základní část, 20. kolo
05.02.2022 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Kratochvíl vystřelil Jablonci vítězství

Jablonec vstoupil do jara vítězně a přiblížil se tak pozicím v elitní desítce. Právě Sigmu, která tuto pozici klíčovou pro klidný konec sezony okupuje, zdolal poměrem 1:0 díky Kratochvílově brance ze startu druhé půle.

Úvod utkání se řadil mezi ty poklidnější, jedinou zajímavější situaci měl na svědomí Martinec, jenž hlavičkoval doprostřed. Po dvaceti minutách pak Holíkův centr zkoušel zužitkovat Houska, jeho pokus ale zablokoval Jemelka. Na opačném konci hřiště rozvlnil síť Chytil, jenže radost jemu i jeho spoluhráčům sebral VAR.

Vzápětí se mohl prosadit Růsek, jeho hlavičku však zastavil Hanuš. Závěr první půle se nesl v rychlém tempu. Nejprve Navrátil už překonal Hanuše, gólu ale zabránil Zelený. Na druhé straně obrana na poslední chvíli zastavila kombinaci Silného s Kratochvílem, vzápětí ještě hlavičkoval Holík, proti němuž se vystihl Stejskal.

V devětačtyřicáté minutě už se Severočeši radovali z gólu. Pilař dokázal centr sklepnout na Miloše Kratochvíla, jehož střela z první skončila za zády gólmana. Bleskově mohl Kratochvíl přidat další gól, jenže tentokráte Stejskal zakročil. Po necelé hodině hry znovu zachránil Radovu družinu Zelený, který odkopl míč z brankové čáry.

Jelikož ve zbytku utkání své šance nevyužili ani Chvátal, ani Kadlec, skončil zápas těsným vítězstvím Jablonce, jemuž tak aktuálně patří dvanáctá příčka.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Alan

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele