33. kolo
14.05.2005 15:30 CET
6 : 3
(5:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - 1. FC Norimberk 6:3

Byl to poslední domácí zápas Bayernu na Olympijském stadionu před stěhováním do paláce jménem Allianz Arena. Bayern zde odehrál 578 zápasů a tím posledním se vítězně rozloučil. Na dernieru bylo pochopitelně vyprodáno všech 63 000 míst. Hned co dosedli poslední opozdilci, zvedla se opona a mohlo se začít. Bayern vstřelil v zápase sedm gólů, ale ten Demichelisův byl do špatné brány, takže po devadesáti minutách byl stav 6 : 3.

Na úvodní gól se příliš dlouho nečekalo, už po osmi minutách se trefil Calaudio Pizzaro. Poločas skončil pro hosty hrozivým skóre 0:5, dvě branky také zaznamenal kanonýr Makaay. Pro toho to bude smutný konec sezóny. Našel gólový apetit, ale bude si ho muset uchovat až do léta, kdy začne nová sezóna. Kdoví kde by byl Bayern teď, kdyby se chytil Makaay proti Chelsea ve čtvrtfinále Ligy Mistrů. Nehrál by třeba bavorský kolos finále...? Hosté ve druhé půli stačili stav zkorigovat třemi góly, z nichž dva si na své konto připsal z naší ligy dobře známý slovenský bohatýr Samuel Slovák. Olympijský stadione - Auf Widersehen.

Autor: Pavel Ryšavý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele