8. kolo
19.10.2019 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Brémy se s Herthou o body rozdělily

V rámci 8. kola Bundesligy se střetly celky Werderu Brémy a Herthy Berlín. Berlínané vstupovali do zápasu s trvající třízápasovou vítěznou šňůrou, Brémy naopak měly z posledních klání na kontě dvě remízy v řadě. Nakonec se natáhla série domácích, oba týmy si ze zápasu vezou bod.

Úvod duelu patřil domácímu Werderu. Sargent si napravo narazil s Eggensteinem a tečovanou střelou z první poslal míč za záda Jarsteina - 1:0. V 16. minutě se dalekonosnou ranou z voleje pokusil vyrovnat Mittelstädt, míč ale poslal těsně nad Pavlenkovu svatyni.

Ve 27. minutě Friedl vybídl svou přihrávkou ke skórování Rashicu, Boyata však jeho gólovou střelu tečoval těsně vedle pravé tyče Herthy. První půle tak skončila těsným vedením Brém 1:0.

Po dvaceti minutách druhého poločasu Bittencourt přesně nacentroval zprava na osamoceného Rashicu, jenž akrobaticky skvěle zakončil, avšak jeho pokus neméně skvělým zákrokem zlikvidoval famózní Jarstein. V 69. minutě, tedy po pouhých čtyřech minutách, napřáhl Darida zpoza vápna a jen tak tak netrefil bránu za vzduchem plachtícím Pavlenkou.

O minutu později přišlo vyrovnání. Střídající Lukebakio se na levé straně hřiště odhodlal k fantastické sólové akci, když přešel přes několik protihráčů a přízemní ranou k zadní tyči nedal Pavlenkovi šanci - 1:1. V poslední dvacetiminutovce si už ani jeden z týmů žádnou větší příležitost nevypracoval, proto zápas skončil nerozhodně 1:1.

Hertha počtvrté v řadě neprohrála a po zisku bodu z tohoto střetu se nachází na desáté ligové pozici. Werder se drží v těsném závěsu, dva body za týmem z hlavního německého města.

Autor: Václav Bače / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

2:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele