13. kolo
06.11.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Sparta Praha 0:0

Na stadionu U Nisy se po velké bitvě zrodila bezbranková remíza a ta nepomůže ani jednomu z týmů. Slovan nevyužil celý druhý poločas v početní převaze, to když v prvním poločase uviděl červenou kartu Bořek Dočkal.

Vzhledem k situaci obou týmů v tabulce potřeboval tři body každý z nich, možná o něco více Sparta, která se na severu Čech tradičně nechá o titul připravit. A dnes to částečně platilo znovu...

Marodkami zdecimovaní soupeři předvedli v prvním poločase zajímavou podívanou. Šance byly na obou stranách, tak nejprve tečovanou hlavičku Vůcha lapil Koubek a Holzer na druhé straně mířil nad. Několik příležitostí měl i Baroš, ale problém Liberce i Sparty tkvěl v neschopnosti trefit branku. Důležitý moment nastal ve 42. minutě a udál se ve středu pole. Bořek Dočkal se ohnal po protihráči loktem, což neušlo pozornosti sudího Fraňka a ten sparťanského záložníka rovnou vyloučil! To byl velice citelný zásah do průběhu utkání a samozřejmě do sparťanských ambicí.

Liberec měl před sebou celý druhý poločas v početní převaze, jak už to ale někdy bývá, proti oslabenému soupeři se hraje leckdy hůř. Sparta se více semkla a dokonce měla šance, David Lafata však ani v jednom případě netrefil branku. Liberec zase mohl udeřit prostřednictvím Breiteho, jehož ránu skvěle zlikvidoval Koubek. Liberecká přesilovka ale nebyla znát, Sparta byla ve hře o tři body až do samotného závěru a jelikož Slovan početní převahu nevyužil, skončilo utkání 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberec tohle utkání musí prostě vyhrát 2:0

Reagovat
eL

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele