základní část, 16. kolo
24.11.2018 17:00 CET
2 : 2
(1:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram 2:2

Zápas mezi pražskou Bohemkou a hosty z Příbrami skončil remízou 2:2. Domácí sice nejprve poslal do vedení Nečas, hosté ale pak ve druhém poločase navzdory oslabení dokázali vývoj zápasu otočit. Cennou výhru Středočeši ztratili v nastaveném čase, kdy se prosadil Krch.

První šanci zápasu si připsal M. Hašek, ten ale nedokázal propálit obranný val hostů. V 16. minutě se ze standardní situace odhodlal k dalekonosné střele Yusuf, jeho pokus ovšem skončil nad. Po bezmála deseti minutách se k další ráně odhodlal znovu Yusuf, tentokrát jeho pokus tečoval Nečas, a tak míč skončil za překvapeným Kočím.

Hosté se snažili o rychlou odpověď. Střely Květa a Fantiše ale Fryštákovi příliš starostí nenadělaly. Ve 38. minutě se do samostatného úniku řítil Nečas, nicméně Kočí výborně vyběhl a situaci vyřešil. V závěru první půle ještě Fryšták i přes problémy zlikvidoval ránu Květa z velké dálky.

V 51. minutě M.Hašek zatáhl míč po levé straně a přízemním centrem oslovil Nečase, ten zakončil těsně vedle bližší tyče. O pár minut později obdržel Karel Soldát druhou žlutou kartu a hosté dohrávali zbytek zápasu oslabeni. I tak si ale v 64. minutě dokázali vypracovat rohový kop. Z něhož se k hlavičce dostal Keita, jenž srovnal na 1:1.

Domácí díky převaze tahali za delší konec, do šancí se ale příliš nedostávali. V 82. minutě Příbram vyrazila do brejku. Fantiš z levé strany přihrál Voltrovi, ten nejprve napálil míč do Fryštáka, ale napodruhé už se mu podařilo míč propasírovat do sítě. O pět minut později mohl rozhodnout Fantiš, z nadějné pozice ale přestřelil. V nastaveném čase Klokani měli výhodu rohové kopu. Záviška poslal centr do vápna, kde se nejlépe zorientoval Krch, kterému se podařilo dopravit míč do sítě a vyrovnat na konečných 2:2.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (3)

Přidat komentář
ondrasch77

2:0

Reagovat
klokan.paul

3:0

Reagovat
eL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele