2. kolo
24.08.2019 15:30 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Kadeřábek pozdním gólem rozhodl o výhře Hoffenheimu nad Brémami

Ve 2. kole Bundesligy na sebe narazila dvě velmi ambiciózní mužstva, která ovšem vyšla ze svých prvních ligových klání shodně bez bodů. Hoffenheim byl nakonec tím týmem, jenž si po prohře v úvodním kole spravil chuť a udělal svým fanouškům radost premiérovým tříbodovým ziskem v této bundesligové sezóně.

První půle zápasu vůbec nenasvědčovala tomu, že diváci na stadionu a u televizních obrazovek nakonec uvidí celkem pět branek. Gólový účet tohoto souboje načal až ve 45. minutě hostující Füllkrug razantní hlavičkou po centru Sahina od rohového praporku - 0:1.

Hoffenheim odpověděl jedenáct minut po přestávce a bylo to taktéž po rohovém kopu, když se nejvýše vyšrouboval Bićakćič a hlavou uklidil míč k pravé tyči Pavlenkovy brány - 1:1. V 61. minutě už domácí vedli. Skov jemnou tečí pomohl najít ve vápně Beboua, jenž se nerozpakoval a z bezprostřední blízkosti propálil českého brankáře Werderu - 2:1.

Brémští fotbalisté vyrovnali v 73. minutě, avšak tento gól byl následně anulován z důvodu hry rukou, kterou se provinil Füllkrug. A aby nebylo málo špatných zpráv pro Werder, v 77. minutě zamířil předčasně do sprch Eggestein po inkasování druhé žluté a následné červené karty.

Navzdory všem předpokladům ale ono kýžené srovnání skóre ze strany Brém přišlo. V 83. minutě se po chybě Vogta dostal ke kulatému nesmyslu Klaasen, našel přesnou příhrou Osaka a ten rychlou kličkou a střelou k tyči vlil fanouškům severoněmeckého klubu do žil novou naději na bodový zisk - 2:2.

O tu je však připravil sváteční střelec domácích Kadeřábek přesným zakončením hlavou z rohového kopu zahraného Geigerem v 90. minutě - 3:2.

Hoffenheim se díky prvním třem bodům v nové sezóně posunul do středu tabulky, zatímco Brémy si musí na první bodový zisk a s ním spojené odlepení ode dna tabulky ještě minimálně týden počkat.

Autor: Václav Bače / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele