29. kolo
09.05.2012 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Budějovice vytěžili z minima maximum a těsně přehrály Boleslav

Nevídané čtyři červené karty byly k vidění v Českých Budějovicích, které nakonec i díky tomu mohou slavit těsnou výhru nad Mladou Boleslaví. Jihočeši tak dokázali po dvou porážkách opět zabrat, tato ztráta naopak znamená zbytečnou komplikaci pro FKMB.

Na Střeleckém ostrově se začalo hodně oparně: oba týmy se zaměřily především na defenzivu, hrálo se od vápna k vápnu, bez nějakých výraznějších příležitostí v pokutových územích. Přece jenom více ze hry ale měli Středočeši, kteří hrozili především zásluhou dravého Kerema Buluta, s nímž si obrana v čele s Tomášem Řepkou nedokázala poradit... Právě australský štírek mohl ve 24. minutě po Fillově nabídce otevřít skóre, branku ovšem přestřelil! Koneckonců to byla v podání Bolky častá písnička, do prostoru branky nedokázali balón usměrnit ani Kúdela a Mareš.

Čtyři minuty před odchodem do kabin to byl zase Bulut, kdo ukázal záda českobudějovické defenzivě, následný pokus však likvidoval u tyče Daněk! Šeda však ještě zažil pořádně horkou chvilku, když těsně v pádu tečoval míč Kysela a strážce hostující branky tak musel svůj tým podržet.

Ten samý hráč se z pozice krajního beka ukázal i na opačném konci hřiště, když si v pokutovém území šikovně posunul mičudu, potom ale mířil jenom do tyče! Vzápětí se zdály být domácí naděje u konce, během pár minut uviděl dvě žluté karty Miloš Brezinský a sudí Kovařík neměl slitování. Výčet hříšníků tím ovšem nekončil - Táborský sestřelil Hudsona, jenž se užuž hnal sám na Šedu, za tento zákrok poté nemohlo následovat nic jiného než vyloučení. "Červenou" pětiminutovku ukončil v 73. minutě Johana a tím se svěřenci Františka Cipra dostali na koně, což tři minuty před koncem potvrdil vítěznou trefou František Němec - 1:0. Následně ještě uviděl za zbytečný zákrok červený kartónek také Riegel, což byl už čtvrtý vyloučený hráč (!!!).

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Tomtaf

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
lampard11

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele