13. kolo
06.11.2015 20:15 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Jablonec - Sigma Olomouc 4:0

Páteční předehrávku 13. kola Synot ligy, ve které Jablonec hostil Sigmu Olomouc, suverénně ovládl domácí tým. Jablonečtí fotbalisté vyhráli 4:0, když dvakrát udeřili v závěrečných minutách obou poločasů. Hosté dohrávali bez dvou vyloučených.

Na Jablonci bylo evidentní, že letos není v dřívější herní pohodě. Na kopačky domácího mužstva se vkrádala nervozita, výjimkou byla situace z 13. minuty, kdy Mingazov připravil šanci pro Doležala, který napálil břevno. V 17. minutě první vyloučení, a to po údajném faulu na pronikajícího Mingazova. Opakované záběry však usvědčily domácího hráče z filmování a červená karta tak byla udělena neprávem.

Jenže ani početní převaha Jablonci nepomohla. Sigma si vytvořila tři gólové šance, ale Navrátil, Rajnoch ani Petr v nich neuspěli. Nedáš, dostaneš. Pět minut před koncem prvního poločasu udeřil Jablonec. Pospíšil parádní přihrávkou vysunul Doležala a ten hlavičkou přelstil vybíhajícího Buchtu.

V samotném závěru první půle Jablonec udeřil podruhé. Pospíšilovu kolmici sice Tecl neproměnil, avšak vyražený míč vrátil před branku Mingazov, a tam se prosadil Pernica, který mířil přesně na zadní tyč.

Od 62. minuty hrála Olomouc v devíti lidech, to když byl vyloučen po druhé žluté kartě Rajnoch. Ani po dvou červených kartách Sigma neztratila kuráž. Skórovat mohl Navrátil, ale minisouboj s Hrubým prohrál.

Na druhé straně se blýskl dobrou střelou Pospíšil, jeho střela zamířila do tyče. Deset minut před koncem utkání zrežíroval třetí jablonecký gól znovu Pospíšil, na jehož oblouček si naběhl Tecl a chladnokrevně z otočky rozvlnil síť. V 85. minutě upravil na konečných 4:0 pro Jablonec předchozí nahrávač Pospíšil, kterak po Masopustově zpětné přihrávce mířil přesně pod břevno.

Autor: David Kubáň

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

0

Reagovat
patrikhm

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí zápas? Remíza...

Reagovat
ondrasch77

2-0 (Pospa, Doli...)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
cepinzcegamy

pelta už bude nasranej, tak tam bude penalta, ale stejně plichta

Reagovat
cepinzcegamy

jsem Míru hrubě podcenil

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak docela dobrej typ..na co penaltu..je lepsi hrat cele zapas proti 10..:)

Reagovat
Y.Cabaye

Olomouc má absence, 2:0

Reagovat
vanGomm

1 186,tak to je ostuda.No na druhou stranu se není ani tak čemu moc divit,protože hrát fotbal ještě v půl desáté v noci není v listopadu pro lidi příjemné.Je zajímavé sledovat,ten jejich systém.V listopadu se hraje od 20:15 do 21:50,ale v květnu od 16:00.Což je podle normálního času 15:00.Nebylo by lepší to prohodit?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele