základní část, 13. kolo
20.10.2019 15:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Karviná po Spartě nestačila ani na Slovácko

Na úspěšné období po reprezentační pauze nenavázala Karviná, která doma nestačila na příjemné překvapení letošní sezóny Slovácko. O jeho dvoubrankovém vítězství rozhodli Zajíc a Kalabiška.

Jako první zahrozili domácí. Na přímý kop si výborně naběhl Ba Loua, jenže hlavičkoval podstatně hůře a vůbec netrefil bránu. Udeřit tako mohli Jihomoravané. Šašinka v souboji přehlavičkoval soupeře a poslal míč Tomáši Zajícovi, který z pravé strany dokázal prostřelit Hrdličku.

Záhy mohl vyrovnat Petkov, jenže podklouzl a pálil vysoko. Před pauzou se znovu musel činit Hrdlička, když bravurně vychytal Zajícovu příležitost. Po přestávce mohl srovnat střídající druhý z bratrů Šašinků, ani on nemířil přesně. Z úniku mohl skórovat Janečka, tomu však na poslední chvíli sebral míč Hofmann.

Za zlomový moment leckdo považoval sedmdesátou minutu, v níž Divíšek fauloval soupeře a po druhé žluté kartě se musel poroučet do sprch. Jenže ani to Slezanům nepomohlo. Jan Kalabiška totiž zavelel k útoku a individuální akcí se dostal až do zakončení, které také provedl na jedničku a ranou k tyči navýšil vedení celku z Uherského Hradiště.

V závěru už se Karvinští na žádný větší nápor nezmohli a ani na šestý pokus nedokázali udržet tři body doma. V tabulce jsou tak až na třináctém místě, zato Slovácko na šesté příčce odskočilo pronásledovatelům na tři body, navíc se dotáhlo i na čtvrtý Baník.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, isport.blesk.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
kecipep

1:3

Reagovat
FC Parma

1:0

Reagovat
John Obi Mikel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele