13. kolo
04.11.2012 18:00 CET
6 : 1
(2:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 6:1

Pořádnou nadílku si z Hané odváží Příbram. Svěřenci Karola Marka na domácí absolutně nestačili. Sigma je i díky hattricku Michala Ordoše přejela 6:1 a usadila se na čele Gambrinus ligy.

Sigma nastartovala svůj gólostroj po dvaceti minutách hry, kdy Jakub Petr vybídl přízemním centrem ke skórování Zdeňka Klesnila - 1:0. Hosté mohli rázem odpovědět, jenže Wágner z dobré pozice poslal míč nad branku. Olomouc byla po celý první poločas lepším týmem, spousty šancí ale zahodila, přesto nakonec šla do šaten za dvoubrankového náskoku. Centr Navrátila poslal za Hruškova záda z první Jakub Petr!

V 53. minutě vznikl před brankou hostí pořádný závar. Míč do sítě postupně nepropasírovali Rossi a Pospíšil, povedlo se to až Jakubu Petrovi, který z dorážky zvyšoval už na 3:0. Brankáři Hruškovi vůbec obrana nepomáhala, i při další gólové akci ho nechali úplně na holičkách. Tentokrát dorážel hlavou Ordoš a skóre 4:0 už bylo pro Příbram hodně zlé.

Zápas byl samozřejmě rozhodnut, stále však zbývalo spoustu času do závěrečného hvizdu. Hosté chtěli skóre alespoň korigovat, to se jim nakonec podařilo ale za další cenu dvou inkasovaných branek. V 68. minutě snížil povedenou střelou Zoran Danoski a bylo to 4:1. Stejný muž mohl následně snížit na rozdíl dvou branek, ale dobře ho vychytal Zlámal. Utkání pomalu spělo do svého konce a v 90. minutě se domácím podařilo vstřelit další dva góly. Nejprve Michal Ordoš fantastickou ranou do šibenice nedal Hruškovi šancí, a poté zkompletoval hattrick po dobrém centru z pravé strany. Sigma Olomouc nakonec přejela Příbram 6:1 a je novým lídrem soutěže.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4.0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhraje Olomouc preju jim to,ale v nasi lize nikdy nevis viz minule kolo uplne v prd... Tip 1:1

Reagovat
Houfi

Hubená výhra Olomouce, s trochou štěstí X

Reagovat
Tomtaf

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
cubinho

3:1 (Navrátil, Ordoš, Škerle)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Veselac

Olomouc by měla vyhrát ale kurz je moc nízký....tip: over 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (Pospíšil, Vepřek)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to jsem cumel teda...ta pribram to je fakt bida..

Reagovat
norro6

Pivarník Marko

Reagovat
oli9

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele