepší: „Tak že bude trénovat, trénovat, hrát. Trénovat, hrát, trénovat, spát, správně se stravovat, trénovat, hrát, trénovat, správně se stravovat, pít hodně vody, spát, trénovat a neposkytovat rozhovory.”

Jako Tuchel mě fakt občas pěkně pobaví

Reagovat
Pharrell

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
aragorn

Reagovat
Wazza228

Reagovat
tunkic

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

to museli i lukakovi pohnout koutky

Reagovat
icka

Reagovat
Čenda

na Němce dobrej smysl pro humor.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Málokterý trenér umí takhle podrobně rozebrat problém a určit přesně řešení.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
MCFC_8

Ederson- Cancelo, Dias, Laporte, Ake- Rodri, KDB, Bernardo, Sterling, Mahrez, Jesus...tak nakoniec je Rodri po covide spat

Reagovat
MCFC_8

Na 2.strane Foden ani na lavicke...

Reagovat
captain18

Saka vs. Ake

Reagovat
MCFC_8

No to bude problem, asi najslabsi post

Reagovat
Edgewalker

Ramsdale, Tomiyasu, White, Gabriel, Tierney, Partey, Xhaka, Saka, Ødegaard, Martinelli, Lacazette.

Subs: Leno, Maitland-Niles, Holding, Cedric, Tavares, Lokonga, Elneny, Smith Rowe, Pepe.

Reagovat
Edgewalker

Tomiyasu hraje

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Dobrá sestava . Bohužel City taky, no . Naštěstí máme eso v rukávu, v 75. minutě naskočí ESR a sníží na 1:5

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Čenda

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Infi

Reagovat
tunkic

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

BERU ZPĚT!!!

Reagovat
Neutron

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

Mladé pušky na to nemají. City si pohlída jako vždy a navíc díky času zápasu bude i na stadiónu ospalá atmosféra

Reagovat
Pharrell

Uvidíme. Nikdy neříkej nikdy. A nic není jasné ve fotbale.

Reagovat
VasAFC

Nevadi, tady s bodama nepocitam. Kdyz budou bude dobre, kdyz ne jedeme dal.

Reagovat
Čenda

Arteta sympatický vyjádření na "tiskovce" včera, mimojine říkal i to, že bod je dnes málo. Odvážný, ale správný přístup, každopádně i bod by byl zlatej.

Reagovat
tunkic

Tak dneska se hlavne neposrat uz v tunelu….a pak dostat co nejmensi rychtu

Reagovat
masly008

Prosím ať není rozhodnuto už po 20 minutách.

Reagovat
captain18

Jasna

Reagovat
Luc-Luc

Penalta jasna za me

Reagovat
Mimalu

jasná? Dost sporná situace

Reagovat
O.Giroud

toto moc nezavidim ani tomu pri videu

Reagovat
Luc-Luc

Ok ted bylo videt, ze hral Ederson balon

Reagovat
Minister

No toto smrdelo penaltou

Reagovat
Minister

Ani sa na to nešiel kuknúť

Reagovat
vitasrp

Protože k tomu nedostal pokyn, protože to nebyla zjevná chyba, jelikož ze žádnýho záběru nebylo jasně vidět, že by Ederson nezasáhl balón. A pokud jej zasáhl, tak to faul podle výkladu pravidel prostě není.

Reagovat
Front hell

vůbec

Reagovat
PP

taky bych nepískl.. Ale pískají se každé kolo větší pičoviny, zvlášt po posvěcení VARem.

Reagovat
Front hell

Mnohém větší blbosti

Reagovat
Minister

Ale ten Ramsdaleov výkop a Gabiho spracovanie

Reagovat
smazaný uživatel

si dela prdel?? jasna penalta

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

https://mixture.gg/v/61d04c584c934 4 sekunda, vubec se nedotkl mice, slo to pres odeho nohu..

Reagovat
Luc-Luc

Tady to zas vypada na penaltu, ale je to fuk, city by stejne otocili

Reagovat
smazaný uživatel

a rovnou zrusit pl, stejne je jasne ze city to vyhraje, tak proc to poradat?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Front hell

na penaltu tohle není

Reagovat
smazaný uživatel

jo, kdyz te hrac ve sprintu zastavi tim, ze te kopne do nohy, tak to neni faul, pls

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

cemu se smejes, pokud jeste ted, kdyz je milion priblizenych zaberu nevidis jasny faul, tak jsi proste blazen, tery absolutne nerozumi zakladni fyzice a zakladnim pravidlum fotbalu.

Reagovat
Front hell

Tak havně že ty tomu rozumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nejsem slepý no. Neumíš si přiznat chybu?

Reagovat
Front hell

Ale blby asi budeš

Reagovat
Front hell

A není co příznavat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Front hell

Ale Ramsdale a gabi nadhera

Reagovat
Tommy the Gunner

Za me penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc si užívám ten rozdíl hodnot a filozofii. Poctivý tradiční klub vs ropacke mrdky.

Reagovat
aramaki

Reagovat
mimi_united

Stones už odpísaný?

Reagovat
O.Giroud

zraneny

Reagovat
Golasso

Podle stávajících pravidel penalta asi ne, jelikož do toho míče nohou drbnul, ale posuzuje se to divně.

Kdyby Odegaardovi nepodrazil nohy, tak nastane situace, kdy je brankář na zemi, míč jenom o pár cm dál a útočící hráč u něj , ale tak míče se dotknul, tak asi ok ...

Reagovat
smazaný uživatel

no ederson se ale mice nedotknul..

Reagovat
Golasso

Mně přišlo, že dotknul, ale jen palcem u nohy ho o pár cm posunul, bylo to vidět na pár záběrech. A pak podrazil Odegaardovi nohy ... ta logika za tím pravidlem je retardovaná, pokud nerespektuje kontext zákroku

Reagovat
smazaný uživatel

https://mixture.gg/v/61d04c584c934 v te prvni opakovacce jde videt krasne obe nohy a mic po celou dobu, mice se nedotkl.

Reagovat
Golasso

No na těch ostatních to zase vypadá, že dotkl, protože ten míč změnil směr způsobem, kterým by jinak nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na těch ostatních je zaber zakryty, tady to vidíš celou dobu, zpomalene a jasně. Ten míč změnil směr normálním zpusobem

Reagovat
Golasso

Měls pravdu, psal jsem to pak i pod Souhrn.

Reagovat
masly008

nemám nic proti tomu že ji nepískli,ale mohli by to takhle přesně řešit vždy.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
smazaný uživatel

celkom dobre zatial..

Reagovat
Nizzie

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mi pride daleko lepsi.

Reagovat
Nizzie

Ale abysme si zase nedali nějaký blbý gól sami... ale i kdybychom prohráli, pokud budeme hrát takto, tak za mě relativní spokojenost.

Reagovat
Nizzie

Co sem říkal

Reagovat
masly008

už se držíme 18 minut.

Reagovat
Luc-Luc

Martinelli Saka Odegaard by do budoucna mohla byt docela slusna ofenzivni sila..

Reagovat
Ondiis

Jak tohle nemohl být faul v našem vápně na Gabrieala nepochopím. Ale Gabi zatím skála. Jen tak dál

Reagovat
Edgar Davids

Arsenal zatim nebojacnej vykon, ten press jestli takhle praktikujou pravidelne tak kloboucek

Reagovat
kissak

Ederson poslední dobou soupeře solidně likviduje.

Reagovat
Tommy the Gunner

Rozhodci zatim docela biased pro City.

Reagovat
Front hell

partey zatím taky dobře

Reagovat
Golasso

ten dneska hraje jak parte(y)su

Reagovat
Minister

Zrovna teraz chytil super formu, keď pôjde preč

Reagovat
Nizzie

Tak city od něj čekají největší sračky a on mezitím klíčkuje jak Ronaldinho z aliexpressu TACTIC

Reagovat
VasAFC

Kdo jsi a co jsi udelal s Parteym? Hraje dneska super!

Reagovat
PP

zíráme asi všichni..

Reagovat
mr.Silver

Proč je tam tak ticho na stadioně? Hrajem výborně, tak jim kurva fanoušci pomožte

Reagovat
Nizzie

Protože je po obědě, všichni nažraní jak hovada, taky bych zrovna neřval, leda bych chtěl dát desert borci přede mnou

Reagovat
smazaný uživatel

partey hraje skvele, jak ziskava odrazene/vybojuje mice a hned to otaci presnymi pasy dopredu, nadhera

Reagovat
Front hell

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Minister

Sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
EXoRcIsT

pekne

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaaa ♥

Reagovat
Luc-Luc

Hezky

Reagovat
Edgewalker

Sačenka <3

Reagovat
Golasso

MASAKR SAKAAAAAAAAAAA

Reagovat
Front hell

SAKA

Reagovat
mr.Silver

Obrana City

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAAAAAAA

Reagovat
Front hell

Ale taky Tierney

Reagovat
Golasso

Reagovat
PP

Kurva nádhera.. Od Whita, který si vyšlápl na Kevina, střed to udržel, Tierney nádhera a Saka cizelérsky..

Ale hlavně to nasazení našich, to je radost sledovat.

Reagovat
Ondiis

Takových útočných možností, to se u nás jen tak nevidí. Obvykle proti MC útočíme tak ve dvou hráčích. Skvělý výkon zatím Ode skvělý článek mezi obranou a útokem. Je u všeho prakticky

Reagovat
mimi_united

Dačo mi hovorí že Saka nahradí v City Sterlinga.

Reagovat
Nizzie

SAKA!

Reagovat
Ed_Hazard

Saka celkom risk toto zakončovať. Mne prišlo podstatne rozumnejšie a istejšie posunúť to na Odegaarda Ale teda pekne, sundajte to City dneska

Reagovat
smazaný uživatel

paradni akce, tam si sedlo vse, od toho, jak se dostali z tlaku uprosted hriste, ppre to, jak tierney pockal az laca stahne pozornost an sebe a vytvori prostor pro bukaya na nabeh a to zakonceni..

Reagovat
Ondiis

Teď City zapne vyšší rychlost. Hlavně udržet do poločasu stav a nezalézt před vápno

Reagovat
smazaný uživatel

konecne niesme posrati, snad nezalezieme, super !

Reagovat
PP

zaprvé.. já se obávám nějaké "Xhakovinky".. Už jednou měl namále.. ještě že nedosáhl na toho Sterlinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Musíme přidat druhý a pak si ten jeden fail klasicky můžeme dovolit

Reagovat
Golasso

zatím v soubojích nestíhá, jemu se rozběhne protihráč a Xhaka netuší, snad to nějak pozičně zvládne a neudělá pitchovinu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Čenda

bohužel, na Silvu uz dosáhl. A to se nema.

Reagovat
pingla

de bruyne nalevo úplně utopený...

Reagovat
smazaný uživatel

saka bude najlepsi hrac ligy zachvilu

Reagovat
J0EL

Sveta

Reagovat
smazaný uživatel

kludne :)

Reagovat
J0EL

Je skvely fakt. snad ostane pri zemi

Reagovat
Front hell

Gabi

Reagovat
mr.Silver

Tomiyasu je skvělý

Reagovat
Minister

Sterling si ani neprdol zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to City otočí

Reagovat
Neon

škodáááá

Reagovat
PP

Jinak nejlepší bek ligy je proti Gabimu jak namalovaný dneska..

Reagovat
Miguel19

Cancelo se na to měl vysrat. To je příšerný co předvádí.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš být rád ne??? Fandi gunners

Reagovat
Miguel19

Nejsem. Nefandím.

Reagovat
smazaný uživatel

Klobuk dole arsenal, vymazat takto city..

Reagovat
mr.Silver

Gabi tref to už

Reagovat
Liveral

Mě přišlo že tu střelu do šibenice lehce lizl obránce, jinak by tam šla,.ale je taky možný že nelizl, bylo to blbě vidět

Reagovat
Golasso

Tvl, Martinelli

Reagovat
Coutinho10

kdyby spadnul, tak asi penalta pro Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

100 pro

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten faul, jak ho prejel kolikama (cancelo) byl jeste pred vapnem ne?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Liveral

Jj hnedka ten první na půlce

Reagovat
Coutinho10

jo, tak to si nejsem jistej...pokud pred vapnem, tak dobry rozhodnuti, ze nespadnul

Reagovat
Kuchta

Martinelli nejlepší křídlo v PL, change my mind

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal si City dava dobre zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to že budeme muset vyhrát LM jestli chceme hrát příští rok

Reagovat
Front hell

Vam dela problem Newcastle

Reagovat
Neutron

ti potrapili aj Chelsea

Reagovat
Front hell

Tak Norwich

Reagovat
Neutron

Tam sa aspon vyhralo dalsich menovat nemusis

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Tak, zkusit se má všechno

Reagovat
Euphael

Reagovat
tweek

To bude taky patřit mezi jednu z Landových kejklí

Reagovat
smazaný uživatel

martinelli blazen, ale imo lepsi reseni by bylo, kdyby to dal pod sebe prvne na lacu a tedka na odeho. ale skvely run a sebevedomi

Reagovat
mr.Silver

Profesorský výkon

Reagovat
Miguel19

Arsenal super výkon. Jasně lepší.

City pomalý, bez nápadu. Ani jeden kvalitní výkon.

Reagovat
MCFC_8

Od 15. minuty sme nejako odisli...ale ze uplne, som zvedavy ci sa preberieme 2.polcas

Reagovat
Tommy the Gunner

Super prvni polocas

Reagovat
vitasrp

Jako Partey, Saka a Martinelli, to jsou výkony jak z partesu. Fakt čumím, ale dneska jim to fantasticky lepí, Saka tam udrží kvanta míčů a vyřeší dobře i složitý situace, Martinelli je v tahu skoro nebránitelný a Partey vyhrával osobní souboje a dokázal i zrychlit hru, kdy si odstavil dotírajícího protihráče a posunul hru dopředu.

City dělají nečekaně dost technických chyb, něco je vynucený tlakem soupeře, něco má možná na svědomí ten náročný program posledních týdnů, který by se na nich mohl taky alespoň trochu podepsat, ať taky něco ztratí.

Manévr s přesunutím De Bruyneho doleva se ale zatím příliš nevydařil, Sterling mu tam sice několikrát hezky otevřel prostor, krom ale jedný kolmý přihrávky z toho Belgičan nedokázal nic vytvořit.

Reagovat
icka

Hlavne pres ztratu Kevina sel nasledne ten gol Arsenalu. Je tam utopenej.

Reagovat
J0EL

Skvely vykon zatial. Sme jasne lepsi, takze ocakavam nejaky skrat

Reagovat
mr.Silver

Xhakovinku?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dobre arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná mě Arsenal nějak srat, kde je ten ze začátku sezony?

Reagovat
Bakary3

Tyvole, kez ten vykon udrzi, ale tecu.

Od zadu skvely, Tomiyasu je defenzivne nejlepsi, libi se mi, ze neodstupuje jako napr Gabriel, ale jde natvrdo , nenecha otočit, tak to ma byt.

V zaloze Thomas top, xhaka spis drti pozici, skoro neni v souboji, no ale funguje to.

Gabi - Thierry revival.

Saka a Ode taky super.

Ale hlavne ten pristup ke hre, nasazení, rychla vymena mice, a nejsou predem porazeny i proti souperi jako City.

Za me vyborny i rozhodci, ikdyz nechapu, proc ne penalta. Ode tam byl prvni, Ederson proste prilitl pozde a sundal ho. Dokazu se s tim smirit, ale nechápu

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Martin9719

Hlavně taky výborná obrana už od předu, City používá klasickou variantu rozehrávky s Cancelem uprostřed, kdežto Aké je vždy u lajny a tohle Arsenal přečetl, City si neví moc rady a rozehra je pomalá a po zisku míče vznikají i okna pro Martinelliho do brejku

Reagovat
J0EL

Trafil loptu. Za mna to penalta nebola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedeme City, chci vidět úplně jiný výkon

Reagovat
Coutinho10

Pepek byl nejakej zaseknutej

Reagovat
diastan

Arsenal teda dost mile, nemile prekvapil ...smad letos ukopou LM

Reagovat
smazaný uživatel

zacina to vyzerat ze arteta buduje nieco specialne :) kiezby sa to udrzalo

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno jedině tak

Reagovat
Nizzie

Bavíme se o Arsenalu, ne United kamo.

Reagovat
J0EL

to je pod nami

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Luc-Luc

Snad Arsenal udrzi tohle tempo co nejdyl, ale mam obavu, ze kolem 70 min jim dojdou sily...paradni vykon v 1.puli kazdopadne

Reagovat
vitasrp

Tohle je čistý jo?

Reagovat
vitasrp

Tak ještěže to fakt pískl.

Reagovat
vitasrp

Tak fakt ne

Reagovat
Nizzie

Za mě čistý, je to PL, nedělejme z toho kuželky.

Reagovat
Golasso

Kdyby to udělal Xhaka, tak je z toho hned redka ...

Reagovat
Čenda

Kokos ty věci co si dovolíme a zkoušíme, a občas to i vyjde..wow, just wow.

Reagovat
Golasso

Ochrana hráčů v PL

Reagovat
smazaný uživatel

dementi na bt, pry ze theatrical od martinelliho rozhodci retard

Reagovat
Čenda

Vypadalo to hůř a navíc Rodri podklouzl.

Reagovat
Minister

Z toho nebol ani fault? To fakt?

Reagovat
pingla

martinelli se tam válí jak kdyby mu noha upadla a hned je dobrý a běhá bez problémů

Reagovat
Frony

Tak přesně za tohle šel Xhaka proti City ven, jen s rozdílem, že se Cancela ani nedotkl.

Reagovat
Nizzie

Ten Xhaka je prostě strašný výmaz.

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA!

Reagovat
vitasrp

Ten Xhaka je debil.

Reagovat
vitasrp

To prostě nejde nepísknout, když ho tam frajer takhle čapne za dres. A tady je úplně jedno, jestli Silva padat musel nebo ne, to je prostě úplně jasná penalta.

Reagovat
Tommy the Gunner

Rozhodci docela curak.

Reagovat
Minister

Xhaka

Reagovat
Luc-Luc

Takovej dive

Reagovat
mr.Silver

Jestli toto písne, tak ať jde do piče

Reagovat
pingla

kopne ho a drží ho za dres. co chceš jiného?

Reagovat
J0EL

Jazny dove. Padal uz predtym.

Reagovat
Coutinho10

Bernardo umi

Reagovat
Čenda

A jak presujeme..City..hoši, toto vypadá na omluvu Mikelovi, aspoň ode mě. Toto je tym, který par sezon zpět dovolil marnymu Watfordu a spol 30 střel za zápas? A ted City ani jednu za poločas?

Reagovat
Liveral

Jako tohle fakt penalta není. Pokud chce attwel pokračovat v trendu co nastolil tak to necha

Reagovat
Liveral

Jako fakt jo

Reagovat
ttopi

Držení za dres, noha v cestě. Neblázni zase.

Reagovat
Luc-Luc

Ted se jde podivat kokot

Reagovat
VTID94

Musím uznať že Arsenal krásna hra. Moc dobre sa na to pozerá. Teraz je vidieť že treba tomu nechať čas aby si to sadlo, aj keď to stoji dva tri roky trápenia. Ešte rozumne... Hlavne rozumne doplniť káder...

Reagovat
krisa

To je takový idiot ten Xhaka

Reagovat
Remt

Takový pohlazení po bříšku:-D jestli po tomhle upadne a on to piskne, tak to normálně zrušte var. Nohou mu uhýbal a rukou ho pohladl

Reagovat
smazaný uživatel

Pohladil? Myslis to, jak ho tahal za dres?

Reagovat
Remt

Vždyť on tomu hráči uhýbal proboha, co má víc udělat?

Reagovat
REPLIKATOR

Uhýbal s držením dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Uhybal? Vsak mu tam Xhaka nechal nohu

Reagovat
Remt

Ne, uhýbal mu. Taky jsi viděl jen ten jeden záběr, protože v sestrizich žádný jiný než ten zezadu neukázali?

Reagovat
smazaný uživatel

dobry lachtan bernardo

Reagovat
patas92

Však Xhaka je ale taky dement, strčí mu tam koleno a ještě ho drží za dres

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vi i decka ve skolce, ze je ten clovek mor

Reagovat
Minister

Xhaka dement ale jasný dive do piče

Reagovat
SCELO

dajte sem tu xhaka fotku

Reagovat
J0EL

toto penalta dpc uz

Reagovat
Remt

Kurveni fotbalu tohle. Dive jak prase, zlutou bych dal Bernardovi za tuhle komedii. Zápas zkurveny kvůli takovéhle dravce, to mě fakt točí.

Reagovat
vitasrp

Není to kurvení fotbalu, však ve vápně nemůžeš někoho čapnout za triko a takhle ho napnout a čekat, že ti to projde tvle.

Reagovat
J0EL

To povedz Meguireovi, ktory toto robi kazdy zapas.

Reagovat
vitasrp

Taky by mu to měli pískat + je ale ještě rozdíl, když je to při standardce a když je to ve chvíli, kdy ti hráč udělá kličku a ty ho čapneš za dres. Je to prostě totální hovadina od Xhaky.

Reagovat
bbbauch

A taky se tady pravem breci, at mu to piskaj, najednou bys to nepiskal nebo co?

Reagovat
Remt

Promiň ale tohle bylo skoro čistý naběhnutí do hráče, ten hráč tam šel s jediným úmyslem. A ani to no dobře neprovedl ten dive

Reagovat
vitasrp

Jak můžeš naběhnout do hráče, když ti ten hráč chytne triko a zatáhne tě? Se ani nepískal ten kontakt nohou, ale to zatažení, což bylo neuvěřitelně debilní.

Reagovat
Golasso

Já už fakt nechápu, co ti pitchusové v PL chcou vlastně pískat ...

Reagovat
Nizzie

Taky, v prvních kolech tam Saku borec ve vápně podrazi, a penalta po varu to není, protože si Xhaka šel pro pecku, tady defacto stejná situace a je to pecka, nechápu.

Reagovat
Trand

Bohužel penalta no. Xhaka magor

Reagovat
Trand

Jako byl to dive ale i faul.

Reagovat
VTID94

Ale bola no

Reagovat
smazaný uživatel

xhakovinka

Reagovat
hrundy

To fakt někomu přijde, že tohle nebyla penalta?

Reagovat
Remt

To si děláš prdel ne?

Reagovat
hrundy

Však byla celkem jasná, nejdřív mu podrazí nohy a pak ho ještě drží za dres...

Reagovat
Remt

Jo on mu podrazi nohy? Se podívej že mu nohama uhýbal ty staré, je rozdíl někoho podrazit a do někoho si naběhnout. Ten obránce tam stojí ten se prostě nevypaří

Reagovat
hrundy

Ne neuhybal mu, prostě mu udělal klíčku on to nezachytil a přepadl mu přes nohy, který spíš vystrčil než, že by je stahoval ...

Reagovat
JessePinkman

Penalta byla, červená vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

To byla druha zluta

Reagovat
Diskostu

to je dement :DDDD Penalta padol este skor jak ho potiahol... zlta pre silvu...

Reagovat
mr.Silver

Toto není penalta

Reagovat
Minister

Takto dojebať taký super výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

at jdou do pice curaci, hrac si lehne na zem penatla, kokot sestreli hrace roh a jasny faul otoci na to, ze golman hral mic, protoze neumi vybrat jasny zaber

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně hloupý zákrok od Xhaky..

Reagovat
Bakary3

Ne, Xhaka je proste tupej kripl vyjebanej, uz na nej nemam.

Penalta by to nebyla, jenze ten debil ho stahne za dres, kdyz uz pada na hubu.

Ten v ta palici fakt musi mit uplny hovno

Reagovat
Remt

Radujte se po takovém hovnu, piče Manchesterské. Xhako, lamej nohy

Reagovat
oli9

Proč toho kokota nepošlou někam do Albánie

Reagovat
Diskostu

za každú cenu dotlačiť City k titulu čo najskôr aby ešte aj na LM sa mohli šetriť....

Reagovat
Kuchta

VAR

Reagovat
diastan

Darecek

Reagovat
Minister

čo ti jebeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

proc ten pcuis bernardo nedostal aspon zlutou?? jasnejsi simulovani asi nejde videt prime ronaldo

Reagovat
Diskostu

SIlva a Cancelo :DDD za Portugalsko jak posledné hovna hrajú

Reagovat
Liveral

Ježíš Gabi

Reagovat
EXoRcIsT

Xhaka to je taky ch.j to neni normalne. Cele muzstvo sa snazi a on ich zase potopi

Reagovat
mr.Silver

Gabo božeeeee

Reagovat
Luc-Luc

Jezisi

Reagovat
Selänne

Reagovat
Minister

Hotovo, koniec

Reagovat
Mimalu

Arsenal

Reagovat
VTID94

T kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nemoze byt penalta. Hrac ide k zemi uz pred zatiahnutim. Slaba intenzita. Liga je v pici

Reagovat
hrundy

Však mu podrazil nohy, proto padal...

Reagovat
Remt

Rozumis, oni jsou nadupany jak prase, tým maj jak hovado, valcuji ligu, tak jsou zapotřebí takovýhle sracky? To jim dejte titul na začátku ligy, ať se nemusíme koukat na to jak jim piskaji takovéhle simulantske komedie zasrane

Reagovat
Kuchta

Reagovat
mistr129

Reagovat
Daniel Levy

To je směšný. Tohle si ani Arsenal nezaslouží.

Reagovat
J0EL

rozhodcovi ujebalo dekel?

Reagovat
mr.Silver

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to nezvládají Guneři

Reagovat
mistr129

Penalta jo, ale červená snad tohle není

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno ani druhe

Reagovat
Selänne

Druhá žlutá, ne?

Reagovat
hrundy

Žlutá úplně jasná a první nejspíš za kecy u penalty...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si posrat zápas během 5 min.

Reagovat
Trand

Dpč

Reagovat
Minister

Už mal žltú?

Reagovat
MCFC_8

Mal...pred penaltou za reci

Reagovat
Liveral

Tohle snad není červená ne?

Reagovat
vitasrp

Kdy dostal první žlutou??

Reagovat
Minister

Asi pred tou penaltou keď sa tam strkali

Reagovat
ajouki

Při té penaltě za kecy? Podle času asi jo.

Reagovat
pingla

rozjebal penaltový puntík

Reagovat
Horcmen

ničil penalty spot

Reagovat
mithro

takto si odsrat zapas

Reagovat
Nizzie

Attwell měl jasnou 2 vsazeno.

Reagovat
Kuchta

Tvl, ten rozhodčí se úplně pomrdal? Tohle je zářez jako prase, čurák vymrdanej

Reagovat
ajouki

Skvělá novoroční podívaná. Arsenal nikdy nezklame.

Reagovat
Front hell

Reagovat
VTID94

Takto dobre rozbehnutý zápas do*ebat????

Reagovat
Gelu28

Ten Gabriel je hlupák...jasná ČK a ještě se tomu diví

Reagovat
J0EL

otvor oci.

Reagovat
Freedo

Ale hovno. Normálně mu zahradil cestu. Žádný úder na hlavu.

Reagovat
Greny

Však žlutá v pořádku ..

Reagovat
Diskostu

takže Futbal aj PL asi pre každého skončila...

Reagovat
icka

Tak tohle na červenou nebylo, zas tak hrozné to nebylo.

Reagovat
Svatej

Jak zas tak hrozny? Tohle je pri nejhorším žlutá, sudimu by proslo i kdyby to piskl jen jako faul

Reagovat
icka

Jak píšu ani jsem nepostřehl, že měl žlutou

Reagovat
Trand

Dostal druhou žlutou.

Reagovat
icka

Jsem ani nepostřehl kdy ji dostal

Reagovat
Trand

Bránil rozehrání penalty

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

To se Kurva naprosto zblaznili?!?!?????!??

Reagovat
EXoRcIsT

to uz rovno ukoncite ligu a dajte titul podvodnikom MC

Reagovat
mimi_united

City snáď výhra a my na úrok arsenalu v TOP4

Reagovat
Luc-Luc

Ten rozhodci se uplne posral?

Reagovat
pingla

proč? že dal naprosto jasnou druhou žlutou a tím pádem červenou?

Reagovat
Liveral

Jak attwell první poločas pískal velmi dobře, tak teď to dojebal solidně

Reagovat
mr.Silver

Ať jde do piče ten rozhodčí

Reagovat
mr.Silver

Ať jde do piče ten rozhodčí

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jinak ale v prosinci snad každý sporný rozhodnutí přes VAR šlo ve prospěch Man City, to je taky neskutečný.

Reagovat
Malresi

Atwellovi jebe alebo čo? Za toto červená karta???????

Reagovat
pingla

tobě jebe? však dostal druhou žlutou, sleduj fotbal

Reagovat
Malresi

To teraz už viem aj ja, ale keď som to písal to tak jasné nebolo. V TV bol záber len na to, ako mu dáva červenú. Ako pozerám ostatné komentáre, tak nie som sám.

Reagovat
pingla

na BT Sportu a věřím že i jinde byl záběr, kde Gabriel kopal do penalty, i díky tomu tam vznikl hlouček hráčů

Reagovat
Minister

Druhá žltá

Reagovat
Tommy the Gunner

ROZHODCI JE CURAK DOPICI SE UPLNE POSRAL

Reagovat
Minister

Podľa všetkého to bola druhá žltá, nie priamo červená. Takže na žltú bolo.

Reagovat
Liveral

Ok tak 2 ŽK to už jo no. Ale kdy dostal tu první?

Reagovat
Neon

za kecy před penaltou.

Reagovat
Switchback

před penaltou za kecy

Reagovat
pingla

neměl kecy, kopal do puntíku

Reagovat
Liveral

Díky oboum

Reagovat
Diskostu

snad vykradnú nejakého dalšieho hráča City

Reagovat
Edgewalker

Klasika

Jako body jsem z toho zápasu nečekal, ale takhle si dojebat zápas, ve kterém jsme proti favoritovi lepší, to dokáže jen Arsenal a nikdo jiný

Reagovat
oli9

tomu už chybí jen to aby rozhodla mrdka Sterling z jeho nasimulované penalty

Reagovat
smazaný uživatel

lads its arsenal

Reagovat
wild

Jasna ZK - jeho druha, takze nasledovala redka

Reagovat
Gelu28

ale někteří tu pláčou furt nechápu je

Reagovat
O.Giroud

vy aj pozerate ten futbal alebo co? Ved dostal 2 zlte=cervena.

Reagovat
smazaný uživatel

Typico ti borci na O2 nejsou schopni reagovat vubec na nic. Kde jako gabriel trefil Jesuse do tvare? Jim tam nepousti ty opakovacky? To jsou takovi klauni ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Druha zluta jasna, ale od tech amaterskych picusu zaznelo jenom cervena.

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
VTID94

Alebo odegaard hovoril nieco 4 rozhodcovi a koment ze sa pytal preco musí ísť on z ihriska

Reagovat
nani92

Nový rok, Starý Arsenal

Reagovat
stiflerovamama

No dobre, tak v novom roku sa nič nemení, anglickí rozhodcovia sú stále kvalitka

Reagovat
pingla

kurva co tady brečíš? Atwell zatím píská skvěle

Reagovat
Luc-Luc

Arabsky chcanky potrebuji pomoc rozhodcich, aby dnes udelaly body...dejte jim ten titul rovnou fakt, komedie

Reagovat
VTID94

Sudi dost nezvláda no

Reagovat
ttopi

Takhle jít do hráče, takovej wrestling trošku. A stejně se tu někdo diví

Reagovat
diastan

Debílci typu luc luc

Reagovat
Minister

Zase tie individuálne skraty. Gabriel aj Xhaka

Reagovat
masly008

Kdyby Xhaka neudělal pentli protože nestíhá tak Gabriel nemá první žlutou ne?

Reagovat
Minister

Tak ale kto mu kázal tam robiť bordel? Veď je jasné, že za to bude karta.

Reagovat
mr.Silver

To je tragéd ten rozhodčí

Reagovat
Trand

Můžeme brečet jak chceme, ale ve svý podstatě si za to můžeme sami. I když to Bernardo nasimuloval, tak ho Xhaka za dres držel a tu nohu mu tam dal. Gabriel dostal první žlutou za to, že bránil rozehrání penalty, úplně zbytečně.

Reagovat
Edgewalker

Máš recht

Reagovat
Minister

takéto zbytočné karty ma dokážu najviac nasrať

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Reagovat
mithro

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl ten tým je extrémně mladý. Tohle se prostě stávat bude. Pro mnohé jsou to první tak velké zápasy a tlaky

Reagovat
oddy

Reagovat
Kuchta

jasně, ale tady jde o ten dvojí metr. Zákrok Edersona na Odegaarda byl do intenzity totéž co na druhé straně, neodpískal. Dtto faul na Martinelliho, ani žlutá

Reagovat
Bakary3

Bez debat, me jen naprosto sere, ze spoustecem vseho je zas vyjebanej xhaka, kterej uz by v jeho letech mel v ty skebli neco mit, jenze on je tupejsi a tupejsi.

Rozhodci v pohode, rekl bych velmi dobre.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
havrys99

Reagovat
icemike

Reagovat
Nizzie

Tak mě třeba jde o tu nekonzistentnost v rozhodnutích. Tady u penalty je to prostě typická Xhakovinka, prostě dal rozhodčímu tu možnost to písknout. Hotovo dvacet. Ale na začátku sezóny byl v jednom zápase sestřelen ve vápně Saka, rozhodčí však penaltu nepískl a odůvodněno to bylo tím, že prioritně si šel Saka pro faul a neměl chuť již hrát míč, což v tomhle případě Bernarda platí dvojnásob, v tomto mě to sere prostě, že to každý rozhodčí může písknout jak se mu zlíbí a jak se to hodí do rukávu jemu. Gabrielova první žlutá, tu jsem vůbec nepostřehl, jestli ju dostal za rozkopání puntíku, ok, jeho pičovina, jestli ju dostal za kecy, tak s tím absolutně souhlasit nemůžu, protože to by nemohl dohrát ani Rodri a kecali v tom zápase hlavně hráči City a žádná karta. Co se týče druhé žluté, byla přísná, ale asi v pořádku.

Reagovat
Vánoční owník

Fotbal sice nic moc, ale komedie dobrá.

Reagovat
Nizzie

Tak to nemůžeš ocenit fotbal, když ho tvůj tym nikdy nehrál.

Reagovat
icka

Ted z toho bude marias.

Reagovat
Acquanni

Xhaka klasická kriplovina, ale nevěřím, že by tohle pískl nám. O nohu to nebylo a padal už předem do větru, neskutečný.

Reagovat
Diskostu

šťastnejší team jak City neje na planete vykopnúť z čiary ako aj pred rokmi manemu...

Reagovat
Čenda

Dejte to ty černý svini sežrat (myslím rozhodčího, tu bílou tlamu).

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
oli9

rasismus BAN

Reagovat
Čenda

Jsem bílej a nadávám bílýmu do bílý tlamy. Jak to může být rasismus?

Reagovat
Neutron

Trosku drsnejsie a citliva tema, ale moze byt

Reagovat
Nizzie

kokotismus BAN

Reagovat
mimi_united

Nie len hráči arsenalu nezvládajú, ale aj fanúšikovia

Reagovat
ajouki

Líbí se mi, jak Arsenal nechce ani tu remízu a chtějí to pojistit další červenou za kecy.

Reagovat
smazaný uživatel

kokot rodri uz tak 5 faul zezadu, kdyz prerusuje akci, ale tak proc ne bez zlute ze.

Reagovat
O.Giroud

toto ManCity prechadza casto no

Reagovat
smazaný uživatel

tak maji na tom postavenou efektivni obranou taktiku chapu proc to hraji anevadi mi to, dementni rozhodci, kteri to nechavaji tak i po 5 letech. pritom uz se na to jednou zamerovali, ale pak to po mesici zase vratili do starych koleji..

Reagovat
smazaný uživatel

JE TO KOUPENY

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka to prodal

Reagovat
Minister

Škoda no... aspoň bod za ten prvý polčas by sme si zaslúžili.

Reagovat
Liveral

Btw tady z blízka je vidět že to od Edersona byla penalta https://twitter.com/mrjakehumphrey/status/1477271204591554565?t=MZS-sdgqFYwU-hUa7JGgrw&s=19

Reagovat
masly008

hm tak asi jo.

Reagovat
oli9

tak to nemusí být ani z blízka, vždyt tam šel jak totální čurák

Reagovat
Vánoční owník

Bohužel měla být, no

Reagovat
Nizzie

Ty vole owny? Nevěřím svým očím, kolik si toho vypil?

Reagovat
Ondiis

Nebýt to gólman, ale obránce, tak to pískne. Change my mind

Reagovat
Miguel19

Slušnej šlapák na Edersona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ttopi

Takhle to vypadá spíš jako šlapák hráče Arsenalu

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Luc-Luc

Jasna

Reagovat
vitasrp

Problém je, že to prostě z každýho záběru vypadalo trochu jinak. Si vezmi, že aby si to definitivně rozhřešil, musíš si přiblížit záběr a ještě ho takhle zpomalit. Protože to prostě nebylo na první pohled průkazný, tak to nebyla clear and obvious error a VAR nezasahoval. Kdyby sudí odpískal penaltu, tak ji VAR taky nechá.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to videt praveze hned z toho prvniho zaberu https://mixture.gg/v/61d04c584c934

jako ze je nechapu tohle mysleni, ze z jineho pohledu to vypada jinak ((ano vypada,ale neni tam videt ta situace presne je blokovana nohama atd) tady mas jasny zaber, kde jde videt mezera mezi nohou golmana a micem po celou dobu, takze nejake ostatni zabery jsou irelevantni

Reagovat
Liveral

Jj já vím, a chápu to. Nebylo to zřejmý vůbec. Jediný to u toho VARu nechápu podle jakýho klíče se chodí koukat rozhodci na ten screen. Tak nějak bych čekal že kdyz tohle od Edersona je natolik sporný že nikdo neví nechají tu zodpovědnost na atwellowi ať se jde podívat a rozhodne. A ne že jednou si situaci rozhodne od a jednou ten od VARu.. ale on tam šel v tom druhým případě asi protože var chtěl rozhodnout jinak než on a v tom prvním jen potvrdil jeho verdikt co?

Reagovat
vitasrp

K obrazovce jdou sudí jen tehdy, když tu situaci VAR označí za zjevnou chybu a chce ten verdikt změnit. Ta obrazovka bohužel neslouží k tomu, aby měl sudí druhý pohled, čili když to není průkazný, ponechává se verdikt sudího bez kontroly u obrazovky.

Reagovat
Liveral

Jasný no, to i smysl dává no, jinak by se to asi kouskovalo až moc

Reagovat
r.mrazik

Tak tady to evidentní chyba rozhodčího byla...

Reagovat
vitasrp

No někdo rozhodl, že ne, bohužel.

Reagovat
r.mrazik

Hm

Reagovat
Trand

Což mi teda přijde hodně nešťastný, v NFL to právě takhle funguje a funguje to skvěle.

Reagovat
vitasrp

Jo, fotbal se asi bojí, že by to zbytečně moc zdržovalo nebo já fakt nevím. Ale po 2,5 letech to pořád není úplně dobře nastavený a dělá to chyby, který by člověk nečekal.

Já jako pořád nevím, kde je ta hranice, co VAR bude a nebude opravovat. To držení Xhaky bylo úplně jasný a strašně debilní, čili já osobně bych mu tu penaltu písknul. Vím ale, že v nějaké situaci dřív se řešilo, že hráč šel moc ochotně na zem, proto do toho VAR nevstupoval, i když to faul spíš byl než nebyl. Tady se Bernardo vykoupal, ale VAR to stejně otočil.

A ono ve finále - ti hráči padat musí, protože jinak nic nedostanou. Kanté byl v nastaveném čase na Wolverhamptonu faulovanej šlapákem nad kotník v pokutovém území, ale protože se neválel, jen se sebral a běžel zpátky k brance, tak to penalta nebyla. Proti Brightonu zase sudí přehlédli úplně jasnou ruku obránce, která zmařila gólovku - a zase jenom kvůli tomu, že hráči neudělali bordel a neprotestovali jak smyslů zbavení.

Reagovat
Liveral

To s tím že tomu hráč přidá se ze začátku sezony docela využívalo co si pamatuju, že to pak VAR neotacel, ale nějak na to asi zapomněli, že to chtěj dělat

Reagovat
Trand

Já to svým způsobem chápu, americkej fotbal můžeš zastavit na 5 minut a nic se neděje, čas neběží a diváci jsou na to zvyklý, u socceru to takhle být nemůže. Ale nevím, zas tolik situací by se řešit asi nemuselo, takže bych to zkusil jak by to šlo. Nejčastěji se asi řeší offsidy a tím by se hlavní rozhodčí vůbec zabývat nemusel, jedině takhle ty penalty a nebo potenciálně červený karty asi. Takhle to rozhodnutí v podstatě dělá jinej rozhodčí než píská zápas, protože když zavolají hlavního ať se jde podívat, tak se očekává že to rozhodnutí změní a to mi přijde blbý.

Co se týče penalty, za mě celkem jasná, tam nebylo moc co řešit, Xhaka v podstatě udělal dva fauly v jednom. Bernardo to hodně přihrál, ale faul to byl jasnej a jak říkáš, viděl jsem penaltový situace, kdy ten útočník nespadnul a penalta se nepískla. Paradoxně si ale myslím v týhle situaci, že mu ta teatrálnost uškodila, protože Atwell podle mě viděl ten "skok" a řekl si, že to teda asi byla simulace a pískat to nebude. To je teda jenom moje domněnka, každopádně VAR to pak napravil.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
icemike

Vždyť to je šlapak a ane penalta

Reagovat
O.Giroud

To ma Gabriel za to, ze traposi pred penaltou. Neznasam take zbytocne zlte karty a vzdy potesi ked na to hrac doplati.

Reagovat
Diskostu

Rodri prasak riadny...

Reagovat
oli9

je hloupější Xhaka nebo Krmelec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

zmrd ten rozhodci rodri tento faul dela co 5 minut a nedostane zlutou nikdy

Reagovat
Horcmen

Jürgen Klopp will miss our meeting with Chelsea on Sunday after returning a suspected positive COVID-19 test result.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Trand

Ale fanoušci jedou dobře teda

Reagovat
Neon

Pane učiteli, už je čas

Reagovat
Front hell

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Golasso

Xhaka by měl odčinit svoji chybu a zlomit hnáty rozhodčímu.

Reagovat
Vánoční owník

Kdyby chtěl odčinit svoji chybu, tak by musel okamžitě ukončit kariéru a ušetřit tak fanoušky dalšího utrpení.

Reagovat
Nizzie

Já tě dneska normálně nepoznavam, tolik rozumných věci z tebe nevypadlo za celý život. Že by si šel do sebe?

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
Nizzie

Ne teď vážně, diskuze s Tebou mě moc baví (v dobrém slova smyslu), tak jen tak dál a přeji Ti vše nejlepší do nového roku (osobně, ve fotbale ať skončíte v propadlišti dějin ).

Reagovat
Vánoční owník

Nápodobně

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Golasso

Já si myslím, že kdyby zrakvil rozhodčího, tak by tu kariéru ukončil ve velkém stylu a šlechetným činem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

A pak Bernardovi aby si příště tu komedii rozmyslel

Reagovat
Golasso

To ne, jeho mám rád, to by byla pro fotbal škoda. Popravdě tam by spadl každý nejspíš, Xhaka to podělal a rozhodčí tomu nasadil korunu, když nedrží nastavený metr na obě strany.

Reagovat
Remt

Ne neupadl by každý, když obránce uhýbá že souboje tak nemáš důvod nabíhat si do něj a padat, můžeš běžet dál ale Bernardo si vybral tu snazší variantu

Reagovat
O.Giroud

rozumnejsi*

Reagovat
Nizzie

*rozumnější

Reagovat
Golasso

Tak s tím materiálem, co si v PL říká rozhodčí, by to hodně hráčů prostě zkusilo. Ještě kolem Xhaky.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
DieFohlenBMG

Dědek s hodinkama

Reagovat
mimi_united

Bernando Silva > Grealish

Grealish pre City úplne zbytočný nákup

Reagovat
diastan

Stonasobne

Reagovat
Remt

V simulacích nebo v čem?

Reagovat
vitasrp

Proč to proboha nepískne hned, jsou to dva metry

Reagovat
hrundy

Podle komentátora to udělal velmi dobře ten mě hrozně vysírá

Reagovat
SpecialOne

"Úkol zněl, nechat to dohrát za každou cenu".

Reagovat
Front hell

zbytečný sprint pro saku

Reagovat
Remt

Na druhou stranu uběhne pár desítek vteřin

Reagovat
smazaný uživatel

blbecek nevidi 2 metrovy ofsajd primo pred sebou?

Reagovat
Liveral

Na tyhle straně je Friend ne? To celkem potvrzuje jeho skills co ukazuje jako hlavní

Reagovat
Vánoční owník

Tohle City je fakt tragický

Reagovat
Edgewalker

Mi přijde že City jsou ještě ožralí ze silvestra...a my je takhle zbytečně dostaneme do hry

Reagovat
Nizzie

Chlastali s Attwelem

Reagovat
Golasso

Tpč Elneny

Reagovat
Front hell

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale

Reagovat
puji

Snad to Ramsdale zvládne

Reagovat
oli9

kurva škoda, City dnes z prdele klika

Reagovat
Neon

proč k němu jde, když ví, že to Ramsdale vezme do ruky a tím ušetří ještě víc vteřin?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby k nemu nesel, tak to ramsdale bude drzet na noze o to dyl, poprvy sledujes fotbal??

Reagovat
Neon

Letos ano.

Reagovat
frantamlad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Freedo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Euphael

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladino10

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
čolo

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Minister

Pretože inak by tam stál s loptou pri nohe?

Reagovat
Neon

chápu, nějak jsem to nedomyslel, to viš, byla dlouhá noc

Reagovat
Ondiis

KDB dnes po rozhodčím nejhorší na hřišti

Reagovat
John Obi Mikel

Hoďte sem video na ten souboj Xhaka-Bernardo, ať můžu třeba zhejtit city, jak se jim pomáhá.

Reagovat
Minister

do pičeeeeeeee

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
mimi_united

Reagovat
Nizzie

Za tebe bych se styděl, fanoušek United a slaví gól City, ty jsi lidský odpad.

Reagovat
Kuchta

Reagovat
Neutron

Fandit City je totalna picovina, ale ked sa pozries na tabulku tak United pomoze skor strata Arsenalu ako strata City...mozno to myslel z tohoto pohladu.

Reagovat
Nizzie

Hele tomuhle jsem nikdy nerozuměl, i kdyby prohra slepic měla znamenat, že skončí nad námi, nikdy jim prostě gól přát nebudu, NIKDY! I kdyby spurs jeli na titul jako city letos a jejich soupeř soupeřil s námi o záchranu a my jeho prohrou byli odsouzeni k sestupu, slepicím přát nebudu.

Reagovat
Neutron

Iba som ti vysvetlil ako to asi vnima adam, nic viac. Ludia su rozni. Chodieval sem typek Old Trafford 7 ci aky to mal nick a z toho co pisal by si povedal, ze fandi hocikomu len nie United a pritom ich mal oblubenych

Reagovat
Nizzie

V pohodě

Reagovat
Nizzie

Já ti zase vysvetlil, jak to mají normální lidí

Reagovat
diastan

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liveral

Škoda no

Reagovat
mithro

meh

Reagovat
Minister

To je tak nefér

Reagovat
mr.Silver

bože

Reagovat
smazaný uživatel

Si spletl fanoušky ne?

Reagovat
Edgewalker

To bylo úplně jasné už od té penalty.

Reagovat
Malresi

Skurvení luckeri

Reagovat
oli9

Ten Rodri je piča ? nechtěl mezi ty fanoušky Arsenalu skočit ?? Měli ho tam jebnout po hlavě něčím

Reagovat
hrundy

Proč za Arsenal ještě hraje holding ? Ten frajer je úplně šílenej.

Reagovat
Edgewalker

Protože raději necháváme nadějného Salibu na hostovačkách.

Reagovat
O.Giroud

lebo vie zidanovku

Reagovat
Diskostu

ešte taky prasak Rodri

Reagovat
Switchback

Zaslouženě

Reagovat
oli9

Hrozně nesympatické mrdky to City

Reagovat
Gelu28

Arsenal by se měl zamyslet sám nad sebou...házet na hráče soupeř bordel....samy jsou tímto bordel

Reagovat
puji

Kdo tam nedodržel offside line? Takhle posrat zápas se jen tak nevidí

Reagovat
Trand

Achjo, Ciity jsou neskuteční luckeři. Celej poločas hrozný výkon a pak taková blbost.

Reagovat
jk

Za tu oslavu by si Rodri zasloužil po čuni.

Reagovat
oli9

čekal jsem že mu tam někdo z diváků jednu střelí

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Trand

Jestli tam šel naschvál jako provokaci, tak ho docela respektuju i když v tu chvíli jsem mu chtěl napálit i přes obrazovku. A není možný, že si spletl prostě sektor hostů? Protože na Emirates je ten sektor hostí takhle v rohu, akorát v jiným.

Reagovat
jk

Nevím no. Když tam řval vamos a c`mon a naproti sobě viděl jen ty fakáče a letící předměty tak mu to muselo být jasné

Emoce v ten moment asi zvítězily nad rozumem.

Reagovat
Trand

Jako já tady na něj skoro řval přes obrazovku, ale na druhou jsem rád, že to takhle vyhecoval a že se toho nebál a provokoval. Emoce jsou fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

FA takhle zkazit naladu hned na zacatku roku diky zmrdi ajeste ta nejvetsi jebka rodri, ktera mela mit redku a asi dve zlute

ale partey nadherny vykon, pro toto se kupoval martinelli mel dat 2 goly, ale parada sledovat, to jak tam leta nahoru dolu po cely zapas.

Reagovat
puji

Reagovat
oli9

jsi ve špatné diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Diskostu

Rodry prečo nieje red ????? za tričko a zato že burcoval fanušikov ???

Reagovat
aramaki

Nestrcil Gabriela do rozhodcu nahodou prave on? https://twitter.com/i/status/1477332432059838470

Reagovat
FCSL

Klasik Arsenal no Xhaka je šnek, nechápu proč si ho držíme v týmu, natož v základu Penalta, redka a Martinelli netrefí prázdnou bránu. A v nastavení rozhodující gol. Tekhle si zkurvit výbornej výkon z první půlky Ted rupnem na Spurs a budem hrát o 6. místo

Reagovat
kaja900

ten Arsenal je fakt k hovnu, oni to neudrží ty 3 minuty a nechají si dát gól zbytečnej

Reagovat
J0EL

To je tak nespravodlivy vysledok ze az klasika u nas. Nevadi, ten tim ma na ovela viac a po dlhej dobe aj buducnost vyzera fajn.

Reagovat
Trand

Silva neskutečnej zmrdeček

Reagovat
mimi_united

City už prakticky s istotou titulu, môžu sa sústrediť na ligu majstrov

Reagovat
avicii

Fandis im aj tam?

Reagovat
oli9

aspon že mají to City kluci i s Adamem

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
kaja900

v lize mistrů jsou nebezpečný jak košík štěňátek vyletí s prvním lepším soupeřem

Reagovat
El Cid z City

Jak dopadla poslední konfrontace s váma?

Reagovat
kaja900

Tak pokud vám stačí jen to že nás vyřadíte.. navíc jste s námi hráli když jsme byli nejslabší za 10 let

Reagovat
El Cid z City

Seš jak ženská.

Reagovat
diastan

Co jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, dnes teda extremne zaslozene

Reagovat
J0EL

Reagovat
Selänne

Reagovat
puji

Zkušený výkon City

Reagovat
DieFohlenBMG

Mahrez

Reagovat
Vánoční owník

Mahrez

Reagovat
Luc-Luc

Za pomoci rozhodciho a kupy stesti, ropnej hnuj

Reagovat
diastan

Suche triko, hnoju

Reagovat
iamek

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
MCFC_8

Dnes objektivne nezasluzene vitazstvo, ale mozno zlate body...je mi luto Arsenalu, ale zabili ich tie individualne chyby

Reagovat
oli9

Reagovat
Front hell

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
čolo

Reagovat
aramaki
Reagovat
Diskostu

Arsenal mi je ukradnutý ale City Prasce čisté snáď sa im nebudú vyhýbať zranenia a zlodeji... Guardiola

Reagovat
Greny

Musím ale uznat že od Arsenalu to byl ukazkove projebanej zápas vlastní blbosti.. Gabriel by měl dostat pěknej flastr

Reagovat
Neon

Škoda. Ale ta hra Arsenalu je čím dál lepší, už jen by se mohli odnaučit darovat goly zadarmo soupeřům.

Reagovat
smazaný uživatel

taky typciky zapas proti silnemu pod wengerom

Reagovat
FCSL

Arteta buduje nieco specialne no

Reagovat
Čenda

Reagovat
iamek

City druhy zapas bez energie a stejne je za 6 bodu. Největší rozdíl oproti zbytku ligy. Arsenal top výkon do doby, kdy přestal zvládat.

Reagovat
diastan

Arsenal si to solidne zadrbal no

Reagovat
iamek

Libil se mi ten váš klid ke konci za stavu 1:1, kdy ti hraci věří, že ta poslední šance přijde.

Reagovat
aramaki
Reagovat
Malresi

Rozdiel oproti zbytku ligy je ten, že im tam padne akákoľvek haluz. Trebars Pool predviedol proti Leicesteru podstatne lepší výkon, no nepremenil nič.

Reagovat
vitasrp

Jako na to, že se tady chvástáme, jak je Premier League zajímavá soutěž a jak je tu x týmů, co mohou bojovat o titul, tak realita je taková, že velmi pravděpodobně počtvrté z posledních pěti sezón se nebude konat vůbec žádný boj o titul. Zatím City ještě teda neutekli na dvojciferný bodový náskok, ale Liverpool přijde v lednu o klíčové ofenzivní hráče, Chelsea má svých problémů dost a City vyhrají i zápas, kde si to absolutně nezaslouží.

Ale v prosinci šlo fakt snad každý 50 na 50 rozhodnutí v jejich prospěch, to je fakt prdel. Dneska dvě kontroly VARu u penalt a oboje v jejich prospěch, proti Wolverhamptonu jim neodvolají penaltu, která prostě nebyla, proti Leicesteru jim po zásahu VARem písknou penaltu, kterou prostě ostatním týmům (proti Maguirovi) nepísknou, paráda.

Jako letos jsem se fakt těšil, že bude jaro hodně zajímavý a vůbec to nevypadá, to mě docela dost mrzí.

Reagovat
vladis271

Reagovat
O.Giroud

Xhaka, Gabriel mohli aspon udrzat remizu

Reagovat
Greny

Jinak jak to vypadá se zápasem Liverpool - Chelsea? Zatím není odloženo ne? Nevím co je pro nás lepší ten tým by potřeboval oddych na druhou stranu ale by se to muselo někdy dohravat a může to být ještě horsi

Reagovat
Bandita_Harry

Arsenal dobrý výkon, škoda toho, ach jaj

Reagovat
diastan

Arsenal ale oproti prvnimu zapasu uplne jiny tym..

Reagovat
Front hell

Taky kromě Tierneyho uplně jina obrana

Reagovat
JessePinkman

Ty rozhodčí v Premier League... to je opravdu masakr. Za co dostal Gabriel rovnou eso, to by mě zajímalo.

Reagovat
iamek

Dostal druhou žlutou.

Reagovat
Greny

On šel ale po druhé žluté

Reagovat
aramaki

https://twitter.com/i/status/1477332432059838470

Prvu zltu udajne dostal za to, ze ho hrac City strcil do rozhodcu.

Reagovat
martin.b

Když už má přijít od Xhaky blikanec, co dává smysl, Silvovi nic neudělá Fotbalista je Bernardo skvělej, kokot ještě větší

Reagovat
r.mrazik

Anglický rozhodčí a jejich VAR je totální joke...

Reagovat
Golasso

Ten Watford, to jsou dobrý lopaty . Většina z nich vypadá, že jim zavazí balon

Reagovat
SpecialOne

Ten Royal podporuje útok výborně, více než Reguílon. Ještě zlepšit centry.

Reagovat
Cobra

Co z toho, když většina jeho centrů skončí u protihráčů.

Reagovat
jk

Ty centry vypadají, jako že to tam chce prostě jen kopnout, to nemá ani snahu letět směrem k hráčům Tottenhamu.

Reagovat
vicinda07

Jj, ten chalan dobre beha, lem ho naucit kopat do lopty, to sa profi futbalistovi hodi

Reagovat
vicinda07

Watford je s Norwichom momentalne najslabsi team v PL a my hrame s tromi stopermi, dvoma nekreativnymi DM a oba WB sice vyrazne podporuju utok ale maju na svedomi presne 0 presnych centrov... Hrozne, poslal by som tam Ndombeleho, najskor nieco vymysli on

Reagovat
jk

Dele za Hojbjerga pls.

Reagovat
vitasrp

Ty krávo ten sudí On si z nich udělá prdel, běží do vápna, může střílet a on odpíská faul. To jsou zoufalci tyvole.

Reagovat
vitasrp

Jako proč prostě, mohl ho nechat vystřelit a pokud by to letělo doprdele, písknout faul.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mates_Matesović

On ten zápas vede naprosto strašně, žádnej jednotnej metr a píská strašně necitlivě.

Reagovat
vitasrp

Jak tam foukl ten souboj Reguilona s Kuckou, když se o sebe přerazili mimo balón, to bylo taky skvělý.

Reagovat
SpecialOne

Proč to zakopáváte

Reagovat
SpecialOne

Tohle na krátko

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze pokud se tyhle hovna, kdy si hrac kopne balon do prdele a golman ho sunda uz nepiskaji jako penalta tak ok... ale tohle by jinak byla jasna ne?.

Reagovat
O.Giroud

Ale ved to nekopol do prdele stale bol v hre. Fakt nechapem borec pri videu musi spat.

Reagovat
smazaný uživatel

No ukopl si to smerem k praporku ne? Do prdele z tutovky ..ale musel, protoze do nej Lloris sel jak debil.

Reagovat
O.Giroud

Ale neukopol si to tak aby uz nemal sancu pokracovat v hre nechapem fakt, ze na toto neupozorni rozhodca pri videu. Ale asi spi aj ked na druhej strane by som sa mu necudoval

Reagovat
jk

Možná to dokonce bylo dřív a šel domů. To bylo za trest sledovat…

Reagovat
O.Giroud

fakt nudny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ne, že bych si pamatoval, kdy jsem naposledy viděl nějaký celý fotbalový zápas (už mě to moc nebere), ale kouknul jsem na highlighty dnešního zápasu Arsenal - City a pak tady do diskuse a žasnu. To už je ten sport fakt na takovém dně, že místo aby se řešilo, zda ten penaltovej simulant (Silva?) dostane flastr pět nebo deset zápasů, tak se tu řeší, jestli ho náhodou nezatáhli prstíčkem za dres nebo jestli ho "nepodkopnul" a nebo jestli padal nebo nepadal jak dement příliš brzy?

Ještě víc nechápu, že se tady najdou snad i fanoušci Arsenalu, kteří jsou schopni sklopit hlavu a uznat, že tohle se má prostě pískat. Ne, že bych byl nějak zaujatý vůči jednomu nebo druhému týmu, já vůbec Anglii nesleduju, vlastně fotbal všeobecně jen sporadicky, ale musel jsem se tady trochu vyzvracet, protože je mi z toho sportu celkově fakt smutno. A to jsem ho dřív dost žral. Posunulo se to dost špatným směrem, alespoň podle mě.

Reagovat
Coutinho10

to pred par minutama mozna klidne mohla bejt podle opakovacky penalta pro Watford...skoda

Reagovat
Liveral

Podle mě teda 100%, netuším to zas u toho VARu vytvářejí

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Horcmen

napřed kopl balon Llorisovi do rukavic, takže bohužel ne

Reagovat
Coutinho10

ja to bral tak, ze nejdriv kopl do mice a pak mu tam skocil Lloris, ale jestli se bere to, ze kdyz si predkopnes mic do brankare, kterej te zastavi, tak ok

Reagovat
Horcmen

kdyby si předkopl balon někam do háje a Lloris ho sundal, tak je penalta, ale balon kopl do Llorisových rukavic a pak letěl pryč, takže nic... tak nějak je to teď nastavené

Reagovat
Coutinho10

aha ok, dobre...dobry pro priste vedet

Reagovat
smazaný uživatel

Přišla mi dost pískatelná. Napadá mě, že ještě hráč Watfordu mohl být v offsidu, tak to VAR nechal.

Reagovat
Coutinho10

Kuco

Reagovat
O.Giroud

nabuduce radsej Cucho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Acquanni

No, tak jestli to byla fakt penalta od Llorise, což teda tak hodně vypadalo, tak to teda hezký nový rok od sudích fandům Arsenalu. V jeden den takový vlastní zápas a ještě se zachrání prdel Spurs, no potěš. Mohli jsme utéct a místo toho tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj my sme mali kopat penaltu po faule na Kanea.

Reagovat
Cobra

Po jakém faule?

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že myslí to držení ve vápně v prvím poločase.

Reagovat
iamek

Kane hrál?

Reagovat
jk

Kane nevím no. To už bych radši viděl pískat to držení Kucky na Diera.

Reagovat
O.Giroud

No Ranieri sa tam drzi uz dost dlho

Reagovat
REPLIKATOR

Ranieri je sráč. Kromě té haluze s Leicesterem, kde jenom těžil z práce Pearsona, nic pořádně nedokázal.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
oli9

Snad ten Watford spadne

Reagovat
iamek

Kucka na pana

Ten Lloris, ale jasná pencle ne?

Reagovat
Coutinho10

podle ocekavani

XI | Fabianski, Coufal, Diop, Dawson, Johnson, Rice (C), Souček, Lanzini, Benrahma, Bowen, Antonio

SUBS | Areola, Ashby, Fredericks, Masuaku, Noble, Kral, Okoflex, Vlašić, Yarmolenko

Reagovat
jk

Krásně emotivní vstup do nového roku. Spurs dá v nastavení gól ze standartky (!) a woolwich prohraje gólem těsně před koncem

Reagovat
Acquanni

Samozřejmě musíš být rád, výhra a ztráta rivala, ale nazvat dnešní likvidaci fotbalu a fair-play krásně emotivní je fakt smutný, ale tak užij si to, asi nemáš nic jinýho Hezký nový rok!

Reagovat
jk

Likvidace woolwiche nemá s likvidací fotbalu nic společného, kolego.

Reagovat
Acquanni

No, já si taky užívám, když Spurs dostane na budku, o tom ta rivalita je, ale tohle bych si teda neužil ani kdyby se to stalo Vám, to je níž než dno si tohle užívat. Ale jak jsem řekl, užívej, kolego.

Reagovat
Front hell

Když si tady člověk vzpomene na ten tvůj fnukot ohledně jasného ofsajdu a faulu v minulém kole,tak je teď to tvoje vyjádření docela úsměvné

Reagovat
jk

Ty situace se Saints byly předmětem diskuze i jinde než na EF, úplně stejně jako zákrok Edersona. Ale likvidace fotbalu, lol Přitom vám ten zápas podělali především Xhaka s Gabrielem.

Reagovat
Front hell

Ale já se tady na rozhodčího nikde nevymlouvam,ani jedním komentářem vím kde jsme zápas prohráli.

Reagovat
jk

No já o rozhodčích na Emirates taky nic nepíšu

Vlastně v kontextu toho, že mi prohra woolwiche proste udělala radost ani tvůj post moc nedává smysl

Reagovat
Front hell

Mi se jen strašně líbí ten přechod z fňukaní do posmivání

Reagovat
jk

Ale já se tomu, že jste si prodrbali slušně rozjetý zápas se City fakt neposmívám, i když bych určitě mohl

Reagovat
Front hell

Tak jo.

Reagovat
Nizzie

Cry more pls.

Reagovat
Nizzie

Od něho je vše úsměvné. Tomu chudákovi se ani nejde nesmát. Ale tak zase to chápu, každou příležitost pro radost musí využít, a když konečně porazili silnější tým, tak o to víc. Moc důvodů k radosti jinak nemá víš co.

Reagovat
jk

Nojo, potrefená husa

Reagovat
Nizzie

Něco nového tam nemáš? Toto je už staré

Reagovat
bbbauch

Likvidace fotbalu tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten PL standard rozhodcov sa neda pozerat. Ta liga je v pici

Reagovat
SpecialOne

Hlavně pískají pořád ti stejní a bez postihů. Taky by nebylo na škodu, aby měli kluby možnost aspoň jednoho rozhodčího vetovat.

Reagovat
jk

A Mike Dean by byl bez výplaty…

Reagovat
VTID94

Ten c*rak by bol smetiar max.....

Reagovat
SpecialOne

No, za Chelsea bych byl pro Taylora.

Reagovat
VTID94

Vau tak posledné správy Firmino, Tagliafico a Coutinho.... Hmm a Luiza chce Arsenal.... Stevie povedal že sa máme na čo tešiť

Reagovat
DieFohlenBMG

ten toho nakecá

Reagovat
O.Giroud

Stevie si dobre vybral

Reagovat
Coutinho10

Antonio

Reagovat
Coutinho10

wow Lanzini

Reagovat
PhilipS

ty krávo. West Ham je láska

Reagovat
Bayern +

Reagovat
O.Giroud

to prejde

Reagovat
Bayern +

Lanzini pokial nastúpi v londýnskom zápase tak je z neho De Bruyne

Konečne hráme futbal z minulej sezóny, dúfam, že to udržíme. Obrana CP je hodne labilná, to by som ani nepovedal...

Reagovat
DieFohlenBMG

To je penalta

Reagovat
Horcmen

Bowen asistence

Reagovat
Coutinho10

aspon tak

Reagovat
Coutinho10

parada Lanzini

Reagovat
Bayern +

Učebnicová ruka Milivojevića a ešte bude rozkladať rukami, to je kus blba

Lanzini perfektne kopnutá - 0:3

Reagovat
Svatej

Lanzini hraje ooravdu zase podhrota nekde a Soucek niz? Premyslim, ze Soucka vykopnu a vezmu prave Lanziniho ve fante

Reagovat
Bayern +

Áno tak. Souček hrá už takmer klasické DM (box-to-box je už skôr Rice). Lanzini teraz bude hrávať pravidelne, pretože Benrahma ide na Afcon.

Reagovat
REPLIKATOR

West Ham

Reagovat
PhilipS

Trochu mi dělá starost Johnson dozadu. Ayew ho trhá. Navíc je na žlutý. Radši bych tam dal Masuaka bez karty a nějak to dokopal. Skóre snový a trochu nezasloužený. Nezlobím se

Reagovat
REPLIKATOR

Lanzini

Reagovat
Horcmen

Neuvěřitelné, že West Ham ještě drží nulu.

Reagovat
PhilipS

Chjo

Reagovat
Coutinho10

no fuj, malem ztraceny 3 body...

Reagovat
Tony Stark

Dnes prosím o neprehru Liverpoolu

Reagovat
Bandita_Harry

Modrakov musíme rozbiť

Reagovat
oli9

Dnes to na vidím na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Lukaku?

Reagovat
John Obi Mikel

Vypadá to, že spíš nebude, pokud ty spekulace nejsou mindgames.

Reagovat
iamek

Romelu Lukaku is not in Chelsea squad for visit of Liverpool. 28yo striker at centre of controversy in recent days after release of unauthorised interview in Italy. #CFC will now be without £97.5m summer signing for huge #LFC game

Reagovat
OliKahn

Uprimne, ja bych ho dal od zacatku. At se po tech vyjadrenich ukaze. Mozna by to byl pro nej nejvetsi trest.

PS: nicmene to co hraje Tuchel se me moc nelibi…

Reagovat
RKBoy

posadiť na tribúnu na niekoľko zápasov a nasadiť až kým sa neospravedlní manažérovi, spoluhráčom, klubu a fanúšikom.

je mi jedno koľko stál, je mi jedno koľko mesačne berie a či je to jeden z top útočníkov v europe, nikto nie je väčší než klub a za takéto neprofesionálne, detinské a úbohé správanie musí niesť následky.

Reagovat
Svatej

Reagovat
bunnovv

Neskutečně mě to nasralo, nejradši bych se ho zbavil uplně

Reagovat
mul

Pre Chelsea by bolo ideálne, keby Real kúpil Mbappeho, lebo okrem PSG asi nie je klub, ktorý by teraz zobral Lukakuho.

Reagovat
Svatej

Reagovat
C-M@ster

Omluva nebude, dřív si vybrečí přestup.

Reagovat
Nuno čomes

Tobě to být jedno může, ale klubu asi ne. Hráč za takové prachy na lavičce nebo na tribuně, to je sen

Reagovat
John Obi Mikel

Ten se neomluví, to už se spíš urazí a bude chtít odejít už teď.

Reagovat
RKBoy

nech, takýchto hráčov nepotrebujeme.

Reagovat
Maximm9

Dnesek snad ani nechci videt. Bude to hra na jednu branku. Live si nas povodi jak male kluky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě vyhrajete 2-1

Reagovat
Hurrikane

í zprávou ale je, že by v sestavě neměl chybět uzdravený stoper Thiago Silva. V táboře hostujících fotbalistů bude chybět trojice nově nakažených hráčů, jejich identita však zatím není známá. | Beztak jeden z nich je Salah..

Reagovat
Svatej

Jen si to pěkně na tribuně užij ty chcipaku, doufam v nějaký pěkný bannery

Reagovat
Svatej

Jinak bracha zurnalisty, co delal ten rozhovor, vypálil ven i off record komentář, ze by se Lukaku nejraději vrátil okamžitě

Reagovat
Nuno čomes

A kam by se vracel? Inter v momentální situaci by za něj nedal ani 20, proto ho v létě při první příležitosti prodal (to nemluvím o tom, že odešel na první dobrou s jeho velkým zájmem). A fans mají jasno

Reagovat
Svatej

No....Naštěstí nejsme jediní bohatí idioti

Reagovat
Nuno čomes

Tak se vrátí do United no

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Talker

Osobně bych Lukaka nechal hrát, přece jen je to doma a fanoušci by mu mohli dát vědět, co si myslí o jeho rozhovoru. To, že ho Tuchel nenominuje, tak ho nejen potrestá, ale i trošku chrání, aby opadly emoce. Kdyby hrál, tak si posype hlavu popelem spíš, než absence v jednom/dvou zápasech.

Každopádně vzhledem k těm všem zraněním, covidu, Lukakovu rozhovoru a spekulacích o odchodu Christensena, Rudigera (a azpiho) si myslím, že vyhrajeme 1:0.

Reagovat
Talker

a ještě "odvážný" tip - podle mého dá gol jeden z obránců. Tipl bych Chalobaha po rohu nebo alonsa z nějaké random střely.

Reagovat
Svatej

Z druhy strany by to bylo nasrani do huby fanouškům. Nemůžeš se takhle vychcat na klubovej dres, mirit primo na znak a hned dalsi zápas hrát jen proto, ze by bylo hezký, aby si na tebe nekdo zabucel..

Reagovat
Talker

Hele obě varianty jsou na hovno, ale za to si může Lukaku sám. My vlastně taky, protože jsme si přivedli "baby".

Reagovat
Svatej

Jo, kdyz jsi u toho,. vzpomnel jsem si, ze prezdivku Big Rom chci zamenit za neco prave detinskyho a zapomněl jsem na to, tak diky za připomenuti

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Nějak ho oslovovat musim a Big Rom evokovalo fyzickou i mentální dospělost.

Reagovat
jk

Big trouba?

Reagovat
Svatej

Dam to do seznamu

Reagovat
smazaný uživatel

On už to bude mít u fans hrozně těžké když nastoupí kdykoliv takže tohle je asi jedno, bude muset dát ve zbytku sezony aspoň 20 gólů aby si to aspoň trochu vylepšil

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Agent z Melmacu

Liverpool nedá gól? to ťažko

Reagovat
John Obi Mikel

Minule ho taky dali jen ze skandální penalty

Reagovat
Remt

Nezacinej prosím zase s tím že vyplácnutí míče z brankové čáry je dle pravidel a mělo by se to pouštět

Reagovat
avicii

Reagovat
spider_8

Mně se líbí jak se u nás během několika týdnů dokáže překlopit období, kdy jsme absolutně na vrcholu, všechno šlape, máme kádr vyřešený na několik sezon dopředu, do období kdy jde všechno absolutně do sraček

To podle mě žádný jiný klub neumí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Ale povedlo se nám to druhý rok po sobě.

Reagovat
spider_8

Joo, mne prijde, ze to je kazdy rok I kdyz letos je to extrem.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cristiano.K.

týden jsem tu nebyl, co řekl kde Lukaku?

Reagovat
mimi_united

Lukaku môže kľudne odísť, on si stále nájde dobrý klub. Inter by ho bral hneď, ale aj taký Real alebo Bayern už muslia pomaly myslieť na svoje stárnuce útočné esá

Reagovat
oli9

V Bayernu musi5 ten hráč mít taky trošku charakter a být rozumný, ne taková nerizena střela

Reagovat
Agent z Melmacu

a takisto sa nebudú prispôsobovať malému decku a určite mu nedajú taký plat.

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Inter za něj ty peníze nedá.

Reagovat
smetos

Diky Romelu, fanta dal krvaci

Reagovat
Maximm9

2,85 na Liverpool je celkem hrich nevsadit v momentalni situaci

Reagovat
Svatej

Z druhy strany my sice ztrácíme, ale prohrali jsme jedinej z posledních 20 zápasů

Reagovat
John Obi Mikel

remíza

Reagovat
avicii

Véd nám pribudli ďalší hráči s covidom plus tiež dnes bez Kloppa

Reagovat
Maximm9

Jak tak posloucham oba tabory, tak asi kazdy bude spokojeny i s bodem

Reagovat
Greny

A my máme co? Oba krajní beky out, Lukaku si hraje na primadonu, Christensen out, Werner, RLC taky , u Silvy těžko říci a ten náročný program se na nás podepsal plus Jorginho a Kante nejsou taky zcela ok ...

Reagovat
avicii

No sme asi na tom podobne resp. ú nás sa uvidí až podľa zostavy lebo neboli menovaný hráči s covidom

Reagovat
Greny

Bych se nedivil kdyby to byl Salah, Keita a Mane a nemusíte je poustet

Reagovat
avicii

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson chyběl na trénincích

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Greny

Já bych ho nabídl Newcastle a souhlasil klidně s 50 v librách.. a může jít když se mu u nás nelibi

Reagovat
kissak

No jo u nás by byl šťastnej, to je fakt.

Reagovat
John Obi Mikel

“Lukaku na situaci reagoval špatně. Má pocit, že o nic nejde a že to brzy přejde. Nepřijímá odpovědnost ani nemá pocit, že by řekl něco špatného/nesprávného” --- Simon Phillips

Reagovat
supporter

Jaky agent...

Reagovat
oli9

ale k němu to tak nějak sedí

Reagovat
Svatej

bye

Reagovat
Whitemedia

[NBCSportsSoccer] Lukaku to Tim Howard : “I can’t say too much. The situation is hot. I have another meeting on Monday. After that, I can say more”

drž hubu

Reagovat
Greny

Strasnej dement

Reagovat
Remt

Nechápu jak se tohle může stát. To v létě strašně moc chtěl do Chelsea a za půl roku chce strašně moc pryč? Chelsea za něj dá takovou raketu a on chce po pár měsících utéct. Copak to hraci neciti žádnou zodpovědnost?

Reagovat
vitasrp

Jako to je úplně směšný. Hlavně on byl od půlky října prakticky až doteď zraněnej/v nedostatečný zápasový kondici, tam není vůbec nic, co by pro něj trenér či klub mohli udělat navíc.

Když teda neberu prkotiny typu že si to za 1,5 měsíce ještě kompletně nesedlo nebo že se Tuchel neposral a nezačal kvůli němu hrát striktně jenom 3-5-2, protože tak to nefunguje, že jo.

Reagovat
Jackmaker1989

Nech sa zbalí a vypadne kokot. Nič v Chelsea nedokázal a ešte si bude otvárať hubu, zmrd. A to sme tu kritizovali Williana za 2-ročný kontrakt a podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co mu ta schůzka přinese, ale já být Chelsea tak ho vyměním s Tottenhamem za Kanea

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
jk

A Deleho by nechtěli?

Reagovat
EXoRcIsT

on je presne ten typ cloveka co ta naserie ale nechces to uz hrotit tak mu povies nech je ticho a necha to tak ale on nesklapne a vsetko este viac vyhecuje

Reagovat
vitasrp

Ten idiot bude snad vážně chtít odejít ne? On se mi snad zdá

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

normálne agent Lukaku

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hlahart

Reagovat
iamek

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez skončí si myslím

Reagovat
Zaschrona

Neskončí, právě dostal možnost utratit 20 mega liber za levého beka, když potřebujeme nutně hlavně pravého...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GODfrey

A práve preto dal do základu dneska radšej dvoch

Reagovat
Zaschrona

A oba hrají strašně...

Reagovat
GODfrey

, to je zlý sen , my sa toho Benitéza nezbavíme ...

Reagovat
John Obi Mikel

Digne pujde k nam

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
iamek

Reagovat
martin.b

Zcela identický zákroky, na Jotu 2 týdny zpět a na Gordona před chvílí… verdikty anglických rozhodčích jak jinak, než opačné

Reagovat
O.Giroud

Tak su to ludia, nie naprogramovani roboti.

Reagovat
martin.b

Souhlasil bych, kdyby nebyl VAR. Ještě horší je, že odpískají jen ten zákrok, u kterýho nedošlo k zabránění golové šanci

Reagovat
O.Giroud

bohuzial s tym VARom to cloveka akurat viac nasere.

Reagovat
Remt

Teď jsem tu situaci viděl. Jak říkáš. Obránce jde do těla, zezadu, bez možnosti hrát míč. Za mě pokud má být toto penalta, pak i ten zákrok na Jotu. Ale bohužel.

Reagovat
Zaschrona

Věřit Rusům, začátečnická chyba.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tieto šovinistické kecy od ľudí, pls . No, väčší zmysel dáva verzia Rusákov, keďže "Verzia, že ich nepustili späť na palubu, pretože si ich pomýlili s našou posádkou, je jednoducho smiešna. Každá delegácia má určitý počet ľudí, vstupenky nie sú bezmenné, naše mikiny majú rôzne logá a nápisy, pomýliť si tímy je jednoducho nemožné. Ak by sa Česi správali, tak ako tvrdia, pustili by ich späť."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Akorát, že vůbec. Pokud by měli pravdu Rusové, pak nedává smysl, proč Finové odletěli domů.

Reagovat
oli9

Hlavní stížnost byla, že někteří hráči neměli správně nasazeno masky,“ potvrdil Zubov s tím, že mladí ruští hokejisté nebyli podnapilí. „V našem týmu nebyl žádný alkohol. Všichni hráči se chovali normálně, dodržovali pravidla. Ne všichni kluci sice umí anglicky, možná že ne všemu rozuměli,“

Ruskými médii kolovala informace o jednom velmi opilém finském hráči, který měl na palubě zvracet.

takže vlastně rusáci jako jediní nic jako vždy...Švédi, Češi , Finové , Rusové nikdo nebyl vpuštěn nedělám si iluze že ti naši mladí měli roušky atd... možná někdo byl i nachcaný ale už vidím rusáky jak jsou v tom nevině

Reagovat
vladis271

je to kravina. Za rúška by ich nevykopli z lietadla. Vykopli by ich avšak ak by ich po upozornení odmietli nasadiť a tam to už smrdí alkoholom. A o čom sa tu bavíme, lož je ich pracovná metóda.

Reagovat
oli9

Reagovat
oli9

https://www.tsn.ca/russian-world-juniors-players-escorted-from-plane-by-calgary-police-1.1740826

jinak kanadská policie to potvrdila TSN kdyby náhodou no

ale tak budeme věřit rusům

Reagovat
smazaný uživatel

To ale neznamená, ze aj česká výprava porušovala pravidlá...

Reagovat
smazaný uživatel

ze česká výprava ne-porušovala pravidlá.

Reagovat
Nizzie

Ty jsi hodně jednoduchý jedinec-

Reagovat
Čenda

Napíšeš falešní Češi a o koment níž odsuzujes sovinisticke kecy od lidí. Konečně nas všechny tady chápeš tedy, proč tě odsuzujeme? Snad největší pokrytec tady, hošku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak nemáš IQ 70, verím tomu, že chápeš, koho tým myslím...

Reagovat
Čenda

To by správný křesťan nikdy neřekl.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Kamil, to nemyslíš vážne

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Čenda

Slováci, ti věřili i nacistům.

Reagovat
oli9

v 68 nás rusáci taky jeli zachránit a osvobodit

Reagovat
Hlahart

lol, věřit šovinistickým kecům od historiků, že nás nechtěli zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

veriť rusákovi môže fakt len idiot.

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand
Reagovat
Vánoční owník

Rusko

Reagovat
Trand

Tady ještě vyjádření švédské sportovní novinářky:

https://twitter.com/svtlehmann/status/1477610737761669128

Reagovat
smazaný uživatel

to moc dôkazov nie je, ale ok, no... Vykázanie len kvôli podobným mikinám znie vtipne, no

Reagovat
vitasrp

Tak Lukaku má za sebou první Drogba moment, akorát teda ten, který bych klidně oželel.

Je to dement. Tak teď poprosím v dalších týdnech alespoň ty výkony Drogby v TOP formě, ať

za to ten rozhovor stojí.

Reagovat
martin.b

Co ten Watford ? Bude potrestán nebo ten hrozící postih od unie byly jen řeči ?

Reagovat
Jackmaker1989

čo sa stalo?

Reagovat
martin.b

Odmítli pustit Dennise a Sarra na ACN

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson Becker, Roberto Firmino and Joel Matip have been ruled out of Liverpool’s clash with Chelsea today after returning suspected positive tests for COVID-19.

To je ta trojice, ze základu jenom Alisson, stejně by hrál Konaté

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino a Alisson sa snáď dajú čo najskôr dokopy. Salah a Mané by mohli dostať covid pred AFCON, aby tam necestovali

Reagovat
iamek

OFFICIAL: Liverpool have confirmed that Alisson, Roberto Firmino and Joël Matip have all been ruled out of the game against Chelsea after suspected positive tests for COVID-19.

Reagovat
smazaný uživatel

Barák na Chelsea

Reagovat
Jackmaker1989

2x za mňa.

Reagovat
O.Giroud

Niekto ma len jeden.

Reagovat
jk

Někdo už žádný

Reagovat
Diskostu

Dnes očakávam klasické poníženie Liverpoolu na SB nejakú tu Penaltu a Redku v prospech Chelsea. 3:0

Reagovat
Greny

S Taylorem tezko

Reagovat
Diskostu

to jed jedno jaky rozhodca pride mi že tuto sezónu ak je možnosť poškodiť Liverpool či United tak to využijú...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jackmaker1989

Vôbec na neho nereaguj. Choď sa pozrieť pod LaLigu čo tam dnes písal.

Reagovat
John Obi Mikel

S náskokem první, ligu mistrů hrající Real je ve větších sračkách než sedmá Barca z evropské ligy.

Reagovat
Jackmaker1989

daj si tabletku už.

Reagovat
REPLIKATOR

totální magor

Reagovat
SpecialOne

Měli byste dát šanci Kariusovi, když je Allison mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ho má shánět po kanálech?

Reagovat
Kixi Syhimour

Kelleher - Tsimikas, Konate, van Dijk, Arnold - Fabinho, Henderson, Milner - Mane, Jota, Salah

Subs: Adrian, Pitaluga, Keita, Gomez, Chamberlain, Jones, Beck, Williams, Morton

Reagovat
cubazi

Ta lavička je pruser ako vždy , dufam že už pridu nejake posily

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim prúser...

Reagovat
John Obi Mikel

Kdo ma ten Covid? Allison, Matip

Reagovat
John Obi Mikel

Uz to vidim nahore

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson Becker, Roberto Firmino and Joel Matip have been ruled out of Liverpool’s clash with Chelsea today after returning suspected positive tests for COVID-19.

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, že je (byl) zraněný Jones i Elliott. Oba by si teď zahráli dost.

Reagovat
Luc-Luc

To bude pruser

Reagovat
avicii

Tak snáď aspoň remiza

Reagovat
oli9

ty vole

Reagovat
Coutinho10

na oziveni nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton je super

Reagovat
Diskostu

Chelsea silná zostava...už vidím jak Alonso si znovu namaže Salaha...

Reagovat
John Obi Mikel

Mendy - Azpi, Chalobah, Thiago, Rudiger, Alonso - Mount, Kante, Kovacic, Pulisic - Havertz

Reagovat
John Obi Mikel

Kepa - Sarr, Barkley, Hall, CHO, Jorginho, Saul, Vale, Ziyech

Reagovat
vitasrp

Ty křídelní obránci můžou být slušný průser, tam bude pěkný rychlostní deficit.

Reagovat
John Obi Mikel

Alonso a Salah, to je skoro stejná rychlost

Reagovat
blade115

... pokud by Salah běžel pozpátku.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Toho Lakaka jsme si měli nechat na ten zápas.

Reagovat
Agent z Melmacu

tam nech si sadne na tribúnu a nech počúva ten pičung

Reagovat
Svatej

Ten je tak tupej, ze by Poolu stačilo vzít nějakou černou sadu dresů a on by rázem hrál s nima..

Reagovat
kvasha16

Havertz uz neraz hral na hrote, to by nemusel byt az taky problem

Reagovat
hitZor

Havertz problém nebude, průser jsou oba WB.

Reagovat
John Obi Mikel

To jo, ale na lávce nikdo

Reagovat
iamek

Osmnáctiletý záložník ve službách Manchesteru United Hannibal Mejbri byl na webové stránce Foot Africa zvolen největším africkým objevem roku. Mladý Tunisan převzal prestižní cenu poté, co pro něj hlasovalo 55,64 % čtenářů.

Už cpát do acka místo Maty, Lingarda atd

Reagovat
martin.b

Čekal jsem teda horší sestavu, když je tým podle Tuchelův slov v rozkladu. Už se ztrácím v těch pravidlech ohledně toho kdo brečí a kdo říká jen fakta

Reagovat
Svatej

Vidis, pritom jednu z těch možností jsi zrovna názorně ukázal

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Whitemedia

Thomas Tuchel on Romelu Lukaku omission to the 5th Stand: “We have spoken, we have spoken twice and he has spoken to the lead players and after that we had to realise it's too close to the match and it's too big.

Reagovat
Salfovic

1:0 Alonso.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Miguel19

Vyhoď ho!!

Reagovat
Coutinho10

Mane se s nim nemazal

Reagovat
John Obi Mikel

Mané

Reagovat
vitasrp

Dobře Mané

Reagovat
Svatej

Wtf?!!??!?

Reagovat
Svatej

To je kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Typek da naprosto zamernej loket protihráči a ty ho stejně budes obhajovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, proto jsem napsal ten příspěvěk kousek pod tebou. Nebuď až tak zaslepený, dík.

Reagovat
Svatej

Je mi vcelku u prdele co za prispevek das pod to, tady jsi jednal jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, ty jsi drsňák. Měl by sis zajít k doktoru ať dokážeš zvládat emoce. Ten facepalm byl samozřejmě pouze jen na to oslovení "kretén".

Reagovat
Svatej

A ty do skolky, jestli mas dojem, ze mi doktor pomůže s emocema, šikulko.

A co to na tom meni?

Reagovat
smazaný uživatel

Zjevně zbytečná diskuze, nevadí.

Reagovat
Svatej

Skoda, polozil jsi facepalmem tak kvalitní základy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mane bude dobra pica.... to bylo na redku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
oli9

Mane aspon ,že naložil tomu zmrdovi, co ten minule předváděl jak se tam pořád válel

Reagovat
hrundy

No to byla klidně červená

Reagovat
martin.b

To je dement tvl jasná redka

Reagovat
Front hell

docela už klasika od maneho

Reagovat
smazaný uživatel

"Dufajme ze do zapasu nevstupi negativne rozhodca..." Hold my beer .

Btw. Splist si Maneho s Jotou... to je panecku lambada O2 guys.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané by si zasloužil posadit. Jedině dobře, že odjíždí na AFCON. Tady to mohla být v klidu červená karta.

Reagovat
oli9

tak zatím si nepřihrajeme na 2 metry

Reagovat
ajouki

Mané potřeboval stihnout dřívější letadlo na AFCON? Proč ho Taylor nevyhodil, vždyť moc dobře věděl co dělá. Pro fanoušky Arsenalu ukázka, co je špatné rozhodnutí rozhodčího.

Reagovat
Svatej

My jsme fakt nejnebezpečnější sami sobe

Reagovat
Gareth Bale 11

Pulisic.

Reagovat
MCFC_8

Pulisic

Reagovat
vitasrp

Já na Puilišiče fakt nemám nervy

Reagovat
vitasrp

To je prostě jasnej gól u 90 procent ligy, jenom v Chelsea to 90 procent hráčů zamrdá.

Reagovat
Miguel19

Klasika.

Reagovat
John Obi Mikel

Pulišič

Reagovat
Kixi Syhimour

Arnold

Kelleher

Reagovat
Svatej

Bez do prdele, bez kurva do hajzlu uz

Reagovat
Svatej

Arnold tvoří fakt lip jak James

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kixi Syhimour

Chalobah je stejně nejlepší

Reagovat
Svatej

Chalobah > Arnold

Reagovat
Luc-Luc

Co tam Trent vymysli, to musi letet do autu

Reagovat
iamek

Chalobah je naprostá silenost

Reagovat
iamek

Proč tam nešel nohou?

Reagovat
ACSMan

Nohou by to dávala stará generace stoperů, mladá generace už hraje jiným stylem

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Chalobah Druhá hrubice

Reagovat
vitasrp

To je neuvěřitelný, fakt neuvěřitelný, fakt běžte všichni doprdele

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooollllll jooooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Arnold co zase vymyslel

Reagovat
pospec7

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Gareth Bale 11

Proc to hlavickoval?

Reagovat
Svatej

Jak jinak. Hrac, co ma byt venku

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
iamek

Teď to vidim poprvé a wtf jen žlutá za tohle?

Reagovat
Svatej

taylor je mega kunda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Saaaaaaaaaaaaaadioooooo

Reagovat
Minister

Reagovat
Mimalu

rozdíl mezi Manem a Pulisicem no...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SpecialOne

To je debil...

Reagovat
oli9

Chalobah Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Do pici co je to za zapas

Reagovat
MCFC_8

Jedni lepsi ako druhi Ale remiza by bola najlepsia

Reagovat
vitasrp

Liverpool do zápasu vstoupí hrozně, máme skoro všechny odražený míče, máme tutovku jak kretén a prohráváme, samozřejmě.

Reagovat
hrundy

Tak pro nás to byla druhá dá se říct tutovka, ale hrajem hrozně to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten rozdíl, když tam máš Pulišiče a Maného..

Reagovat
Svatej

skroo totozna situace

Reagovat
smazaný uživatel

No to bych zrovna neřekl. Mané zadrbal za poslední měsíc snad každou šanci.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Luc-Luc

Ten Chalobahje zrzalej na vystridani

Reagovat
Kixi Syhimour

Nebudu lhát, nečekal jsem, že to dá

Reagovat
martin.b

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Coutinho10

to neni Jota

Reagovat
bunnovv

To by neudělal borec z okresu kurva, to není normální

Reagovat
vitasrp

A Chalobah se po tom návratu ze zranění úplně sesypal, už proti AV byl hrozný

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodčí

Reagovat
REPLIKATOR

MANÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Nedáš - dostaneš. Takto se dělá klika golmanovi

Reagovat
oli9

tohle asi nejde pochopit, když ti letí balon na uroven kolen a ty tam jdeš hlavičkou a lehneš si k tomu

Reagovat
Squinty

to je zápas tpč

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Minister

To vyzerá, že polovica hráčov z oboch tímov je ešte ožratá zo silvestra

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Luc-Luc

Hrajem strasne ale, nevime podrzet balon

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako ta záloha je příšerná už teď

Reagovat
Coutinho10

Milner super nasazeni, dobre je blokuje

Reagovat
LeonardoUžoa

Fskt Chelsea toto. S trapným liverpoolem to takhle trapošit. Okmažitě srovnat.

Reagovat
Svatej

Mane znova zkouší kic z niceho, to je taková chcanka

Reagovat
oli9

Milner nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, ale neni to prehnany pri kazde zmince Milnera zduraznovat, ze je mu skoro 36 let? Je to az takovej mindfuck really?

Reagovat
Svatej

Mit misto Azpiho na hristi Jamese, tak tu jejich levou stranu naprosto zdemolujeme. Tam je prostoru tri prdele

Reagovat
ACSMan

Teď už si na karty nemají co vyčítat, oba mohli být venku

Reagovat
Svatej

Reagovat
iamek

První trefil balon a ještě stáhl nohu. Tohle bylo max na žlutou.

Reagovat
oli9

no na žlutou to bylo

Reagovat
SpecialOne

Co že nejhorší rozhodčí v PL nedal Puldovi redku?

Reagovat
Svatej

Potrebuje, aby Chelsea nedala gol. Je lepsi ho na hristi nechat

Reagovat
hrundy

Cítím v tom ironií, ale klidně ji taky mohl mít

Reagovat
vitasrp

Tohle absolutně není na červenou tyvole

Reagovat
hitZor

Já bych se i hádal, jestli to vůbec byl faul.

Reagovat
vitasrp

Dal si špek, to jo, ale pak jdeš do skluzu a normálně odkopneš balón výrazně dřív, než soupeř, který tam pak vletí a napálí se o tebe. Lampard za tohle dostal v roce 2009 červenou na Liverpoolu, ale asociace to pak zrušila, že to byla špatně udělená červená.

Faul a žlutou ještě beru, ale červenýho tam fakt nebylo nic.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Side

Jak si kurva takovy veci pamatujes

Reagovat
vitasrp

jsem byl tenkrát nasranej jak kráva, tak proto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
hrundy

Jako spíš nebylo, ale psát absolutně je celkem mimo ... Prostě nemůžeš zahrát míč a myslet si, že můžeš beztrestně soupeři zajet do kotníku.

Reagovat
Svatej

Kdyz podobne dojel Milner, problem s tím ten plesatej zmrd neměl

Reagovat
pospec7

Reagovat
Kixi Syhimour

No

Reagovat
kvasha16

ty vole ten Pulda

Reagovat
diskoschlampe

zralej na vystřídání

Reagovat
vitasrp

To rozhjodování těch debilů, já na to nemám. Faul na gólmana jo, však se tam prostě zhroutil

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je snad největší hloupost, co rozhodčí předvádí.

Nechápu, že se pouští ofsajdy a nechává se dohrávat každá akce a nenechají dohrát třeba takovouhle akci a potom si ten rádoby faul neprohlédnou na videu. Pak by s tím hráči přestali.

Reagovat
Svatej

Prdele prace, uz byl mimo vapno, nema bejt kurva chranenej a faul to nebyl

Reagovat
iamek

Udělal to stejne jako to děla 90% obránců. Tohle mě vždycky naprosto vytaci, protože stačí až sebou majznou a v 99% případech to rozhodčí piskne.

Reagovat
Svatej

Jo....

Reagovat
Gareth Bale 11

Pulisic i Mane uz maji tmave zlutou teda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kelleher , rozhodčí

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Alonso dpc. Tenhle zapas me sere kazdou minutou

Reagovat
SpecialOne

To těžko, Salah dál na SB gól Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

V PL neni vetsi tryhard nez Azpi. Ten bonzoval ucitelkam uz ve skolce, kdyz nekdo nesnedl vajickovou pomazanku. Z toho to sprtstvi a vlezdoprdelactvi uplne strika.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
O.Giroud

hnusak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

on je strašný idiot

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Neutron

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icka

Reagovat
REPLIKATOR

Salah forma

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ty

Reagovat
pospec7

Reagovat
REPLIKATOR

OK to by šlo

Reagovat
oli9

Henderson nedal ještě přihrávku.

Reagovat
Remt

Nemá tu někdo ten zákrok Maneho zákrok že začátku zápasu?

Reagovat
Remt

Tmavě žlutá, zas něco podobného vídám docela často a bývají to zlutky vzdy

Reagovat
Remt

Ale díky l

Reagovat
Nizzie

Však fauloval Azpilicueta pičus. Naběhl Manému do lokta.

Reagovat
iamek

Fantastické zakončení

Reagovat
pospec7

Goooooooooooooooooooool

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeeeeees Mooooooooooooooooo

Reagovat
iamek

Alonso a Rudiger

Reagovat
iamek

Kdybych viděl dvojici Telles - Harry

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooolll Moooooooo

Reagovat
Gareth Bale 11

Otresna obrana.

Reagovat
oli9

Salah

Reagovat
Kixi Syhimour

Foooooooormaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
kvasha16

ale do piče

Reagovat
John Obi Mikel

Rudi kde jsi?

Reagovat
vitasrp

Tohle je od Mendyho hrooozně laciný.

Reagovat
Squinty

gol zadarmo

Reagovat
ACSMan

Salah to udělal dobře, možná teda mohl víc k tyči

Reagovat
vitasrp

Měl hlavně vyběhnout a roztáhnout se.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Svatej

A muzeme vypínat

Reagovat
fenixLFC

salaaaaaaaaaaah

Reagovat
martin.b

Wow

Reagovat
Kixi Syhimour

Nejlepší RB asistence , už mohla být druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přihrávka byla fantastická.

Reagovat
pospec7

Nejlepsi pravy bek

Reagovat
Remt

Mo Salah, Mo Salah, Egyptian king!!

Reagovat
okokolo

Treti misto je taky krasny

Reagovat
Remt

V podstatě já nevidím moc velký rozdíl mezi tím být druhý nebo třetí v Anglii, nebo je v tom nějaký alespoň finanční rozdíl? Myslím že nic zásadního. První budou City tak jako tak

Reagovat
okokolo

Dyt jo. Ja jen ze na tyhle dva proste nemaji.

Reagovat
Remt

To si úplně nemyslím. Chelsea má teď potenciální problém že ji někteří klíčoví hráči odejdou ale jinak má natriskany kádr a mají na to prohánět tyhle dva kluby rozhodně

Reagovat
REPLIKATOR

Salah povodil s lehkostí

Reagovat
LeonardoUžoa

Csaplarova past nastražena. Za půl hodiny sklapne, připravte se.

Reagovat
pospec7

Uz je polocas?

Reagovat
O.Giroud

Salah konecne nieco, evidentne uz hlavou v Afrike

Reagovat
LeonardoUžoa

Wzf mount

Reagovat
pospec7

Mount pekny zmrd

Reagovat
Coutinho10

VAR pojd

Reagovat
iamek

Mount redka jasná ne?

Reagovat
Gareth Bale 11

Mounta bych vylil.

Reagovat
oli9

Mount redka

Reagovat
Kixi Syhimour

Mount

Reagovat
Svatej

Tsimikas je pekna mrdka

Reagovat
Svatej

Me by to nasralo úplně stejne, nesnasim tohle jednani

Reagovat
hrundy

Jasně, všichni mrdky

Reagovat
Svatej

Nenate jich tam mit tolik

Reagovat
hrundy

Za to vy máte tým plnej sympaťáků

Reagovat
Svatej

Libi se mi, jak se držíš pravidel diskuze, první otočka smerem k druhý straně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Unášíš docela

Reagovat
Svatej

Byl bych zvedavej na vas pri takovym dvojzapase

Reagovat
pospec7

V jakym dvojzapase?

Reagovat
Svatej

Uff.....

Reagovat
Remt

Netvrd mi že neustále cítíte křivdu za tu (naprosto po pravu odpískání) ruku, to snad ne. Tambylo vše ok

Reagovat
Svatej

Nemela to byt redka a pecka, to je proste hovadina...

Reagovat
Remt

To jsi se zbláznil a co to podle tebe mělo bejt když zabranis míči jít do branky rukou? Co jiného měl nařídit? Vy jste tak zaslepení panebože občas

Reagovat
Svatej

Vidis, pro me jses zaslepenej ty, tuhle diskuzi opakovat nemusime, uz jsme se neshodli tolikrát, ze tezko zmenime vysledek diskuze.

Reagovat
Remt

Nemusíme, podle tebe měl říct rozhodčí V pohodě Reeci, mě nevadí že si míči kterej šel do branky zabránil rukou, to je v souladu s pravidly

Reagovat
Svatej

Jojo, protoze penalta a zluta je málo za neco, co se furt nemuselo od stehna odrazit primo do brany a tím pádem neslo o jistej gol

Reagovat
Svatej

Zároveň*

Reagovat
Registrujisejenproto

Je to kreten, breci presne od te doby

Reagovat
Svatej

Bee?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

tys byl vždycky piča no

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Front hell

Reagovat
Remt

Reagovat
vilp

Akorát kdyby tam po tom kopu zahrál divadlo, tak Mounta vyhodí.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
samson192

tak to zahral už predtým, keby pokračoval tak je za väčšieho kokota

Reagovat
Svatej

To rozhodne, ma na sobě správnej dres. Azpimu tahle magie nestačila

Reagovat
Registrujisejenproto

Bee

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
avicii

Tsimikas mrdka, Mane von... Mount chudáčik vyprovokovany? Kvalitne si tu ulietavas, ešte furt nie triezvy?

Reagovat
Svatej

Po tomhle zápase určitě nebudu.

Tsimikas mu mimo hru záměrně blokoval možnost náběhu, ja tohle ve fotbale nemůžu vystát a neni to skoro nikdy trestaný. Na místě Mounta mu napalim

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
bbbauch

Reagovat
MCFC_8

Mount nezvladajko

Reagovat
SpecialOne

Mounta a Azpiho to aspoň sere

Reagovat
smazaný uživatel

On nejde ven

Reagovat
bunnovv

Tak pokud nedostal červenů Ronaldo proti vám tak nemohl ani Mount

Reagovat
Svatej

Srovnávat nakopnuti Ronalda s timhle otrenim, tpč

Reagovat
vitasrp

Pulišič o dvě třídy horší hráč, než když přišel.

Reagovat
hitZor

Tsikmikas Žlutá za faul, žlutá za simulaci a měl být venku..

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

No to počkej, pořád do něj kopnul když ležel na zemi:D jak toto může být simulace?

Reagovat
hitZor

Kopnutí sem teda fakt neviděl, jen strčení do ramene, ale simuloval po té srážce. Mount mu narazil do těla, ale Tsimikas se začal svíjet a držet za obličej. Po tom strčení vyskočil jak čertík z krabičky a najednou mu nic nebylo.

Reagovat
oli9

a tos vážně neviděl to kopnutí na zemi nebo ze sebe děláš jen pitomce ?

Reagovat
hitZor

https://twitter.com/idelsilva27/status/1477687471680983045?s=21

Ok, pořádně to teď vidím znova a tohle mělo do kopnutí fakt daleko, Tsimikas se mu tam jen přetočil tak, že mu ramenem narazil do holeně.

Reagovat
Svatej

Reagovat
oli9

jako kopnul ho, oni se tam okopávají a zduchají pořád..ale červenou bych za to nedával

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Milner skvelej dnes

Reagovat
Greny

To byla úplně v klidu rudá pro Mounta

Reagovat
hitZor

Za postrčení do ramene?

Reagovat
oli9

Reagovat
Svatej

ses úplně posral

Reagovat
avicii

Tak nejak, spoločne ste sa

Reagovat
Neutron

si snad necakal, ze Svatej pojde proti sexy Mountovi, nie?

Reagovat
Side

Jako za co tvl, vam tady taky uz uplne mrdlo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Zluta pro Tsimikase za bránění ve hře, Mount ve výsledku neudělal nic na redku

Reagovat
Remt

Co se tam stalo? Kopnul ho? Kam? To bylo do lokte nebo hlavy? Každopádně něco z frustrace/oplácení to asi bylo že?

Reagovat
Vánoční owník

Tak co, Tuchel out?

Reagovat
Svatej

Neuvěřitelný, zr to budu ja,.kdo se ho první zastane, ale ne. Mel by zůstat.

Reagovat
kvasha16

nie

Reagovat
okokolo

A s nim cela Deutsche Simulantenbande

Reagovat
spider_8

Jako on za tuhle situaci absolutne nemuze, ale vubec bych se nedivil, kdyby byl na konci ledna v situaci na vyhozeni.

Reagovat
SpecialOne

Jo redka za to, že posunul nohu do těla Tsimikase, vy jste úplně jebli.

Reagovat
Minister

ak by za toto bola redka, tak to už by bol výsmech fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Červená samozřejmě ne, to by byl úlet, ale asi bych to nenazýval posunutím nohy.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

Kopnutí v podstatě technicky vzato je posunutí nohy, to máš pravdu

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Pulišič strašnej traged..

Reagovat
vitasrp

Ten Pulišič je takový kokot, on mu Silva vybojuje takhle balón, aby to hnedka ztratil a poslal soupeře do gólovky. Já mám fakt dost.

Reagovat
MCFC_8

Vacsi je Lukaku, ze take daco vypusti z papule...v takom obdobi ked je kazdy hrac potrebny...dnes ked Chelsea prehra tak je von z hry a bude to aj na jeho triko

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Že pozdravuje

Reagovat
vitasrp

Za gól díkybohu, ale je fakt hrůzostrašnej, nedá se na něj koukat.

Reagovat
blade115

Já to nerozporuju, přijde mi taky strašnej, ale tahle "ef prokletí" fungují vážně bezpečně.

Reagovat
vitasrp

Já kvůli tomu tady taky v poslední době začal víc nadávat s nadějí, že to pomůže otočit výsledky

Reagovat
Coutinho10

skoda skoda Mo

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah , Chalobah dobře zakročil

Reagovat
Miguel19

Pulisic po sezoně do prdele. K čemu to je, že dokáže nastoupit na 5 pozicích, když ne všech stojí za hovno.

Reagovat
vitasrp

A Havertz na hřišti není. Jako přes všechny ty problémy v záloze a obraně jsou jednoznačně největší slabinou ti ofenzivní hráči, ti jsou k ničemu a ještě soupeře posílají do brejků.

Reagovat
blade115

Zimní krize, idiot v kabině, individuálně bída, nefunkční systém, frustrovaný kouč ... Tak pokud bude platit obvyklý vzorec, tak na konci sezóny vyhrajeme se Zidanem LM

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

on jin piskne fakt cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Takový hloupý faul v 36 letech...

Reagovat
PanAu

Nemá opět někdo stream, co se každých 5 minut nesekne ? Díky

Reagovat
Remt

Hesgoal se mi dnes ještě nesekl

Reagovat
PanAu

Díky, Pulisice jsem stihnul

Reagovat
Minister

krásne

Reagovat
Mimalu

Kova

Reagovat
iamek

Wow luxus gól, ale nebude pepik Csaplar :/

Reagovat
MCFC_8

Kovacic

Reagovat
John Obi Mikel

Kovaaaaaa

Reagovat
Miguel19

K O V A !!!

Reagovat
Coutinho10

twl...

Reagovat
smazaný uživatel

parádní gooool

Reagovat
Gareth Bale 11

Krasnej gol.

Reagovat
vitasrp

Bude ofsajd Rudigera, klasicky.

Reagovat
SpecialOne

Taky jsem ho čekal.

Reagovat
Svatej

Tak je duvod to zapnout v druhym alespon....

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič parádní střela

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
oli9

jako líp to trefit nešlo

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem se lekl tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Co tem VAR

Reagovat
vitasrp

Oni to fakt kontrolují. Prosím, odvolejte to, tyvole to není normální. Jemu tam nikdo nepřekážel, doprdele už.

Reagovat
Remt

V dráze míče stál jednoznačně, to bylo vidět, zákrok neovlivnil, za mě ok že to zkoumali a ok že to uznali

Reagovat
smazaný uživatel

Nezkoumejte zas kraviny a hrajte.

Reagovat
LeonardoUžoa

Obrat začíná

Reagovat
Remt

Tak toto trefil bombasticky

Reagovat
hitZor

Tak konečně se i nám povedlo dát nějaký náhoďák, obvykle nám takovéhle góly seberou dva body

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

kovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
iamek

Fantasticky zapas zatím

Reagovat
Svatej

Dela co muze, plesatej zmrd

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
iamek

Ty dneska neunasis vic než já pod Olem

Reagovat
Svatej

Jj, fakt jsem nepricetnej...

Reagovat
iamek

Už lip?

Reagovat
Svatej

Cekam jeste, snaha tam bude

Reagovat
Svatej

Dobry, neni offside. Jo, je mi lip

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Frustrace musi ven... Ze mi takovejhle moment slabosti vyjde tenhle rok pokazdy na vas, to nechápu

Reagovat
Side

Reagovat
REPLIKATOR

Pěkně se ukopl. Ale všechno po vymyšlené standardce

Reagovat
hitZor

Vždyť jako faul se dalo pískat už to první naběhnutí Milnera do Havertze, kdyby spadl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mimi_united

Chelsea do nich!

Reagovat
Mimalu

Puldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
O.Giroud

z vymysleneho faulu ako inak

Reagovat
MCFC_8

Nooo paradny zapas

Reagovat
iamek

Gooooool. Tohle je proste fantazie pro nezaujatého diváka, který nesnáší oba týmy

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
John Obi Mikel

To věřim

Reagovat
MCFC_8

Preto to bude remiza

Reagovat
Remt

Tak to jsi mi panečku ale nezaujatý:D

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Infi

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by sis měl ujasnit význam slovo "nezaujatý".

Reagovat
Miguel19

P U L D A !!!

Reagovat
Gareth Bale 11

Liverpool

Reagovat
John Obi Mikel

Puldaaaa

Reagovat
spider_8

Csaplar 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný závěr

Reagovat
LeonardoUžoa

Kokot Pulišič, nemám na něj nervy, ať střídá.

Reagovat
ernyyyy

Reagovat
kvasha16

dikiiiiiiii

Reagovat
John Obi Mikel

Super

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Vymrdeeej!!!!!!!? Snad nebude offside

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Konate docela hoří.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že se hráči Chelsea nevzdávají stejně jako fanoušci Chelsea.

Reagovat
kvasha16

to je zapas kurva

Reagovat
Kixi Syhimour

Naše klasické dvougólové vedení

Reagovat
oli9

henderson tak kokot mavá rukama místo aby za Pulisicem utíkal

Reagovat
mimi_united

LiVARpool klasicky netuší

Reagovat
pospec7

Reagovat
oli9

Reagovat
avicii

Presne, jak keď pol trafordu odchádza v 60 minúte

Reagovat
Agent z Melmacu

Kante I love you

Reagovat
John Obi Mikel

Kai

Reagovat
vitasrp

Proooč to ten Havertz zasekává, to je jedno špatný řešení za druhým.

Reagovat
masly008

ale první dotek luxus.

Reagovat
kvasha16

ja uz som ale popravde myslel ze to prekopne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

uplne rovnaky zapas ako s AC

Reagovat
dantetomas

Kua Svatej, ale ty si strasne ubrecena kunda, to je horsie jak fenix s olim dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

. Tom, ty hovado

Reagovat
fenixLFC

wut, ze zo vsetkych co sa vyjadruju k zapasum a placu tu das prave mna... cubazzi, vladis, remt a ja neviem kto dalsi tu bulia pri zapasoch miliardukrat viac

Reagovat
cristiano.K.

takhle jsem ho fnukat ještě neviděl

Reagovat
Minister

Ale je jasné, že 2. polčas bude nuda...

Reagovat
gazza62

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej zápas.

Reagovat
Svatej

To je silenej zapas

Reagovat
mimi_united

Tuchel Boss

Reagovat
Svatej

Kruci cekal jsem ze to rudimu s rukama fakt piskne

Reagovat
Vánoční owník

Tak co, Tuchel prodloužit smlouvu?

Reagovat
masly008

Reagovat
Svatej

Reagovat
DieFohlenBMG

Mohla sklapnout past ještě do svačiny, to by byl unikát

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl

Reagovat
Miguel19

Lukaku je fakt kardinální kokot. Být tam dnes místo Havartze, tak jsme ještě o dvě třídy lepší.

Reagovat
Greny

Nikdo není víc než tým ať táhne do hajzlu

Reagovat
Svatej

Zas bychom neziskavali mice vepredu

Reagovat
John Obi Mikel

To těžko říct, Havertz tam měl dobré momenty (šance Pulišiče)

Reagovat
oli9

sem čekal v nastavení že dá někdo na 3:2 nebo 2:3 obrany jsou k smíchu

Reagovat
LeonardoUžoa

Teď se liverpool vybrečí a v druhé polovině obdrži dvě branky na cestu domů do zapadákova. 4:3

Reagovat
Luc-Luc

Neni to dobry, chelsea je agresivnejsi, rychlejsi, ziskavaji odrazeny balony, navic dali gol do satny...to bude jeste dlouhej druhej polocas

Reagovat
gazza62

vyborne arabac mohamed bude po zapase mlatit hlavou do zeme az do rana .Prej king.Muslim zajebanej.

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hitZor

Po prvním poločase jsem psychicky víc vyždímaný, než kolikrát po celém zápase. Teď se trochu bojí, že druhá půlka bude taktická nuda.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kixi Syhimour

Šílenost tenhle zápas, Kovačič se samozřejmě musí ukopnout proti nám

Další pro*rané dvougólové vedení, Ljinders musí reagovat, protože tohle je úplně random, co hrajeme, zachraňuje nás jenom jakž takž produktivní útočníci

Reagovat
Svatej

https://img.ifunny.co/images/d38a87ea1d6e10ff941b9d85d16122ac9b8e698da0d40a008a181f872348232b_1.jpg

Brutální zápas. Jsem neskutečně nasranej, asi tak, jako jsem byl naposledy...pri zapase s Poolem

Kovacic je naprosto brutalni, Kante dobrej. Zbytek na presdrzku.

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš? Podle mně jsi neskutečně nasranej docela často.

Reagovat
Svatej

Pripoustim, ze fotbal slouží jako katalyzátor emocí, protože mimo sport a hry jsem klidas

Reagovat
John Obi Mikel

Nevěřím

Reagovat
Svatej

Dělal jsem praci s lidma tak dlouho, ze mam určitou imunitu

Reagovat
Neutron

ked vidim co predvadzas pri futbale tak nechcem vidiet, ked hras hry

Reagovat
icka

Reagovat
martin.b

Místo abychom za stavu 2:0 hráli ze zajištěné obrany, blázníme dál… tohle mě na nás fakt štve, jak dokážem prosrat takový vedení proti top týmu, asi to odzadu hrát holt neumíme no…

Reagovat
smazaný uživatel

Umíme, ale musí hrát Thiago nebo alespoň Keita. Henderson i Milner nedokážou podržet balon ani proti minimálnímu náznaku presinku soupeře. Oni se naopak vyžívají v tom bláznovství.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
John Obi Mikel

Zrovna jsem chtěl napsat, že Pulišič musí střídat a on vyrovná. Tohle jsme měli vyhrát, do stavu 2:0 jsme byli jasně lepší, pak se to vyrovnalo a my paradoxně dali 2 góly.

Hrozný výkon Chalobaha v prvních 20 minutách, Rudi s Mendym taky u druhého gólu zachrápali. Alonso klasicky dopředu fajn, dozadu děs. Škoda, že chybí James a Chilwell, ty jejich strany by byli průchozí.

Kdyby vyloučil Maného, tak asi půjde i Mount. Takhle VAR trochu kompenzoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si při tom golu Salaha taky nejdřív říkal, že to posral Mendy (což asi i jo), ale zase je nutno podotknout, že Salah tohle prostě umí.

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda. Když to srovnáš s tím, jak to dojebe Pulišič při první šanci, to bych so vytrhal vlasy. Celkově jsme měli z toho začátku vytěžit vedení, místo toho 2 šance Live po ztrátách Trevoha a druhou Mané dal.

Reagovat
smazaný uživatel

No u vás to vypadá, že ofenzivní hráči snad ani netrénují střelbu nebo řešení těch útočných akcí. Je prostě trochu vtipný, že váš nejnebezpečnější hráč je pravý obránce James.

Dokud budou vaši nejlepší střelci James a Jorginho, tak se City asi nikdy nevyrovnáte no, bohužel pro vás.

Reagovat
John Obi Mikel

Vzhledem k tomu, že Lukaku teď zlobí, tak asi ještě nejlepším střelcem zůstane Jorginho.

Reagovat
Snatus

V čem je Alonso dopředu fajn?

Reagovat
stiflerovamama

Ach, klasický my v tejto sezóne. Vôbec som nemal nejaky pocit bezpečia aj keď sme vyhrávali 2:0. Proste totálne nedokážeme kontrolovať zápas aj keď vyhrávame 2:0. A to nie je prvý krát v sezóne. Hrôza od nás toto.

Reagovat
okokolo

Do druhyho polocasu nastoupi nejlepsi strelec Chelsea Jorginho a neni co resit

Reagovat
hitZor

Reagovat
oli9

Henderson příšerný výkon

Reagovat
cubazi

Konate tiež riadne kiksol, tam ta prihravka od Knateho nemala prejsť

Reagovat
Luc-Luc

Kazdopadne reklama na fotbal, EPL

Reagovat
Squinty

Chalobah doů, Azpi na stopera a Odoi na plac

Reagovat
Jackmaker1989

Chalobah ma stastie, inak by bol momentalne na lavicke/tribune. V poslednom case hrozne.

Reagovat
ZJEV

Zatim paradni zapas a pekne goly. Nemuzu si pomoc, ale rekl bych, ze u toho gola Pulisice se tam ten golman zasekl a nesel proti, cimz to strelci dost ulehcil. Jinak "sexy Mount" klasicky debilek, co neumi prohravat, ale dobre ze ho nevyloucili, nebyla tam zase takova intenzita a cervena by byla proste prisna a zabila zapas. Tak se muzem tesit na druhou puli.

Reagovat
Jackmaker1989

Chalobah pokracuje v tragedii poslednej doby, alonso vyklus okolo salaha. Strasne chyba James. Ale inak skvela reklama na futbal. Kova a Kante skvele. Ked povedal komentator ze Salah dal gol naposledy na SB za Bazilej bolo jasne ze ho da aj keby sa prehralo snad vedeniu nejebne lebo Tuchel je skvely.

Reagovat
avicii

Toľko chýb že je stoho zábavný futbal červená ani jedna, taky Ronaldo na Curtisa určite viac agresívne.. No a takto si nechať ujsť vedenie pred polčasom teraz psychologicky je všetko pre Chelsea

Reagovat
Kixi Syhimour

Hlavně v kabině teď není Klopp, aby jim to nějak spořádal

Reagovat
cubazi

cez videohovor možno....

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

A Ljinders pridá hlasitost

Reagovat
fenixLFC

ljinders mu da Mute a je to v riti

Reagovat
Luc-Luc

to bych veril, ze bysme mohli jeste vyhrat, takto bude remiza dobra

Reagovat
SpecialOne

Ten Chalobah

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté

Reagovat
Svatej

Milner jedinej neni schopnej drzet tempo snostatnima, ale durazem to dost vynahrazuje

Reagovat
iamek

Alonso

Reagovat
Kixi Syhimour

Fabinho je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pospec7

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

ne, jen dělá úplně zbytečný věci navíc=riskuje, což na jeho pozici fakt nepotřebujeme.

Reagovat
aragorn

Reagovat
John Obi Mikel

Kdybys uměl pravačkou

Reagovat
Svatej

Kante je neuveritelnej

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Rudiger je debil, on jde kolem golmana a rozepina mu tam rukavice.

Reagovat
Svatej

To nesnasim, delali to i Mendymu

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky to nemam rad.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

tvl co sa tam ten mane pcha

Reagovat
hrundy

Mane sice gól, ale výkon to je zoufalej...

Reagovat
Svatej

Wow salah i Mendy krasne

Reagovat
Squinty

Pulisic tvle, toho by snad prehlavickoval i Giovinco

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté

Krásný souboj Salah vs. Mendy

Reagovat
Svatej

Odoi nemuze hrat? Proc je Pulisic furt na hristi?

Reagovat
ajouki

Asi ještě nemá dost. Ještě se chce chvíli nechat znásilňovat.

Reagovat
vitasrp

Jako s velkou pravděpodobností je nakřápnutej.

Reagovat
Remt

Perfektní jednoduchá akce Jota - Salah

Reagovat
Coutinho10

krasne Mane se Salahem...hezka akce

Reagovat
Svatej

Dopici hak muzou takhle lacine nechat projit mic obranou kurva

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané dobrý den ze Silvy, ale nic z toho

Reagovat
Registrujisejenproto

Mané je prostě strašně mimo formu a hraje dlouhodobě pod své možnosti, jeden gól na tom nic nemění

Reagovat
Svatej

On je fakt brutalne v prdeli, dej ho dolu uz

Reagovat
kvasha16

toto ale nebola prave najlahsia lopta

Reagovat
Svatej

Ty kraaavo

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda. Alonso hezký centr, Pulisic netrefil.

Reagovat
Svatej

Dikybohu,bze je Kante takovej formát. Mane by tam.pred Tsimikasem sebou flaknul

Reagovat
smazaný uživatel

Ty po tom zápase musíš mít nervy úplně v kýblu :D

Reagovat
Svatej

Mam, jsem normálně zpocenej

Reagovat
jk

Reagovat
John Obi Mikel

Střídej

Reagovat
John Obi Mikel

Aha, akorát střídá

Reagovat
Svatej

Krucinal stridej uz, potrebujeme tam toho Odoie

Reagovat
Svatej

Proc???

Reagovat
Coutinho10

Milnera mel nechat

Reagovat
vitasrp

Tohle je teda buď další zranění nebo kondiční problém, ach jo.

Reagovat
John Obi Mikel

Co to bude za rozestavení

Reagovat
Svatej

Pulisic na strane, azpi stoper, tri stredaci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Pulda jde na RWB

Reagovat
hitZor

Pulda na RWB, Azpi stoper, Kanté křídlo? Nechce se mi věřit, že by Tuchel měnil takhle uprostřed zápasu rozestavení

Reagovat
bunnovv

ty vole tak to nechápu, proč tam nejde ten Odoi

Reagovat
okokolo

Bude penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že Liverpool sundal zrovna své lepší hráče na hřišti. Střídání Chelsea chápu ještě méně. Tam to může být maximálně zranění nebo snaha o zvýšení kreativity ve středu hřiště.

Reagovat
Svatej

Tohle.je spatne, budeme mit tak malo hraci vepredu, ze tim chcipne jakakoliv moznost brejku

Reagovat
Svatej

Hodnej Pulda, hodnej

Reagovat
Greny

Odpadá mě fyzicky..

Reagovat
Svatej

Spis neni keo by napadal vepredu...

Reagovat
vitasrp

Fabinho bez karty, samozřejmě.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

No samozřejmě, když to tak je podle pravidel.

Reagovat
vitasrp

Je to naprostá píčovina, měl písknout faul, ne nechávat nějakou výhodu, při který šel míč dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

To že měl píksnout i faul a ne nechávat výhoda je pravda, ale podle pravidel už jí pak dát nemohl jakmile nechal výhodu, takže ano, samozřejmě jí nedal.

Reagovat
hrundy

Napíšeš to i o havertzovi?

Reagovat
vitasrp

určitě, to je taky žlutá. Akorát tady ten sudí faul neviděl, u Fabinha jo, jenom to vyřešil, jak vyřešil.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Puldu rychle pryč, než dostane druhou ŽK

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasná žlutá pro Fabinha

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel ne.

Reagovat
Svatej

Totalne Tuchel vyklidil půlku hřiště a my nemame dost sil a rychlosti hrat na brejky. Nadherna strelba do vlastní nohy..

Reagovat
vitasrp

Jako pokavaď je ale Odoi zraněnej a nemůže hrát, tak co chceš dělat? Máš nějaký prognózy a třeba víš, že od 70. + minuty hráči začnou tahat nohy.

Do toho se ti zraní Chalobah a sorry, ale Azpi Maného stíhat prostě nebude. Takže to je prostě těžký.

Reagovat
Svatej

Chalo ho taky nestihal ...

Ja tomu castecne rozumim a cekal jsem i tuhle odpověď, ale verim, ze takhle se natrapime vic....

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak samozřejmě červená pro Havertze

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Musi dostat zlutou a dat gol, aby to bylo naprosto fer

Reagovat
Svatej

kurva ja myslel ze treba dostal do oka, ze tak zakricel, nebo to bylo tim, ze tam je mikrofon?

Reagovat
oli9

Fabinho dle tvojí logiky pak měl Havertzovi zlámat nohy

Reagovat
Svatej

????

Reagovat
Remt

Proboha vždyť to dostal někam na spánek ne? To ti nedojde jak je to nebezpečné?

Reagovat
Svatej

Ja neřeším nebezpečí, ja myslel ze mu zlomil nadocnicovej oblouk nebo utrhnul chomac vlasu, jen dle ty reakce

Reagovat
Remt

Tak pokud budeš řešit nebezpečí, tak ti dojde že to nebezpečný bylo a že ho to asi kurevsky mohlo bolet když ho pak dlouho kontrolovali doktoři jestli může vůbec pokračovat. Trochu objektivity to chce.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Havertz červená?

Reagovat
John Obi Mikel

Vy si děláte prdel, nebo to myslíte vážně?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
avicii

Jasne ze prdel, skôr reakcia na to co tu predvádzal Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Já si to myslel

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Byl bych s tim v pohode, kdyby ji dostal Mane na startu a my az ted

Reagovat
John Obi Mikel

Havertz taky žlutá. Sudí netuší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Fabinho jí dostat nemohl (protože vám sudí nechal výhodu).

Reagovat
John Obi Mikel

Po výhodě taky můžeš dát kartu

Reagovat
smazaný uživatel

Podle pravidel nemůžeš.

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já si to fakt nevymýšlím. Pravidla se dají najít na internetu, klidně to udělej, pokud tě to zajímá. Po výhodě se za takový faul prostě žlutá karta dát podle pravidel nemůže.

Reagovat
Remt

Neřeš ho. Je to asi půl roku zpět kdy jsme tu na fóru přesně tohle řešili že se takto změnily pravidla. On je jen Ňouma.

Jinak ale není to tak dávno co jsem v české lize viděl za toto dát kartu v české lize. To jsem nechápal.

Reagovat
icka

Reagovat
Remt

Ano. Jenže to neví ani komentátoři (O2) a ještě to nebere v potaz ani spousta fans zde. Že se to píská takto teď

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se většina lidí naučí pravidla tak jak bývala, když ti lidé sami hráli fotbal. To že se pak nějak mění a vyvíjí už v potaz nikdo nebere, no. Akorát se pak zbytečně nadává na rozhodčí.

Reagovat
Remt

Na lokty v obličeji fifty fifty. Navíc toto z boku hlavy, takže více nebezpečné než to na začátku zápasu

Reagovat
hitZor

Tohle nebylo v obličeji, ale z boku krku. A borec si do toho loktu víceméně naskočil, protože měl příšerný timing.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hrozný blázen (myslím to s tím naskočením do loktu).

Reagovat
Remt

To jsi se úplně posral ne?

Reagovat
Agent z Melmacu

pls

Reagovat
oli9

naskočil do loktu. Tsimikas zas Moutovi lehl do toho když dělal krok si blázen

Reagovat
Kixi Syhimour

Rozhodčí

Reagovat
vitasrp

Dobrý skok do bazénu

Reagovat
vitasrp

Atohle je faul a žlutá

Anthony, tyvole, to nedává žádný smysl.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
avicii

Fúú ešteže nám tak pomáha rozhodca

Reagovat
pospec7

Zluta tvl za co

Reagovat
Luc-Luc

Taylor uplne mimo

Reagovat
Svatej

Wtf tyvole, kdo ho ucil piskat???!

Reagovat
Remt

Za tohle žlutá pro Konateho, to se zbláznil. Za spoustu horších zákroku neudělil nic, to je šašek

Reagovat
Kixi Syhimour

Proboha, ať to jde radši pískat Milner

Reagovat
dantetomas

Alonso zvyknuty z treningu, ze v brane stoji Kepa, ci co to malo byt za pokus?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
John Obi Mikel

Co to mele ten komentátor?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Maximm9

Ten Taylor vytvari v primem prenosu nova pravidla ? To byla Kovacicova ruka ne ?

Reagovat
Gareth Bale 11

Kovacic je nejlepsi na hristi dneska.

Reagovat
SpecialOne

Not sure if Kovačič or Modrič

Reagovat
Svatej

Fabinho hraje obecne super.zapas, ale presto ho Kovacic i Kante teda hrozně mačkají jak plechovku...

Reagovat
avicii

Výborny.. Kante tradične

Reagovat
Svatej

vy zas mate Salaha, ten je prostě unikátní..

Reagovat
avicii

Mesiac bez neho, pruser jak sviňa.. Snáď Egypt vypadne v skupine

Reagovat
Registrujisejenproto

Keita se mi poslední zápasy fakt hrubě nelíbí, nepřidá absolutně nic navíc, od čeho tam je, každý balón vrací dozadu na stopery. Mohl by se na to radši vysrat, zůstat v Londýně a jít natočit nějaké Grime album. Ox taky absolutně nic, zero

Reagovat
hrundy

Jenže pak tam je už jen Milner a ten jen bojuje a Henderson, kterej dneska byl úplně k hovnu...

Reagovat
Svatej

Poslednich 7 minut hroznych

Reagovat
Miguel19

Kepa

Reagovat
MCFC_8

Najlepsi mozny vysledok

Reagovat
Luc-Luc

Dobrej bod, ikdyz nejvic ziskali shiti dnes

Reagovat
Remt

Ti získali nejvíc včera když je rozhodčí vysvobodil z tý jejich včerejší.mizerie nasimulovanou penaltou

Reagovat
cubazi

Ox je uplne na kokot hrač Hawk

Reagovat
John Obi Mikel

Z takovýho super výkonu Kantého s Kovačičem se mělo vytěžit víc. Ale zase by nám to mohlo nahodit ztracené sebevědomí. Prohrávat 2:0 a vyrovnat, to se počítá.

Reagovat
martin.b

To fakt nemáme jinou variantu rohu než od brány ? Tsimikas ani Robertson to kopat moc neumí, přesto furt nezkusíme roh do brány jak Chlelsea… remíza je k hovnu, střídající hráči podobně jako s Leicesterem nic moc nepřinesly

Reagovat
gazza62

Pohar jiz klidne predejte City.Druha pule strasny fotbal.Jakoby nikdo nechtel vyhrat.Rozhodci piskal kazdy dotek .To nejsou fotbalisti ,ale panenky.Z fotbalu se stal bohuzel homo sport .Plny polehavani pri sebemensim doteku.Drive vyhnali hrace i s lekari za lajnu a hralo se dal.Dnes tam umirajiciho cernouska necha valet dve minuty a v pohode .Hnus!

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza zla pre oboch, nech sa City zadrhne titulom, LM aj tak nevyhraje

A Lukaku hrdina nech sa vykupi z kontraktu ak na to má, keď tak veľmi túži po Interi, dement odporný. Snad v lete pride Haaland a čierna opica bude pozerať

Reagovat
MCFC_8

LM je aj o stasti, v PL treba podavat konzistentne vykony pocas celej sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #mufc squad to face Wolves:

De Gea, Henderson, Heaton; Dalot, Wan-Bissaka, Varane, Jones, Shaw, Telles; Matic, Fred, McTominay, Lingard, Van de Beek, Fernandes; Sancho, Elanga, Cavani, Rashford, Greenwood, Ronaldo. [men]

Takže Phil Jones v sestavě!

Reagovat
Busby babes

co je s Maguirem?

Reagovat
J0EL

Zabudol hrat futbal.

Reagovat
Busby babes

to nam ale 3 mesice nevadilo a staveli jsme ho dal...

Reagovat
bbbauch

Nech to na Chobotovi, ty tvoje pokusy jsou zoufalstvi (jako Maguire hahaha)

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Maguire is out injured for #mufc's match against Wolves tonight after picking up a problem #mulive [@lauriewhitwell]

Reagovat
Dawon

Harry Maguire injured for Manchester United v Wolves.

Eric Bailly has a chance to play despite subbed off v Burnley. Phil Jones in contention if not.

Tohle je 20 minut stary tweet z athleticu, takze tezko rict, jak to s tim Baillym je, kdyz v te sestave vyse neni.

Nicmene potencialni navrat Jonese...to bude rodeo

Reagovat
Busby babes

konecne bude nekdo poradnej kopat rohy!!

Reagovat
iamek

Takze zůstává jen dvojice Varane - Jones. To bude strašný pruser.

Reagovat
Grahf

imho bude na stoperovi matič

Reagovat
Busby babes

spis bzch tipl Scott, kdyz uz. ale prej bude mozna hrat Bailly.

Reagovat
Dawon

To by byla ale hrozna skoda potom, jak ted zahral v zaloze...zase hned rozbit neco, co alespon chvili fungovalo. To uz bych fakt radsi zkusil toho Jonese, ktery je aspon stoper a nebude tam pozicne uplne v lese (snad)

Reagovat
Busby babes

tak to bys rozbil i tim Maticem na stoperu. ale osobne bych tam teda radsi taky dal Jonese nebo treba Mengiho, proste stopera a necpal tam zaloznika.

Reagovat
Dawon

Tak Matic ale na rozdil od Scotta hral celkem hovno no Ono by bylo fajn pro Scottovo sebevedomi, aby videl, ze se mu veri v zaloze a ze neni jen nejaky lepic sestavy. Mengi by taky urcite sel no, ti zaloznici tam beztak vsichni zahrajou podobne na hovno a nic moc by to neprineslo krom oslabeni zalohy

Reagovat
Busby babes

tohle pak zalezi na tom, jak mu to trener poda. To, ze te vyuzije jinde neznamena, ze jsi lepis sestavy ale muze to i ukazovat, ze ti trener prave dost veri.

Jinak souhlasim.

Reagovat
Dawon

Asi je to jedna z variant, ale uprimne nevim, co by me desilo vic, kdyz si predstavim, jak neuveritelne Matic defenzivne hori i v te zaloze

Bude to vesele, ale zas kdyz uz si s nekym dat takovy zapas, tak je asi dobre, ze je to proti druhemu nejhorsimu utoku v lize a navic doma.

Reagovat
Busby babes

druhej nejhorsi utok... takze prohravame v 5. minute.

Reagovat
Neutron

pri United velmi neplatia tieto papierove statistiky pred zapasom druhy najhorsi utok ligy...po zapase kludne budu dobiehat stred tabulky

Reagovat
Front hell

Tak Norwich má taky jednu z nejhorších obran v lize a musel vám pomoci rozhodčí,aby jste ji překonali

Reagovat
vodka

Jonesovi bych dopřál super výkon a pak někam jít hrát pravidelně...

Reagovat
nani92

dnes maximálne 3 body

Reagovat
Neutron

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Diskostu

Wolves zas budú hrat tu prašanu váľať sa zdržovať simulovať...United vyťaží dnes maximálne bod za remízu za 0:0 pokiaľ neinkasujú neviem si predstaviť ako dajú gol wolves... to bude betón od 1 minúty...

Reagovat
Neutron

musis chodit trollit vsade?

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Jones is back.

De Gea

AWB - Varane - Jones - Shaw

Matic - McTominay

Sancho Greenwood

Ronaldo - Cavani

Reagovat
iamek

De Dea - Wan-Bissaka, Jones, Varane, Shaw - Matic, McTominay - Greenwood, Sancho - Cavani, Ronaldo.

Reagovat
iamek

Ty vole

Tady si Wolves vylepší skóre.

Reagovat
Busby babes

vsak je tam jedina zmena proti minulemu zapasu...

Reagovat
Wazza228

Možná ale zásadní změna

Reagovat
HorajzmAmmann

Ha... a rázem ten Chlumecký v Baníku nevypadá tak špatně

Reagovat
Grahf

to bude rangnick kukať na toho jonesa

Reagovat
Busby babes

jo no, doted ho na treninku nevidel.

Reagovat
Grahf

2011 wonderkids jones a varane

Reagovat
Busby babes

Phil is back!!!

Reagovat
Dawon

AWB me celkem prekvapuje, obzvlast proti souperi, ktery asi bude zalezly, jinak teda palec za posazeni Bruna, protoze v tomhle rozestaveni on holt moc nefunguje a alespon je tam pripadne top hrac na lavicce, ktery to muze prijit ozivit

A hrozne moc doufam, ze Jones nepredvede nejakou katastrofu, protoze to by si fakt nezaslouzil

Reagovat
Busby babes

taky me prekvapuje, ze nedostal prednost Dalot, ktery ted hral lip.

Reagovat
iamek

Dalot teorie zatím nevychází . Nás bude drtit snad i tým ze třetí ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadim se, že bude daleko jistější než celej Varane.

Reagovat
Infernoqt

Ralf už vyselektoval pár hráčů mi přijde. Fred na to nemá, Bruno je teď z formy a ztrácí moc míčů. Konečně z toho začínám cítit trochu logiky, i když ztrácíme na papírové kvalitě. Na druhou stranu nám ta papírová kvalita nepomohla někoho přehrát.

Reagovat
Grahf

tak neviem, bruno bol náš najlepší hráč minulu sezonu a u freda väčšina počítala s tým, že bude základný kameň u Ralfa :)

Reagovat
Dawon

U Bruna je to imo mnohem vic o tom, ze proste v tomhle systemu nema uplne kde hrat. Na tom kridle je zabity, na zalohu je moc ofenzivni, jedine co by asi pripadalo v uvahu je na hrotu jak jeden z tech dvou, ale ani jedna z tech variant pro nej neni idealni.

Budu jako zvedavy, jestli s tim Rangnick neco bude delat a nebo proste odepise naseho nejlepsiho hrace za posledni dva roky na lavicku.

Reagovat
Swarley

V podstatě stejně jeden z té útočné dvojky (Cavani) hraje na AM, tam ho klidně dát může

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu logiky s Jonesem?

Reagovat
Mato178178

co myslite, zrani sa este pocas rozcvicky ?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rooneyho Derby opět skvělý finiš, v 86 minutě 1-2 a v nastavení 2-2

Reagovat
fellaininho

No dnes to mělo být za 3 body, Reading je přímý soupeř o záchranu. Ale věřím, že to nakonec dají.

Reagovat
Wazza228

Kdyby jim nevzali body za finanční problémy, tak mají klidný střed tabulky

Reagovat
supporter

Na to jake tam maji podminky, tak Rooney predvadi mimoradnou praci

Reagovat
Busby babes

Chce to novej clanek...

Reagovat
smazaný uživatel

Phil Jones has started a Premier League game this season before Donny van de Beek

Reagovat
Greny

Nemůžu jinak než návrat krale

Reagovat
Dawon

https://www.youtube.com/watch?v=WZo35XGXWX8

Achjo, ty vlastnaky na konci sou famozni

Reagovat
Čenda

typico to je geniální. "Wtf is he actually doing here? That's both harmstrings gone."

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Captain Ronaldo.

Reagovat
Greny

Tak to jsem zvedav jak půjde týmu příkladem ...

Reagovat
Nikikrew

Phil Jones ma 29 rokov?

Reagovat
kissak

Málo? Hodně?

Reagovat
Nikikrew

Malo. Veď som si myslel že ma tak o 4 roky viac

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Mladičký stoper Jones. Navíc stopeři zrajou později, United ma poklad. LANS.

Reagovat
iamek

Hlavně ať Jones před zápasem nekleka, protože se už nezvedne :/

Reagovat
kissak

Myslíš, že ještě umí hrát fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase hrajeme hovno

Reagovat
nani92

Bencho

Reagovat
iamek

To je zase hnůj

Reagovat
Swarley

Kurva Ronaldo multimilionar a neumí si koupit kopačky, co se mu každý dvě minuty nerozvažou?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho bude RR tvrdohlavě lpět na tom 4222?

Reagovat
Busby babes

Doku si nevsimnes ze to je 4-4-2

Reagovat
smazaný uživatel

4222 nebo 442 furt stejná sračka

Reagovat
Salfovic

4-4-2 s Brunem ve středu zálohy by mohlo fungovat.

Reagovat
Infernoqt

Na tiskovce po Burnley říkal 424 :D

Reagovat
Grahf

mi príde, že čakáme, až dostaneme gol.Ako vždy, súper kontroluje stred, tam sme vymazaní K tomu ronaldop a cavani stoja vpredu a nepomáhajú dozadu.

Reagovat
iamek

S dvojici m+m stred nikdy kontrolovat nebudeš :/

Reagovat
Swarley

Já to upřímně zatím moc nechápu, největší problém toho týmu je střed hřiště a my místo podpory toho středu ho pro jistotu tím rozestavením úplně vyklidime...

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Při bránění je to spíš 4-2-3-1 s Cavanim na AM, ale při utoceni nám to prostě takhle moc nefunguje... Všichni se rozutecou, na hranu ofsajdu a není to komu dát nebo si dáváme strašně těžký balony do šprajcu...

Reagovat
Wazza228

za Oleho tomu alespoň pomáhal Bruno, kterej z toho AM šel i hlouběji do pole, ale v tomhle rozestavení mi přijde, že vždy hrál hrozně vepředu. Na tohle rozestavení potřebujeme 2 top Box to box záložníky, což bohužel nemáme.

Reagovat
Swarley

jako Cavani je super, maká, pracuje, ale přesně do tohoto zápasu se hodí víc Bruno, aby pomohl tomu středu

Reagovat
pingla

ti nás slušně rozebírají

Reagovat
Skalda29

Tam teď zrovna uprostřed chybí nějaký šikula. Tam je úplně mrtvo, že tam musí Shaw běhat

Reagovat
iamek

Kde je ten slavný pressing od RR? Od nej jsem čekal jen levné a zajímavé nákupy a pressing. Na nákupy má čas a pressing jsem viděl jen v prvním zápase

Reagovat
Grahf

tiež neviem, prvý zápas super, potom konec, s tými hráčmi sa asi presovať nedá

Reagovat
Busby babes

V prvnim zapase to slo.

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

Fyzicky je to úplně zničilo.

Reagovat
Grahf

united hráči hrajú hru "lopta je láva"

Reagovat
JessePinkman

To smrdí nějakou uchcanou výhrou United, kdy De Gea bude mít X wonder savů a Roncek dá gól z nějaký sračky nebo penalty.

Reagovat
O.Giroud

ten Jimenez asi tiez nic moc forma

Reagovat
Čenda

Reagovat
MCFC_8

Tak brani sa skor United nez Wolves

Reagovat
vitasrp

Nečekal jsem mnoho, ale tohle je teda od MU šílená srágora.

Reagovat
vitasrp

A McTom teda vyloženě září zatím.

Reagovat
PhilipS

Přesně

Reagovat
J0EL

z toho az srsi nejaka usmudlana vyhra 1:0 po penalte.

Reagovat
Infernoqt

Tak takhle hrajeme celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

McTominay odehraje jeden zápas dobře a dalších 20 stojí za hovno

Reagovat
iamek

Scott is back

Reagovat
Busby babes

Scott dneska vymejsli picoviny a je to uplne na hovno. Chce to vic trpelivosti.

Reagovat
iamek

Jones zatím parádní

Reagovat
Grahf

najlepšie keď skusia tie narážačky, po troch prihrávkach ide štvrtá do hajzlu, jak chlapci za barákom

Reagovat
kaja900

Záloha United, to je něco strašnýho.. tam měli v létě posílit

Reagovat
iamek

Ronaldo udělá picovina a pak stojí na místě a cumi? Wtf?

Reagovat
vitasrp

Ronaldo

Reagovat
Grahf

bissaka wtf

Reagovat
Swarley

Cristiano neví na kterou stranu se hraje

Reagovat
PhilipS

Furt nechápu proč Bissaka stál 55 miliiónů. Takovej Coufal je ve všem lepší. Fakt nevím, kdo hraje v United větší hovno. Mc je ale mimořádně strašnej

Reagovat
iamek

45

Reagovat
O.Giroud

dobra sezona, anglican, mlady, ManUtd

Reagovat
Ranoth

United hraju sracku, takze vyhraju o 2 goly

Reagovat
O.Giroud

Ronaldo jebne hlavou domov Jimenezovi tak zacneme pozerat na rozhodcu a zdvihat ruky

Reagovat
Busby babes

Mozna bude lepsi kdyz bude ronaldo chodit vepredu... p0

Reagovat
Swarley

Já že neumím makat směrem dozadu? Tak se dívejte, šup

Reagovat
CR7RONALDO

Ale on brániť fakt vôbec nevie. A tiež často pri bránení fauluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi trapné to opakovat zápas co zápas ale prostě tento měsíc musí přijít top DM jinak to bude stále sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Nevés/Rice

Reagovat
Swarley

Ideálně oba

Reagovat
smazaný uživatel

Zázrak bude, když přijde aspoň jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevese po zápase zamknout na hajzlu aby nemohl odjet

Reagovat
stiflerovamama

Vole ten Bissaka, tak Ronaldo dáva malú domov a on tam máva rukami ofsajd a bránenie úplne v piči

Reagovat
pingla

Ronaldo dnes zatím ale úplně k hovnu, v mezihře k ničemu, nebráni, dopředu nehraje nic... to už raději udělat rozlučku Martialovi než ho nechat na útoku

Reagovat
PhilipS

Několikrát tam byl ve skvělým prostoru. Od toho tam je. Nemůže za to, že nedostane kloudnej balón ani za hovno.

Reagovat
vitasrp

Takovéhle zápasy jsou těžký, když nemáš mezihru a po většinu času ani balón, tak ti ofenzivní hráči většinou hrají špatně, protože nemají v podstatě žádný servis a nedostávají žádné míče do zajímavých pozic.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pingla

třeba proti Newcastlu jsme hráli taky sračku, ale tam šlo aspoň vidět, jak se snaží, nabíhá si, čeká na pas za obranu, dneska to má úplně na háku. Na Sky Sports o poločasu jeho pohyb ukazovali a chválili ho, dneska nic.

Reagovat
oli9

On je skoro vždycky k hovnu a pak v 88. minute dá gól

Reagovat
pingla

ale jindy se alespoň snaží, dneska je opravdu k smíchu (zatím)

Reagovat
supporter

to jsou vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

To samý Cavani.

Reagovat
Grahf

wolves si kombinuje a my čumíme

Reagovat
Grahf

jednu akciu so zakončením som nevidel. Wolves takmer každú druhú sú v našom vápne

Reagovat
iamek

Cavani

Reagovat
Grahf

tam je problém, že cavani ,ronaldo aj greenwood sú solisti, ani jeden neni tímový hráč.

Reagovat
Grahf

4-13 strely

Reagovat
smazaný uživatel

PHIL JONES

Reagovat
vitasrp

Byl tam jenom tři metry, to je jasný, že to musel nechat asistent dohrát.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Tohle je naprostá silenost . Kvůli tomuhle co tři dny obětovat dvě hodiny života je slušný masochismus.

Jones zatím nejlepší hrac.

Reagovat
Busby babes

Phil Jones nas nejlepsi hrac

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ManUnited

Reagovat
oli9

Toho Sancha je mi až líto...

Reagovat
zasranej malíř

Takhle teda ne! Dělají si tam z nás doslova dobrý den

Reagovat
smazaný uživatel

Nemoh jsem si pomoct a naložil jsem za dvacku wolves.

Reagovat
supporter

Dvacet tisic na Wolves? Odvaznej pri pohledu na jejich conversion rate

Reagovat
stiflerovamama

To nastúpil proti United City či čo sa to deje. Veď ti si s nimi kombinačne vytieraju prdel tak o 3 úrovne.

Reagovat
smazaný uživatel

Solskjaer our, best manager ever in... oh wait...

Reagovat
smazaný uživatel

*out

Reagovat
EXoRcIsT

najvacsi problem sucasneho MU je strasna nekonzistentnost hracov. Jeden zapas uplne paradny a dalsi 0/10 vid McTominay dnes.

Reagovat
Martin9719

Z ofenzivních hráčů hraje pouze Greenwood, ale sám je tam k ničemu. Ronaldo, by s těmi svými grimasami neměl mít nárok na to nosit pásku, taky toho moc nepředvedl.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti stačí jeden dva pasy za obranu, abys dal gól a on nepřijde za celej dlouhej zápas ani tenjeden, tak seš prostě frustrovanej.

Reagovat
Martin9719

Frustrace nezačíná snad ještě před 20. minutou.

Reagovat
Swarley

Tam je nejsmesnejsi to, že největší šance může mít v případě, že ho AWB najde přesným centrem... AWB a přesný centr... Hm...

Reagovat
O.Giroud

Wolves az moc kombinuje, ale ManUtd tragedia to zas zavana nejakou penaltou alebo golom z prvej sance

Reagovat
ManUnited

Kde je ten frajer co mi tu tvrdil jak z United bude pod Ralfem po čtrnácti dnech ofenzivní mašina? Přesně se ukazuje, že ten tým je silnej především na papíře a bez kvalitního středu nemůže nikdy fungovat docela bych chtěl vidět v tomhle systému Pogbu, kterýmu by se zrovna chtělo hrát, ale toho se asi už nedočkám. No nic cesta ještě dlouhá a náročná snad se někdy dočkáme šťastného konce

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak chodím po ulici, tak slyšívám občas nějaký zvuky z kanálů...

Reagovat
Martin9719

Není to jen středem zálohy ale celým systémem, viz rozehrávka které stopeři nejsou schopní, Matič se kvůli tomu stahuje a vše se zpomaluje, takhle se to už dnes nehraje. Špatný rozhodnutí v předfinální a finální fázi je další problém. Další problém jsou nepřesnosti a odražený míče dnes.

Reagovat
supporter

Jo je to i o stesti, ale o to vic ti hraci musi makat kdyz oblekaji ten dres. je to pomaly a kdyz uz zrychlime, tak je to nepresny.

Reagovat
Martin9719

No dnes to není moc o štěstí, je to výhradně o nás.

Reagovat
supporter

Neves mel prijit uz v lete. Nevim na co tam ti kokoti ve vedeni cekaji. Mame jedine DMko a to je uz 5 let za zenitem. Ale ne, ti specialisti chteji Declanka z ktereho si anglani uchcavaji. To zase bude saga na cele leto a nakonec neprijde, nebo za nej dame dost pres 100 milionu liber. Fakt uz do hajzlu s tema Glazerovcema, vzdyt oni vubec nemaji tuseni ktera bije.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevesa vobec nie, to ani nie je DM ake my potrebujeme..

Reagovat
supporter

Neves aspon bude makat a nebude na nej takovy tlak jako na Rice. Navic je to fakt skvelej hrac. A jake DMko potrebujeme, kdyz hrajeme uz pres tri roky bez jakyhokoli systemu?

Reagovat
Mato178178

stale je to ta ista sracka ako pod olem. nezlepsilo sa to ani trochu az na prvu pol hodinu proti CP

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné že nejlepší z našich je hráč který hrál v PL naposled před 2 rokama

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto bandu hnusnu nedonuti pressovat a hrat v nejakom tempe ani Rangnick, to je nieco strasne..

Reagovat
Busby babes

fakt strasna bida. takovych priravek, co pokazime a to, jak si konzistentne vybirame nejdebilnejsi mozne reseni... ale jako uplne vsichni hraci. to je neuveritelny. To kdyby jim nekdo rekl, at to delaj schvalne, tak to nedokazou... Scott je uplne v lese.

Reagovat
Swarley

Ale to je z větší části průser toho, že to ani nemá komu dat...je to kombinace toho, že střed je neschopný a zbytek jen stojí a čumí a s ničím jim nepomůžou... Bud tomu středu nějak budeme pomáhat nebo tam nemůžou hrát takhle dva, to je prostě úplná kktina..

Reagovat
Čenda

Jakože..budu za kokota, ale zasloužíš si to. Začínám si myslet, ze to nebylo Olem, hele

Reagovat
Svatej

To je fakt brutální, jak šíleně dlouho jsou United schopni mít ucházející výsledky i bez náznaku nějakýho systému, jen za pomocí špičkový kvality. Naposledy jsem u nich něco vážně konkrétního viděl pri ty šílenosti proti Fullhamu za Moyese, jinak fakt nevim, jakej herní styl tomu klubu přiřadit

Reagovat
O.Giroud

im fakt staci De Gea a nejaky Greenwood co sa tam prestrikuje alebo Bruno co vymysli nejaku prihravku a drzia sa hore inak by regulerne snad boli blizsie k boju o zachranu nez k TOP 4

Reagovat
Svatej

Tezko rict jak s bojem o zachranu, ale z druhy strany to ber tak, ze jsou jeden funkční system od toho, aby byli fakt šíleně silní

Reagovat
O.Giroud

Hej to som si trochu zaprehanal ale bolo tych zapasov dost no. Preto som rad, ze ich nezobral Conte ani si nechem predstavit co by s nimi spravil a v lete snad zoberu toho Pochetina

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Infernoqt

Tak pod Solskjaerem jsme hráli na rychlý přechod, proti velkým týmům to celkem fungovalo. Pak přišel Ronaldo a padla na nás deka. Teď nemáme žádný styl, jen se bráníme a hrajeme na náhodu.

Reagovat
Svatej

Ja nevim, tohle je na muj vkus naprosto děsivě málo. Už léta vám sv způsobem trochu závidím, ze to takhle jakz takz funguje, ale nepamatuju si, kdy jsem se u vasoch zápasů, kde vedete, fakt bavil, přičemž si u většiny top týmů něco najdu

Reagovat
Busby babes

spickove kvality? vsak kdyz hrajem takhle blbe tak je vetsinou dany tim, ze najednou nasi hraci nejsou schopni dat prihravku na 3 metry a popobehnout...

Reagovat
Svatej

Ja vas teda už podobny zapasy viděl hrát a ve výsledku jste srali prihravky tak dlouho, az tri v řadě prošly a ten spravnej hráč vepředu si poradil. Nevidim moc nci, co by se s tim vylucovalo

Reagovat
Svatej

You see?!

Reagovat
Busby babes

btw ten fulham... ze takovou sracku dokazes napsat zrovna ty, to bych fakt necekal...

Reagovat
Svatej

Přirozeně jsem použil urcitej extrem k prosazení myšlenky, nebud hned ostrej

Reagovat
Martin9719

Zapomněl jsi na LVG je opravdu smutný že po tom co Tuchel řekne, že na titul s takovou hrou nemají nárok tak mě jeho hra baví a přijde mi daleko daleko kvalitnější než co hrajeme my.

Reagovat
Svatej

Ten priklad byl jen nadnes

Bohužel uz tam nějakej ten rok opravdu špičkovýho stratéga ani vizionáře v tomhle ohledu nemáte, ale ve výsledku vam dost mozna jen tohle schází k tomu finalnimu kroku

Reagovat
smazaný uživatel

Nečitelnost to je právě naše taktika. Zkus se připravit na soupeře, který sám neví, co bude hrát.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Wolves had 15 shots against #mufc in the first half, the most a visiting team has had at Old Trafford in the opening 45 minutes of a Premier League game since 2003/04 #mulive [opta]

Reagovat
PhilipS

Do toho středu musí hrábnout, to je hrozná pomalost. Cavani plus Ronaldo, taky není to pravý ořechový.

Reagovat
Dawon

Bida, bida, bida...nevim, to rozestaveni na dva hroty proste moc nefunguje, ten hrac v zaloze tam hrozne chybi.

Bylo tam par nadejnych brejku, bohuzel prakticky do jednoho vsechny vyresene uplne otresne ve finalni fazi.

Jones zatim super, snad nejlepsi vykon z nasich na hristi...coz teda asi neni uplne dobra vizitka pro zbytek

Reagovat
Swarley

Na něm je vidět, že si to užívá, hraje uvolněně a s přehledem, než se v druhé půli na půl roku zraní

Reagovat
ManUnited

tan mě jedině napadá, že by jednoho z těch dvou hrál Bruno a měl prostě tu volnou roli, ale to by z toho ve finále bylo to klasický 4231 co se hrálo doteď a nefungovalo to

Reagovat
r.mrazik

nejlepsi zapas pod Ragnickem byl ten,kdy to vedl jeste Carrick...

pod nim to je hrozna silenost, to uz i Ole byl snad lepsi

ty jeho modifikace na 442 jsou divoky a hrajeme s tim hrozne

Reagovat
FCSL

Z United se mi líbí akorát Greenwood. Žeru tu jeho sílu v levačce, kdy i každá přihrávka je ostrá. Ten balon na Sancha do brejku byl brutální. Taková raketa po zemi z krátkýho nápřahu...

Reagovat
FCSL

Ale na Wolves se dneska hezky kouká, na to že dali 13 golů v 19 zápasech Akorát Jimenez asi neví co je ofsajd. Ale je pravda, že jim to United dost ulehčujou no

Reagovat
iamek

Mctominay mohl v klidu faulovat na půlce, ale na co, když můžu faulovat kousek před vápnem. Idiot

Reagovat
Swarley

To je tak bez pohybu až to bolí, když se dívám na City, hráč má vždy tak dvě tři a někdy i čtyři možnosti, komu nahrát... U nás to je většinou jeden hráč s protihráčem přímo na zádech...

Reagovat
iamek

A ještě zády k brane

Reagovat
Swarley

To je samozřejmost

Reagovat
El Cid z City

To jje tou cenovkou.

Reagovat
iamek

AWB

Reagovat
smazaný uživatel

Bissaka je úplně vylízaný

Reagovat
Swarley

Horní vs Dolní Lhota, to je otřesný

Reagovat
PhilipS

Sakra ty jednoduchý přihrávky do protiútoků jsou tak strašně na hovno. To úplně bolí

Reagovat
iamek

On stáhne nejlepšího hráče v útoku. Ty vole tajní zpatky do Moskvy

Reagovat
Svatej

prijekny si s tebou prohodit roli

Reagovat
iamek

Na tvoji show ze včera mi schází ještě asi 135 komentářů

Reagovat
Nihilister

Reagovat
John Obi Mikel

Furt trenéra neoznačuje takovými výrazy jako ty.

Reagovat
Svatej

Tuchel ode me ma celkem pokoj posledni dobou

Reagovat
John Obi Mikel

*jako ty kdysi

Reagovat
Kixi Syhimour

iamek ty stavy docela pravidelně střídá

Reagovat
EXoRcIsT

boze to je hnus AWB nech sa radsej ani o tie centre nepokusa

Reagovat
EXoRcIsT

dpc AWB okamzite dole to je cista sabotaz od neho a nejlepsie este niekto do zalohy

Reagovat
Gunner14

Rozkliknu livesport. United - Wolves na střely 5-17 ok

Reagovat
EXoRcIsT

Bruno boze

Reagovat
smazaný uživatel

Pico proc jsou vsichni tak posrani vymrdat nektery ty dementy do becka a na transfer list a dat tam dorostence? Nemuze byt horsi fotbalista nez Bissaka, ten curak at kope balony radsi rovnou do autu, to neni mozny kdo vyskautoval takovyho kokota? Cavani ty vole ten borec je rychlostne a reakcema tak na stary pany Teplic a to by ho tam potahal Verbir, kombinacne stal bratru za picu vzdycky. Rozestaveni 4-2-2-2 bych si zvolil maximalne ve FM ve 4 rano kdybych dosel totalne zmastenej a hral posledni zapas sezony. Dokud nebudeme mit trenera, kterej se z te kabiny posere a necha tam hnit vsechny ty mrdky preplaceny, tak budeme radi za 5. misto, a to si letos troufnu tvrdit, ze na Arsenal ani Spurs nemame a budeme se muset jooo hodne snazit abysme se dostali pred WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

*dokud budeme

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Swarley

Matic s finální přihrávkou, to nemohli čekat... Skodaaaa Bruno...

Reagovat
Wazza228

Tohle měl bejt gól.

Reagovat
Mato178178

bruno z formy je tri krat lepsi ako všetci dokopy

Reagovat
Swarley

Ale konečně něco, šlapeeem

Reagovat
Greny

Traore

Reagovat
EXoRcIsT

preco kurva vsetko tlacime cez AWB ked on vsetko dojebe a dalsia vec co este robi Cavani na ihrisku cely zapas na prd

Reagovat
smazaný uživatel

Ethana Lairda stahujeme prý ze Swansea aby šel do Bourmounthu, nebylo by lepší si ho nechat a poslat pryč Wan Bissaku?

Reagovat
Coutinho10

ono se nehraje od 21:00 ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

v pohodičce jsem šel na Twitter mrknout, jaký budou sestavy a po otevření vidím tento tweet od Podanýho: https://twitter.com/Pod_Y39/status/1478073389101293573, tak si říkám, to je nějaká chyba nebo něco a pak otevřu Livesport a tam 75. minuta tak aspoň to nejdůležitější jsem viděl no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sali5

V 9 jsou šipky, navíc v Anglii svátek.

Reagovat
Coutinho10

j, vůbec jsem si to neuvědomil...v pondělí jsem neočekával jiný čas než 21:00

Reagovat
Swarley

Zkušeně to DDG pouštěl nad

Reagovat
EXoRcIsT

boha ta nie zeby sme striedali starych dedov Matica a Cavaniho alebo neschopneho AWB ale radsej striedame mladych hracov plnych energie co hrali lepsie ako ti co ostali na ihrisku

Reagovat
Greny

Tak já nevím ... Rozhodčí už mě v PL fakt serou a Dean patří mezi ně... Tak on odkrokuje zed, sprayem udělá lajnu a pak je nechá stát před tou lajnou a ještě jim tam něco ukazuje... Dement

Reagovat
EXoRcIsT

teraz je Rashford obkluceny 3 hracmi a do matkypice nikto sa mu neponukne McTominay stoji jak kkt uTocnici tiez Matic dakde v riti boh vie kde bol prote kurva co oni na tych posratych treningoch robia kurva

Reagovat
iamek

Gooooooool. Ralf je buuuuh. Nová smlouva !!!

Reagovat
Gunner14

Wreck-it Ralph is at the wheel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
John Obi Mikel

Vlci

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě no, Rangnicku díky za nic a zpět do Ruska

Reagovat
Diskostu

100x opakujem to neje trénerom ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Goooooooooooooooooooooolllllllllll

Krásné od Nevese

Reagovat
O.Giroud

Moutinhooooooooooooooo

Reagovat
martin.b

Phil jedinej konstruktivní hráč Utd <3

Reagovat
O.Giroud

Joonesy assist

Reagovat
iamek

Co to je zase za střídání?

Reagovat
Greny

By to mohl vzít dočasně do konce sezony Ole co myslíte?

Reagovat
Gunner14

Rio Ferdinand

Reagovat
John Obi Mikel

Gary Neville

Reagovat
smazaný uživatel

Gary tomu celkem rozumí, ale prostě neumí trénovat. To máš jako s Ragnickem.

Reagovat
Gunner14

To by byla dvojka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
EXoRcIsT

ani jeden zapas ta debilna Rangnickova formacia nefungovala a uz duplom to nebude fungovat so zalohou McTominay Matic utokom kde su dvaja dochodcovia a AWB

Reagovat
smazaný uživatel

Ja do pici nechapu co ceka. Co od takovych sestav kdo kurva ceka. Kdybysme nemeli Ronalda, tak jsme 12.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt do United nemůže někdy přijít normální trenér

Reagovat
Diskostu

100x opakujem to neje trénerom ...

Reagovat
iamek

To není trenér. Ryba smrdi od hlavy.

Reagovat
Kuchta

Takový to, když fandíš o víkendu městskému rivalovi, aby si tvůj tým doma mazali na chleba Wolves

Gratuluji

Reagovat
Gunner14

tak aspoň jeden Manchester mu dělá radost

Reagovat
krisa

Reagovat
Wazza228

doufám, že už se Rangnick konečně poučí a změní rozestavení. Hrát na dva útočníky si prostě dovolit nemůžeme.

Reagovat
iamek

Carrick vrat se

Reagovat
Mato178178

videl so ten zapas proti chelsea?

Reagovat
iamek

Tu remízu v suchem triku a pohodové vítězství ve Španělsku a s Arsenalem? Viděl.

Reagovat
Mato178178

ano tu remizu kde sme nepreliezli ani cez polku ihrisku

Reagovat
Svatej

Tak v suchým

Reagovat
Front hell

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Trénovat nebo hrát?

Reagovat
EXoRcIsT

Wolves zoberie loptu par prihravok a strela na branu ziadne vymyslanie kktin a MU ani kombinacia ani centre ziadna snaha nic kurva vsetkych ich predat okrem Bruna a DDG VSETKYCH

Reagovat
iamek

Protože nemáme žádného středního zaloznika. Proto to jde jednoduše.

Reagovat
EXoRcIsT

tak naco cakame ked je prestupak i keby mal stat 80 mega bez novej zalohy je sezona total v riti a este mame jedneho zaloznika takeho blondateho chlapca z Ajaxu co tam bude behat a snazit sa aspon ne jak tieto lenive .....

Reagovat
smazaný uživatel

hele, on si všim toho wan bissaky. brzo.

Reagovat
Sandstorm

Dokud neposilime střed zálohy tak je úplně jedno kdo nás bude trénovat nebo hrát na jiných postech. Současný střed zálohy nevymyslí nic dopředu a směrem dozadu je děravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, tem stoperum nezavidim. Varane musi cumet po tom co pred nim hralo v Realu, to je jinej svet. A to fakt nechci branit Bailleyho nebo nedej boze Maguira.

Reagovat
iamek

Stojí ten stred za hovno v úplně každé situaci. Jeden zapas z pěti se povede a naivně myslíme, ze se to zlepší. Pořad dokola.

Reagovat
Cobra

Ta citovka od Rashforda

Reagovat
vitasrp

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Swarley

On je v neuvěřitelných hovnech, zápas co zápas horší a horší

Reagovat
ACSMan

Reagovat
avicii

Reagovat
vitasrp

Jako proti Wolverhamptonu se hraje příšerně, oni výborně brání a umí udržet míč, takže z toho zápasu často udělají pomalou, taktickou bitvu.

Ale i tak je ten výkon, co United předvedli, něco nehorázně hroznýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl zůstat Carrick

Reagovat
Likan7

Já Rashe zbožňuju a obhajuju ho jak jen můžu, ale teda....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš slabost pro ty mladý angličany. Kde je Welbeckovi konec...?

Reagovat
Likan7

Furt si myslím, že jsme ho neměli prodávat letos 2 góly za Brighton. On Rash má v sobě to kouzlo jako měl Ronaldo do 09. Bohužel je totálně mimo veškerý tabulky.

Reagovat
gazza62

Anglican vypada jinak,ale ma slabost na mlade cernousky.

Reagovat
Diskostu

Rangnick sa zasekol pred 20 rokmi dnes sa nedá hrať s 2 hrotmi ako Cavani a CR aj jeden je veľa ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, dá. Jenom musíš mít někoho pod nima.

Reagovat
Diskostu

Ani Casemiro z Makelelem by to neubránili....

Reagovat
John Obi Mikel

10

Reagovat
Wazza228

No, asi tolik k zápasům k dobru na LM

Reagovat
EXoRcIsT

LM? by sme si zasluzili zostupit sak sme tuto sezonu pomaly ani v jednom zapase neboli lepsi ako super

Reagovat
Grahf

ach jo, zas sme tam kde sme boli

Reagovat
smazaný uživatel

Moutinho prvni gol sezony... kde jinde nez u nas.

Reagovat
Swarley

Nejhorší je ale opakovaně takhle reakce od týmu, prostě nula nula nic... Žádná změna, stejně na hovno nasazení jak od začátku zápasu...

Reagovat
Diskostu

Wolves si jedna radosť dáva do rohu vie že nebezpečie nehrozí

Reagovat
Swarley

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
vodka

Phil zbytek do gulagu

Reagovat
vodka

a jako sorry, Rash nas tahl 2 roky kdykoliv byl zdravy, ale chlapec je uplne mimo, to je neuveritelne, jak kombi nejhorsi mozne reseni vzdy...

Reagovat
Wazza228

Tak a jdeme trefovat zeď

Reagovat
stuff

Hlavne nestriedat Ronalda!

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Diskostu

tak isto ...tutovka len blazon čo futbal nesleduje to nedal..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

jestli ten primak bude kpat ronaldo, tak nam neni pomoci

Reagovat
ajouki

Na co je Ronaldo na hřišti do 95. minuty, když ho ani nenechají kopat klíčovou standardku?

Reagovat
stuff

Naco v 95.minute prizabit niekoho v mure?

Reagovat
Greny

Na hovno stejně Jak předchozích 94 minut

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdyby to kopal Ronaldo, tak je to gól

Reagovat
ManUnited

jj že těch gólů z přímáku dal v poslední době

Reagovat
Kixi Syhimour

ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
supporter

No tak uz zacinam verit tomu, ze je to dlouhodoba kletba po tom, co mel SAF smlouvu s dablem

Reagovat
O.Giroud

Ronaldo sa zas zlakol ako proti Aston Ville

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo keců ze strany fans United u naší prohry se City a jak se karta obrátila

Reagovat
smazaný uživatel

Že Adame?

Reagovat
tunkic

karmaaaa

Reagovat
Kuchta

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neon

Reagovat
r.mrazik

hah...stahnout nejlepsiho greenwooda byl majstrstyk

taktika 4222 je totalni vocasarna

jeste ze je Ralf jen na pulrok...

Reagovat
Swarley

Aby ten půlrok vůbec dokoučoval

Reagovat
smazaný uživatel

Zase co jsem koukal, tak on ty výsledky nemá úplně špatný - navzdory předváděné hře.

Reagovat
O.Giroud

myslis tie zapasy s CP, Norwichom, Newcastlom a Burnley?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, jsem ten poslední, kdo by se ho chtěl zastávat. Jsem jeho největší kritik, ale pravda prostě je, že dodnes neprohrál.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Taky hrál proti mančaftům co hrají od 15. Místa níž

Reagovat
vodka

ja nepochybuju, ze za 2 mesice nebudeme hrat sracku, ale tenhle prerod bude fakt bolet a rangnick si uplne sam nepomaha. Paradoxne nejlepsi takticky vykon byl hned po prevzeti proti CP, kdy to davalo smysl, obrana zacinala pres odzadu a tlacili jsme se dopredu. od te doby je to mayhem, kdy prava ruka nevi, co dela leva, hlavne ofenzivni hraci jsou krome sancha na facku. nevim, co jim na videich pousti, ale ocividne to momentalne nefunguje.

Reagovat
r.mrazik

On vlastně ani ten matic v té záloze vůbec nefunguje

Je to šílenost celkově

Reagovat
fenixLFC

zas na druhu stranu- stoji to vobec za to? ked sa bude trebars dva mesiace adaptovat na ten styl tak ho budete hrat tak ako tak len dalsie dva mesiace a po sezone pride novy manazer. veris tomu ze to bude niekto kto bude hrat to iste co rangnick? pretoze pri koncepcnom planovani vasho vedenia ma neprekvapi ked dotiahnu niekoho kto hrava 352...

Reagovat
vodka

já bych čekal, že zůstane ještě další sezonu, zkrátka dokud si nevybere nástupce, ale tak uvidíme no.

Reagovat
REPLIKATOR

Premier League - preview 21. kola: Man Utd se dotahuje na Wolves

Reagovat
MCFC_8

To nic United, este je tu nastastie Konferencna liga, aspon nejaka Europa buducu sezonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele