12. kolo
01.11.2015 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Slavia Praha 0:1

Fotbalisté Slavie Praha se znovu naladili na vítěznou vlnu. V utkání 12. kola Synot ligy "vyplenili" Teplice, když o jejich vítězství 1:0 rozhodl přesnou trefou střídající Bílek.

První velkou šanci viděli diváci Na Stínadlech ve 20. minutě. Vytvořila si ji hostující Slavia, kterak se Škoda ocitl za teplickou obranou, dobře si zpracoval míč, jenže v gólové pozici pálil nepřesně. Dvě minuty nato kopala Slavia rohový kop, centr našel Škodu, který hlavou vybídl ke skórování Součka, jehož následná hlavička mířila do míst, kde stál brankář Slavík.

Slavia přitápěla pod kotel. Ve 27. minutě hosté podnikli rychlý protiútok, na jehož konci byla nepřesná křižná střela Černého. V další slavistické šanci Piták vybídl k zakončení Keniu, toho však vychytal Slavík. Gól v teplické síti visel na vlásku, běžela 38. minuta, když po rohovém kopu nebezpečně hlavičkoval Latka. Naštěstí pro domácí branku minul. Přestože fotbalisté Teplic drželi míč více na svých kopačkách, mohli být rádi za poločasový stav 0:0, neboť brankové příležitosti si vytvářela pouze Slavia.

Záložník Teplic Fillo po přestávce, konkrétněji v 57. minutě, pořádně vystrašil slavistického gólmana Berkovce, který jeho přímý kop s námahou vytěsnil na roh. Slavisté o sobě dali opět výrazněji vědět v 68. minutě, když Zmrhal po přímočaré akci našel Pitáka, jehož "loženku" zablokoval Krob.

V 76. minutě se oprávněně chytal za hlavu Jablonský, který si naběhl na centr z trestného kopu a z malého vápna branku Slavie hlavou přestřelil. Sedm minut před koncem předvedl parádní individuální průnik Krob, jenže střílel do boční sítě.

Rozhodující moment zápasu přinesla 86. minuta. Voltr zpětnou přihrávkou na hranici pokutového území vybídl k zakončení Bílka a ten nepohrdl, přesnou střelou k tyči vystřelil Slavii tři body za vítězství 1:0. Trenér Dušan Uhrin si mohl mnout ruce, jak mu vyšla střídání, gólovou akci totiž zrežírovali dva žolíci.

Autor: David Kubáň

Komentáře (13)

Přidat komentář
popltak

Tragikomická Slavia, s tragédema jako Berkovec, Škoda nebo Latka opět bez šance. S přihlédnutím k tomu, že ji zase budou připískávat rozhodčí prohraje jen 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

ZASE PŘIPÍSKÁVAT??? ty žertuješ viď Jinak pěkně dneska rudí ďáblové proti City

Reagovat
popltak

Tak tak, čisté konto proti nejlepšímu útoku Jinak ano, zase.... 2 odpuštěné penalty proti Olomouci...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby na začátku zápasu dostal tuším Navrátil tu 2 žlutou, tak by vše vypadalo jinak 2 penalty? já si vzpomínám jn na tu po faulu Latky, jinak nwm. A kolikrát za poslední kola už pískali sudí proti Slávii?!

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak ani to čisté konto pěkné, ale celkově se mi líbili, myslím, že City přehráli a zasloužili by si vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia nedala 2 zapasy gol,takze myslim ze gol urcite da,jen nevim zda to bude stacit na body...Tip 1..2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1 1:0

Reagovat
vanGomm

Tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
cepinzcegamy

zahrál jsem to, takže 1:4. Ale vzhledem k tomu, že fíky dával Mahmutovič a za nás suchý, vlček, vasiljevič a suchý, tak 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia poslední 3 zápasy v lize nevyhrála, proto tipuju 3:1 nebo 2:1...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele