základní část, 15. kolo
20.11.2021 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Škoda stým gólem vystřelil Mladé Boleslavi vítězství

Jediný gól přineslo utkání mezi Mladou Boleslaví a Zlínem, byl však stylový. Vstřelil jej totiž v průběhu první půle Milan Škoda, pro nějž to vedle vítězného zásahu byl i jubilejní stý v české nejvyšší soutěži.

První šance Středočechů se zrodila velmi brzy, Ewertonův pokus z úhlu dokázal Rakovan zneškodnit, následnou dorážku Škody zablokovala obrana. Po čtvrtině utkání už ale šli do vedení. Preislerův rohový kop našel přesně hlavu Milana Škody, od níž balón putoval za záda bezmocného Rakovana.

Nedlouho po návratu ze šaten mohl skóre zvyšovat znovu čerstvý stovkař, zakončení mu ale na poslední chvíli zhatil Procházka. Ewertonova následná střela skončila mimo prostor tří tyčí. Na opačném konci hřiště zahrozil Poznar, jeho střelu ze střední vzdálenosti zneškodnil skvělý Šeda.

Ve zlínském dresu se nadále činil Procházka, který po sedmdesáti minutách zastavil Ladrovu ránu. Právě Ladra od rohového praporku odcentroval tak, že Vraštil si málem vstřelil vlastní gól. Tomu zabránil jen skvělý zákrok gólmana. Středočeši i tak udrželi vítězství a vyšvihli se na sedmou příčku, Zlín se propadl na pozici dvanáctou.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
ondrasch77

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele