24. kolo
13.04.2014 17:00 CET
5 : 1
(2:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. SC Znojmo 5:1

Mladá Boleslav před vlastními diváky deklasovala Znojmo 5:1 a na třetím místě má znovu čtyřbodový náskok. Naopak hosté budou mít co dělat, aby udrželi nejvyšší soutěž. Vidět byl v akci opět Jasmin Ščuk, jenž dal stejně jako Lukáš Magera dvě branky.

Boleslavští byli favoritem a chtěli odčinit zaváhání proti Jihlavě. O motivaci měli postaráno, navíc věděli, že jejich nejbližší konkurenti v boji o poháry ztratili. Teplice prohrály na Bohemce a Liberec zase v Příbrami.

Domácí byli aktivnější, lepší a do vedení se dostali už v prvním poločase naprosto poprávu. První velké varování znojemští ještě ustáli, když se výtečným zákrokem prezentoval Hrubý. Štěpán Koreš, který v této akci pohořel si vše vynahradil o chvíli později. Šultesovo prodloužený balón uklidil na zadní tyč a Mladá Boleslav vedla 1:0. Ve 34. minutě už vedli domácí 2:0. Kysela odcentroval, do míče se položil Jasmin Ščuk a svojí další brankou v sezoně zajistil Boleslavi pohodlný dvoubrankový náskok. Nicméně ten příliš dlouho nevydržel. Po rohovém kopu se přesně trefil Vašíček a Znojmo dále živilo naději na bodový zisk - 2:1.

Také ve druhém poločase byli mnohem aktivnější domácí fotbalisté. Na branku Hrubého se valil jeden útok za druhým a po hodině hry už to bylo zase o dvě branky pro domácí. Bořil odcentroval na hlavu Magery, který se nemýlil - 3:1. Za dalších pět minut už to vypadalo se Znojmem hrozivě. Ruku Odehnala posoudil sudí penaltově a Jasmin Ščuk dalším zásahem zvyšoval už na 4:1!

Znojmo bylo zralé na ručník. Za další dvě minuty centroval střídající Štajner a Lukáš Magery hlavou zvyšoval na 5:1. Ščuk s Magerou si tak připsali po dvou brankách a útočili na populární hattrick. Znojemští ale další branku nepřipustili. Utkání i tak skončilo jejich debaklem, takže je čeká ještě spousta práce v boji o záchranu. Mladá Boleslav má na třetím místě luxusní čtyřbodový náskok.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele