21. kolo
17.03.2018 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - MFK Karviná 1:1

Sigma nedokázala v domácím prostředí porazit Karvinou a spadla na 4.místo. Pro hosty je tento bod určitě zlatý, zároveň se ale za svůj výkon v Olomouci nemusí rozhodně stydět.

První poločas příliš fotbalových momentů nenabídl. V 16. minutě se k zajímavému pokusu po rohovém kopu dostal Budínský, jeho střela zpoza vápna skončila těsně vedle levé tyče. Sigma měla sice více ze hry, ale její snažení brzdila nepřesná předfinální fáze. První střela na branku přišla až v 29. minutě. Panákův pokus však Reichla nevyděsil. Největší šanci hostů v prvním poločase měl ve 35. minutě Wágner, Reichl byl ovšem dobře postavený a Wágnerovu hlavičku vyrazil. Sigma si své šance šetřila až na úplný závěr půle. Řezníček po Hálově centru hlavičkoval těsně vedle a Zahradníčka vychytal skvěle Le Giang.

Do druhého dějství vstoupila Sigma velmi aktivně. V 48. minutě Sladký poslal střílený centr do vápna, který Hála tečoval na tyč. O tři minuty později zahodil Řezníček stoprocentní šanci, když překopl poloprázdnou bránu hostí. Řezníček nebyl úspěšný ani o čtyři minuty později. Le Giang jeho dalekonosný pokus vyrazil na roh. V 67. minutě se domácí dočkali. Zahradníčkův centr z první krásně zakončil Plšek.

Sigma se z vedení ale dlouho neradovala. O dvě minuty později si vzal míč Budínský a nikým neatakovaný došel až na hranici velkého vápna, kde přesnou střelou k pravé tyči překonal Reichla. Řezníček chtěl vzít vedení hned zpět, jeho střela ale skončila těsně vedle. A byla to Karviná, kdo mohl jít do vedení. Proti Eismannovi však zasáhl pozorný Reichl. Sigma se poté dostala do velkého tlaku a chtěla zápas rozhodnout. Proti byl ovšem Le Giang, ten chytil výborně jak Kalvachovu střelu, tak i Řezníčkovo zakončení, jemuž dnes prostě nebylo souzené dát gól.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
vitecek15

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele