32. kolo
16.05.2021 19:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Slavia vyhrát nedokázala, neporazitelnost ale nadále drží

Druhý nevýrazný výkon v řadě za sebou má mistrovská Slavia. Ta doma proti Karviné remizovala 1:1, přičemž už v úvodu nastínil trápení Kuchta zahozenou penaltou. Skóre otevřel Holeš, v závěru ale vyrovnal Čmelík.

Úvodní minuty patřily slávistům. Hned v té čtvrté jejich pěkná kombinace vedla k faulu Neumana na Kuchtu, což sudí odměnil penaltou. K té se postavil sám faulovaný, který se však nechal gólmanem vychytat. Vzápětí vypadala nebezpečně Stanciova tečovaná střela, vše skončilo rohem. Po něm hlavičkoval nepřesně Deli.

Po necelé půlhodině propadnul míč na zadní tyč k Bořilovi, jenž Neumana prověřil tvrdou a přesnou ranou. Červenobílí se trefy dočkali ve čtyřicáté minutě. To vypálil Bořil, jehož zblokovaný pokus se odrazil k Tomáši Holešovi. Ten pak z velkého vápna usměrnil balón po zemi do protipohybu brankáře. Bleskově mohl srovnat Čmelík, toho ale vychytal Kolář. Ten si poradil i s Bartošákovou šancí.

Deset minut po přestávce Olayinka se Stanciuem předvedli výbornou akci a připravili Kuchtovi tutovku, o titul nejlepšího střelce bojující útočník však selhal. Na opačném konci hřiště Qose prověřil Koláře. Slezané rozvlnili síť po sedmdesáti minutách. Herc nejprve ztroskotal na Bahovi, jeho následnou radost pak zhatil praporek pomezního.

Nakonec se Karviná dočkala i regulérní branky. Deliho chyba umožnila Lukáši Čmelíkovi postupovat sám na brankáře, s nastalou situací si poradil a přesně k tyči skóroval. Na jistotě titulu Slavie to nic nezměnilo, Karviná je na dvanáctém místě na dostřel Českým Budějovicím.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele