základní část, 21. kolo
13.02.2022 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Pilař v závěru vybojoval Jablonci bod v Karviné

Dlouho to s fotbalisty Jablonce nevypadalo v Karviné dobře, neboť po Čmelíkem proměněné penaltě krátce po pauze prohrávali. V závěru ovšem dokázali srovnat, bod vystřelil Severočechům Pilař.

Už v deváté minutě mohla skóre otevřít zimní posila hostů Silný. Ten po Pilařově obloučku čelil jen brankáři, Bajza ovšem skvělým výběhem zneškodnil šanci. Po čtvrtině utkání pálil prudce sám Pilař, ani ten si na karvinského gólmana nepřišel.

Po přestávce se musel uvést i Hanuš, jenž zastavil hlavičku hrdiny z Edenu Durosinmiho. Jenže jen pár desítek sekund poté Zelený sestřelil Lukáše Čmelíka, za což se kopala penalta. Té se ujal sám faulovaný, který tvrdou ranou otevřel gólový účet utkání.

Bleskově mohl srovnat Kratochvíl, jenže Bajza s problémy balón zkrotil. Kratochvíl neuspěl ani v další šanci, a tak mohl dodat domácím klid Durosinmi. Toho ovšem konečky prstů vychytal Hanuš.

Severočeši se dočkali vyrovnání v pětaosmdesáté minutě. To centroval střídající Kadlec, vzdušný míč za sebe prodloužil Kratochvíl a Václav Pilař tvrdou ranou překonal Bajzu. Vzápětí mohl tentýž hráč dokonat obrat, po pěkném obejití Jánoše však pálil jen do boční sítě.

Poté ještě dokázala rozvlnit síť Karviná, jenže Durosinmiho branka neplatila pro ofsajd. Slezané tak i přes cenný bod prohloubili své manko na barážové pozice, Jablonec před nimi není zrovna v nejbezpečnější zóně.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Alan

1-0

Reagovat
ondrasch77

přáni 0:2, skutečnost 1:1

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele