6. kolo
10.09.2011 20:15 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 1:4

Liberec v lize i nadále září a po vysoké výhře na půdě Mladé Boleslavi se dostal už na druhé místo ligové tabulky, lepší je zatím jen Sparta. Hrál se velmi zajímavý fotbal, hosté se dostali do dvoubrankového vedení, poté však Boleslav snížila a vypadalo to, že je stále o co hrát, jakékoliv spekulace o výsledku ovšem Liberec odmítl dalšími dvěma góly.

Na první šanci se čekalo jen čtyři minuty, pak totiž z pravé strany odcentroval Rabušic a Miller měl plné ruce práce, aby dostal míč ze svého pokutového území, následná rána Fleišmana gólmana domácích nepřekvapila. Ve dvacáté minutě už Liberec přetavil územní převahu v gól, od rohového praporku odcentroval Štajner a Polák na přední tyči prodloužil míč do brány.

O patnáct minut později vysouval Wojnar chytrým pasem Chramostu, jenže tomu k zakončení pár centimetrů chybělo. Minutu před přestávkou šli hosté do vedení o dva zásahy, do pokutového území pronikl Šural a střelou ze zákrytu nedal Millerovi šanci.

Čtyři minuty po přestávce Mladá Boleslav zdánlivě zdramatizovala vývoj zápasu, když se za libereckou obranu dostal zkušený Marek Kulič a tváří v tvář Bičíkovi chladnokrevně proměnil. Ovšem už za další dvě minuty bylo rozhodnuto, z rozehrávce volného přímého kopu se postavil Jiří Štajner a technickou střelou skrz zeď dostal balón do sítě.

Následovaly velmi dobré možnosti Chramosty a Breznaníka, ale skóre se ještě neměnilo. Čtrnáct minut před koncem sejmul Kulič skluzem Breznaníka a naprosto zaslouženě šel předčasně do sprch. A v osmdesáté první minutě přišel čtvrtý liberecký zásah, výbornou individuální práci odvedl Blažek, připravil míč před prázdnou branku Štajnerovu a bylo to 1:4.

Tímto výsledkem zápas i skončil, Liberec se tak posunul na druhou příčku tabulky Gambrinus ligy, na čtvrtou Mladou Boleslav má náskok dvou bodů.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tip 10 ( vidim to spíše na výhru o jeden gol)

Reagovat
smazaný uživatel

FK Mladá Boleslav 2 - 2 Slovan Liberec-Sirl,Kulic,-Breznanik,Polák

Reagovat
smazaný uživatel

Oba kluby začaly ligu dobře, Liberec si slabou chvilku vybral minule s Teplicemi, Bolku to čeká tentokrát - 1:2.

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..1:2

Reagovat
smazaný uživatel

no krasna dvojecka...za ten kurs

Reagovat
Veselac

vůbec nevim, tak zkusim under2,5

Reagovat
Y.N.W.A

překvapení nevyšlo

Reagovat
Veselac

ale těsně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele