22. kolo
04.04.2015 20:15 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia znovu neuspěla, proti Bohemians 1905 beze pouze bod

Těžké časy zažívá pražská Slavia. Tradiční celek se proti Bohemians 1905 dostal do vedení, to však nedokázal udržet a nakonec si zapisuje pouze bod za remízu 1:1. SKS čeká na výhru už pět zápasů...

Od první minuty se bylo na co dívat. Jako první zakončoval Rada, pozorný Berkovec byl však na místě. Odpovědět mohl hned dvakrát během dvou minut Vukadinović, ani jednu pohlednou individuální akci se mu však nepodařilo dotáhnout do zdárného konce. Trestat mohl na opačném konci hřiště Bartek, ale slávistický brankář byl na místě. Do konce poločasu už se pak nic moc nedělo...

Krátce po změně stran se srbský křídelník dostal opět do samostatného úniku a tentokráte si proti Zlámalovi věděl rady - 1:0! Záhy mohl upravit vedení Škoda, jenž si našel centr Vukadinoviče, ovšem z nelehké pozice branku minul. Závěrečnou půlhodinu pak musela Slavia dohrávat v početním oslabení, neboť se po zcela zbytečném zákroku nechal vyloučit Vukadinović.

Po hodině hry se mohlo začínat od nuly: Radovu hlavičku zastavil Deli ve vápně rukou, sudí Příhoda však pokutový kop neodpískal a nechal hru volně plynout, protesty hostujících hráčů byly bez výsledku. Hlavičkující Šmíd pak na skvěle chytajícího Berkovce nevyzrál.

"Klokani" se však přece jen dočkali. Psala se 89. Minuta, když se ke standardní situaci postavil Mikuš a povedenou ranou přes zeď nedal slávistickému gólmanovi šanci zasáhnout - 1:1.

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Berkovec - Mikula, Latka (Kodr), Bílek, Tamás - Deli (Baéz) - Vukadinovič, Piták, Boudjemaa (Hrubý), Zmrhal - Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
celticz

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele