9. kolo
02.10.2011 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 1:1

Pořádnou porci štěstí měli Ostravané v zápase na půdě Viktorie Plzeň. Obhájce titulu sice vedl, ale po vyrovnání třikrát orazítkoval brankovou konstrukci a nakonec remizovali 1:1. Pro domácí je to samozřejmě obrovská ztráta, neboť první místo se opět vzdálilo.

Že to nebude mít Viktoria snadné napověděla už pátá minuta a střela Malchárka, po které musel brankář Čech vytáhnout pohotový zákrok. Plzenští pak předváděli svůj fotbal a v 17. minutě šli zcela zaslouženě do vedení. Přímý kop Horvátha dopravil do branky hlavou reprezentant Petr Jiráček - 1:0 pro Viktorii Plzeň.

Domácí nadále pokračovali v ofenzívě ale místo druhého gólu přišlo ve 35. minutě vyrovnání, Lukešův centr našel kanonýra Svěrkoše, který nadvakrát překonal Čecha - 1:1. Plzeň na nic nečekala a znovu útočila, Baník ale veškeré akce pohlídal a do šaten šel za remízového stavu.

Viktoriáni zahájili druhý poločas velmi aktivně a Pietrzkiewicz měl plné ruce práce. Hned dvakrát musel zasahovat proti Bakošovi. Plzeň ale svojí aktivitu nedokázala zužitkovat a to platilo také v 68. minutě, kdy nastřelil tyč Číšovský a palič Bakoš opět netrefil. O pár minut později se vytáhl se svým projektylem Horváth a Baníkovce zachránilo břevno!

Tlak domácí s postupem času rostl a k vidění byly další velké šance. Tři minuty před koncem měl Baník opět pořádnou porci štěstí, Pilařova střela skončila jak jinak, než na břevně! Baník výsledek 1:1 už neztratil a z Plzně si odváží velmi cenný bod, nutno podotknout, že měl pořádnou porci štěstí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň 5 - 1 Baník Ostrava-Bakos,Pilar,Hora,Hora,STIPEK,-sVERKOS

Reagovat
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
Kepy_FCB

4:0 Rajtoral,Bystroň,Řezník,Pilař

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria Plzeň 6 - 1 Baník Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

2-2(Kolář,Pilař-2x Svěrkoš)

Baník musí bodovat pokud chce myslet na záchranu!Plzeň si myslím nepostaví nejsilnější sestavu,proto věřím,že Baník alespoň ten bodík vybojuje!

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka vyhraje a nebo Baník vybojuje remízu jako dneska ze Slováckem no uvidime já bych tam dal tip 10

Reagovat
vanGomm

Tip HX (výhra Plzně o gól).Vsadit 1X,kde mají 1,03 na pobočkách nemá smysl to vsadíš - uhodneš a stejně prohraješ.Npř. 1 000,-,když Plzeň vyhraje bereš 1 030,- a máš -70,-.Ono ani vlastně na tu jedničku za 1,20 či kolik tam mají to vlastně nemá cenu.Jinak si myslím,že Plzeň nikoho z hráčů šetřit nebude.Ono ani není proč s Barcelonou prohrají tak jako tak.Snad až budou hrát s Borisovem o to 3.místo,tam to pro ně bude pravděpodobně klíčové utkání.Momentálně je pro ně lepší soustředí-li se na naši ligu.Vlak za obhajobou jim ujíždí.Vlastně možná už ujel.

Reagovat
Tomtaf

6:2

Reagovat
paver

výhra Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Banicku muj ...zase to vypada ze si jedes pro debakl..chjoo ...tip 1..3:0 a buhvi jestli to neni malo

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň musí zabrat. Marný baník pojede pouze na výlet. Tip 3:1

Reagovat
OtecJaJ10

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
naheCZ

Plzeň bude muset šetřit hráče a tenhle zápas je podle mě na to jak stvořený, protože je to jasná 1. Tip 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0 jednoznačná záležitost..

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček půjde nahoru. Hráči ví, co mají hrát, kde stát a jak se chovat. V tom vidím obrovské zlepšení. Remíza v Plzni klukům hodně pomůže, protože když si hlava nevěří, nohy nehrajou. Tím narážím na ty, co říkajjí,, že baník má strašný kádr.. Že někdo hraje špatně neznamená, že špatným je... No a za chvíli bude v záloze baníčku Janek. Na jaro se zase bude jezdit na Bazaly s respektem... jen ty návštěvy :-( Nechápu, jak někdo, kdo za mistrovské sezony zpívá hymnu, tak řekne: To by museli hrát jinak, abych šel na fotbal. Pro mě je každý zápas svátkem. Ať je baníček první nebo poslední. O tom to fanouškovstvíí je přece... Souhlasíte?

Reagovat
smazaný uživatel

sice ti lidi maji pravdu v tom proc by meli mrhat cas a penize na takovou nudu z ktere boli oci, ale kdyz uz jsi fanouskem tak v jakekoliv situaci a proto u me maji respekt fanousci bohemky kteri za svuj klub bojuji i kdyz je nejhur tady v ostrave by to asi dopadlo jinak kdyz vidim jak kazdy na banik jenom plive a jak se zacne darit tak zas budou jak male detska skakat na vyprodanych bazalech...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OtecJaJ10

žeby?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Čech a nedaj bože byt,když tak budu MORAVSKOSLESKY,Banik mam moc rad,20 let žiju v Ostravě 19 let pravidelně hodim na zapasi sveteho BANIKA.Vi Plzenac jste ubožaci,kdyby jste neměli měho kamarada Pavla Vrbu a dalši 4 Ostravske hrači nebyste byli nikde.Spatrtu nemam rad ale vic jim přeju titul než vam,vi jste ubožaci a ŽEBRACI,měli jste titul jeden krat už vic nikdy.Mame bot jsem rad a pamatujte se že od dneěnicho dne a dalši 5-6 kol BANIK NIKOMU neda ani bod.Ted klidně mužete děla kritiku za muj pravopis,stejne mam vas asi vite kde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele