základní část, 22. kolo
19.02.2022 15:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Pardubice i v dlouhém oslabení ubránily remízu

Pardubicím po necelé půlhodině východočeského derby rozhodčí sebral gól a namísto toho šly do oslabení, přesto nehodily flintu do žita. Proti Hradci Králové nadále působily aktivně a vybojovaly alespoň bod za remízu 0:0.

Celku s koněm ve znaku se povedla první půlhodina lépe. Solil pořádně prověřil Fendricha, poté Jeřábek dokonce rozvlnil síť. Jenže sudí po zhlédnutí videa nejenže branku neuznal, ale ještě skórujícího Jeřábka vyloučil, protože ten předtím mimo hru udeřil do obličeje bránícího hráče.

I přesto mohl ještě v první půli poslat svůj tým do vedení Cadu, ten ovšem promrhal loženou pozici a mířil jen doprostřed. Ve druhé půli příliš akce vidět nebylo, Votroci se každopádně nemohli dostat do tlaku. Namísto toho dvacet minut před koncem po Caduově přistrčení orazítkoval Rezek tyč.

Na druhé straně v závěru neuspěli Rybička, Kubala ani Vašulín a utkání tak skončilo bez gólů. Za daných okolností je bod pro Pardubice v boji o záchranu beze sporu cenný, naopak pro Hradec v boji o elitní šestku spíše ztrátou.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
kecipep

1:2

Reagovat
ondrasch77

1:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
dejvikker

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele