12. kolo
24.11.2018 15:30 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Bayern Mnichov - Fortuna Düsseldorf 3:3

Bayern Mnichov pouze remizoval s nováčkem z Düsseldorfu 3:3 a jeho situace už je skutečně vážná. Hostům se podařilo vyrovnat až v nastaveném čase druhé půle.

Mnichovský Bayern byl jasným favoritem zápasu s předposlední Fortunou Düsseldorf, špatným výsledkům z poslední doby navzdory. Bavorský tým mohl jít do vedení již v 15. minutě, kdy k tvrdé střele napřáhl Jerome Boateng, míč však nakonec skončil pouze nad.

To o dvě minuty později se už skóre zápasu měnilo. Po rohovém kopu domácích se ve skrumáži před bránou Düsseldorfu dostal k míči nikým nehlídaný Süle a střelil míč po zemi přímo ke vzdálenější tyči. A domácí měli další důvodů slavit hned o několik minut později.

Ve 20. minutě nahrál Boateng kolmo na Thomase Müllera, který dokázal navzdory nepřesnému zpracování usměrnit míč za záda bezmocného brankáře Fortuny Rensinga. Bayern v prvním poločase na hřišti dominoval, přesto se na jeho konci podařilo hostům snížit.

Ve 44. minutě chyboval ve vlastním pokutovém území domácí Boateng, jemuž se nepodařilo odkopnout míč. Ten se nakonec dostal k Lukebakiovi, který už neměl problém prudkou ránu prostřelit brankáře Neuera. Do kabin se tedy mužstva k poločasové přestávce odebrala za stavu 2:1 pro domácí.

V 58. minutě uklidnil Bayern svým druhým gólem v zápase Thomas Müller, jenž se trefil zpoza vápna po geniální přihrávce Roberta Lewandowskiho. Pak se ale stalo něco, co v naplněné Allianz Areně nečekal asi nikdo.

Nejdřív přišlo v 78. minutě snížení na 3:2 a střelcem byl znovu Lukebakio. Tentokrát se trefil po přihrávce na hranici ofsajdu, gól byl uznán až na základě konzultace s VAR. Závěrečná rána pro Bayern přišla ve 3. minutě nastavení druhé půle.

Lukebakio se opět dostal do pozice, kdy běžel sám na Neuerovu bránu a znovu se nemýlil. Zkompletoval tedy velmi cenný hattrick na půdě týmu, který je v soutěži posledních několik let suverénní. Remíza neposunula Düsseldorf ze sestupových pozic a Bayern se prozatím nachází s jednadvaceti body na pátém místě.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
Rich

2-0 a budou rádi, jestli uzurpují vítězství.

Reagovat
smazaný uživatel

8:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5 : 0 Kovač ven

Reagovat
Heresy

zapas na dortmundu byl parada i prez prohru ... a jestli zopakuji vykon verim ze dneska to bude 7:0

Reagovat
Jardman

Tak tomu sám nevěříš

Reagovat
Heresy

spis sem doufal .. ale tohle uz je trapas -.- 3:3

Reagovat
Jardman

Skoro bro

Reagovat
Rich

Tak jo, kdy už konečně vyhodí Kovače? Blbější vedení jsem fakt v životě neviděl.

Reagovat
Bastaron

Ja bych spíš řekl, že Kovac by měl vyhodit vedení a pak odstoupit.

Reagovat
Jardman

Borci jste slepý nebo blbý, to určitě není trenérem, ale tragédníma hracema, Ribéry, Robben, Süle, Boateng, Neuer už taky napodrží

Reagovat
Rich

Za mě je největší tragéd z nich Boateng, to je lama. Ribery a Robben jsou staří a musejí už jít, pryč s nimi. Neuer nevím, po zranění se do kondice nestal a mnohdy byl lepší Ulreic. Sule je průměrný, ale není dobrý. Celkově to chce posilu a výměnu trenéra.

Reagovat
Jardman

Jj momentálně disponujeme průměrným a starým týmem, tam by ani Jupp nic nevymyslel.

Reagovat
Rich

Je pravda, že by asi nic moc Jupp nevymyslel, ale tak snažil by se to dát nějak do kupy. Mě totiž přijde a říkám to dlouho, že Kovač nemá podporu týmu. Ale tak podle mě stejně nastal jeho konec, v úterý se hraje proti Benfice a to když nevyhraje nebo nepředvede dostatečný výkon, tak jde. Otázkou je ale, kdo by měl místo něj přijít?

Reagovat
smazaný uživatel

kovač je borec jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele