24. kolo
15.04.2017 17:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905 1:1

Mladá Boleslav doma nezvládla další zápas a proti Bohemce vlastně může být ráda za konečnou remízu 1:1. Domácí sice vstřelili první branku, ale Bohemka nejprve vyrovnala a pak mohla strhnout výhru na svojí stranu, kdyby Jindřišek minutu před koncem proměnil pokutový kop.

V této sezoně už to bylo třetí vzájemné měření sil a lepší bilancí se mohla pyšnit Mladá Boleslav, která vyhrála v Ďolíčku jak ligový zápas, tak na penalty i utkání MOL Cupu.

Ale tohle utkání bylo jiné. Bohemka totiž byla překvapivě aktivnější a po ráně Lutse měl Vejmola první práci. O několik minut později musel být v permanenci i Berkovec, s Magerovou dělovkou si sice poradil, ale následně stejně inkasoval. Magera po rohovém kopu prodloužil balón na Lukáše Železníka a ten poslal domácí do vedení. Domácí ale vstřelená branka uchlácholila a čím dál více byli vidět hráči Bohemians. Haškovu nepříjemnou střelu musel Vejmola vyrážet. Mladá Boleslav těsné vedení po prvním poločase udržela a na začátku druhého dějství měla příležitost soupeři odskočit. Přikrylovu střelu z dobré pozice Berkovec chytil.

To už se hra přesunula do druhého dějství a v 54. minutě Klokani srovnali skóre. Na dobře zahranou Jindřiškovu standardní situaci si naskočil Daniel Krch a Vejmola kapituloval.

Brankář Vejmola byl nakonec hlavním hrdinou zápasu. Čtyři minuty před koncem skvěle chytil hlavičku Krcha a za chvíli dokonce úspěšně čelil pokutovému kopu! Sudí Proske ho nařídil po zákroku Čmovše na pronikajícího Jana Kuchtu, ale jedinečnou šancí strhnout vedení na stranu hostí pohrdl Josef Jindřišek. Bohemka tak sahala po třech bodech, ale má jen jeden.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
ondrasch77

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele