17. kolo
17.02.2018 15:00 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Fastav Zlín - Dukla Praha 1:1

Střet sousedů z tabulky vítěze nepoznal. Vyrovnané utkání na zlínské Letné skončilo i přes šance obou týmů nerozhodně. Zlín i Dukla tak nadále mají mezi sebou jednobodový rozestup.

Již po pěti minutách se do vedení mohli dostat hosté. Bývalý hráč Fastavu Holík našel ve velkém vápně osamoceného Tetoura, ten však svou střelu z deseti metrů nenasměroval mezi tři tyče. Ve 20. minutě napálil odražený míč Milošević a ani jeho pokus domácího brankáře Dostála neohrozil.

I po změně stran se do první vyložené šance dostala Dukla. Holenda stanul tváří v tvář Dostálovi, který jeho hlavičkový pokus vyrazil. Záhy měl obrovskou šanci ke skórování Zlín. Ve vápně byl faulován Vukadinovíć a domácí zahrávali pokutový kop, který však Mehanovićovi zneškodnil Rada. Trest na druhé straně přišel o pět minut později, kdy se po rychlém útoku z levé strany prosadil hlavou Tetour. Vedení Dukly mohl navýšit Holík, ale nedokázal překonat svého bývalého spoluhráče Dostála.

Domácí nesložili zbraně a v 73. minutě srovnali skóre. K centru Ekpaie se jako první dostal Hronek a stejně jako deset minut před ním Tetour skóroval hlavičkou. Pět minut nato mohl Fastav dokonat obrat. Aktivní Ekpai se dostal k technické střele a Rada měl s jeho pokusem plné rukavice práce.

Poklidný závěr utkání narušila útočná akce Dukly ve druhé minutě nastavení, po které míč dokonce skončil v síti. Radost hostí však přerušil praporek asistenta rozhodčího signalizující ofsajd. Oba týmy se tak rozešli smírně 1:1.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme to urvat! 1:0 stačí. Ševci !!

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele