10. kolo
16.10.2011 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

České Budějovice - FK Teplice 1:1

Budějovice jsou po desátém kole posledním týmem bez výhry a choulí se tak na samém chvostu ligové tabulky. Alespoň bod vydolovaly až tlakem v závěrečných minutách, neproměněná penalta tak může bolet o to víc. Severočeši tak nevyhráli již potřetí za sebou.

Přitom už v jedenácté minutě vykročili k první ligové výhře v Budějovicích od května 2007. Novák neuhlídal Mahmutoviče, ten šťastně našel Rosu, který nezdařenou střelou poslal balón od tyče do sítě domácích.

Marná snaha domácích pokračovala, hosté se naopak za pojištěním zrovna nehnali, a tak šli slyšet především nespokojení diváci. A nechybělo mnoho, aby pro fanoušky Dynama bylo o přestávce ještě hůř. Technický pokus Vachouška pod břevno však Křížek vyrazil a Keričova střela z šestnáctky tři minuty před koncem proletěla kolem levé tyče.

Přestávka přinesla prakticky jedinou změnu, týmy si prohodily strany. Na slibnou příležitost se čekalo do 66. minuty, když Ondrášek našel svým centrem Stráského a Grigar měl plné ruce práce, aby stihl vyrazit. Čtyři minuty poté se domácím naskytla další výrazná příležitost. Vachoušek zahrál ve vápně rukou a Otepka si postavil balón na značku pokutového kopu. Své zkušenosti však poslal vysoko k nebi a Teplice tak stále vedly.

Vzápětí mohl vedení pojistit Mahmutovič, pohotovou střelou však Křížku nepřekvapil. Deset minut před koncem gradovala budějovická touha po vyrovnání, Sandrův povedený pokus předčil Grigar zdařilejším zákrokem.

V poločase střídající Brazilec dál nabízel své kvality k vyrovnání, v 83. minutě se po jeho centru dostal k míči Machovec, ten ale přestřelil. Jenže za další tři minuty se již slavilo. Sandro opět centroval a Ondrášek bez přípravy vyrovnal.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

České Budějovice 2 - 1 FK Teplice

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
Veselac

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo 3 body!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele