15. kolo
24.11.2013 17:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Baumit Jablonec 0:1

Michal Hubník střelecky navázal na poslední vystoupení a i dnes se stal hrdinou Jablonce. Baumit zásluhou jeho trefy udolal Bohemians 1905 1:0 a nadále drží kontakt s popředím tabulky.

Zápas v pražském Ďolíčku nabídl vynikající podívanou, na jejímž konci jiskřily emoce. Diváci v ochozech "klokaního" stadionu se nemohli nudit. Jablonec začal hodně aktivně a během čtvrthodiny si dokázal vypracovat hned tři velké gólovky. V prvním případě zachraňoval domácí na brankové čáře Cseh, ve druhém zasáhl výborně brankář Berkovec a ve třetím selhal hlavičkující Třešňák, znovu skvěle zasáhl Berkovec. Ve 22. minutě poprvé zahrozila Bohemka, Neradova technická rána skončila těsně vedle tyče.

Jablonec byl ale lepším týmem a nadále to dával svojí aktivitou najevo. Hubník zazdil další obrovskou šanci a po něm ani Třešňák, ani Čížek na Berkovce nevyzráli.

Hodně aktivní první poločas vystřídalo neméně zajímavé druhé dějství. Horova rána skončila v boční síti a v 62. minutě se konečně pohnulo i skóre. Michal Hubník si zaběhl za obranu a překonal Berkovce! Jablonec vedl nad Bohemians 1905 1:0. O chvíli později mohli hosté zvýšit. Po chybě Cseha pelášil sám na Berkovce Kopic, jenomže neuspěl. Brankář Klokanů byl ústřední postavou klání, jeho dobrý výkon ale na body nestačil. Bohemka totiž vyrovnat nedokázala a doma podlehla Baumitu nejtěsnějším způsobem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
ondrasch77

0-2 (Piták, Hubník)

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...1:2

Reagovat
vanGomm

Bohemians bojují o záchranu,tedy o každý bod a Jablonec by mohl být vystřílený tipnu X.

Reagovat
zde73

bohemians a slavia 2.liga!

Reagovat
Kvooca

Abychom tam nakonec nešli spolu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele